- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 5 összefoglaló
Kérlek olvasd át mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
-
havri1
félisten
Tudna valaki egy multi vagy MIUIHU 6.7.8 (vagy melyik a legújabb?) dev linket adni?
Csak 6.6.30 találok, ami úgy tudom szenzor hibás.
Esetleg egy MIUIHU stabilt, ha van?[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz enginev3.0 #3254 üzenetére
Igen, a 2 kamera közötti váltáskor nem?
Megköszönöm!
Multi 7.5.6.0 volt fent, de nem az igazi. A BT néha kikapcsol, és mintha nem csinálta volna. Tesztelném a többit is. Gyanakszom valamelyik BT-s eszközömre, hogy "sokkolja" a telefont, mert Mi4-nél is jelen volt a hiba, csak ott restartolt a kapcsolat...(Az ikon is eltűnik, majd vissza, Mi5 esetében meg csak ki van kapcsolva).havri
-
havri1
félisten
-
Fejvadi
nagyúr
válasz mergesmate #3246 üzenetére
Nem kaptam semmi írást arról, hogy bannoltak, vagy, hogy mennyi időre. Nem is tudom mikor telik le. Véletlen vettem észre, hogy tiltva lettem.
(#3248) whYz
HA ez egy név "naynge", akkor az nem én vagyok.
Szóval 3 nap, az jó. Azt hittem végleges.(#3250) Karavik
Rendben, majd cifrázom, ha egy téma megtetszik és le akarom tölteni.Küszi a válaszokat.
-
doki11
újonc
Mondjátok el lécci milyen konkrét hátrány származik az LTE B20 hiányból, hogy én is értsem! Mi nem fog úgy működni, ahogy kellene, vagy szeretnénk? Köszönöm!
-
őstag
Elméletileg van hátránya vidéken ha Vodafone-os vagy, gyakorlatilag nincs. Én pont az vagyok, és pont vidéken. Semmi problémám még nem adódott, pedig mobilinterneten is használom. Azt mondják a nagyok, hogy így nincs 4g meg hogy nagyon gáz.. Semmi ilyen jellegű probléma eddig nem volt, holott elsők között vettem a telefont.
Vedd meg nyugodtan ha tetszik.
[ Szerkesztve ]
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
mjani1172
addikt
válasz mergesmate #3246 üzenetére
És egyébként is idegesítő ez köszöngetés.Ha nincs semmi mondanivalója, véleménye akkor nem kell írni,de ezt már itt is javasolták több embernek.Ha minden ember minden fórumon értelmetlenül megköszönne valamit olvashatatlan lenne az összes.
-
enginev3.0
félisten
Nem lesz már új rom?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
Amugy rohadt idegesítő, hogy kettesével ugrálnak a százalékok, hiába bírja az akksija, 100-rol egyből 98ra megy
-
válasz enginev3.0 #3269 üzenetére
Megszoktam már....
Új rom ezen a héten nem lesz úgy tűnik -
Karavik
veterán
válasz benfolds #3266 üzenetére
és Doki11:
Nekem is van 4G vidéken, Balassagyarmaton ahol lakom (Telekom). Idáig bármerre jártam 3G/H+ volt a legrosszabb mobil hálózatom, és ezen is villámgyorsan betölti az oldalakat. Én egyelőre nem érzem a B20 hiányát. Kocsival ingázás közben települések között szokott átváltani Edge-re csak, de még itt is chat üzenetek, adat alapú navigáció (Google maps)... stb. simán működnek.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
s4tch
veterán
Urak, az egykezes mód ugyanúgy működik a Mi5-nél is, mint mondjuk a Mi3/Mi4 esetében? (...azaz home gombról valamelyik oldalra húzással?)
-
mergesmate
tag
válasz mjani1172 #3267 üzenetére
Én sem preferálom. Az tényleg nem vezet sehova, nem viszi előre a fórumot. Csak akkor szoktam ott elengedni egy-egy "Thanks"-t, ha a letöltéshez, link láthatóvá tételéhez kötelező hozzászólni.
(#3247) sheratan: Akkor ezek szerint csak "velünk, külföldiekkel" ilyen szigorúak.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13
-
törölt tag
válasz mergesmate #3275 üzenetére
Az angol fórumon nem külföldiek a moderátorok is? Amúgy érthető valamilyen szinten, mert az ilyen egyszavas hsz-ek teljesen olvashatatlanná teszik a fórumot, nem véletlen, hogy itt a PH-n is tilos a hsz gyűjtés, sokkal magasabb a színvonal így.
Amúgy a MIUI8 rollout tervről lehet valamit tudni? Látom, hogy itt kb csak a magyar romok mennek, és semmi más, de olyanokat lehet esetleg tudni, hogy mikorra tervezik a global dev frissítését, meg majd a stabilét?
-
havri1
félisten
válasz enginev3.0 #3274 üzenetére
Visszaraktam a multi (xiaomi.eu) stabil 7.2.13.0-t, Kamera fc megvolt, és a Wifi túl sokat evett. Éjjel 19%-ot merült, amiből 17% volt a Wifi. Ezt leszámítva jó volt.
havri
-
Fejvadi
nagyúr
válasz #16820480 #3276 üzenetére
Nem a fórumban tilos csak, mert az érthető. Ha le akarsz tölteni egy témát, előtte írnod kell valamit. Mindenki csak 1 szót használ, megköszöni vagy megdicséri, már előre amikor még ki sem próbálta. Ide miért kellene versesköteteket írni előre? Engem ezért tettek kicsit c vágányra mert megköszöntem.
-
törölt tag
válasz Fejvadi #3278 üzenetére
Ebben a helyzetben teljesen érthető az álláspontod, és nem is értem, hogy mire jó az, hogy kötelező válaszolni az oldalra, ha aztán meg tiltják az egyszavas embereket Elég önámítás a házigazdák részéről, hogy majd tömegek fognak hasznos és velős hozzászólásokat produkálni egy olyan dologhoz, amit még nem is próbáltak...
-
őstag
válasz Karavik #3279 üzenetére
Nálam is. Remélem a jövő héten már jobb lesz, addig fenn marad . Most már nem teszek fel egy régebbit.
[ Szerkesztve ]
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
válasz enginev3.0 #3282 üzenetére
Nem kotelező frissíteni
-
havri1
félisten
válasz enginev3.0 #3282 üzenetére
Ebben, és a 7.3-ban még nincs magyar nyelv.
Tapasztalatok :7.2.x.x - Wifi itt is szívja indokolatlanul, nem jöttem rá miért. BT stabil, GPS stabil, gyakorlatilag minden működik benne. MiFit nem kapcsol szét, viszont a Mi scale (mérleg) - t nem tudom párosítani, egyszerűen a MiFit nem látja. BT headset (Plantronics Explorer 500) kicsit túlvezérelt.
7.3. X. X- BT hang jó, viszont párszor észrevettem, hogy kikapcsolt. Nem tudom miért. Mi scale csatlakozik elsőre.
7.5.x.x - van magyar nyelv, BT itt is kikapcsolt. Amúgy minden ok.
havri
-
-
havri1
félisten
-
whYz
őstag
Annak aki esetleg szeretne ramot boviteni: [link]
6GB - $43-ert szerintem nem penz, es csak egy kis hozzaertes kell hozza (forrasztas).
Ehhez amugy nem kell kernelcsere? Kepek alapjan mukodik a dolog, es gyari a kernel.
[ Szerkesztve ]
-
whYz
őstag
válasz tibcsi0407 #3289 üzenetére
Aha, vegulis logikus. Tarhely boviteshez kell kernel csere, azzal kevertem...
Amugy nem ugy volt, hogy a soc tetejen van a ram? Ott hogy cserelem ki? Ha csak a nyakon lenne ugy meg okes lenne.
[ Szerkesztve ]
-
whYz
őstag
válasz tibcsi0407 #3291 üzenetére
Termeszetesen nem HBM-rol beszelek, de meg Hugo Barra is megemliti a szetszedos videojaban, hogy a ram a soc tetejere kerult.
-
Karavik
veterán
Ilyet használ valaki? Működik Mi5-el?
Egyik oldal: USB 3.1 Type-A (to PC)
Másik oldal: USB 3.1 Type-C (to Mi5)Sajnos micro USB -> Type-C átalakítók nem működnek micro USB OTG kábellel.
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
whYz
őstag
válasz tibcsi0407 #3293 üzenetére
"The mighty Snapdragon 820 chipset above along with the 4GB RAM module."
Itt az above azt jelenti szerintem, hogy a fenti kepen. Tehat: a fenti kepen az eros snapdragon 820 lathato a 4G ram modullal egyutt.
Ezen a kepen a ram modul van felul (CPU-val jelolt resznel) es a snapdragon nem is latszik, mert teljesen takarja.
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Telenoros usereket kérdezném, hogy mik a tapasztalatok B20-at illetően? Kom-Eszt (Oroszlány, Tatabánya) és Győr között mozgok. Nézegettem az itteni userek által össze méricsgélt adatokat, ahogy nézem annyira nem vészes a helyzet, de kíváncsi vagyok, hogy a gyakorlatban ez hogy alakul.
Valamint a kerámia hátlapos verzióról mik a tapasztalatok? Mennyire gyűjti az ujjlenyomatot, stb.
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
enginev3.0
félisten
válasz TheProb #3299 üzenetére
Én telekomos vagyok, keleti Szolnok vonalon jarok, és van hogy gsm térerő sincs, nem csak vidéken, de még rákos kobanya felső között sem
De ez az összes telefonra igaz, a szánalmas nagy lefedettség...
Amúgy 4g-m nekem mindig van, telekommal, de ha 3g-n használom se rosszabb a net szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A B20-as 4G nyomában
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest