- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
válasz malisonX #3450 üzenetére
Jó sok mindenen változtattak megint... Kamera láthatóan változott valamit képminőségben? Nem mintha kellene, de ez a leglátványosabb része a szoftvernek.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
aqwer21
tag
válasz Beowulf_78 #3452 üzenetére
Nézd meg feljebb tettem fel képeket! Szerintem szebb,mint volt!
-
malisonX
aktív tag
válasz Beowulf_78 #3452 üzenetére
Állítólag javítottak valamit a kamerán, de én nem vettem észre számottevő különbséget. (Makrók szerintem is nagyon jók, de többi kép nem az igazi) Ez a szoft viszont érezhetően gyorsabb, és a giroszkóp is jobb hatásfokkal működik benne, mint a 31-esben.
[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
válasz malisonX #3454 üzenetére
A giroszkópnál tényleg észrevehető...tegnap este feltünt nekem is! kicsit dinamikusabb is lett úgy összességében... Képekről egyenlőre még nem tudok nyilatkozni.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
udi
őstag
válasz Beowulf_78 #3455 üzenetére
sztem a kamerán már nem lesz mit javitani sajnos...marad amilyen..
ez már csak a teló sebességét meg pár összeférhetetlenséget fog javitani de drasztikus változás nem leszRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
--Nozbert--
aktív tag
Nem rossz kamera ez,max éjjeli tájképeknél lehet nagyobb gondja,de ez nem csak erre a modellre jellemző.
/\/0zb3/27
-
udi
őstag
válasz --Nozbert-- #3457 üzenetére
hát igen azt egyik sem birja maximálisan 1.5-2méter az ajánlott
Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
Beowulf_78
addikt
Miért baj ha marad ilyen? Nincs vele semmi gond, telóhóz képest hibátlan képeket csinál. Szóval nekem nem hiányzik a drasztikus változás. Akinek pedig hiányzik, azt megmondom őszintén nem értem.
-
--Nozbert--
aktív tag
-
aqwer21
tag
Sziasztok! Megint fényképeztem, gondoltam megosztom veletek! kepfeltolto.hu-n van most már!
Szép napot!
[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
Hello!
Szerintetek melyiket vegyem? K850i vagy W910i-t?
Azért fontos a zene és nem tudom hogy a K850i-nek milyen a minősége. Ja és K850i-be is bent vannak ezek a témák: Hidden peak, Soundscape, Eclipse? Előre is thx. -
JoeMiller
tag
-
aqwer21
tag
Hello! Zenére tökéletes(van benne mega bass) Azt a fülest amit adnak hozzá... brutálisan jó! Bizony, ahogy elhangzott is már...ha k850i-t veszel akkor zenetelefon mellett lesz egy "fényképeződ" is! Témákat annyit letudsz szedni rá hogy az már bűn! ITT 82 oldalnyi themes...ingyen...katt arra hogy download to pc, vársz 25mp-et és letöltöd! Vannak még fenn flash dolgok is és ingyen mp3 csengőhangok) Bocs ha off voltam! Én innen szedek mindent hozzá! üdv remélem segítettem !
-
udi
őstag
-
maathe
senior tag
De még azt hallottam hogy a szoftvere nagyon lassú, lassabb mint a K800i-be, ez igaz?
És mennyire karcolódik? Egyb engem K750i-be az zavart hogy ha zenét hallgattam, véletlenül ki jött a füles és utána kihangosítva szólt, ez ebbe is így van? -
maathe
senior tag
Nem tudtam szerkeszteni az előzőt de lenne még pár kérdésem.
Alapból mekkora kártyát adnak hozzá?
Melyik gombok érintő-sek? -
gizda
senior tag
a headset csatlakozó ugyanolyan mint a k750-nek sajna nem jackdugós
a felső három érintőgomb nagyon jó tudnak rezegni is ahoz képest a nav.bill.elég combos
én is úgy vettem észre néha belassul de nekem még nem a legújabb szoft van rajta hanem a márciusi[ Szerkesztve ]
gizda felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon ! wasqda@gmail.com
-
gizda
senior tag
válasz --Nozbert-- #3471 üzenetére
igen a SE oldalon is 4Gb-át írnak én is annyival használom
gizda felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon ! wasqda@gmail.com
-
aqwer21
tag
Új softal 4gb-os kártyával, nem igazán venni észre lassulást, nem azt mondom hogy nincs, de azért 4gb-nyi adatot kezelni...ja! Jó kis teló, ami nekem nem tetszik ...ha telefonálok, a borostám , megnyomja az érintő gombot és néha azon kapcsolok hogy elindítottam tudatlanul photo dj-t! Valakinek ilyen volt? Vagy egyszerüen belépked a menübe mert olyan érzékeny hogy az arcbőrt is érzékeli...! Meg a borostát!
-
maathe
senior tag
Értem kösz! És a frissítés az SEUS-al?
Függetlenül egy GSM shopba venném...[ Szerkesztve ]
-
aqwer21
tag
letöltöd a Sony Ericsson honlapjáról a progit! És frissíted a megadott instrukciók alapján! (Én úgy csináltam) Én is függetlenül vettem...! Nekem összejött, de ha nem vagy benne biztos inkább vidd el egy boltba ott megcsinálják max egy 1000Ft! Szerintem ! üdv
LETÖLTÉS (Sony Ericsson Frissítési Szolgáltatás)
[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
magyarországi gyári garanciával 63k ami nem túl jó mert memkarit is vennék :S
-
MODERÁTOR
-
maathe
senior tag
Hát az nem lenne jó, na mindegy úgyis nyár végén vennék telefont addigra vmennyire le megy az ára... egyb a frissítéshez sima adatkábel kell?
-
maathe
senior tag
Kössz! Már csak az a kérdésem van hogy a nem gyári garist lehet-e normálisan frissíteni. egyb mi a különbség a gyári garis meg a sima garis között?:S
-
aqwer21
tag
Háát! Szerintem az enyém az sima, 1 év garancia van rá! Én simán frissítettem a gépről...! Minden jól megy...semmi gond! Az a különbség hogy a gyári garival sokkal nagyobb az esély arra hogyha valami baja van a telódnak megcsinálják (szakemberek!!!). ha sima garid van akkor a boltba viszed ahol vetted, ott ülnek rajta 2-3 hetet és vagy jó vagy nem! De ha nem így van akkor javítsatok!
[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
Te hol vetted?
-
maathe
senior tag
Az EU-s garanciás nem jó? :]
-
zenész88
tag
hello! Van egy olyan gondom hogy a telón nem mindig müködik az érintő gomb.
mi lehet a baja?Néha müködik, néha ha nem!
Amikor nem müködik akkor erőssen megnyomom és utánn jó.Gari nincs rá.
Valaki tudna segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
válasz badacsony #3477 üzenetére
Nem csak úgy! Csak ha GSM-es garival veszi fel kell tetetni rá egy másik szoftot, ami hivatalos, és onnantól már frissíti a SEUS is. Én így csináltam.
-
zenész88
tag
válasz Beowulf_78 #3490 üzenetére
szoftver frissités nem segített!
Billentyű fólia csere?
-
-
zenész88
tag
válasz Beowulf_78 #3492 üzenetére
2k
-
udi
őstag
válasz zenész88 #3493 üzenetére
igen kb annyi,bár tutira ingyen nem vállalják tehát az is pénz lesz.mindenképp próbálld meg majd helyszinen ha elkészült,mert ha nem az a baja (benne van ez is) akkor lehet verni az asztalt majd
Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
maathe
senior tag
Beowulf_78 akkor GSMhome-tól megvehetem 1éves EU garival, felpakkolom rá azt a progit és utána normálisan tudok frissíteni SEUS-al? Erről írnál még?
-
Beowulf_78
addikt
Mit írjak? Én így csináltam, mert volt olyan aki feltette azt a szoftot ami a magyar garisokon van.Ezért fogadta el onnantól kezdve a SEUS. De előtte járj utána hogy találsz e valaki olyat aki ezt megcsinálja neked, és ha igen csak utána vedd meg a telót.
Én is el tudnám intéztetni neked, de csak rajtam keresztül menne a dolog.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
udi
őstag
válasz Beowulf_78 #3496 üzenetére
és ezt mennyiért is vállalják neked??
-
ancsma
aktív tag
Wáááááá! Ezt a sz.rt...na hol kezdjem. Mennyibe kerül egy új kijelző? Remélem tudja valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- ZIDOO médialejátszók
- Discord
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Politika
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hardcore café
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...