- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android szakmai topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
knyitogato
őstag
Vigyázat, Jeboo kernellel gyári beállítás visszaállítást csináltam, és nem jön be semmi, csak jiggel...recoverybe se tudtam belépni...nem tudom, hogy az én bénaságom-e, vagy a kernel a ludas, de jobb vigyázni...
-
kecsetihunor
aktív tag
A kernel jelenti a magot, ami összekapcsolja a hardveres részt a szoftveressel. Gondolom Assemblyben írták, de ettől függetlenül tekintsünk rá úgy, mint egy DLL fájlra, amiben ugyanazok a parancsok szerepelnek, és ugyanazt a visszatérítési értéket tartalmazzák, tehát valószínűleg azért nem lett tégla, mert amiket használ utasítások sorozata azok mind megtalálhatóak a régi kernelben is (ami érthető, mert nem állíthatják fejre a saját kerneljüket).
Én nemsokára kezdek neki legyalulni a telefont, nem tartom elfogadhatónak, hogy valami mindig beragad (valami gyári cucc), és úgy merül a telefon, mint tegnap a Titanic.
If you want to do something with Windows, reboot. If you want to do something with Linux, be root.
-
noxon
őstag
válasz Willhunting #3736 üzenetére
Mi ez sz egy ujjas zoom JB-ben? Nekem nincs ilyen.
We live in a simulated world...
-
Badboys
őstag
Ezt hol lehet még leszedni mert a linkre kattintva nem engedi.
OlloS2 Armageddon RoM 4.1.3 Final!!!
-
dbilas
tag
Fuhhh akkor ez meredek volt!
Nem lett semmi baj... most:
wipe data/factory reset volt
meg:
format system
format cache
format data
wipe dalvik cache
hr2 kolléga által leírtak alapján akkor újrarakom ismét és akkor jobban utánaolvasok ennek a kerneles témának!!!Köszi a válaszokat!
Nem, nem lett tégla (kezdő androidos aki almáról váltott zte skate-re arról pedig sgs2-re... )[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz Badboys #3754 üzenetére
Nekem valahogy nem jött be. VK "koppintás", de nekem a kijelző alsó része érzéketlenebb lett sokkal mint más romoknál. Ment a levesbe...
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz Badboys #3758 üzenetére
Ezt nekem Jeboo kernellel produkálta. Nem tudom, hogy ez számít-e valamit. Nekem nem tetszett annyira, így nem is foglalkoztam vele sokáig. Ami tény, hogy gyors ROM.
(#3751) knyitogato
De minek csinálsz gyári beállítások visszaállítását, amikor ott vannak a wipe-ok?[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz Badboys #3761 üzenetére
Lehet, hogy leszedte a készítő.
-
charlie1975
aktív tag
legujabb philz kernelhez szeretnék egy linket kérni köszi
Galaxy S4,Galaxy Note3,Note7,S7 EDGE
-
Kerio
őstag
mitől "alszik" el a telefon? Ma kezdte, hogy lezár a képernyő. Ha fel akarom kelteni, akkor csak bekapcsolni tudom..
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
petata
őstag
Sziasztok!
Kérdésem lenne, hogy miként lehet orvosolni a problémát: Nem rakja ki az alkalmazások menübe az újonnan feltelepített programokat. Mi lehet a megoldás?
Előre is köszi, és további kellemes ünnepeket!I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
Weeman1
veterán
Xiaomi 11T Pro
-
Draken
őstag
Egy általános kérdésem lenne hozzátok ami nem egészen S2-vel kapcsolatos ezért elnézést kérek, de ezzel a topiccal csak jó tapasztalataim vannak. Párom telefonjában (ace) van egy x gb-os sd kártya, van rajta egy játék, amit mindenképp meg szeretne tartani. Ha kiveszem a kártyát és tolok rá egy full resetet az meg fog maradni? Sajnos eléggé meg lett telve, programokat nem tudok átrakni a kártyára, már sms-eket se tud fogadni. Köszönöm a segítséget!
-
hr2
őstag
válasz knyitogato #3751 üzenetére
Jó, hogy szóltál, megkíméled azokat kellemetlen pillantoktól akiknek nincs otthon JIG-jük.
Érdemes lenne megemlíteni a kernel topikjában is.
(#3759) kano
A gyári visszaállítás egyenlő a recovery-ben lévő Wipe data/factory reset-el.A Wipe data/factory reset, pedig egyenlő a Wipe data/cache/ dalvik cache -el
[ Szerkesztve ]
-
porse
őstag
Ki mivel, hogy hallgat zenét?
S1 után ez így ... a zenéimnek a fele hallgathatatlan. Tudom, hogy nem lesz olyan más dac stb, de ez nagyon kevés. poweramp be hiába állítok bármit, ha teszek rá basszust mert az hiányzik a legtöbb számnál, akkor meg a többi torzít. Néztem ezt a voodoo loudert, viszont ez csak hangerőt növel, de elég hangos így is nekem.. [link] ilyennel hallgatok zenét, s1 el teljesen jó volt.
... szerintem.
-
hr2
őstag
Én PowerAmp-al hallgatom, és az alábbi EQ beállítást használom:
Tiszta hangzásért a gyári fülessel:Tone és a Limit legyen kikapcsolva! + Minden más az EQ-n kivül legyen kikapcsolva a basszus stb. is.
EQ-t pedig így:
31: + 2
62: + 1
125: - 4
250: - 6
500: + 1
1K: - 3
2K: + 1
4K: - 4
8K: + 1
16K: + 3Egy próbát megér.
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
Valaki találkozott már 50% trasnsparent(legjobb lenne a 75%-os) statusbarral? deodexed romhoz kellene
vagy ha valaki megtudná csinálni akkor megköszönném
vagy jó a fekete is, mert ez a gyári szürke idegesít
[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
csesszétek meg, aszittem kijött a JB, hogy több mint 200 hsz született tegnap reggel óta
Boldog Nyulat mindenkinek
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
charlie1975
aktív tag
azt honnan tudom hogy odexed vagy deodexed a romom?
-
kano
nagyúr
De nem ezt mondtam én is? CWM-ből tökéletesen működik a dolog, akkor nem értettem, hogy miért nem onnan csinálta?
-
kungzi
veterán
válasz charlie1975 #3783 üzenetére
onnan, hogy megnézed mit raktál fel legtöbbször odaírják, ha custom rom, akkor több, mint valószínű, hogy deodexed, olyan 99,9%
-
Draken
őstag
Erre kérnék szépen egy választ, köszönöm!
-
hr2
őstag
válasz charlie1975 #3786 üzenetére
Akkor odexed.
-
charlie1975
aktív tag
akkor odexed romra keresnék fekete statusbart stock ikonokkal
-
dbilas
tag
Valaki használ az alapon kívül más kamera app-ot Mire lenne érdemes cserélni?
Előre is köszi! -
istvan47
senior tag
válasz charlie1975 #3790 üzenetére
status_bar_background PNG cseréld le Feketére a framework-res azon belül a drawable-hdpi mappában
vissza csomagolod a framework-res apk-ba és a romba kicseréled Root Explorer -el[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Iphone 13. つ ◕_◕ ༽つ
-
istvan47
senior tag
válasz charlie1975 #3793 üzenetére
Igen csak az kezdjen neki aki tudja mit csinál!
csak saját felelősségre mert hamar el lehet rontani!( ͡° ͜ʖ ͡°) Iphone 13. つ ◕_◕ ༽つ
-
vrgkrisztian
aktív tag
kedves fórumozók!
ti mit tudtok erről a videózás közbeni fókuszálásos fps dropról? nagyon zavaró,hogy így észrevehetően szaggatottan videózik fókuszálás közben esetleg mivel lehet ezt kivédeni? és ez a probléma hardveres,vagy csak a tréül megírt kameraprogramnak(gyári) köszönhető?egyébként mikor jön a jb? holnap?
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Nos urak, ha valaki meg fejti ezt a jelenséget kalapot emelek előtte. Csak a gyári Trés rommal hajlandó a telefon működni. Bármilyen más rommal ami 4.1.2 legyen az a leak "android phone alkalmazás le állt" és hivás-fogadás 2p30mp és ledob a hálózatról majd 30 mp után megint van térerő. A gyári rommal meg semmi hasonló jelenség ez kb 1 hete,hogy próbálok másik romot rá hegeszteni és 0 eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Gumi és felni topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest