- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 5 összefoglaló
Kérlek olvasd át mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dashes
őstag
MIUI 8 Global Beta elerheto
-
havri1
félisten
válasz enginev3.0 #3298 üzenetére
Elvileg kell, hogy működjön, gyakorlatban még nem rootoltam.
havri
-
Karavik
veterán
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
őstag
válasz Karavik #3305 üzenetére
Aksi használatra leszek kíváncsi, mert az jobban fáj mint a kamerás bug. Ha van valami tapasztalat írd meg.
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
Fejvadi
nagyúr
válasz enginev3.0 #3298 üzenetére
Mi4-n Stabil Multi alatt használom a SuperSu Root-ot és ott tökéletes. Minden ROM telepítése után fel kell tenni, de az 1 perc csak.
-
Karavik
veterán
válasz VANESSZA1 #3306 üzenetére
xiaomi.eu MIUI8 6.7.11:
- Magyar nyelv integrálva
- Legújabb hivatalos TeamWin TWRP integrálva: [link]
- Kamera FC javítva
- Szenzor bug javítva
- Battery drain javítva
- Gyors és gördülékenySzvsz ez az első normálisan használható MIUI8 kiadás Mi5-re.
Hivatalosan ez a kiadás nem lett publikálva, ez csak Ingbrzy féle jó cselekedet Mi5 userek számára akik több mint két hete szenvednek kamera FC, szenzor bug, battery drain...stb bugos official china ROM kiadások miatt...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
rajen
csendes tag
válasz Karavik #3309 üzenetére
Idézet az angol fórumról, a Beta csapat kezelési szabályzatából:
"Additions
(1) Please do not leak any closed beta ROMs or daily update ROMs. If you're not sure whether a ROM is beta ROM or not, please check in Downloads section, beta ROMs will not be displayed there.
If you leak beta ROM for the first time unintentionally, you will get a warning.
If you leak beta ROM for the second time, you will be removed from beta team immediately and be banned for a month.
If you leak beta ROM for the third time, you will be banned permanently."Remélem Miro tisztában van vele, hogy mit tett és nem fogja megütni a bokáját.
MIUI Magyarország - http://miui.hu
-
Sajtinnyo
csendes újonc
Éssss megjött az én Black pro-m is. Gyönyörű . Mindjárt telepítem a stabil global rom-ot (egyenlőre, később valszeg miuhu jön) Egy pici problémám van: nem sikerült olyan átalakítót küldeni a töltőhöz ami belemenne a konnektorba... el van hajolva a villa... hol tudok ilyen átalakítót venni? bmelyik telefon boltban?
-
Karavik
veterán
Én tökéltessen tisztában vagyok vele...
Ez csak egy kis törődés a részéről, egy pozitív gesztus az Mi5 felhasználók felé, akik a 6.6.30 óta szenvednek a bugos publikus kiadással - így megajándékozva őket (official MIUI-val ellentétben aki általában le se sz@rja a user-t - erre most kicsit rácáfol, hogy hivatalosan is kiadták a 6.7.10-et, de az általában -on a hangsúly)[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz Sajtinnyo #3316 üzenetére
Én nem ajánlom az átalakítót. Vegyél normális töltőt, jobban jársz!
[Qualcomm Certified] BlitzWolf® BW-S7 QC3.0 40W Smart 5-Ports High Speed Desktop USB Charger Adapter
vagy simát:
[Qualcomm Certified] BlitzWolf® BW-S2QC QC2.0+2.4A 30W Dual USB EU Charger Adapter With Power3S Tech
Fasza kábel:
BlitzWolf® BW-CB5 2.4A USB Type-C Reversible Braided 3.33ft/1m Charging Data Cable
[ Szerkesztve ]
havri
-
TheProb
veterán
válasz enginev3.0 #3300 üzenetére
Akkor adott esetben nyugodtan megvehető?
Bár ahhoz képest, hogy 120e-ről beszéltek a pro-ról, már 160e kínából is... Akkor már inkább HTC 10-et veszek.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Sajtinnyo
csendes újonc
szeretnék egy global stabil romot telepíteni, de ezt írta ki:
mi lehet a probléma? a kínai programmal próbáltam de valósznüleg ugyanezt írta ki
Köszönöm a linkeket!
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz Sajtinnyo #3323 üzenetére
Én ha zárt BL-em lenne,biztosan ezt tenném fel.
Legfrissebb gyári, Global Fastbootos stabil rom.global_images_V7.5.2.0.MAAMIDE FASTBOOT
Mi 5 Global Stable ROM V7.5.2.0 MAAMIDE Changelogs
Other
Optimization - Duokan reader (07-05)
Optimization - Sogou input (07-05)
Optimization - Testing the temperature of the device (07-05)
Fix - Earphone compatibility issues during calls (07-05)[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz mergesmate #3326 üzenetére
Na, ezt nem tudtam, akkor sztornó.
De mirecovery alól megy a global zip (atnevezve) nem? Max egy tiszta telepítés.[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
-
Sajtinnyo
csendes újonc
nem szeretnék egyenlőre nyitni, azért is próbáltam úgy csinálni, ahogy az összefoglalóban le van írv. most frissítek a telón, utána megpróbálom újra csatlakoztatni a pc suit-hoz. ha nem sikerül, marad a nyitás
[ Szerkesztve ]
-
Sajtinnyo
csendes újonc
válasz mergesmate #3331 üzenetére
rendben, akkor nyitok én is . még nincs meg az engedély, de ha jól olvastam, akkor már pár napon belül megadják. köszönöm a segítséget!
-
rajen
csendes tag
válasz Karavik #3317 üzenetére
Szép és hősies tett a szabályok áthágásával jót tenni a felhasználókkal. De ne játssza Robin Hoodot mert a végén megvonják a jogait és megy a levesbe a multi.
Mióta MIUI létezik, főleg a fejlesztői romoknál, kisebb-nagyobb bakik előfordulnak és soha nem volt, hogy ne javítsák. Javították. 1 nap alatt. Az, hogy a publikálás napja majd csak péntekre esik, az sajnálatos. Ez a MIUI. Ezért szeretjük még a hibáival is. Az érdem az övék! Senki másé!MIUI Magyarország - http://miui.hu
-
törölt tag
Most olvasgattam a telefon érkezése előtt még a ROM telepítést, és lenne azért egy kérdésem. Nem lehet erre a vacakra feltenni csak parancssorral fastboot/adb parancsokkal feltenni egy global dev ROM-ot a telefonra? Mindenképpen kellenek hozzá az ilyen-olyan segédprogramok?
Nincs Windowsom, és nem is szeretnék mindenféle vackot telepítgetni igazából emiatt. Eddig a Nexus és Motorola telóknál ez nem volt probléma, simán lehetett rájuk pár paranccsal telepíteni akármit. -
enginev3.0
félisten
Nem hiszem el hogy engem ez a premissikn manager mindig megszivat, egyszerűen nem lehet az allowra nyomni, csak a deny-re
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
őstag
válasz VANESSZA1 #3312 üzenetére
Nálam eddigi tapasztalatok alapján nagyon jó ez a ROM. Akkuhasználat is jónak ígérkezik, és a készülék sem melegszik. Kamera bug sem jött elő.
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
whYz
őstag
válasz enginev3.0 #3343 üzenetére
Nem valoszinu.
-
havri1
félisten
-
Karavik
veterán
...én azért 1 bugot találtam a 6.7.11 és 6.7.12 kiadásokban - official china dev, xiaomi.eu egyaránt (utóbbit tesztelem már)
BUG: Hívásrögzítés nem működik
Alábbi bug riportban klikk a CONFIRM gombra annak érdekében, hogy péntekig ki legyen javítva ez a hiba is.
BUG Report: [link]
Thx!
(#3349) whYz:
Köszi mindenkinek előre is!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A B20-as 4G nyomában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs