Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz Ateszpapa #3605 üzenetére

    Sajnos ez így igaz. A Samsung költség-okokból (az előző generációkhoz képest) hulladék minőségű kijelzőt épít a telefonjaiba. Elvileg a legújabb tabletjében is ilyen panel van. A csúcsminőséget meg gondolom eladja az Apple-nek aranyáron.

    Lehet spekulálni, hogy ez biztos a tükrözéscsökkentés miatt van, meg minden egyéb, de francokat: ez arról a pár dollárról szól, amit megspórolnak készülékenként.

    Nem azt mondom, hogy mindegyik telefon kijelzője ilyen, itt a fórumon is volt egyvalaki, akinek több példány is a kezében volt, és nem mind ilyen. A gond viszont az, hogy elég nehéz észrevenni, és a netes fórumok alapján úgy tűnik, hogy a nagyobbik része ilyen, viszont az emberek többsége képtelen észlelni a problémát, hiszen nincs mellette egy "jó" kijelző, önmagában pedig hétköznapi körülmények között egyáltalán nem feltűnő.

    Ja és mielőtt azon megy a vita, csak az a bajom ezzel, hogy nem csökkent a készülékek ára, és egy újabb butítást vezettek be. Ha előre tudom, hogy ez ilyen, akkor vagy nem veszem meg, vagy a Samsung nem tudja ennyiért eladni. De ha hulladékot árul, akkor nem csak a saját eladásait kannibalizálja vele, hanem a tulajdonosok eszközeinek értéktartását is. Hiszen egy S23U a mai napig jó vétel, de egy S24U-t ezek után hogy lehet eladni? Mi a valódi hozzáadott értéke, a fényerő? Vagy az AI? Vagy igazából mi is? :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák