- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
baladam86
aktív tag
Persze, egy rossz szót nem mondtam a dologról
Nálam is csinált már tárgyakkal/emberekkel igazán buta eltüntetéseket, de azt gondolom, hogy ígéretes a technológia.
Az általam küldött képen a legjobban az tetszik, hogy a fa oszlop tetejét is kitalálta hogy nézhet ki teljes valójában azon a részen, amit a varnyú farka kitakart az eredeti képen, és hogy a két oldal hol és hogyan érhet össze.
SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
NY_A
őstag
válasz baladam86 #16706 üzenetére
Szerintem is komoly potenciális van bennne, csak még helyén kell kezelni a dolgot.
Én egyik képen a feleségemet tüntettem el. Csak úgy eljátszadoztam a gondolattal.
Egy padon ült, ami igazából nem is látszott. Egy full random padot rakott a helyére, a háttér teljesen jól lett újra alkotva. Mutattam az asszonynak odanéz milyen f@$za, mintha nem is lennél. Ő is megdöbbent rajta, hogy tényleg jobb nélküle a kép.
Ki fog ez forrni, csak idő kérdése.[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
Még szerencse, hogy nem rakott oda egy másik csajt.
A témához: PS/LR-ba nagyon jól működik ez a dolog, ha valaki nem sajnál havi 10€-t rá....de az sem tökéletes teljesen, de ott bele tudsz nyúlni kézzel, nagyobb szabadságot ad.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
TODI1111
veterán
válasz mgTerminator #16710 üzenetére
🤣😂
-
Brain75
senior tag
Sziasztok. Nektek is előfordul update után, hogy az AOD-n az óra és a dátum színe megváltozik ?
Nekem valamiért állandóan visszakacsol arra hogy igazodjon a háttér színéhez, holott és fehéren akarom hagyni./LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
BIT_
tag
Szevasztok.
Ötlet arra, hogy miért lehet az, hogy elment a fényerő jó része a telefonról?
Szabályozható minden, de a maximális fényerő messze nem annyi, amennyi volt régen.
Ötlet?
Köszi -
tempx
tag
Sziasztok! A témaindító tesztben azt írják, hogy a DEX-hez kevés a 8GB RAM. Van valakinek ezzel tapasztalata? Én elsősorban notebook helyett használnám vészhelyzetben, Chrome, Office, Citrix etc. wireless módban. Alapvetően nekem biztos hogy elég lenne a 8GB de ez a DEX dolog elbizonytalanított.
-
-
Lajmund
őstag
4 gigával is működne a telefon de jobb a 12. Hiba volt a samsung részéről hogy megengedtèk maguknak a csúcs kategóriában ezt a hanyagsàgot. Nem véletlenül van mindenben 12 pl foldnál nincs is választàsi lehetőség csak 12 van. Nekem àltalàban 8 giga fölött van a memória tàr dex nélkül is. Biztos menne 6 gigàval is megoldaná de jobb a minél több ram.
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
félisten
-
Lajmund
őstag
válasz Plazmacucci #16726 üzenetére
😂
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Monstersnake
tag
válasz Ferenczi Áko #16718 üzenetére
Köszönöm én már vettem bele.
Bár még zacskóban van de egyszer kellhetKRB
-
golyós
addikt
válasz Monstersnake #16728 üzenetére
Én tötltöttem le, most direkt nem vettem csak 3gb-ot, így most 15 van, így iszonyú gyors és ráadásul csak nekem van ilyen
S23 U golyós editionHonor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
tylerddd
veterán
válasz mgTerminator #16721 üzenetére
(és most megveregetik a vállukat azok akiknek nem volt pénzük a 12Gb verziót megvenni hogy milyen ügyesek voltak )
Ezzel a kommentel csak megerősítetted, hogy igazából farokméregetésről szól a RAM-kérdésCsak egészség legyen, meg térerő!
-
félisten
-
tylerddd
veterán
válasz Plazmacucci #16731 üzenetére
Vagy lehet, hogy tudtam, hogy trollkodik és rátrollkodtam.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
félisten
-
belashx
senior tag
válasz Plazmacucci #16733 üzenetére
Nekem is kicsi van, de aki használta eddig, nem panaszkodott.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
félisten
-
Zsoltg4s
tag
válasz Plazmacucci #16735 üzenetére
Ugye, a ramról és az S-penről beszéltek?
-
félisten
-
mgTerminator
veterán
válasz tylerddd #16730 üzenetére
Nem éppen Azt vettem észre itt a topikban hogy az állította hogy elég a 8Gb akinek olyan verziója van, és nálam teljesen úgy hatott mintha csak magukat próbálták volna nyugtatni hogy nem baj jó lesz ez, jól csináltam hogy nem vettem a nagyobbat csak pénzkidobás stb.
Anno vettem én is középkategóriás Xiaomit (Mi4i)2Gb RAM-al mert minek a csúcs teló úgyse használom ki. Pár hétig volt nálam és vettem egy Xiaomi (Mi4c) 3Gb RAM picit gyorsabb procival és ég és föld volt a különbség. Majd idővel szépen lassan visszakúsztam a csúcskategória felé, mert igaz hogy az olcsó is megcsinálja azt amit kell, de nem mindegy milyen minőségben.
Szóval biztos jó valamire a 8Gb verzió, de én azon a véleményen vagyok mint Lajmund, hogy a több jobb
-
balintka
addikt
válasz mgTerminator #16738 üzenetére
Én is ezzel a véleménnyel értek egyet, a több jobb. Van 8 gigás S23+om is, az is megy gördülékenyen, de mindenképp a 12 gigás változat mellett voksolok. Főleg több év viszonylatban mindenképp kell a 12.
-
belashx
senior tag
válasz Plazmacucci #16737 üzenetére
Ja, tényleg? Ez nem a szex topik?
Mer' a b@sztatás az megy."Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
Kleroo
veterán
Abszolút, pontosan igy van, remekül látod. Imádom a rossz döntésemet igazolni a sok tapasztalati alapú érvemmel; és a különbségból vásárolt minden kenyér ize fenomenális.
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Ferenczi Áko
addikt
Voltam ma kirándulni, csináltam egy csokor képet/videót..
Azért videózás közben a 10x zoom eléggé odab@sz.. A hangyabolyos videónál látszik..Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
tylerddd
veterán
Most írhatnék én is mindenfélét, de annyira nem érdekel. Majd szólok, ha zavart érzek az erőben a 8GB ram miatt.
@Plazmacucci Most akkor trollkodott vagy méregetett?!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
golyós
addikt
válasz Ferenczi Áko #16743 üzenetére
A Face-en látom a hangyagirl videot, de itt nem.
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
DefJamHUN
aktív tag
Valaki tudja esetleg, hogy hogyan tudnám vissza varázsolni a Google fordítót a Samsung böngészőbe? Nevetséges, hogy a gyári fordító még itt sem tudja a magyar nyelvet, amit eddig tudott bár a fordítás minősége nevetséges volt, de így, hogy még a google t is kivették egyenesen szánalmas.
UPDATE: valami csoda folytán megtaláltam - kijelölsz egy szöveget - 3 pötty - legalul alkalmazások kezelése - ott kiválasztod a Google t!
[ Szerkesztve ]
" Vegyetek jót ha tudtok "
-
donnie.d
aktív tag
Az mitől lehet, hogy ha zsebben van a telefon (tokban van), akkor többször előfordul, hogy leáll a zene lejátszás? Több applikációval próbálkoztam valamint samsung jack átalakítóm van.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest