Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jonnyjoker01

    veterán

    válasz laci laci #1346 üzenetére

    Én úgy tudom az már nem támogatott android 10-en, bootloopot okoz.

    Android 10-re a 2.7.1.0 van jelenleg, kicsit macerás a telepítés, de nem vészes! Megpróbálom minél követhetőbben leírni, hátha másnak is jól jön.

    Magisk repóból kell kikeresni a ViPER4Android FX modult (pontosan ugyanezzel a névvel, verziószáma 2.7.1.0 jelenleg). Ezt telepítsd, majd nyisd meg az alkalmazást, adj neki root jogot, telepíteni fogja a drivert, újra is indul magától, minden fasza... egyenlőre.

    Első újraindítás után akadozni fog a média hang, ami ijesztő lehet, de egyszerű a megoldás. Töltsd le a V4A Pie Fix v2.zip-et innen, majd magiskon belül Modules->sárga + gomb, a letöltött zip kiválasztása, utána reboot. Ez megoldja az akadozó média hangot.

    Namármost a következő probléma az akadozó értesítéshangok :DDD Ehhez egy másik modult kell telepíteni, elérhető a Magisk repobol, az Audio Compatibility Patch-et (verziószám 1.7.3). Ebben 3 modul van egy csomagban, hangerő gombokkal lehet majd kiválasztani mit akarsz telepíteni. Először megkér, hogy nyomj meg egy hangerőgombot, utána hangerő fel gombbal nyomhatunk igen-eket a modulokra, vagy a le gombbal nemet (hogy akarjuk-e telepíteni). A notification_helper modulon kívül nekünk nincs szükségünk semmire, én csak azt telepítettem, és miután igent nyomsz fel fog hozni két opciót, én a hangerő le-t választottam mert a másik nem működött.

    Ezután is kell egy reboot és ha minden jól ment, akkor működni fog rendesen minden :D

    Megjegyzés: vendor partícióba nyúlkál a notification_helper, így ha vendort cserélsz, akkor újra akadozni fognak az értesítéshangok és újra fel kell rakni a patchet.

    #1347 kurion: 17.1-ben maradt a régi módszer, tehát csak full AOD-al megy. Nem is tudok olyan romról a gyárin kívül ahol AOD nélkül megy. :(

    Üdv. Johnny

Új hozzászólás Aktív témák