- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
pillanatra álljunk meg!
itt a betűknek nagy jelentősége van!
vagyis a KL1 - K (Károly) L (László) 1 (egy) - modemmel vannak gondok?
én tegnap lecseréltem a KI3, illetve a KI4-es modememet KI1-re. ( K (Károly) I (Ilona) 1 (egy) )
erről vagyis a KI1 - K (Károly) I (Ilona) 1 (egy) - modemről nagyon jókat írnak és nekem is pozitív tapasztalatom van.
eddig minden modemmel volt hálózat eldobásom, míg ezzel az utóbbival vagyis a KI1 - K (Károly) I (Ilona) 1 (egy) - egyszer sem. -
C.Brigante
veterán
a véleményedre vagyok kiváncsi! amit használsz gyári kp8, megéri feltenni? ha azt mondod nem lesz csalódás én feltenném mert már nem bíííírom!!! (nem tartom valószínűnek, h a kp8 rádiója nyírta ki lefi telefonját)
nbukta77: CM9-ből meg kellene várni azért egy gyárit... szvsz
-
HUTCHDB
nagyúr
köszi!
(#43206) nbukta77 !
neked is.nem lehet itt a hozzászólásokon eligazodni......
van akinél jó, van akinél nem megy, vagy jól indul, aztán meghülyül.
tudom, hogy a normális telepítésen (is) múlik, de ott van pl. FRG, aki régi motoros és nála is valami oknál fogva lekerült.szóval lehet este felteszem, de szigorúan betartva a telepítés szabályait.
esetleg van valami amire figyeljek?
pl. regisztrálással kapcsolatos dolgokat nem nagyon értettem....... -
HUTCHDB
nagyúr
segítenél abban, hogy melyik KP8-as kombót használod és azt honnan tudom letölteni? (esetleg megegyezik a korábban linkelttel
)
-
-
agabe
addikt
Minden perfect, köszönöm mégegyszer!
Arra figyelni kell (amire nem is gondoltam), hogy az általánosan használt (legalábbis eddig úgy tudtam) 1.85 -ös odin nem jó ehhez (azzal próbáltam alapból, és bizony nem akart a teló bebootolni), hanem a csatolt 1.83 -assal kell.Nálam most már van mentés ezekről a file-okról, és ha látom, hogy valakinek szüksége van rá azzal én is megosztom (he eltűnnének a feltöltött helyekről legfeljebb feltöltöm én is).
-
agabe
addikt
abból meg még nem találtam 3 file-osat (direkt szedegttem le a régebbieket, de azok egy file-osak ... talán KI3 -ban mintha korábban lett volna 3 file-os, de sammobile nem enged túl gyorsen leszedegetni egymás után
)
próbáltam még úgy is, hogy az old boot -ot visszaraktam a KL1 után (hátha az segít), de nem, azaz vagy a file a bibis, vagy tényleg régebbiből kell kiindulnom. -
agabe
addikt
Hmm... eddig megcsináltam :
- jig (nullázod a számlálót, amennyiben nem 0 értéken áll!)
- *2767*3855# (teljes reset!)
- 3 + 1 állományos "gyári" firmware re-partition kipipálással felhúz! (amenniyben főzött van fent jelenleg!)
- *2767*3855# (teljes reset!)
- t-s firmware felhúz (csak pda, re-partition nem kell!)
de itt probléma van (lehet, hogy a linkelt t-mobilos file-al, pedig az a pdafanclub oldalán van linkelve ) [link], mert a telo már több mint 10 perce az animált S logo-t mutatja (ennyi idő alatt simán fel kéne állnia a rendszernek)3 file-osból (+pit) hirtelen az XXKL1 -es volt meg, azt tettem fel, és onnan folytattam. Erre nem gyanakszom, de lehet ez a gond ?
Kétszer végigjátszottam a dolgot, és ugyanaz a helyzet (másodszor újból letöltve a linkelt T-s romot, hátha a letöltéssel volt galiba), szóval nekem úgy tűnik, hogy a T-s rom nem jó.
Van valakinek kapásból linkje T-s magyar gyári romra ? (még nem találtam másikat, sammobile-n is sok van, de egy sem magyar T-s)
-
F-ECT$
titán
Illusion rom van fönn, abból szerintem ez ki van irtva. Egyébként az akksi adatoknál az ébrenlét egy kicsit sűrűbb, mint 3g esetén, de nem tűnik vészesnek a dolog, tehát ha nincs bekapcsolva a képernyő, akkor ébrenlét se nagyon van.
Wifinél milyen beállításokat és hol érdemes megnézni? Wigi esetén számít a hálózati mód (2/3g) vagy az, hogy az adatkapcsolat be van-e kapocsolva? (Bár ez utóbbi szerintem ilyenkor automatikusan kikapcsol.)
-
rauley
tag
Ez olyan product code csere,ami a *2767*4387264636# kódra (amit a szervízes is beír,ha ellenőrzi a PCode-ot) azt írja ki,amit beírsz.
Én így írtam át a PCode-omat,mielőtt szervízbe vittem a telómat,és semmi mókolást nem vettek észre rajta.
Egyébként a PCode cserét ne keverjük a CSC cserével,az más dolog azért.Más módot nem is igazán látok PCode átírásra,mivel az nv_data.bin file tárolja a PCode-ot,az IMEI számot,a szolgáltató zárást is,én pedig pont ezt a file-t szerkesztettem.
(az imei és a szolgáltatózár kódolt dolog,aztokat kissé bonyolultabb szerkeszteni,de biztos erre is megvan a lehetőség,ha valaki ért hozzá,és nem szervízesre gondolok itt)
-
HardRic
addikt
Product kódot hogy kellene átírni? Meg a tárcsázóba én betűket nem tudok írni, ha meg beillesztem nem csinál semmit.
Hülye vagyok, csak vissza kell olvasni.
Gondolom amúgy nem nagyon nézik a szerviznél, mert akkor már hallottunk volna róla. Inkább azokból az írásokból van több, hogy a custom romot is leszarják.
-
zseko
veterán
15% maradt 1n4ó30p után, 3ó10p kijelzőhasználattal, amiben volt kb. negyedóra telefonálás, plusz wifin skype-al 30 perc telefonálás. Eddig nekem ez a legjobb
A 30 perc skype 11,2MB-ot fogyasztott. Aksiban nem tudom mennyit, azt nem is figyeltem.
Viszont az, hogy lejjebbvettem az lcd density-t és csomó progit nem lehet feltenni csak ha visszaállítom, az kezd idegesítő lenni. Na nem mintha sokat telepítgetnék, de akkoris -
Caaabi
senior tag
Akkor a titanium mentést is átkell rakni a rendes SD kártyára gondolom hogyha visszakarom állítani vele a dolgokat...esetleg dropbox? ( Már lehet a belső sd-mra is ráférne egy pucolás
)
(#39454) pzstm : és valami tapasztalat akik használják az új törököt ? mégerősebb wifi és térerő ?
( KL1 ben a KI4 hez képest sokkal jobb nekem mindkettő, remélem ezt a jó tulajdonságot megtartották és csak tovább fejlesztették )
(#39456) lefkosia : nagyon hasznos link! köszönöm szépen!
apropó KP.. ez ICS modem nem? Amit linkeltek Hivatalos az Android 4.0.3 arról valami ? Most akkor a samsung megkapta és már csak testreszabja hogy január körül már esetleg kiadják?
-
zooole
senior tag
Köszönöm! Viszont nem ilyesmire emlékszem, mikor még stock volt rajta, amivel vettem. Más volt. Valahol leírtam, hogy lehet visszakeresni
Egyébként támadt egy másik ötletem! Mi lenne, ha azt mondanám, frissítés közben KIES valamit kiírt, feltette a frissítést, de a telefon fagyogat. Nyilván látnák, hogy nem T-s a ROM, de ugye ezt én nem tudtam, kérném, hogy tegyék már újra az eredeti T-s ROM-ot, ami mondjuk a legfrissebb.
Belekötnének? Buknám a garit?
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest