- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Mielőtt kérdezel olvasd el !
Nem fertőző
Android 11-hez az alex féle 3.4.x.x twrp nem használható.
Android 12 fastboot vagy cmd-vel módszerrel telepíthető ,frissíthető(xiaomi.eu rom esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
-
rellif
senior tag
válasz this is life #2351 üzenetére
Én is erre gondoltam, de már alapból mindkettő protokoll engedélyezve van. Vagy lehet kérni központilag konfig beállítást.
-
watchfun
tag
Hát, én nem tudom. Ha fent van a Cube ACR - akkor is, ha nem rögzít - telefonálás közben a kihangosítás gombját megnyomva, a gomb színe sötétről világosra változik, de nem kapcsol át kihangosítóra. Ha törlöm a Cube ACR-t, akkor meg igen. Ha ezután visszateszem a Cube ACR-t, ismét ugyanez a jelenség. A készülék Telenoros, MIUI Global 12.0.2.0 (QFNEUXM). De most, hogy írtad, megint feltettem, megint ugyanaz... Hozzáteszem, a készülék saját kihangosíthatóságáról van szó, a BT kihangosítás természetesen működik (bár olyankor az ellenfél hangját nem rögzíti, a Cube csapata szerint ez ilyen, az android nem engedi és ezen ők sem tudnak változtatni, leveleztem velük a tárgyban).
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Nem tudom , van e még leküldött konfigurációs üzenet, beállítás . Utoljára talán wp/w10m vonalon találkoztam vele . Csak tipp , nem lehet hogy a sim kártya tartalmazza ezen beállítást ?
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
soniq
tag
Megjött nekem is a teló
Galaxy A51-et vált,remélem érezni fogom az előrelépést 😁
Így elsőre a súlya meglepő,illetve a lekerekítés mértéke.„Biztos vagyok benne, hogy az internet rövid időn belül összeomlik, és 1996-ban katasztrofális véget ér”
-
rellif
senior tag
válasz this is life #2354 üzenetére
Samsung A70-re küldtek nemrég egy ilyen SMS-t.
Hirtelen nem is tudtam mi lehet. 😂
Topikgazda megbízást leadtad? -
Weeman1
veterán
Sziasztok.
Redmi Note 7 után csatlakozom a táborba .
Gyerkőc örökölte a Note 7-et,karcmentes állapotban.Xiaomi 11T Pro
-
this is life
Ármester
Nem adtam le , a múltkor csak csendes társat kerestem hogy ha valami változás van amit érdemes az összefoglalóba beemelni , ne keljen rám várni .
Konfig üzenetet elvileg akkor küldenek , ha a rendszer érzékeli a kapcsolódási problémát .Soniq
A súlyára nem lehet panasz , abból akad bőven😂.
Par grammal nehezebb mint a mi mix2-em volt , mégis érezhető a különbség. (titkon önvédelmi eszköz).
Az A50-hez képest érzékelhető lesz az előrelépés . Egy kicsit kiegyensúlyozottabb telefon a note 10 lite.Weeman1
Üdv a klubban , jó látni az új tagokat a siralom völgyben 😁![ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
rellif
senior tag
Resurrection Remix-et használ valaki?
-
takkert
tag
Hello
Itthon honnan érdemes most beszerezni? -
takkert
tag
[link] innen érdemes?
holnapig akcíós -
-
rellif
senior tag
válasz takkert #2372 üzenetére
Mert egy laptopszalon már egyszer megbukott, de mindenki maga dönti el honnan vásárol.
Amit feletted linkelt SeLe az lenne a jó irány beszerzés szempontjából.
[ Szerkesztve ]
-
soniq
tag
A fülhallgatóra jutó hang nem vérszegény kissé?
Eléggé halk vezetékessel és bt fülessel is.
Régebbi xiaomikon hangosabb lett indiai régióval,de most így sem.Van erre megoldas?„Biztos vagyok benne, hogy az internet rövid időn belül összeomlik, és 1996-ban katasztrofális véget ér”
-
SeLe
tag
-
hounddog
csendes tag
xiaomishop.hu-val van bárkinek tapasztalata?
Egy 5 éves Honor 7-ről váltanék a Note 10 Lite-ra.Illetve a másik kérdésem az, hogy huzamosabb használat során nem válik kicsit zavaróvá a teló súlya?
-
this is life
Ármester
válasz hounddog #2382 üzenetére
Enyhén szürke zóna, nincs gyártói garancia, a teljesítés ideje 7-60 nap közt is lehet ,készletből függően. macerás a pénz visszafizetés...stb Van róluk blog bejegyzés is [link] . Amúgy a mishop is hozzájuk tartozik .
Szerintem nézz körül a megbízható oldalak közt , mm,ed esetleg alza vagy emag...stb .[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
válasz hounddog #2382 üzenetére
Én többször vásároltam onnan.
Volt először, hogy nagyon lassan, de megjött a holmi. Olcsóbban, mint Kínából.
Semelyik további rendelésemnél nem volt etéren semmi gond.Garanciális ügyekben nem tudok nyilatkozni. Minden működik, a legrégebbi már 4 éve
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi dönteni a Mi Note 10 Lite és Mi 10 Lite között! Édesapámnak kellene, nem heavy user, nem érdekesek az fps-ek, selfie kamera stb, és az 5G se. Alapból Redmi-t gondoltam Neki, de valahogy jobban tetszik az AMOLED, így azok kiesnek. Szempont lenne viszont a stabilitás, jobb kijelző, jobb akku idő.
Akkuval kapcsolatban ellentmondásos infókat találtam. Valahol azt írják hogy a nagyobb akksi miatt sokkal jobb a Note 10 Lite, máshol meg azt, hogy a Mi 10 Lite hatékonyabb Soc miatt a kisebb akksi ellenére is kb ugyanazt tudja. -
Bali27
addikt
válasz -cobra- #2387 üzenetére
Jó súlya van. Önvédelemre is megfelel. Nehéz védeni a kijelzőt, (edge)hiába szép. Nekem nagyobb kezem van és ha egy kézzel fogom akkor néha önálló életre kel a kijelzőt mert rálóg a szélére és hiába van beállítva a szélek érzékenysége.
Szerintem a nagy akku nem akkora előny mint ahogy a számok mutatják. -
zermi
aktív tag
Sziasztok
Egy kis segítség kellene. Topik összefoglalóban Alkalmazásváltóban lakatold le, na ezt nem találim. -
this is life
Ármester
Nyisd meg az előzményeket, tartsd az ujjad azon az alkalmazáson amit vedette akarsz tenni , ekkor felugrik egy plusz ikonos menü, es nyomj ra a lakatra .
-cobra-
Ha gondot jelent a szinte védhetetlen edge kijelzõ akkor a mi 10 lite a jobb választás. Hw tekintetében a ket vas nagyjából egyforma, a mi 10 lite tudja az 5g-t , de kb sehol sem lehet kihasználni ,illetve kisebb az akksi benne . Vsz barmelyiket választod nem lesz rossz döntés.Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
-cobra-
aktív tag
Köszönöm a tanácsokat, megrendeltem a Mi 10 Lite-ot (a már meglévő 9SE és 9T mellé.)
-
Petyka3
aktív tag
Ha érdekel valakit tok+fólia a készülékhez keressetek privátban. (Végül MI 10 Lite-ot vettem, így felesleges lett, amit rendeltem.)
-
Petyka3
aktív tag
válasz dragonfx #2398 üzenetére
Drágább egy pár ezressel, számomra zavaró a hajlítás a kijelzőn, és szerintem nagyon nehéz. Ha elejted, fixen törni fog a note 10 lite, szerintem. Megtapiztam nem egyszer a MM-ban, bitang jól nézett ki, de ezek a fentebb felsorolt tények eltántorítottak. Ja, és az 5G miatt időtállóbb is lesz, egy későbbi eladás során a MI 10 Lite.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest