Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wovbagger

    tag

    válasz Milestone2 #32177 üzenetére

    Hopp, ezt a dupla törléses belsős információt eddig még nem mondtátok! Majd jól át fogom dolgozni az algoritmust, hogy még tökéletesebb legyen.

    @mizoli:
    Természetesen backup-olok, örülök, hogy itt ez a lehetőség adott, és ha nem csinálok túl nagy hülyeséget akkor vissza tudok állítani egy korábbi működő rendszert.
    Amúgy gondolkodtam a dolgon: MIUI-ról MIUI-ra átállni elég egyszerű. A "régi" ROM-on az alkalmazásaim adatait (már amelyekre szükségem van) szinkronizálom a felhővel, a névjegyeimet a Mi fiókom megőrzi, a mailjeim szintén felhősek. Viszont egy AEX-re átálláskor ez nincs így. Persze a felhővel szinkronizált alkalmazás adatok meg vannak, de a MI fiókban tárolt névjegyek nem. Jó, most megnéztem, hogy ki tudom őket tenni vcf file-ba - gondolom az AEX meg be tudja olvasni őket.
    A másik kérdés a GAPPS package. Látom, hogy az XDA-n a telepítési folyamatnál ott van, de eddig erről nem volt szó ha jól emlékszem. Nekem telepítenem kell azt? Mikor van szükségem rá?

    Köszönöm a képernyőképeket is, egész jól néz ki a felület!

    @Tomi_Ohl

    Köszönöm szépen, pont erre a linkre vágytam! Mondjuk itt már feküdtem a röhögéstől:

    I am not responsible for bricked devices, dead SD cards,
    * thermonuclear war,...

    De azt hiszem még lesznek ezzel kapcsolatban kérdéseim.

    @all

    Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!

    @all

    A VIA Browser ajánljátok? (már amennyiben használtátok/használjátok)
    Ha jól látom a listában nincs mail kliens. 4 mail címet használok a telefonon, ebből kettő gmail-es, kettő pedig exchange jellegű. Van ennek a megoldására esetleg javaslatotok?

Új hozzászólás Aktív témák