- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monyos
aktív tag
A system 2-re fel akarom rakni a sima Wiui 3.2.22 ROM ot.
Eddig a system 1-en használtam a WIUI 3.2.22 EXperimental ROM-ot, ez maradna is ott. ( néha előfordul, hogy lefagy és csak az újraindítás után kel életre, de valahogy mindig a legjobbkor sikerül neki. )Elég csak simán feltolnom a system 2-re vagy WIPE is kell? (dev. ROM van éppen ott)
Jó lenne ha minden alkalmazás megmaradna.... -
jilian
addikt
Hol van már a hotfix a V5-re?
Vagy megint egy komplett rom-ot kell leszedni és újra telepíteni? -
DIEGO15
őstag
Wipe cache sem kell, nekem nem zavart be a kettő egymásnak, szóval neked sem fog remélhetőleg.
Más
Összehasonlítottam, haverom Sgs3 telójával a Mi2őt. Ég és föld, a Mi2 javára. Eddig abban a hitben éltem, hogy a samoled szép, de az ips-hez képest borzalom. Egyedül az üzemidőben rosszabb egy kicsit ez. -
Frenszisz
csendes tag
Sziasztok,
Beálltam közétek, rendeltem egy Mi2-t az ibuygou-tól, mivel annyian dicsértétek őket, és tényleg jónak tűnt a kiszolgáltatásuk. Pénteken fel is adták a 'kicsikét', de ma hajnal óta ez a státusza:
Monday, March 04, 2013 Location Time
12 Shipment held - Available upon receipt of payment BUDAPEST - HUNGARY 02:04Hívtam délelőtt őket, mondták a sablont, hogy 'egyszerűsített vámkezelés'. Majd később a DHL vámos munkatárs hölgye a készülék alapvető paraméterei felől érdeklődött, amire válaszoltam, hogy kis értékű média lejátszó kínából, melyet ajándékba kaptam.
De ez mind délelőtt volt, és azóta nem változott a csomag státusza...
'Ráültek' a vámon, vagy mi történhetett?! Vki tapasztaltabb ossza meg, ha volt hasonló 'élménye'. Köszi -
Helltak
őstag
válasz Frenszisz #1110 üzenetére
Többünknél is volt hasonló, bár nem pont ilyen.
Ha valami komoly gond lenne helyből keresnének téged!
Holnap még légy türelemmel, tudom milyen nehéz :/, aztán szerdán hívd őket, hogy nem érted miért, de nem látsz napok óta változást a nyomon követésben az oldalukon.
Többet nem igen tudsz tenni szerintem.
Addig is kitartás nem fogod megbánni![ Szerkesztve ]
Oneplus 12
-
vagyula
senior tag
V5-öt használja valaki?
Folyamatosan jön rá hotfix és multilang is.miui.hu
-
sLINKy
tag
1.725mhz gruuuuuuuuuu
"Kérdezz! A kérdés ingyen van, a tudatlanságért megfizethetsz."
-
balewi
aktív tag
válasz Frenszisz #1110 üzenetére
Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam: már kétszer rendeltem tőlük, mindkétszer a feladástól számított 3 napon belül megkaptam a csomagot.
Szerintem szúrópróbaszerűen kiválasztanak pár csomagot és leellenőrzik (bár lehet hogy nem így van).X13 << Mate20Pro << Honor8 << MI2S << MotoDefy
-
Gabó75
senior tag
-
vagyula
senior tag
A hotfix maga a rom.
Nem fér meg egymás mellett a V4 és V5!Összaakadnak .
Mindkettőre tegyél del V5-öt,és rakd fel a cwmet is a multilang telepítés miatt.
A multilang naponta frissül.
Téma még nincs,de nagyon pofás,jók az animok és hibátlanul működik.[ Szerkesztve ]
miui.hu
-
hera77
csendes tag
válasz vagyula #1112 üzenetére
Én felraktam még szombaton Updaterrel,eddig bejön,tetszik!
Tegnap megpróbáltam újból a hotfixeset felrakni,de a rendszerfrissítő alkalmazás leáll folyamatosan már a romnál,multilangig el sem jut.Most majd próbálom cwm-mel.
Ja és nem tudtam összepárosítani a kocsi BT-vel,mindig elutasította,gondolom ezt majd javítják.
Legalább van mivel mindig foglalkozni! -
Wajk
addikt
válasz vagyula #1112 üzenetére
hosszú hétvégén voltam, de tegnap már felnyomtam.
(úgy látom nem is baj, hogy kimenőn voltam mert az elején jött pár fix )
Láttam ma reggel is megjelent (és ha jól értettem minden reggel a héten meg is fog) új multilang addon és a logokból látom, van szép kövér magyar frissítésünk, köszi, vagyulaNekem tetszik a v5 úgy összeségében (design/sebesség), de van pár apróság ami szúrja a szememet, mint
- a Launcherben néha bericcenő animációk, pl könyvtár (javítható/optimalizálható)
- statusbar (színe tetszik de kicsit bika nagyok a kapcsolók a Mi2-höz)
- szerintem a képernyőhöz képest minden NAGYra van méretezve
- itt ott figyelhettek volna a képernyő kihasználásra, mivel most még csak egy készülékre jön ki (pl Settings)
- FM rádiót újradesignolhatták volna már, GB óta kb ez a design (ez már csak szőrözés)de szép gyors a rendszer mint mindig, CWM-el sem problémázik, Updaterből felnyomtam és utána mászhattam is be.
Én a Roboto Slim betűtípussal használom a v5-öt, több fokkal emészthetőbb nekem
(#1119) vagyula: ha jól láttam a TÉMA managerben már vannak olyan témák amik megkapták a "v5" jelölést, szerintem azokkal már nincs gond (én most a defaultot használom, az bejön)
(#1105) jilian: mi a probléma nálad?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
egy gyors összehasonlítás képekkel, (mi merre változott) ha valaki vizuális alkat.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Gabó75
senior tag
Feltoltam a V5-öt. Wajknak igazán van mindenben.:-)
A fogyasztás egyelőre nem jobb, a médiaszerver ébren tartós a telít. -
hera77
csendes tag
Nekem az nem tetszik a v5 gyári böngészőjében,hogy eltűnt a home gomb.
-
hera77
csendes tag
Most próbáltam feltenni a cwm-et a miuiaustralia oldalról,be is tettem gyökérbe update.zip néven majd indítottam recovery módba,végigfut és azt írja ki,hogy install update.zip failed.
Ilyenkor mi a teendő?[ Szerkesztve ]
-
jilian
addikt
- leszedtem az új v5-öt
- updaterből recovery fel
- aktiv sys 1
- install from sd
- install lang packInditom a telót, az email-jeim még mindig nem jók!
"Waiting for sync" ennyi
kitöröltem, újrakezdtem, semmi.
Nem kéne nyomni valami wipe-ot? -
pkiss
csendes tag
Feltettem előbb az eredeti v5-öt majd ma a legújabb hotfixet, és a multilang-ot. Segítsetek, hogyan lehet rootolni a miuandroid.com-on azt írják, hogy a Security Center folderben vagy egy LBE Guard app, és azzal lehet a rootolást managelni. Hát én ebben nem találtam ilyet.
-
hera77
csendes tag
Nektek jól működik a naptár?
Én nem tudok bele újat felvinni,összeomlik. -
sLINKy
tag
válasz DIEGO15 #1143 üzenetére
Antutuig el se jutottunk. Jobbnak láttuk lefújni. Bár a nyári jégakus doboz jó hűtést ad. De betölt az os és random xx működése leállt. Jobbnak látom nem feszegetni a határokat. Nem akarok másikat venni. Másik srác pedig kedves barátom ő nincs itt jelen fórumon.
"Kérdezz! A kérdés ingyen van, a tudatlanságért megfizethetsz."
-
Frenszisz
csendes tag
Igen, a doboz aljába volt helyezve egy kis, minimalista dugalj átalakító, amibe beledugva a gyárit, kész is a kompakt europid töltő
-
vagyula
senior tag
A naptárhiba javítva (új eseménynél kilép az alkalmazásból) a következő multilangnál! (nem a mai 20órásinál)
Akinek nagyon kell,innen ltöltheti.
RE-vel system/appba másolni,majd restart. (engedélyt beállítani: rw-r--r--)[ Szerkesztve ]
miui.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest