- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunace
tag
akkor adódik a kérdés , hogyan tudom megmondani a routernek hogy ezt ne csinálja ?
bár mint mondtam a router nem fekszik meg, tehát a wifi-s gépen van net és el is érem a routert csak a "kábeles " asztali gépen nem
[ Szerkesztve ]
-
maszkoss02
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Van egy TL-WR841N routerem..
KB 4 éve használok egy ps3-at..
De most már szinte nem is tudok játszani online,mert 3Mbps helyett kb 600-700kbps töltök le ez álltal nem tudok játszani,nekem azt mondták hogy a portokat kell beállítani,de én nem értem.Előre is köszönöm,Üdv
-
Joex22
csendes tag
Sziasztok!
T- szolgáltatós netem van, melyen keresztül jön a tv (iptv, telefon stb.), tehát a villanypóznáról közvetlenül a T-s, CISCO router veszi a jelet. Ebből kapja a jelet a TV, telefon, és az erre kötött wireless TP-Link routerünk is, melyre két gép van kábellel csatlakoztatva. Tökéletes működött ez a felállás hónapok óta, tegnap problémamentesen kikapcsoltam a gépemet, mára azonban egyáltalán nem látja a hálózatot az én számítógépem. A másik számítógépen zavartalanul működik a net. Cisco, TP-Link szakszerű restartjai tömkelege, factory resetek után sem hajlandó észrevenni a hálózatot ez a számítógép, míg a másik gépen minden tökéletes. Fizikai hiba kizárható, közvetlenül a Cisco routerre kötve az én gépemen is van internyet. Valakinek esetleg nincs ötlete a probléma megoldására? Előre is nagyon hálás vagyok minden válaszolónak.
[ Szerkesztve ]
-
Davidof92
senior tag
válasz Davidof92 #10446 üzenetére
nem megy sehogysem, reggel lereseteltem a modemet és összedugtam a routerrel és bekapcsolva hagytam őket had menjenek. Routeren keresztül el tudom érni a modemet, de nincs net. Még kipróbálom hogy feltelepítem a modemet a gépre hátha (bár a telefonra nem tudom hogy fogom feltelepíteni.)
kezdek eljutni oda hogy kivágom mindet a 4.ikről... -
help_i
csendes tag
Sziasztok!
Cisco router (8xx;19xx széria) időnkénti konfigurálásra keresek
hozzáértő emberkét.üdv.
-
piadex2
senior tag
válasz Intruder2k5 #10425 üzenetére
hello!
mindegy, hogy milyen állapotban kérem le a logot (már ami a kábelezést illeti) vagy nem?
egyszerűen csak net nélkül kapcsolódjak rá vagy wan portra kötött nettel kérjem le? stb.
kösz:
p.
kontakt: +36 70 502 2167 ; mail, privát
-
piadex2
senior tag
hello!
nos: a korábbi sztori magától megoldódott:
visszamentem az ismerőshöz, hogy a log-ot lementsem. összedugom a rendszert: ugyanazok a kábelek, ugyanaz a router és kábelmodem:
és láss csodát. megy. minden. mint a villám.oké, következő fázis:
nézzük meg, hogy a másik router hogyan veszi a jelet 20m-rel arrébb.
odamegyek: laptop rádug 5Mbit helyett 5,5Mbit... jó.
majd, mivel ezen a helyen panaszkodtak, hogy nem jó a net (nem tud felcsatlakozni), ezért tettem egy másik próbát is:
a vevő router-t kikapcsoltam, majd vissza:
és nem ment (az nem ment, ami az előbb még ment). semmi. illetve valami mégis: a config oldalt (a netet adó, tehát esetemben a távoli) routerbe be tudtam jelentkezni (192.168.2.1).
kábelcsere, router újra indítás. de semmi net.miért?
ha kell adok log-ot, mert azt lementettem.
előre is kösz a segítséget.p.
-
-Ben-
veterán
-
krealon
veterán
-
piadex2
senior tag
válasz krealon #10465 üzenetére
hello!
kösz, de ezzel több helyen is gond van.
egy:
az AP és a kliens között rádiós kapcsolat van az én esetemben
kettő:
már korábban probléma volt abból, hogy 192.168.1.2 volt az IP cím és nem 192.168.2.1a válaszokat továbbra is várom.
kösz:
p.
-
VaMik
tag
A routert éjszakára érdemes áramtalanítani amikor nincs használatban?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na úgy néz ki muszáj nekem is segítséget kérnem:
Van egy ilyen routerem:
Tp-link wr340gd
Be van lőve rendesen, PPPoe csatlakozás, jelszó felhasználó, wifi jelszó stb...Szóval rendesen be van lőve.
A routerre 3 gép van rákötve kábellal, plusz wifi-n az xbox-om meg néha az itthoni okostelefonok.
A gondom a következő.
Hosszabb ideig normálisan van internet kapcsolat. Viszont mostanában gyakrabban előfordul hogy bizonyos időközönként szétkapcsol az internet. Először azt hittük hogy netkimaradás van, de felhívva a szolgáltatót(DIGI) azt mondták nincs semi a nettel. Mint kiderült router nélkül megy is rendesen.
Mi lehet a gond? Ilyenkor amikor elmegy a net, akkor nem lehet belépni a router menüjébe egy ideig. Ha meg sikerül is mondjuk wifiről belépni, kiírja hogy nem csatlakozik a router a nethez...
Kipróbáltunk egy másik routert ami itthon van(egy sima kábeles linksys-t) és nincs gond a nettel, de ugye azon a routeren meg nincs wifi ami meg kellene.
A kérdésem az lenne hogy mi baja lehet a routernek? Az érdekesség hogy mindez a hiba pár óra után eltűnik. Vagyis ha pár óra után visszarakom a régi routert akkor működik rendesen. Egyszerűen nem értem mi baja lehet.
Cucc adatai:
Firmware Version:
4.2.1 Build 090106 Rel.56881nHardware Version:
WR340G v5 081520C2Live-Die-Respawn
-
seress90
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ZyXEL P-334WT-m. Sajnos nem értek annyira a router confighoz, mint megboldogult édesapám, rám hárult a feladat, hogy kezeljem a hálót.
A routerre 2 gép csatlakozik wifin, 1 kábelen. Az utóbbi időben lettem figyelmes arra, hogy ledobál a routerről mindent, ami wifin csatlakozik. Bajlódtam vele, supportnak is írtam, firmware frissítést ajánlottak. Megtörtént, mostmár nem dobál le, egy másik jelenségre lettem figyelmes, de ezzel nem tudtak mit kezdeni. Időnként (úgy percenként) nagyon belassul a net. Találtam egy olyan kis lekérdező ablakot, hogy Packet Statistics. Ennek az adatait követtem figyelemmel egy darabig. A W-LAN-on futó adatok stagnálnak, a WAN-on futók jóval magasabbak, de nem tűnik kirívónak, egyenletes, viszont a LAN-on néha az egekbeszökik az adatforgalom (ha jól értem, lent példázom).
Elmentettem egy backupba a jelenlegi beállításokat, ha hozzá kéne nyúlnom, szóval nyugodtan bombázzatok az ötletekkel, minden segítséget megköszönnék!Port Status TxPkts RxPkts Collisions Tx B/s Rx B/s Up Time
WAN MyISP 4553007 7405513 0 45337 1864964 1:09:45
LAN 100M/Full 6390505 3492692 0 1854884 43812 11:20:15
WLAN G+ 1028039 831434 0 12064 1156 11:20:15(ilyen adatot mutat a LAN, percenként 2x kb, a többi esetben alacsony volt.)
-
petata
őstag
Sziasztok!
Beszereztünk otthonra egy TP-Link 1043ND-t... vezetékesen működik, másik gépnél 822N-nel wireless is müxik, de nővérem netbook-ján valamiért nem jó. Megadja a jelszót, csatlakozik egy csomó ideig, aztán nem történik semmi. Mi lehet a baj?
Előre is köszi!üdv.
[ Szerkesztve ]
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
MODERÁTOR
-
petata
őstag
válasz Intruder2k5 #10472 üzenetére
Ja, biztos az, nem egy mai darab, vmi Acer Aspire One. És igen, 40Mhz van beállítva. Az jó, ha autora állítom?
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Feltételezem, hogy kondi kiszáradás lesz, vagyis fárad a router, a végét járja... Ami nem is lenne csoda, hiszen DIGI nethez nem a legkisebb, leggyengébb TP-LINK modellt kellene használni! Bár a 20/10-et kábelen még elviszi, de a nagyobb csomagok keményen megizzasszák!
VaMikTégy belátásod szerint, nem árt neki az sem, ha kikapcsolod, de az sem, ha megy... Én személy szerint sosem kapcsolom ki, csak nagy viharok idején!
[ Szerkesztve ]
-
petata
őstag
válasz Intruder2k5 #10474 üzenetére
Köszi a segítséget. Úgy tűnik, így jó lesz, bár nekem kiváló a jelerősség, nővéremnek meg csak 2-es. De ez biztos az N-es, G-s adapterek miatt van...
-
Tendd
tag
Sziasztok! Akadt egy érdekes problémám amilyennel még nem találkoztam egyszer sem.
Egy online videót néztem, amikor annak betöltése leállt. Megnézem pár oldalt, de azok szintén nem töltődtek be. Végül megpróbáltam elérni a routert 192.168.1.1 címen, ahol pár nappal ezelőtt beállítottam, de azt sem tudtam elérni.
A furcsa számomra az, hogy a másik gépemen nincs semmi gond. Net is van és a routert is elérem. Valami tipp merre keressem a megoldást? -
MODERÁTOR
-
Papabear195
tag
Üdv!
Egy olyan problémával fordulok hozzátok, hogy pár napja vettem egy Tp-link wr340gd típusú router-t. A routernek annyi lenne a feladata, hogy kábelen küldje a netet (nudli 5 megás Invitel) az asztali gépemnek és néha napján vezeték nélkül a laptopnak.
Megvásárlás után pillanatok alatt beállítottam a router-t minden ment is szépen, aztán egy nagy vihar miatt áramtalanítottam. Mikor másnap visszakapcsoltam, a router-en kivillant az összes led, de nem aludt el és, nem is működött. Elkezdtem ki-be kapcsolni, és úgy kb. a 6. bekapcsolásra újra elindult, és működött is szépen, de a következő áramtalanításkor ismét, megismétlődött a fenti jelenség.
Ma visszavittem a boltba, az eladó srác bedugta egy konnektorba, 4 indításból 4 alkalommal elindult neki a router, egy gépen is leellenőrizte, működött rendesen. Próbált illedelmes lenni de azért láttam rajta, hogy hülyének néz.
Hazahozom a router-t itthon beindítom, és újra csak világítanak a ledek, és nincs net . A sokadik újraindítás után most működik rendesen, de szerintem a következő újraindításig lesz így.Esetleg van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond, mit lehetne megpróbálni? Legszívesebben visszavinném ezt a sz*rt, de ha ott megint működni fog, akkor végképp idiótának fognak nézni...
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
MODERÁTOR
válasz Papabear195 #10479 üzenetére
Szia!
Ha modem nélkül kapcsolod be? Ha PC nélkül? És ha üresben?
Mindig ez a jelenség?
[ Szerkesztve ]
-
Wind-Storm
őstag
Valaki JTAG-olt már hálóeszközt/routert? BCM4712 Rev1 chip-es hálóeszközről van szó.
Valószínűleg kábelhiba, de ha mégsem az lenne, akkor szívesen venném a tanácsokat, hogy miért nem működik a dolog...
A serial outputban látszik, hogy működik a CFE, csak épp a boot_wait hiánya miatt nincs tftp hoszt amin fel lehetne küldeni rá az új firmware-t, esetleg evvel kapcsolatban ötlet..?[ Szerkesztve ]
-
speed008
csendes tag
Üdvözletem!
Az lenne a problémám, hogy az Invitelesek hoztak egy modemet. A márkája ZyXEL P660.
Ebbe a modembe van beépített wlan is. De az lenne a problémám, hogy a távolabbi gépemhez már szakadozik néha a jel, ami már kezd idegesíteni.A modemhez közelebbi gépnél ez a probléma eddig nem állt fent.
Van egy TP link routerem, amit szeretnék rácsatlakoztatni, de nem akar összejönni. A TP link nél, már nincsen kimenő internet. A mac címet próbáltam klónozni, de semmi. A modem Dinamic IP módban van mert a XyZEL már elvégzi a PPPoE csatlakozást.
Azt észre vettem, hogy a WAN résznél minden nulla.Érdeklődnék, hogy közületek szembesült-e valaki hasonló problémával, és hogyan lehetne orvosolni.
Üdv. Speed008
-
Tendd
tag
válasz Intruder2k5 #10478 üzenetére
Az UTP kábel és a router LAN portjai működnek, másik gép segítségével ellenőriztem. A hálókártyát és az alaplapi portot le tudom valahogyan ellenőrizni?
-
Topikgazda
válasz speed008 #10482 üzenetére
Második router bekötése:
- TP-Link-en LAN IP átállítása, hogy ne ütközzön a ZyXEL-ével
- TP-Link-en DHCP kikapcsolás
- ZyXEL-ből jövő kábel a TP-Link egyik LAN portjába csatlakozzonEgy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
MODERÁTOR
válasz Wind-Storm #10481 üzenetére
Soros port nincs? Hátha ott lehetne csinálni egy NVRAM törlést, mert egy rossz érték is megakaszthatja a boot-ot... Linksys WRT54?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Tendd
tag
válasz Intruder2k5 #10486 üzenetére
Közvetlenül valószínűleg nem tudom rákötni a netre, mert nincs koax csatlakozó a gépen. Viszont összekötöttem a notebookot és a "hibás" asztalit crossoveres UTP-vel. Jelzi mindkét gép hogy "egy hálózati kábelt csatlakoztattak". Ha a hibás gépet a modemre rákötöm akkor is érzékeli. Nem tudom ez elegendő-e ahhoz, hogy a hálókártyát jónak mondhassam.
-
MODERÁTOR
-
Tendd
tag
válasz Intruder2k5 #10488 üzenetére
Igen, router és modem egyben, konkrétan Hitron Technologies Wireless Gateway CDE-30364.
Szerintem kap ip címet. Kihúztam az UTP-t a gépből, restart, majd belementem a helyi kapcslatokba, ahol jelezte hogy nincs csatlakoztatva, miután beszúrtam egyből kérte le a hálózati címet, majd fél perc után megjelent a csatlakoztatva felirat.
Ezt figyeltem a Parancssorban is, ahova beírtam az "ipconfig"-ot. A csatlakozás után már már volt IP cím és alhálózati maszk is. -
MODERÁTOR
-
Tendd
tag
válasz Intruder2k5 #10490 üzenetére
Jah .
Mint az elején írtam böngészés közben szakadt meg, egy jutub videó betöltése közben.
Amikor 1 héttel ezelőtt beállítottam nem volt probléma. Egyből elértem a modemet. Ezért állok értetlenül, ráadásul a notebookkal vezetéken és wifin is gond nélkül kommunikál a modem. -
Wind-Storm
őstag
válasz Intruder2k5 #10485 üzenetére
De-de, van soros, onnan van ez az output is (ez most már elvi NVRAM törlés után):
Csak akkor adja ki ezt, ha benyomott gombbal bedugom és egy másodpercen belül elengedem ahogy tápot adok neki, egyéb esetben semmit sem ír sehogy.
NVRAM törléssel kapcsolatban, már a flash IC 15-16. lábát is összezártam, valamit másik elírás szerint GND-re hoztam, törlődött is valami, mert azelőtt ilyet dobott:
CFE version 1.0.37 for BCM947XX (32bit,SP,LE)
Build Date: Thu Mar 4 13:56:11 CST 2004 (root@tsirikul1.usr.com)
Copyright (C) 2000,2001,2002,2003 Broadcom Corporation.Initializing Arena.
Initializing Devices.
CPU type 0x29007: 200MHz
Total memory: 0x2000000 bytes (32MB)Total memory used by CFE: 0x8032B990 - 0x80430E90 (1070336)
Initialized Data: 0x8032B990 - 0x8032DAE0 (8528)
BSS Area: 0x8032DAE0 - 0x8032EE90 (5040)
Local Heap: 0x8032EE90 - 0x8042EE90 (1048576)
Stack Area: 0x8042EE90 - 0x80430E90 (8192)
Text (code) segment: 0x80300000 - 0x80309490 (38032)
Boot area (physical): 0x00431000 - 0x00471000
Relocation Factor: I:00000000 - D:00000000CFE: Final init 2
Committing NVRAM...done
Loader:raw Filesys:raw Dev:flash0.os File: Optionsnull)
Loading: ..... 1421312 bytes read
Entry at 0x80001000
Starting program at 0x80001000
CPU revision is: 00029007
Primary instruction cache 8kb, linesize 16 bytes (2 ways)
Primary data cache 4kb, linesize 16 bytes (2 ways)
Linux version 2.4.20 (vic_yu@cvs2) (gcc version 3.2.3 with Broadcom modification s) #281 Wed Dec 28 14:45:43 CST 2005
Setting the PFC value as 0x15
Determined physical RAM map:
memory: 00800000 @ 00000000 (usable)
On node 0 totalpages: 2048
zone(0): 2048 pages.
zone(1): 0 pages.
zone(2): 0 pages.
Kernel command line: root=/dev/mtdblock2 noinitrd console=ttyS0,115200
CPU: BCM4712 rev 1 at 200 MHz
Calibrating delay loop... 199.47 BogoMIPS
Memory: 6492k/8192k available (1200k kernel code, 1700k reserved, 108k data, 60k init, 0k highmem)
Dentry cache hash table entries: 1024 (order: 1, 8192 bytes)
Inode cache hash table entries: 512 (order: 0, 4096 bytes)
Mount-cache hash table entries: 512 (order: 0, 4096 bytes)
Buffer-cache hash table entries: 1024 (order: 0, 4096 bytes)
Page-cache hash table entries: 2048 (order: 1, 8192 bytes)
Checking for 'wait' instruction... unavailable.
POSIX conformance testing by UNIFIX
PCI: Fixing up bus 0
PCI: Fixing up bridge
PCI: Fixing up bus 1
Linux NET4.0 for Linux 2.4
Based upon Swansea University Computer Society NET3.039
Initializing RT netlink socket
Starting kswapd
devfs: v1.12c (20020818) Richard Gooch (rgooch@atnf.csiro.au)
devfs: boot_options: 0x1
Serial driver version 5.05c (2001-07-08) with MANY_PORTS SHARE_IRQ SERIAL_PCI en abled
ttyS00 at 0xb8000300 (irq = 3) is a 16550A
ttyS01 at 0xb8000400 (irq = 0) is a 16550A
Flash device: 0x200000 at 0x1c000000
Physically mapped flash: cramfs filesystem found at block 846
Creating 4 MTD partitions on "Physically mapped flash":
0x00000000-0x00040000 : "pmon"
0x00040000-0x001f0000 : "linux"
0x000d3a14-0x001f0000 : "rootfs"
0x001f0000-0x00200000 : "nvram"
sflash: found no supported devices
NET4: Linux TCP/IP 1.0 for NET4.0
IP Protocols: ICMP, UDP, TCP
IP: routing cache hash table of 512 buckets, 4Kbytes
TCP: Hash tables configured (established 512 bind 1024)
ip_conntrack version 2.1 (64 buckets, 512 max) - 344 bytes per conntrack
ip_tables: (C) 2000-2002 Netfilter core team
ipt_time loading
NET4: Unix domain sockets 1.0/SMP for Linux NET4.0.
NET4: Ethernet Bridge 008 for NET4.0
802.1Q VLAN Support v1.7 Ben Greear <greearb@candelatech.com>
All bugs added by David S. Miller <davem@redhat.com>
VFS: Mounted root (cramfs filesystem) readonly.
Mounted devfs on /dev
Freeing unused kernel memory: 60k freed
Using /lib/modules/2.4.20/kernel/drivers/net/et/et.o
insmod: init_module: et: No such device
Using /lib/modules/2.4.20/kernel/drivers/net/wl/wl.o
eth%d: 3.90.23.0 driver failed with code 24
insmod: init_module: wl: No such device
Using /lib/modules/2.4.20/kernel/drivers/char/kmemory/kmemory.oEgyébként a cucc egy USR5430, hardverileg egy az egyben WAP54G_v2, csak antennadiverzitást nem tud, az egyik nincs beforrasztva.
Nyomtam is rá próbaképp a linksys fw.-t, semmi gond nincs is vele, csak nincs benne boot wait, és rejtélyes okokból brickelődött állítgatás közben, valószínűeg a kernel.bin sérülhetett meg valahogy... bár ezt már minden DD-WRT-vel is tapasztaltam, gyárival meg csak fw. frissítéskor, de ez esetben még működött a tftp-s felélesztés.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Wind-Storm
őstag
válasz Wind-Storm #10492 üzenetére
-
Tendd
tag
válasz Intruder2k5 #10493 üzenetére
ipconfig /all
Windows IP konfiguráció
Állomásnév...: pc-mirella
Elsődleges DNS-utótag...: "itt nincs semmi'
Csomóponttípus...: ismeretlen
IP útválasztás engedélyezve...: nem
WINS-proxy engedélyezve...: nemEthernet-adapter helyi kapcsolat
Kapcsolatspecifikus DNS utótag...: "itt nincs semmi"
Leírás...: NVIDIA nForce networking controller
DHCP engedélyezve...: igen
Automatikus konfiguráció engedélyezve...: igen
Automatikus konfiguráció IP címe...: 169.168.119.98
Automatikus maszk...: 255.255.0.0
Alapértelmezett átjáró: "itt nincs semmi"Vírusírtó és tűzfal uninstallálva, valamint a win. tűzfalat is kikapcsoltam.
-
MODERÁTOR
válasz Wind-Storm #10494 üzenetére
Hát sajnos JTAG-olásban nem tudok én sem segíteni... Volt egy srác itt anno, aki szokott segédkezni ilyenben, ha jól rémlik Godfather volt a nickje, és Pesten lakik! Én anno egyszer régen voltam is nála még egy 1043-assal JTAG-olás ügyében, "még mielőtt kiderült volna a nagyközönség számára", hogy azt nem is lehet JTAG-olni, hanem soros porton éleszthető! Bár ez nyilván sikertelen projekt volt, mármint a 1043 JTAG-olása, de BroadCom-os cuccot sokat életre keltett...
Amúgy CFE-ben ilyenkor nem lehet bekapcsolni a boot_wait-ot ezzel?
nvram set boot_wait=on
nvram commit[ Szerkesztve ]
-
speed008
csendes tag
-
MODERÁTOR
-
Wind-Storm
őstag
válasz Intruder2k5 #10496 üzenetére
Őt nem ismerem, Gdfath3r-t személyesen is ismertem, már nem tartjuk a kapcsolatot.
A parancsot köszi, mindjárt ki is próbálom
-
Wind-Storm
őstag
válasz Intruder2k5 #10496 üzenetére
A parancsodra ezt írja
*** command status = 0
Szerintem újra megpróbálkozok egy CFE reflash-sel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest