- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
berzser67
tag
Van új frissités már jön is!
5.3.27[ Szerkesztve ]
-
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz bozarjoska #11298 üzenetére
Meg tudnád nézni a kernel verziót? Állítólag van benne valami érdekes.
És mennyire gyors / smooth RR-hez vagy Xenonhoz képest?[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
bozarjoska
őstag
válasz Tomi_Ohl #11305 üzenetére
Nem ismerem azokat a romokat nem tettem fel de volt fent valamelyik 5.0.2 rom csak nem tudom melyik, ahhoz képest szerintem semmi változás csak egy ami idegesített hogy lassan nyílt meg a telefon app(2 másodpercig csak fehér képernyő volt és ez engem rohadtúl idegesített, nekem nyíljon meg minden azonnal ) a képernyőzárról de ez az 5.1ben már gyorsan nyílik meg
Ezzel a rommal elégedett vagyok gyors, gördülékeny[ Szerkesztve ]
-
gaboca0314
tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy ilyen készülék vásárlásán, de előtte szeretnék információt kapni tőletek néhány dologgal kapcsolatban. Én tényleg csak használni szeretném, nem akarok ROM-ozgatni.
Kérdéseim a következőek lennének:
- Mi a különbség a Magyar ROM és a STABIL magyar ROM között?
- A stabil magyar rom-mal milyen az üzemidő átlagos használat mellett?
- minden alkalmazás működik a stabil magyar rommal? Gapps-ok mennek? Szinkronizáció működik?
- Esetleg ismert hibák a magyar romokkal kapcsolatban?
De bármilyen észrevételt, tanácsot szívesen fogadok ami megkönnyítené a döntésemet.Köszönöm mindenkinek előre is.
-
janakbacsi
őstag
resurrection romot feltettem. nem lehet valahogy megoldani, hogy a főképernyőről egy koppintással be/ki kapcsolni lehessen a mobilnetet? 4-es androidnál működött ez a swith pro widget-el. itt nem sajnos.
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
morfondőr
őstag
válasz gaboca0314 #11307 üzenetére
A miuiandroid.hu (reg. szükséges) oldalon 3 féle romot érhetsz el: fejlesztői, stabil és lite. Mindegyiknek a xiaomi által kiadott hivatalos rom az alapja, a fejlesztőinek és a litenak a heti frissítések, a stabil durván havonta frissül. Bármelyiket választod mindegyiken működni fog minden, mint bármelyik más telefonnal, a kína-only dolgok ki vannak gyomlálva, a lite-ból pedig ki van szedve a miui szinkron és pár szolgáltatás, cserében akkuban, sebességben valamivel jobb. Üzemidőben átlagban 5-6 óra kijelzőidőre lehet számítani verziótól függetlenül, persze minden a használattól függ, de 2 nap kényelmesen kihozható belőle.
[ Szerkesztve ]
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Fejvadi
nagyúr
válasz gaboca0314 #11307 üzenetére
1. A Stabil a legrosszabb
2. A Multi sokkal jobb.
3. A Lite nagyon jó, minden vacak kigyomlálva, de nincs fiók
4. A MIUIHU a legjobb, minden vacak kigyomlálva és van fiók -
morfondőr
őstag
Egy kis csámcsognivaló: előre telepített trójait találtak a Xiaomi nem hivatalos forrásból származó telefonjain.
Valószínűleg valamelyik galád forgalmazó kihasználva a xiaomi népszerűségét egy kis pluszt csempészett a romba. Vásárlás után javasolt rögtön valamelyik megbízható forrásból származó romra cserélni!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz bozarjoska #11306 üzenetére
Na, a kernel verzióban eddig olyan volt, hogy Ivan@Xiaomi, most meg valami miui-ota van benne. Ez akár jó hír is lehet, talán már tényleg közel van a MIUI Lollipop.
Amúgy a sebességet azért kérdeztem, mert állítólag ezzel a frissítéssel durván gyorsult.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz janakbacsi #11308 üzenetére
Ez se működik? [link]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz bozarjoska #11315 üzenetére
Ha a lollis MIUI is ilyen gyors és smooth lenne majd...
Nekem most jó ez az RR, Xperia témával.[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
Ezt hogyan kell telepíteni?
Hiába rakom az sd-re és nevezem update.zip-re a recovery azt írja, hogy nem találja. Ezerszer csináltam már ilyet más telefonokon. Itt miért nem működik?
[link]Semmi ott maradt az "r" betű a végén.
Viszont most meg azt írja, hogy az update.zip aláírása nem megfelelő. A leírás szerint nem kell hozzá CWM. Akkor most mi is van?[ Szerkesztve ]
-
mizoli
addikt
válasz bozarjoska #11319 üzenetére
Nem lesz jó.
Ha mégis, és nem tudsz eljönni sörözni, küldöm postán
Várom a többieket is[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
válasz bozarjoska #11323 üzenetére
Amikor én órát állítgattam manuálisan, akkor nekem újraindult. Azt hittem, hogy rossz a teló, aztán rájöttem,hogy mi a gondja. Igaz, akkor egy játékhoz kellett csalni. Így egy órát oda-vissza állítgattam.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz mizoli #11317 üzenetére
Igen, sajnos én is így érzem.
Azért remélem minél jobb lesz (sör annyira nem izgat, nem szeretem ).llaszlo Amúgy nemrég linkeltem egy még újabb verziót, ami a Lollipop update-ben volt benne, de működik 4.4-en is.
bozarjoska ez most úgy néz ki, mintha rossz lenne a szemem és kettőt látnék a csíkból / dátumból.
janakbacsi sajnálom, pedig elvileg ez direkt lollipopra van, működnie kéne. De tényleg ennyire fontos lenne widgetről állítani? Csak 3 lépéssel több ezt a beállításokból megtenni...
[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
válasz bozarjoska #11327 üzenetére
Akkor jól sikerült az estéd
-
berzser67
tag
Üdv
Nem tudja valaki hogy a miui magyarorszagon honnan lehet letolteni a magyaritott miphone manegert? Nem találom a linket. -
psychocska
tag
Az óra másnál is meghülyült vagy csak nálam? Vagyula-féle magyar rom van fenn. Az automatikus rendszeridő 1órával előrébb jár, mint kéne, a widgetek viszont jól mutatják az időt.
-
petrson
senior tag
válasz psychocska #11332 üzenetére
Nálam is ugyanez a helyzet. A widget is rosszul mutatja, egyedül a zárképernyőn jó
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
Tomi_Ohl
veterán
Az óra lollipopon jó.
Amúgy már írt valaki valami hasonlót, hogy csak a zárképernyőn volt jó az óra.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
psychocska
tag
A gyári óra widget is jó, de csak az, amelyiken nincs időjárás.
-
Tomi_Ohl
veterán
Na itt van a TWRP új verziója, már az AROMA file manager és AROMA installer is működik.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz mizoli #11337 üzenetére
CWM-ben a wipe-ok olyanok, hogy vagy működnek, vagy nem. Nem egyszer nem egy emberrel történt meg, hogy factory reset után megmaradtak az alkalmazásai vagy beállításai.
TDB ebben nincs is még, mivel CWM-ben sincs sok értelme, így ez nem számít. Innentől kezdve a TWRP-ben nincs egy szál hiba se, és mivel sokkal jobb, könnyebb használni, sok okos trükk van benne, semmi értelme sincs kitartanod a CWM mellett.
A helyedben legalább feltenném, megnézném ezt az új verziót, aztán ha annyira nem tetszik max visszatenném a CWM-et (de erre nincs nagyon logikus ok).Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
mizoli
addikt
válasz Tomi_Ohl #11338 üzenetére
CWM-ben formázni szoktam mindent, még sohasem maradt meg semmi
TDB-nek tényleg nincs sok értelme, ebben egyetértünk.
Van pár mentésem ami CWM-mel történt, ezeket (valamelyiket) szoktam visszaállítani tesztelgetések után, tehát számomra van értelme kitartani a cwm mellett. Persze áttehetném a mentéseket a TWRP alá is, de macera.
Na jó, csak a kedvedért kipróbálom -
Fejvadi
nagyúr
válasz psychocska #11332 üzenetére
Nálam rendben az óra az Mi3 és a Note 4G-n is
Mi3 MIUIHU van fent a Note G-n a Multi -
bozarjoska
őstag
válasz psychocska #11341 üzenetére
Óra app adat törlés? wipe cache/dalvik cache?
-
petrson
senior tag
Az a baj, hogy nálam a status baron is a rossz időt mutatja. Most akkor mi a jó eget lehet csinálni, holnap szép lesz ha hamarabb ébreszt reggel....
Ja és nekem a gyári, időjárás nélküli widget is rosszat mutat.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
Tomi_Ohl
veterán
-
Fejvadi
nagyúr
Próbáld meg amit (#11342) bozarjoska ír. Az megoldja.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz psychocska #11348 üzenetére
Wipe Cache volt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App