- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android szakmai topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Először is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek.
Köszönettel tartozom Weeman1 és kungzi topik társaknak, hogy segítettek a problémám megoldásában.
-
istvan47
senior tag
odinnal a I9100XWLP7_I9100OXXLPH_XEH tedd fel és indítás után full wipe
nem fog elindulni csak samsung felirat aksi ki vissza indítsd recowery módba és full wipeHa ez neked bonyolult próbáld meg egy alcatel ot 990 est az bonyolultabb
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Iphone 13. つ ◕_◕ ༽つ
-
Weeman1
veterán
Xiaomi 11T Pro
-
Weeman1
veterán
-
Arcanis
aktív tag
Boldog karácsony kedves topik!
Holnap jön a hivatalos JB
-
mivan80
aktív tag
válasz skylinelaca #3645 üzenetére
Köszi neked is a segítséget. Az enyém nem rootolt, de így hogy valószínű gariztatni fogom, nem is lenne már célszerű.. Root nélküli megoldást tud-e valaki?
-
warezxts
senior tag
ez a Jeboo kernel tényleg fasza, megszűnt a lockscreen fagyásom. (úgyhogy +1 tőlem is)
Akkuidőben is remélem remekel. de ez majd később derül ki... -
Nimda
addikt
válasz conanabarbár #3658 üzenetére
Miért?tapasztalatok?
-
Gloob
addikt
Sziasztok és
Boldog Karácsonyt mindenkinek!!
Ha a samu Neked bonyolult akkor próbálkozz egy HTC-vel, vagy egy Sony-val, ahol oda vissza kell flashelni, hogy egyáltalán root legyen. No de nekem mindegy, mindenki úgy csinál, ahogy akar. Persze, ha szót fogadnál, és feltennél egy alap gyári 4.0.3-at, addig amíg legalább download mód van, és ott szét wipeolnád a telefont, meg esetleg netalán tán még a belső SD-t is formáznád, sokkal könnyebb lenne az életed.
No akkor még egyszer Boldog, békés Karácsonyt!Samsung Galaxy A52S
-
conanabarbár
aktív tag
tegnap tettem fel! akku idő,hááát én nagyon sokat játszok,de majdnem egy napot kibírt!repülőmódban 8 óra alatt 2%-ot esett! nagyon smooth,elég jól személyre szabható(én a holo skint használom) a képernyőzár egyszer kétszer beakadt 2-3 mp-re,de ezen kívül semmi negatívat nem tudok mondani. a zene lejátszó,hangosabbnak tünik mint a gyári.a beszélgetések alatt kristálytiszta hang,wifi kb 1-2 mp alatt csatlakozik bekapcsolástól! gps-t még nem teszteltem!
Istenem adj türelmet a hülye emberekhez,mert ha erőt adsz,megölöm őket!!!!Sok csicska aki válaszolni sem tud...
-
Gloob
addikt
-
függő2
tag
Boldog Karácsonyt S2 Tulajok!!!
-
VBenc
tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy a gyári 4.1.2 amit kiadtak UK-ban (I9100XXLSJ) abban van e magyar nyelv? És mennyire stabil a rendszer mindennapi használatra ? Megéri feltenni?
köszi előre is[ Szerkesztve ]
Mondom de mondom!!
-
Nimda
addikt
A PhilZ kernelben nincs exynos fix?
-
iceQ!
addikt
Már tölti a telót furcsa...de nagyon hamar lemerül! Erre valami megoldás van? Eddig nem csinálta! Igaz mostanában kicsit szórakoztam a romokkal, de mikor visszatettem ami rajta volt rom elsőnek nem volt kamera. Aztán megint felraktam rá akkor lett kamera. Jó volt 2-3 napig aztán merült gyorsan és most is ezt csinálja! Mi lehet a baj? Nem értem....
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
dbilas
tag
Help nekem!
http://mobilarena.hu/tema/samsung_galaxy_s2_fuggetlenites_off_tilos_olvasd_e_2/hsz_1234-1234.html
A leírtak alapján megcsináltam a dolgot, de ott akadok el, hogy recovery...
szóval recoveryből felteszem a kernelt ez szép és jó, de hova másolom, hogy lássa is a recovery?
Alap manual kék színű... addig eljutottam, hogy az " apply update from external storage " -ra kell menni... de nem lát semmit...
Hova másoljam a kernelt, hogy lássa is
Előre is köszönöm!!![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest