- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Mielőtt kérdezel olvasd el !
Nem fertőző
Android 11-hez az alex féle 3.4.x.x twrp nem használható.
Android 12 fastboot vagy cmd-vel módszerrel telepíthető ,frissíthető(xiaomi.eu rom esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
válasz cheguevara76 #3399 üzenetére
Nyissál Blt a biztonság kedvéért😉
-
cheguevara76
csendes tag
nyitnam en,csak sajnos meg egy epkezlab drivert nem talaltam amivel ossze tudnam gerjeszteni a laptoppal radugom es csak jon az *usb eszkoz nem felismerheto*szoveg pedig volt mar elotte nem is egy Xiaomi telom. azokat gond nelkul felismerte. ADB drivereket is feltettem mar
-
Bali27
addikt
válasz cheguevara76 #3403 üzenetére
Mindegyik usb portot kiprobáltad? Amd-m van és minden egyes restart után más portban jön össze a fájlátvitel😁
-
Bali27
addikt
válasz cheguevara76 #3405 üzenetére
A gyári kábelt passzolom mert én azzal használom. Másik meg nincs amivel még tudnám neked nézni. Note6pronál nem kellett gyári kábel...
De van másik driver is... Amit olykor felajánl a Windows.. Talán Google usb vagy tényleg nem tudom nehari... Azt szoktam feltenni amikor néha szarakodik és azonnal jó lesz -
mizoli
addikt
válasz cheguevara76 #3403 üzenetére
Nem használsz usb hub-ot? Nekem időnként problémát okozott gyári kábellel is.
Egyébként Universal ADB driver, vagy 15 sec ADB installer. Ezek után a Windows még szokott telepíteni USB illesztőket, aztán megy.
Az nem jelent semmit, hogy már felismert régebben Xiaomit, jön egy Windows frissítés, utána nem biztos, hogy felismeri ugyanazt az eszközt. USB illesztő probléma szokott lenni.
Vagy tedd fel (újra) a Xiaomi Miflash programot, az telepíti a szükséges drivereket.
[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
válasz cheguevara76 #3408 üzenetére
Nem hinném.
Én ezért tartottam asszony laptopján egy Windows 7-et. Azzal tökéletes volt minden. Windows 10 alatt ugyanaz a rendszer meg se mukkantja."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
mizoli
addikt
válasz cheguevara76 #3408 üzenetére
Akkor ideje lenne egy eredeti kábelt kipróbálni 🙂
Windows 7-en vagyok, ott rendben.[ Szerkesztve ]
-
lenovomen
aktív tag
Akinek nem töltődik le OTA-n a V12.1.3.0.RFNEUXM verzió itt elérhető: https//bigota.d.miui.com/V12.1.3.0.RFNEUXM/miui_TOCOEEAGlobal_V12.1.3.0.RFNEUXM_ea5912065f_11.0.zip
-
Imi1981
veterán
válasz lenovomen #3417 üzenetére
Amit észrevettem, hogy az animációk a fejlesztői beállításokban 0.5-re le vannak véve és mégis lassúnak tűnik (az animáció). Ez gyári miui launcherrel! Más launchert használva nem ilyen. Viszont mintha gyári launchert használva nem laggolna már! Lehet hosszabb használat után fog de most egyelőre szépek az animációk (csak kicsit lassú) és az átmenetek. Lehet pár napig próbálgatom a gyári launchert.
Na ahogy leírtam a qbittorrent remote alkalmazás megnyitása szaggat ugyan úgy mint előtte ! Bár csak ennél vettem észre eddig.
[ Szerkesztve ]
-
benoce
tag
Itt nyugodtan végig böngészhető az összes update
-
Imi1981
veterán
válasz aprokaroka87 #3432 üzenetére
A linken már láttam, hogy ez másik.
-
vegyszer
addikt
Érdekes, hogy a február 20-án publikált 12.1.3 EEA rom mind a mai napig nem akart magától nekem megjelenni, mint frissítés.
Kézzel feltéve a hiba nem javult meg, hogy a némítás kikapcsolása is időzíthető legyen, mint volt előtte ki tudja mi óta."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
cheguevara76
csendes tag
sziasztok. a recovery-s update.zip csak nyitott bl.rel megy fel? koszi
-
Bali27
addikt
válasz this is life #3426 üzenetére
Ja.. Bárcsak ne kapta volna. A régi használhatóbb volt.. Ráadásul még szürke is a színe
A háttérképnél meg vissza kapta a régi menüt[ Szerkesztve ]
-
karburátor
tag
Sziasztok! Találkoztatok olyannal, hogy a gyári takarító az elavult fájloknál nem jut tovább, csak keres?
-
this is life
Ármester
válasz cheguevara76 #3436 üzenetére
Ha gyári akkor nem kell nyitott bl. Csak custom sw-hét van szükség nyitott bl-re.
Bali
Hát design téren van még mit reszelni rajta, most amolyan félkész , vagy előkészítés a 12.5-hét . Legalábbis remélem , hogy nem marad szürke .
Maga az update viszont jót tett a telefonomnak , kicsit fürgébben , fluidabban működik. Valamiért az a11 update kissé kezdet belassulni pár het használat után , cache és egyéb törlés sem segített.Karburátor
Még nem jártam úgy ami nálad van , de ha mégis elõfordulna a biztonsagw app összes adatát törõlném .[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
karburátor
tag
válasz this is life #3440 üzenetére
Az már megvolt...
A keresésnél a kivételekhez hogy lehet hozzáadni alkalmazást?[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz karburátor #3441 üzenetére
Szerintem sehogy sem lehet hozzáadni , legalábbis nekem még nem sikerült a hogyanra rá bukkanni . Lakatold le amit védeni akarsz és akkor nem lövi ki a memóriából. Talán miui 8-9-nél működött a kivétel lista (emlékeim szerint).
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
karburátor
tag
válasz this is life #3442 üzenetére
Arra gondoltam, hogy egyesével hozzáadnám a kivételekhez a programokat, hátha kiderülne, melyik programnál hasal el a keresés. De lehet, hogy egy rendszer frissítés utáni maradék fájl fogja meg...
Mondjuk a kivétel közben meg lett, de nem vagyok vele előrébb. [kép][ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz karburátor #3443 üzenetére
Lehet , hogy le kellene tiltanod a google fájlkezelőt, sok haszna amúgy sincs 😉 . Inkább a miui vagy a tc fájlkezelő helyette . Hogy tudtál kivételt hozzá adni ?
-
karburátor
tag
válasz this is life #3444 üzenetére
Amikor végez a kereséssel, rákattintasz a kategóriákra. Lenyílik és ott vannak a programok. De nem mindegyiknél működik. A legfelsőnél biztosan, most nem tudom pontosan, hogy az melyik. Viszont nekem kézzel kell megállítani a keresést, így ahol nekem gond van, az mindig üres, nem tudom melyik fájl álliíta meg. [kép]
-
Zozzz2000
tag
Sziasztok.
Kèrnèk egy kis segitsèget. Pàr napja le frisitett a telefonom a Global 12.1.1 stabilra. Elèggè meg kergült tőle . Wifi ledobàl, a fb messenger nem jelez , progik fagynak le.
Làttam vannak màr újabbak, Tudnàtok egy linket adni ahonnan szedhetek le egy frissitèst ami az enyèmhez jó? -
this is life
Ármester
válasz Zozzz2000 #3446 üzenetére
Ha nagyon megkergült a telefon akkor egy factory reset-re szükség lesz . Letöltő link pedig az összefoglalóban található stock illetve xuaomi.eu romhoz .Ha most frissítettél android 11-re akkor mindenképp javasolt az fr .
[ Szerkesztve ]
-
chopin42
addikt
Üdv!
Vettem egy ilyen telefont, csatlakoznék a topikhoz
Lenne is pár kérdésem.
Aki flip tokkal használja, tud rendesen telefonálni (gondolok itt a távolságérzékelőre)? Kicsit hülye kérdésnek tűnik, de egy meizu m6 note-rol jövők, ott sose volt vele baj, ha lecsuktam, zárta a kijelzőt, ha nyitottam, ébresztette.
70 rugóért vettem használtan, azért cserébe ilyen a kijelző: [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] . Ez csak átvétel után derült ki. Ez javítható valami géllel/polírral, vagy ilyen marad? a 2,5 éves meizumnak kutya baja (flip tolkban), érdekelne, hogy az üveg hogy sérülhet meg így?
Illetve van-e valami komoly gond a gyári szoftverrel? Most ez van rajta: MIUI Global 12.1.1.0 (RFNEUXM) android 11.
Mos így hirtelen ennyi, holnap kerül bele a sim, meg költözök át. Arra van esetleg valami tipp, hogy érdemes? (eléggé noob vagyok, nem költöztem eddig másik telefonról, most viszont jó lenne az összes sms, alkalmazás, stb).
Szerk: a factory resethez elég a minden adat törlés, vagy ez kell?[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
this is life
Ármester
válasz chopin42 #3448 üzenetére
A note 10 lite-ban nincs hal (mágnes) szenzor , emiatt a flip tok legfeljebb a közelség érzékelőt használhatja , vagy a tokokhoz letölthető program esetleg ezt tudja vezérelni, cserében plusz fogyasztó .Jó eséllyel a flip tok semmit sem fog vezérelni a hiányzó hw elem okán.
A hard/factory reset történhet a link-en lévő módszerrel vagy a beállítások/készülék/gyári adatok visszaállítása menüponttal . Az eladó kiléptette a xiaomi és google fiókból a telefont ? Mert ha nem történt meg akkor fr után csak az ő fiókjával lehet beüzemelni a telefont .
A kijelző polírozás jó kérdés , megfelelő gépekkel talán kivitelezhető , a karcolást apró homok szemcse okozhatta , a gg5 kevésbé törékeny , de ennek az ára az alacsonyabb karc tűrő képesség . Szerintem nézz rá fóliát az sokat javíthat ezen az esztétikai hibán.
A gyári sw nincs gond , ami van az inkább annak a számlájára írható , hogy a stock miui fájlkezelő,telefon/tárcsázó,sms alkalmazás a google félére lett lecserélve, illetve pár apróság hiányzik belőle ami a xiaomi.eu romon megtalálható .[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest