Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahogy látom ezek a mókolt rom-ok szó szerint néha romok kb arra lesznek használhatóak mire jön majd a Mi 10T Pro akkor meg már telót cserélek nem rom-ot.
Érdekes valaki a gyári rom-al is elvan évekig valaki meg a teló megvétele után rögtön mókolja de, hogy miért sztem még ő maga sem tudja.
Én a Galaxy S4 óta kinőttem a rom cserélgetésekből és megtanultam kompromisszumokkal használni a telefonjaimat mert olyan rom vagy teló soha nem lesz amivel 100%-ra meg lennék elégedve.
[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
cSuwwi
aktív tag
válasz AuraSync #1351 üzenetére
En szeretem kezben tartani a dolgokat, pl. nem csak reklamot nezni, normalis hangzast, esetleg olyan appokat ami itthon nem tamogatott (pl. GPay) amihez viszont root kell, igy marad a mokolas. (Mellette fejlesztek appot androidra is, nem art ha hozzaferek a telefonhoz)
A xiaomi telefonok jellemzoen jo hardverrel jonnek, de a gyari miui rom finoman szolva se az igazi. En annak ajanlom, aki nem fel hozzanyulni, annak viszont nagyon jo lesz, mert sokan fogalkoznak vele.
Aki csak hasznalni akarja ahogy kijott a gyarbol annak Samsungot vagy ha van ra igeny/keret iPhonet szoktam javasolni. Az ugy jo ahogy van, ha megse akkor is ugy marad[ Szerkesztve ]
-
fujifilm1
senior tag
válasz jonnyjoker01 #1345 üzenetére
Szia
Engem nagyon érdekel minden tapasztalat hogy a 9T Pro-n hogy viselkedik Lineage OS!
( a tabletemen Lineage OS es van( igaz csak 14-es mert régi a készülék ) és imádom.)
Mik a hibák ?
mennyire stabil ?
A 6,5 óra SOT az mennyi idő alatt jött össze ? -
jonnyjoker01
veterán
válasz fujifilm1 #1357 üzenetére
Nem találkoztam még buggal a legújabb Lineage ROM alatt. Teljesen stabil, nincsenek random akadások sehol, crashelni csak az Elder Scrolls Blades crashelt eddig, de azért mert egy bughalmaz a játék
Szerk: Android Auto-val vannak bugok minden főzött romon, de én nem használom, úgyhogy nem tudok róla nyilatkozni, állítólag a Disable HW Overlays opció megjavítja a fejlesztői beállításokban.
Reggel töltöttem fel a telefont kelés után, de rengeteget használtam a telefont, mert tanultam egész nap, Spotify, Firefox, photomath, ilyenek. Éjszakára ~10 óra SOT jött össze.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
xhege
veterán
válasz jonnyjoker01 #1358 üzenetére
Olyat lehet, hogy nálad leadom és felturbózva visszakapom?
Nekem sem időm, sem tudásom, sem türelmem nem lenne erre. Meg az útmutatót is úgy kellene megírni, hogy lépésről lépésre mit kell megnyomni, mert ami neked egyértelmű, mint a levegővétel, az másnak atomfizika.... -
jonnyjoker01
veterán
Ha nem a vizsgaidőszak kellős közepén írnál, akkor bevállalnám simán
Ha megcsinálom a leírást azt biztos részletesen megcsinálnám, ahogy írod, én is nagyon utáltam, hogy sok helyen XDA-n úgy írják a leírásokat, hogy találd ki mit kell csinálni, emiatt ment el kezdetben vele egy csomó idő, míg mindenre rájöttem, mit hogyan kéne összerakni.
Üdv. Johnny
-
Cane
őstag
válasz jonnyjoker01 #1360 üzenetére
Ha megcsinálod, előre is köszönjük!
▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
xhege
veterán
A részletes leírásnak tényleg nagyon örülnénk. A vizsgaidőszaknak meg mindjárt vége (bár engem legutóbb majd 20 éve érintett az ilyesmi....)
Szerk: Bár egy bemutató videó is hasznos lehetne.
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
Cserélgettem már romot RN4-en, most meg még a drivereket sem sikerült felrakni rendesen, mert egy twrp-t nem tudok telepíteni (a 15sec adb installer nem ment fel a pc-re), de majd egyszer nekilátok és 0-ról újra kezdem, mert ... igazából okot nem tudok mondani rá, de nem szeretem a miui-t annyira, mint egy aosp romot. Szóval egy részletes leírásnak én is nagyon örülnék.
-
fujifilm1
senior tag
válasz jonnyjoker01 #1358 üzenetére
Köszi. Az android Autó-t én sem használom, ugyhogy nekem sem gond.
viszont a hw-ek támogatása néha gond szokott lenni tipikusan pl az FM rádió, a kamera de mivel a FM rádiót nem használom ezért ez nem gond nekem.
A kamera hibátlanul megy? nincs fagyás intenziv használatkor sem?egy forum linket nyomsz honnan szedted le?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz fujifilm1 #1364 üzenetére
Nem is tudtam hogy van a telefonban FM rádió Megtaláltam a rádió appot, működik fülhallgatóval.
A kamera nem tökéletes. GCAM-ből az Urnyx 7.2 v1.9-et használom, nincs 60fps videó felvétel és slow motion videó nem működik, de a fotós dolgok mind működnek. Mellette ezért felraktam az ANX kamerát (miui kamera portja) és ott egyedül a portré mód nem működik, minden más ugyanaz, mint a gyári, azt meg a videófelvételre használom.
Leírás majd valamikor vizsgák után akkor érkezik
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
fujifilm1
senior tag
válasz jonnyjoker01 #1366 üzenetére
Köszi! az aku üzemidő miatt lettem különösen érdekelt.
Akku Idő összehasonlítás: EU-stable. v11.0.5. van most nekem:
3 nap 13 óra alatt 7 óra képernyő idővel 4% töltöttség.
Ezt úgy értem el hogy:
1. MIUI Debloater - Magisk Manager modult futtattam. Ebből is a Full debloat-ot választottam.
2. A Battery Saver opciót bekapcsoltam. (Settings-Battery&Performance-Battery Saver)Az első bekapcsolása nem okozott semmi gondot. (Merült egy darabig, de újraindítás és töltés után megjavult.)
A második úgy vettem észre se a sebességben se az alkalmazások syncronjában nem okozott semmilyen észrevehető visszalépést.Nem tudom hogy enélkül a két "trükközés" nélkül
három és fél nap és 7 óra SOT jónak tekinthető e, illetve elérhető e?Ezt meg tudná erősíteni valaki?
Mi a véleményetek?
[ Szerkesztve ]
-
-
kelly416
veterán
-
Blackphant'r
tag
válasz jonnyjoker01 #1345 üzenetére
Szerintem mindannyian örülnénk egy részletes telepítési leírásnak (LOS 17.1), főként olyan tollából, használja is nap mint nap. Mert elnézve az xda leírást több kérdésem lett mint válaszom 😆.
Előre is köszönjük. -
Alonso69
senior tag
-
fujifilm1
senior tag
azt hogy lehet megnézni hogy melyik "vendor-os" a készulékem?
-
xhege
veterán
Valaki próbálta már a clearplex fóliát (Média Markt)? Mik a tapasztalatok vele? Tokban mi az ajánlott? Kellene egy elegánsabb és egy strapabíró is.
-
Blackphant'r
tag
Nekem ez már a második telóm amin rajta van. Első utam hozzájuk vezetett. Tavaly egy éven keresztül használtam az OP 6-t-en. Nekem tökéletes volt és ezen is az. Jól védi a kijelzőt, nem érzed hogy ott van. Ujjlenyomat olvasó jól működött és most is jól működik. Apró karcok hajszárítóval melegítve eltűnnek.
Az a fontos, hogy ki kell várni a száradási időt. Közben is lehet óvatosan használni, de jobb ha nem és tölteni sem ajánlott ez idő alatt.
Tavaly az OP 6t-re túl sok ragasztó gélt raktak és elcsúszott pár nappal később. Visszamentem és cserélték szó nélkül (Duna Pláza). -
xhege
veterán
válasz Blackphant'r #1380 üzenetére
Mennyi ez a száradási idő?
-
ricogsm
őstag
válasz jonnyjoker01 #1349 üzenetére
Szia!
Leszedtem én is! V2-t nem tudom letölteni és érdekes, h azt írják akkor kell a v2 ha nem működik jól a patch mert leszedi a patchet
"
v2: Removes AudioFX app as it causes issues with viper."MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
laci laci
addikt
válasz jonnyjoker01 #1349 üzenetére
Köszönöm szépen én is.beállîtásról nincs mentèsed?
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
jonnyjoker01
veterán
válasz laci laci #1383 üzenetére
Külső hangszóróra gondolsz gondolom Fülhallgató típusfüggő, hogy mi jó neki, innen lehet csemegézni ami ingyenes, telegramos csoportban pedig 3 dollár / db áron vásárolható nagyobb választékból ( link )
Külső hangszóró teszt a beállításaimmal (fülhallgatón érdemes hallgatni, Mix 2S-el vettem fel, így is romlott a minőség): link. Közepén egy pár másodpercig kikapcsoltam, hogy hallatszon a különbség.
Egy XDA-ról szedett mentést finomítottam tovább. Link az irs convolverhez (sdcard/Viper4Android/Kernel mappába kell berakni az .irs fájlt)
Output gaint mindenképp le kell venni, ha recsegést hallasz, az rossz jel.
Itt a képernyőmentés a saját buildemről: link
Nagyon fontos!!! Ekkora basszus túlhúzásnál mindenképp legalább -20 dB legyen az output gain, mivel tényleg tönkreteheti a hangszórót!
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
jonnyjoker01
veterán
válasz ricogsm #1382 üzenetére
Azt nem nagyon értem miért ne tudnád letölteni. Operán, Firefoxon, Chromeon nekem lejön rendesen Itt a rendes xda oldal: [link] Vagy mirror saját tárhelyről ha tényleg nem megy az xda-s letöltés: [link]
Az csak egy patch note, ugyanazt csinálja, mint a v1, csak pluszba letörli az AudioFX-et is, ha fent van. (Bár halkan megjegyzem nekem fent maradt LOS 17.1-en és kézzel ki kellett simán csak kapcsolnom).
Üdv. Johnny
-
jonnyjoker01
veterán
válasz jonnyjoker01 #1386 üzenetére
Bocsánat a sok hsz-ért, most leteszteltem az .irs fájlt önmagában (equalizer nélkül!!) +0dB-en és nálam nem recseg, de xiaomit ismerve mi van, ha nem mindenkinek ugyanaz a hangszórója Csak óvatosan tesztelni, alacsony hangerőtől szép lassan felfele! Mélytartományokat felpumpálva viszont továbbra is megerősíteném, szigorúan kötelező a -20dB!
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
ricogsm
őstag
Gpatc kenzo kate fastbootba vágta a telefont.
Mert a gcam nem indul el, vagy kifagyasssza a telefont.MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
laci laci
addikt
Köszönöm.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
rigoberto
őstag
Az Urnyx05 féle gcamek közül melyik verziót javasoljátok?
Van olyan serial belőle, amelyik esetleg ultraszéles fotót is tud? -
laci laci
addikt
Arra gondoltam,hogy régen nekem volt beállítási sèmák,amiket szépen rlmentettem és a kernel csomagba bele illesztettem,de most nincs ilyen mappám.Majd csinálok.Köszi mègegyszer.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz ricogsm #1389 üzenetére
Na várjál mit raktál fel pontosan ? Kenzo és a Kate a Redmi Note 3 két féle verziójának fedőneve (mint Mi 9T Pro esetében a Raphael/Raphaelin, utóbbi az indiai verzió). Ha másik telefonra való dolgot raktál fel az tud problémát okozni. Recoveryhez hozzáférsz?
@Rigoberto: Urnyx 7.2 v1.9-et használom, beállításokban lehet engedélyezni a többi lencsét, megfelelően működik ( advanced-> auxiliary camera -> telephoto, wide )
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
rigoberto
őstag
válasz jonnyjoker01 #1393 üzenetére
Köszi Johnny.
Esetleg egy linket kérhetek, ahonnan te is letöltötted?
Thx! -
jonnyjoker01
veterán
válasz rigoberto #1395 üzenetére
Redmi K20 Pro telegram csoportban vagyok benne, annak is van egy külön fotós csoportja, onnan szerzek mindent a telefonhoz. K20 Pro csoport: [link] Fotós csoport: [link] Nagyon ajánlom a csatlakozást!
Csak neked csak most feltöltöttem a mega driveomba, ha nem akarsz telegrammal szórakozni: [link]
Üdv. Johnny
-
ricogsm
őstag
Nah most jött el a fordulópont, h vissza rakom a gyári eredeti romot.
Mindig van vele valami.Meki kuponos app kiakadt a rootra, hiaha teszem kivételek közé ugyanúgy nem tetszik neki.
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
rigoberto
őstag
válasz jonnyjoker01 #1396 üzenetére
Köszi, rendes vagy! 👍
-
enzahobi
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #1396 üzenetére
Nem kell az a Telegram , itt minden féle gcam fent van:
[link][ Szerkesztve ]^2 . . . . RN10Pro: Miui14.03 & Mi9TPro: 10.3.4