- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
gizda
senior tag
de idegesítő már VIGYÁZAT:A hangos csengőhangok károsíthatják a hallást
az ébresztő hangerejét meg nem lehet állítani 2008-ban ugye SEgizda felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon ! wasqda@gmail.com
-
udi
őstag
válasz mrThomi #4047 üzenetére
Tény és való hogy sajnos nagyon látszik rajta...
Más telefonok nem szenvednek eme hibától,vagyis a telefonok nagy többsége nem.Engem ez például zavar.Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
gizda
senior tag
-
udi
őstag
Van egy sagem myv76-om érdekel cserében??
Hát komolyra forditva a szot ez furi hogy legalább ilyeneket javithattak volna utólag a szoftverben sztemRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
gizda
senior tag
válasz Ricardo #4057 üzenetére
az alap ötlet az tökéletes szerintem csak nem egy percre kéne korlátozni és nem olyan hangosan hogy már torzít a hangszóró a végére basszus szerintem alapból nem is lehet olyan hangosra venni az tuti
udi ébresztő órának drága egy kicsit bár most már lehet nem adnám el
gizda felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon ! wasqda@gmail.com
-
udi
őstag
válasz mrThomi #4060 üzenetére
Most elmondtad hogy mit csinálok évek óta.Az összes telóm zsepin pihen ha itthon vagyok
Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
udi
őstag
Még a végén meggondolod magadat hogy eladd
Nem rossz a kis SE csak nekem nem az igazi valahogyRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
-
udi
őstag
Én a zsepivel jártam ugy hogy fincsin hátra tették a hangszorot és épp ezért nem hallottam az ébresztést
Tehát a zsepi sem mindig jo ötlet,legalábbis az ilyen süketeknek mint nekemRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
Sequadon
tag
Az nekem is a kedvencem. Hiába raksz be valami jó kis lájtos zenét, hogy majd 6kor arra nyitod ki a szemed. Neem, arra fogsz felriadni, hogy olyan hangja van az asztalon, mintha épp Hiltivel vernék szét a házat. Én is zsepi alá rakom, de még így is idegesítően hangos, mire eljutok odáig h kinyomjam. Remélem majd egyszer eljutunk odáig, h VKP-zni is lehessen a kis drágámat, és ez lesz az első amit kilövök belőle.
Egyik szemem sír, a másik üveg...
-
udi
őstag
-
mrlujoak
veterán
Én 2003 óta használok SE mobilokat, és azóta sincs semmi gondom az emelkedő, majd elemi erővel keltegető ébresztőórával. Nem is emlékszem olyan esetre, hogy elaludtam volna...
A rezgést az ébresztés alatt pedig profil használattal ki lehet könnyedén kerülni. Létrehoztok egy profilt, amiben a csak csengést állítjátok be, és éjszakára beállítod, majd reggel csak hanggal fog téged ébreszteni.mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
udi
őstag
válasz mrlujoak #4068 üzenetére
Az emelkedővel nekem sem volt.De hogy ha a hátán van a telo akkor nem hallom meg ennyi.Pláne ha teritőre vagy ilyesmire teszem akkor végem.Kicsit süket is vagyok és ez igy kész káosz
Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
mrlujoak
veterán
A K850i-nél tudom a legjobban kihasználni a hátul lévő hangszórót.
Ha itthon/irodában, vagy nyugisabb hangulatban vagyok, akkor a telót egy sima felületre teszem, és akkor sem riadok meg, ha a híváskor épp mellettem van az ágyban/asztalon.
Ha meg a szokásos napi lóti-futi van a lakásban, akkor a telefonok a zsebemben vannak, vagy a helyükön - csúszásgátló lyukacsos felülettel az íróasztalon.
Nemegyszer kaptam már frászt, a mellettem lapuló mobiltól - pl.a K550i - mert pillanatnyi elmezavar miatt a K850i-nek nézve mellém helyeztem...mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
mrlujoak
veterán
Én két profilt használok. Az otthoni nyugis és a normál profilt. Az otthoniban kikapcsoltam a rezgőt, és így éjjel ha hívásom érkezik, nem zajong a telefon, hanem szép halkan csörög, 1-es hangerőn. Ráadásul reggel csupán hanggal ébreszt. Ezért jó, hogy vannak profilok...
mrlujoak
-
udi
őstag
válasz mrlujoak #4070 üzenetére
Igen ez a profil dolog tényleg nem rossz.Az a baj hogy az én fülemnek hangos csöngés kell
-
mrlujoak
veterán
Egyszerű.
Ne tedd párnára, papírzsepire, sima felületre...
Ha már a papírzsepi kéznél van, és a rezgést is kikerülted a profil használatával, akkor a telefont csak félig tedd a zsepire, így még sima, lakkozott éjjeliszekrényen is bömbölni fog.mrlujoak
-
udi
őstag
válasz mrlujoak #4074 üzenetére
tudom már tapasztaltam,volt pár darabom mostanság
volt már mindenféle,lassu gyors borzasztó érintős és szerethető is.
Nem rossz telefon de megmondom a frankót nem kéne márRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
udi
őstag
Hát ha igy esik az ára akkor már lehet hogy a héten lesz egy.Használtan már lassan szinte ingyen adják,most néztem
-
aqwer21
tag
Hello Srácok! Kint vagyok Angliába! Király hely ám! Figyelemmel kísérem a fórumot...de sajnos látom hogy még mindig nincs hír frissítésről...! és lehet hogy már nem is lesz....! Üdv
-
udi
őstag
-
mrlujoak
veterán
válasz aqwer21 #4088 üzenetére
Ráadásul a nem magyar, vagy nem ezen régiós modellek is gondot okozhatnak a tulajnak, ha pl később frissíteni szeretne, és nem tud, vagy netán full angol lesz a szoftozás után a telefon...
mrlujoak
-
Roooger
tag
Már volt tavaly karácsonykor egy K850-em és meg voltam elégedve, lehet hogy visszacsábulok, ha megéri!?
Megéri? gyorsabb a soft valamivel?Neked is leírom, bár egy kvázi-tagnál már gáz, ha nem tudja, hogy a hozzászólásod öt percig módosíthatod elküldés után.
[ Módosította: Viktor0610 ]
Amig csak fizetgetnek addig csak dolgozgatok!
-
udi
őstag
használtan simán akad már annyiért.De komolyan.Nem viccből irtam.
A vacsi ujak még mindig 50K körül mozognak
Amugy én már kaptam boltbol olyan vacsi uj készüléket amiről kiderült hogy DEMO telefon tehát tudom miről is van szó.Irtam is rola pár fontos dolgot itt a topikban régebben a demokkal sincs mindig gáz-csak nagyobb a valoszinüsége hogyha van akkor javithatatlan sajnosRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
Roooger
tag
"Viktor0610"
Köszi, de nekem megfelel az is ha takarítanak utánam
Amig csak fizetgetnek addig csak dolgozgatok!
-
mrlujoak
veterán
válasz Roooger #4096 üzenetére
Szia!
A részletes, de a sima keresés is kiadja, az új szoftverrel kapcsolatos írásokat.
Amugy az első szoftverekhez képest lénegesen jobb lett az automata képkezelés, színhelyesebbek is lettek a képek. Stabilabb a szoftver, gyakorlatilag nekem a legújabb szoftver egyszer sem akadt meg.
A piros szín kezelése jó fényviszonyok mellett megfelelő, a rossz időben, rossz fényviszonyok között lőtt automata képeknél lenne még mit javítani.
Remélhetőleg javítanak még az algoritmuson...mrlujoak
-
udi
őstag
válasz Roooger #4096 üzenetére
a válasz felettem érkezett..nem kritizálni akartalak csak furin hangzik a reagálásod rá..ennyi
-
mrlujoak
veterán
válasz Roooger #4099 üzenetére
Ha visszajöttem a kutyasétáltatásból, és megfürdettem a kutyulit, akkor készítek egy videót, a K850i és a K550i menüsebességéről, sőt, most van nálam egy W580i is, azzal is összehasonlítom.
Szerintem minden okés a menü sebességével...mrlujoak
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung E500 - Kinyitható divatmobil - OLED - Arany és Bőr - LaFleur
- Nokia 8110 4G - Bontatlan - Új - DualSIM - GPS - WIFI - Hotspot - Banántelefon -
- Több darab Zebra MC67NA PDA/vonalkódolvasó eladó
- Motorola GLEAM Plus WX308 - ÚJ - Kinyitható - Nyomógombos
- Samsung P510 - Automata flip - Ritkaság - Motoros nyitás-csukás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest