-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi0307
senior tag
válasz B. Tamas #3749 üzenetére
Széllel szembe khm....
Azt hiszem erre szokták mondani, hogy nem akarásnak nyögés a vége. Ha 10 emberből 5-nek sikerül elsőre 5-nek meg nem akkor annak az 5 embernek a panaszát látod a fórumon akiknek nem jött össze a másik fele csendben és boldogan használja majd a telót. A kollégával az a baj hogy neki semmi nem jó, neki egy olyan leírás kell ami 3 lépésből áll, ebből kettő a kábel a géphez csatlakoztatása és eltávolítása. Nekem is sikerült elsőre, BL nyitás után nem egész 10 perccel már bootolt az EU Dev.Ez meg csak egy mellékes megjegyzés de a kezdeti csalódás után nagyon megszerettem a telefont, minden amitől féltem az elején vagy nem olyan volt mint vártam pozitív irányba fejlődött, egyrészt az akksi másrészt a kamera ez a kettő volt a leggyengébb pont.
[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
válasz Black&White #3747 üzenetére
nálam valamiért nem jó sajnos az utolsó
ha jövő hét pénteken kijön az újabb build akkor tudok egyből arra frissíteni a 10.24-ről ? -
-
laci laci
addikt
Egy kis aod csemege, feltétel:
-root,magisk
[link]Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Laci.M
senior tag
Fent van az EU dev. Ez a leírás alapján csináltam: [link] Igazából eddig is így csináltam, a különbség, hogy most az adb push rom.zip /tmp/ paranccsal fel tudtam tenni a romot. Köszi mindenkinek aki segített
ricsi0307
"A kollégával az a baj hogy neki semmi nem jó, neki egy olyan leírás kell ami 3 lépésből áll, ebből kettő a kábel a géphez csatlakoztatása és eltávolítása."Hát most erre nem tudom mit mondjak. Leet, hogy egységsugarú usernek tűntem, de villamosmérnök vagyok, hidd el komolyabb rendszereket is kezeltem/módosítottam már. Nem kell szájbarágós leírás, de az már korábbi mókolt telefonjaimon is egyértelmű volt(ZTE blade, Motorola Razr, Moto Defy, LG G4) hogy nem mindenkinél működik minden. A Oneplusnál (3, majd 5) ilyen baj nem volt, ott teljesen jó a gyári SW egy Novával párosítva. Mondjuk itt is az az első, hogy megy fel a Nova.
A lényeg, hogy fent van a 9.10.31-es eu dev. Véleményt még nem tudok mondani, meg kell várni a 182 alkalmazás települését, és belakását.
mizoli
"A kikapcsolt telefont is lehet tölteni."Alap esetben tudod tölteni a kikapcsolt telefont igen, de én egy olyan állapotban voltam amikor nem volt sw a telefonon, rádsul i udta kapcsolni mivel bootloopba került a telefon. Ilyenkor nem ment régebben a töltőelektronika és ha az akksi lemerül akkor csak a szétszedés segített. Szerencsére sikerült ezt elkerülni, illetve úgy vettem észre, hogy fastboot módban is tölt aaz elektronika.
Aláírás
-
Black&White
addikt
Ez az új Baseus töltőfej is egy jó alternatíva, ha valaki időtálló megoldást keres.
-
juve600
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
válasz Black&White #3763 üzenetére
Ej.. Ha biztosra tudnám, hogy tölti Type C-n keresztül a notebookom
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Laci.M
senior tag
Eu deven nem tudom a Budapest Bank alkalmazásban bekapcsolni az NFC-s fizetést. Ez az android 10 miatt, vagy a nyitott bootloader miatt lehet? Nem rootoltam, magisk sincs fent.
Aláírás
-
-
Laci.M
senior tag
válasz Atomgeszi #3770 üzenetére
Chateltem egyet Dorinával, aki először nem értette a dolgot, de kis idő elteltével gondolom megkérdezett valakit és kinyögte, hogy android 10 alatt nem megy még a kártya digitalizáció. Még jó hogy van curve kártyám, így nincs nagy baj!
/Nem szabályos módon többen is használjuk ugyan azt a kártyát, így kell a mobilfizetés a kártya mellé/Aláírás
-
#Dániel
tag
Elmentem több mint egy hónapra üzleti útra Kínába, mire haza jövök, van egy tuti összefoglaló, nagy köszönet! Viszont illene engem is akkor megemlíteni a végén, mert egy az egyben az 1006-os hozzászólásom ctrl+c -> ctrl+v -> ROM ismertető
Köszönöm szépen.
-
juve600
nagyúr
nálatok jó az automata fényerő a 10.31-es eu romon ?
-
B. Tamas
aktív tag
válasz #Dániel #3772 üzenetére
Kész. Köszönjük a leírást (nekem is úgy küldték át).
Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256
-
B. Tamas
aktív tag
válasz juve600 #3773 üzenetére
Sem a gyári romon nem volt tökéletes, sem a DEV-en. Szóval hetek óta inkább profilokat használok amik állítják a fényerőt is (csak nagyon ritkán kell kézzel belenyúlnom).
Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256
-
fireman3
tag
V11.0.5.0.QFAEUXM töltődik!
