Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz Milestone2 #2300 üzenetére
Izgi!
Kérlek tájékoztass minket -
Milestone2
nagyúr
Már mikor a kezembe került és láttam hogy nyitott BL, tudtam, hogy baj lehet, ezért elébementem a problémának és jól rázártam a BL-t, majd ártatlan szemekkel leadtam garanciába...Ne szopasson már egy hülye magyar webshop, nyitott BL-es, kínai belpiacos készülékkel, indiai globál rommal...inkább én őket.
Meglátjuk bejön-e a gondolkodásom, vagy saját csapdámba futok (ha az a picuri százaléknyi esély jön be, hogy visszadobják valami nem garanciális hibára hivatkozva)[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Lajmund
őstag
válasz mgTerminator #2210 üzenetére
Nekem tökéletes a szélein én nem vált fel pedig kétszer vissza szedtem. Én a 0.2 miliméterest linkeltem.Te is ezt vetted? Azt kétlem mert ami nekem van tökéletesen illeszkedik. Gumi még szarabb kevesebbet véd nem nyeli ugy el az ütést mint az üveg ami megreped. Nekem király az ujralnyomat ezzel 10/10. Valamit rosszul csinálsz.
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Cane
őstag
Nézem a mi note 10 akkuját, elég combos de dxomark értékelésben a 9t pro mégis jobb pontozást ért el. Mi ennek az oka? Energiaigényesebb chip készlet és amoled kijelző? Youtube videóban a 10-es volt jobb, bár ott ment jócskán benchmark is, amiben szaggatott, a 9t pro pedig tök folyamatos volt, cserébe biztos kért nem kevés energiát...
▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
Milestone2
nagyúr
Most ugyan halott a RedmiK20Pro-m, de amíg ment ugyanannyit bírt mint a Mi Note 10-esem.
Nxilván más CPU, más fogyasztás...855 szerintem jó energiafogyasztású,miközben gyors mint állat.[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
őstag
válasz rigoberto #2309 üzenetére
Az A1 két éves lesz és semmi baja, pedig azt 1 éves garival vettem.
trepaky: ez áll a bolt garancialeírásában: "A mobiltelefonok és táblagépek garanciája 6-12-24-36 hónap, amit a termékeknél is ill. a számlán is feltüntetünk. A garancia érvényesitéséhez a készülékhez kapott számla vagy garancia levél kell. Termékeinket meghibásodás esetén a King Change Kft. ellenőrzi a garancia feltételeit, és a forgalmazóhóz küldi vissza javitásra. Az általunk forgalmazott Apple termékekre 1 év világ garancia vonatkozik, amit a hivatalos Apple márkaboltokban fogadnak el. Fontos hogy őrizzük meg a termék dobozát ill. a számláját mert ha az nem kapcsol be és még garanciális, csak ezzel tudjuk garanciális feltételek mellet javitani a készülékét."
[ Szerkesztve ]
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
Milestone2
nagyúr
Termékeinket meghibásodás esetén a King Change Kft. ellenőrzi a garancia feltételeit, és a forgalmazóhóz küldi vissza javitásra.
...ennyi. Itt a lényeg. Ha Telemax-ot írt volna, az az egyetlen, aki ma gyári garanciát vállalhat.
Mindenki más sufnituning, vagy nem magyarországi garanciát ad. Ettől még lehet korrekt, csak nem gyári.
-
Milestone2
nagyúr
Na, elkezdtek dolgozni Kínában...
-
rigoberto
őstag
válasz Milestone2 #2312 üzenetére
A gyári gariztatás itthon már egy ideje úgy működik, hogy a hivatalos forgalmazó (Xiaomi Mi Store) azonnal Lengyelországba küldi javításra.
2 hét múlva vissza is küldik javítva, vagy csere ha nem javítható. Cseretelefon off.[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz rigoberto #2314 üzenetére
Csak előbb a Telemaxnál leellenőrzik, nem vétettél-e a gariszabályok ellen...illetve a Telemaxnak van authorized hozzáférése bármely Xiaomi telefonhoz...hogy az apróbb dolgokat el tudják végezni itt.
-
rigoberto
őstag
válasz Milestone2 #2315 üzenetére
WayteQ-et irják mindenhol, biztos h Telemax?
Bár mondjuk végülis mind1, csak a Telemaxrol elég sok rosszat hallani.. -
őstag
válasz rigoberto #2311 üzenetére
Ott a pont, várom már, hogy kipróbálhassam. Jó volt az A1, egész gyors még Android 9 alatt is, de sebességben már egy kompromisszumnetes telefont szerettem volna. Meddig kap amúgy a teló Android upgradeket? A 11-est megkapja még? Vagy a 10-essel bezárólag mindent megkapott erre az objettumra?
[ Szerkesztve ]
-
rigoberto
őstag
Engem spec nem izgat a gari, még sosem volt szükségem Xiaomi telefon szervizelésre.
De lehet csak szerencsém volt eddig.
Ettől függetlenül nekem csak pozitív tapasztalataim vannak a márkával, ami alapján megbízhatónak tartom. -
őstag
Köszi a választ mindkettőtöknek. Az A1-en még pislákol a remény egy Droid 10-ben is akár, de két főverziót simán kapott. Ezért gondoltam, hogy egy Xiaomi csúcskategória csak elhozza a 11-est is. A MIUI meddig frissül amúgy?
Látom rámoccantatok a Mi 10 szellőztető cikkre..
[ Szerkesztve ]
-
rigoberto
őstag
-
rigoberto
őstag
válasz Milestone2 #2327 üzenetére
Drága lesz ez még a cseréhez.
Meg amúgy is a mi9 utódja lesz.
Szóval amíg nem jön a mi10 t pro, addig ez bőven jó lesz még zászlóshajó(pótló)nak. -
UCNLM
tag
Sziasztok,
A tapasztalataitokról érdeklődnék üzemidő ügyben: 2 hete vagyok tulaj, egy Honor 8-ról váltottam, ami jól bírta ugyan, de az egyre több (aránylag elviselhető elviselhető) hülyesége mellett az akku kapacitása már a végét járta. Az ismert állapotok miatt nem akartam még egy Huawei-t/Honor-t (de, amúgy nagyon akartam), ezt a telefont viszont jó részben az akku miatt választottam, teljesen átlagos, sokszor az alatti használat mellett szerettem volna 2 napos üzemidőt.
Azt vettem észre, hogy a dolog nagyon hullámzó, összességében elégedett vagyok, de vannak furcaságok és szerintem ennél jobban kellene teljesítenie.
Leszögezem, szerintem a Xiaomi akkukímélő megoldásai sehol sincsenek a Huawei-hez képest, az igazi szenvedés volt néha (olvastam itt, hogy mások is hasonlót tapasztaltak). Lényegében az alapbeállításokon még szigorítottam is a legtöbb appot illetően, de szinte semmilyen változást nem vettem észre.
Ami pl. számomra érdekes és fontos kérdés, az alábbi képen látható fogyasztás mennyire tekinthető reálisnak:
A háttere: este közvetlenül alvás előtt lehúztam a töltőről 100%-on, beállítottam az ébresztőt, majd Wifi, bluetooth, GPS teljes kikapcsolása, minden appot bezártam a háttérben, AOD nem megy éjjel eleve, képernyőt egyszer sem néztem éjszaka, és reggel ez fogadott. Ez teljesen általánosnak mondható nálam kb 2 hét után, de kérdés, hogy valójában mennyire normális?
A GP services elképzelésem sincs mit csinálhat éjszaka, de ilyen szinten nappal sem. Keresgéltem már a neten mielőtt idejöttem, de igazán használható tippet, vagy okfejtést sehol nem találtam.
Ha ez normálisnak mondható fogyasztás, akkor szomorúan, de elfogadom, de ha tudnátok tanácsot adni, hogy merre induljak el, ha nem az, azt megköszönném.
Gyári rendszer, Global verzió, MIUI 11.0.3.
Nagyon köszönöm bárkinek és mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
mgTerminator
veterán
válasz Milestone2 #2313 üzenetére
Ez milyen betűtípus? Nagyon bejön
-
Milestone2
nagyúr
válasz mgTerminator #2330 üzenetére
Az alapértelmezett a china developer rendszeren.
-
mgTerminator
veterán
válasz Milestone2 #2332 üzenetére
Xiaomi.eu-n mintha az alap nem ilyen lenne...
-
helixP
nagyúr
válasz mgTerminator #2334 üzenetére
Nem is a Xiaomi.eu-t mondta.
fecs: többi értesítési beállításod hogy néz ki? (nem az értesítés hozzáférési)
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz mgTerminator #2334 üzenetére
Default - Roboto
-
UCNLM
tag
válasz mgTerminator #2331 üzenetére
Ennyit tud a hálószobám Kipróbálok egy éjszakát airplane mode-ban is. Nem is gondoltam térerő gondra, köszönöm a tippet!
-
helixP
nagyúr
Beállítások / alkalmazások / alkalmazáskezelés / tapicskolsz az appra / azon belül Alkalmazásengedélyek és az Egyéb engedélyek.
-
Milestone2
nagyúr
válasz mgTerminator #2342 üzenetére
és a xiaomi.eu-s csapat nem változtathatta meg a default fontot?
valaki, aki xiaomi.eu-t használ, nézze már meg mi a default...
Mi6X-emen most épp xiaomi.eu van, default - Roboto az is.[ Szerkesztve ]
-
Sragi
őstag
válasz Milestone2 #2313 üzenetére
Neked melyik verzió volt ezelőtt?
-
Sragi
őstag
válasz Milestone2 #2345 üzenetére
Nem tudom mi a helyzet ,de nekem még csak a 11.0.1.0 árválkodik fent..
Régen voltam fent a fórumon aztán nem tudom,hogy állnak a frissítések,de tiédet pont láttam. -
Sragi
őstag
válasz Milestone2 #2347 üzenetére
Ja így már értem az ekkora különbséget.
Mondjuk a Globalbol is van újabb ,mint az enyém ha jól tudom. -
siskad
őstag
Sziasztok! Az utóbbi egy héten már másodjára csinálja a telefonom, hogy nem működik a közelségérzékelő szenzora. Mindkétszer akkor jött elő ez a probléma, mikor kint voltam, maxra feltolta a fényerőt. Aztán hazaértem, csörgött a telefonom és kisütötte a szemem, mert azóta is max fényerőn volt, majd amikor a fülemhez tettem nem is kapcsolt ki a kijelző. Illetve utána mikor fel akartam oldani a telefont, kiírta, hogy ne takarjam le a szenzort (tehát bekapcsolt a zseb mód), de pár mp után el is tűnt. Megnéztem a teszt menüben a proximity szenzort, de nem írt ki semmilyen értéket (ugye 0-át vagy 5-öt kellett volna). Megnéztem egy másik telefon kamerájával és egyébként megy a szenzor, mert világít, miközben nem működik. Egy újraindítással mindkétszer megjavult. Szerintetek szoftveres vagy hardveres hiba lehet ezek alapján?
-
helixP
nagyúr
válasz Milestone2 #2343 üzenetére
Roboto a xiaomi.eu-n is, de istenbizony ez más
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Politika
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 4