<Xiaomi MI 9>
-
Sabber
aktív tag
10.2.30 PFAEUXM-re lesz valamikor már végre android 10 és miui 11???????
-
-
Black&White
addikt
Mi 9 EEA Stable V11.0.5.0 Recovery ROM:
[ Szerkesztve ]
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Tud ajánlani valaki valami jó , Kerékpárra szerelhető tartót? Olyan kellene ami stabil, nem esik le onnan.
Lehet itthonról, de akár kintről is ( eBay, Aliexpress , stb )
Bármit meghallgatok.
Köszi
Gergő
-
B. Tamas
aktív tag
Most komolyan. Ha ennyire nem szereted azt a rohadt telefont mi a fenéért nem adod el 20-30E bukóval és veszel egy másikat amit ugyanígy fogsz ócsárolni?! Bocs de ezt már én sem hagyom szó nélkül. Nem tökéletes, de ha megveszel egy 3+K-s telefont abban is fogsz hibát találni HW és SW téren is. Ezek szerint szeretsz a péló rossz oldalán lenni és még élvezed is.
-
Laci.M
senior tag
válasz zeus_2k14 #3785 üzenetére
Én ezt használom, nagyon jó. Kb még egy atomtámadást is túlélne a telefon. Annyi, hogy én kuponnal vettem sokkal olcsóbban.
Előtte egy műanyag volt, ami sajnos a sokadik gödör után tőben eltört és a oneplus 5-öm szépen végigkacsázott a dunaparton a betonon. Akkor megfogadtam, hogy nem spórolok a tartón.
[link] Tényleg fém, és jó minőségű a kidolgozása.
(12,43 usd volt 2 darab)
[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
stigma
addikt
Ő ..ezt most annyira nem értem, mit értesz hulladék alatt?
Megszokni a MIUI rendszert, kellett nekem 2-3 hét, mert én Oneplus-ról jöttem, viszont ezt a telefon HW és SW ügyileg is jól össze van pakolva.
Én sima Global rommal kezdtem, melyről átértem az EEA romra és eddig semmi különöset nem tapasztaltm és örülök hogy nem egy jóval drágább bármilyen más telefont vásároltam.Én a 11-es frissítést este fogom feltenni, mert most még használnom kell a telót + fel akarom tölteni előtte nehogy lemerüljön frissítés közben (igaz szerintem 50%-k alatt nem indul el szerintem)
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
zeus_2k14
senior tag
Köszi. Esetleg egy kupon nincs véletlen hozzá?
Black&White : Köszi
Illetve akkor... Most akkor melyik?
Most akkor nem ugyan az a 2?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Exelsior
senior tag
Nekem most jött meg az OTA. MIUI V11.0.5.0.QFAEUXM Stabil.
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
Tacsilaci
tag
Szia! Nekem most érkezett meg! Eddig szuper!
-
Tacsilaci
tag
Egy kérdés! Ezt a környezeti kijelző villogó pulzálást hogy kell használni? Hiába kapcsolom be, jön egy üzenet felvillan a kijelző aztán elsötétül és annyi... [kép]
-
Tacsilaci
tag
Amit még észre vettem, hogy a galériában a videó amit landscape módban készült az elfordulva oldalt dőlve jelenik meg! Azok amiket előtte készültek azok nem! Erre esetleg van megoldás?
-
Sabber
aktív tag
válasz B. Tamas #3787 üzenetére
Azért nem veszek másikat, mert nem fogok ezen bukni vagy 50 ezret pár hónap alatt. Amit meg vennék az nagyon drága, de azzal legalább nincs szopás. Ez egy jó telefon lenne, ha a szoftver követné a hardvert, nem ilyen ovodás hulladék lenne rátelepítve. A mókolgatás meg nevetségesen bonyolultan van leírva, meg se próbálom. De rájöttem, hogy kell használni a telefont és így már jó lesz. Semmi másra nem alkalmas csak telefonálni, és ennyi... így már használható kb. Ma megkaptam az új frissítést ezzel lehet használható lesz, majd elválik... Legalább az értesítések már megmaradnak.
-
Sabber
aktív tag
azt értem hulladék alatt, hogy random nem érzékelte a kijelzőt amiből csak hardveres újraindítással tudtam kiszedni, a kamera egy fos bármelyik szoftvert is nézem, az s7 edgem kb egymilliószor jobb képet csinált ennél, az értesítések eltüntek, nem tudtam felvenni a hívást mert feldobta az értesítési sávba és csak úgy tudtam felvenni ha lehúztam a sávot és ott ráböktem a válaszra... fb értesítések hol jönnek hol nem, messenger szintén. most gyorsan kb ennyi. deeeee ez 2.30on volt remélem az új droid 10 jó lesz már és én is használni tudom a telefont normálisan...
-
Laci.M
senior tag
Mégis mi olyan baja van amivel ne lehetne együtt élni? Én 4 hónapig a gyárival használtam és nem sokat panaszkodtam. Atomstabil, soha nem fagy le, soha nem lassul be. A legnagyobb bajom az volt, hogy nem látszódtak az állapotsoron a frissítések (de erre is van külső app). A többi gyártó összetenné a két kezét ha ilyen jól működne.
Mondjuk a Oneplus fórumban is mindig volt aki siránkozott a semmire.
Aláírás
Új hozzászólás Aktív témák
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest