- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bomc
aktív tag
Tud valaki k850i-hez pdf readert?
-
Blaze13
tag
Sziasztok
már nem tudom hol...de olvasta,hogy a telefont lehet "modemként" használni....visszafelé ez nem működik?....vagy valami hasonló?
előre is köszi -
MODERÁTOR
-
Doki16
addikt
Melyik a legnagyobb Micro SD kártya ami bele megy, aki Micro Sd-vel használja mik a tapasztalatai?
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
LEFTHORSE1
őstag
Nahát, csak most jövök rá hogy ha a rádiót vezetékes fülessel hallgatom nem jelentkezik az a csunya automata hangerő szabályzás max hangerőnél, ezek szerint csak mp3 hallgatásakor kapcsol be, persze kizárólag vezetékes füles használata esetén, külső hangszoróra egyáltalán nem küld a szoftver automata hangerő szabályzást. Akkor most irónia ON: ezt kikérem magamnak, hogy képzelik, rádió halgatásakor nem károsulhat a hallásom csak mp3-al? Követelem hogy a rádióba is rakják bele azt a hőn szeretett automata hangszabályzást.. irónia OFF, félre ne értsen senki, az ellenkezőjét szeretném, tünjön el A.H.SZ. az mp3-ból is, hihetetlen hogy a legujabb BT fülesük feature listáján ott szerepel mint feature ez az A.H.SZ. , amugy telefon beszélgetés közben jól jöhet, de zene hallgatáskor abszolute bug, fel nem tudom fogni e gyártó öndestruktiv magatartását
Cseberből vederbe
-
emde
csendes tag
Üdv!
Használ valaki k850i-t és hozzá hpm-90-es headset-et? Az Se oldala szerint kompatibilis egymással, csak nálam nem , a gondom az, hogy a headset-tel csak léptetni és hangerőt szabályozni tudok. Ami a füles egyik fontos dolga lenne azt pont nem teszi, nem ír ki nekem semmilyen előadót/dalcímet. Próbáltam már mindenféle mp3-mal, ID-tagokra figyeltem, ha valaki használ ilyen fülest azt megmondhatná a megoldást, hogy az oled panelbe lelket öntsek és kihasználjam a felületét
-
Doki16
addikt
A mozgásérzékelővel lehet valahogy számot váltani a médialejátszóba?
-
LEFTHORSE1
őstag
Nem lehet, de lehetségesnek képzelem hogy vizszintes sikban tartva megnyomom a 2 számgombot és nem rázom jobbra balra hanem csak döntöm, előre meg hátra döntve a hangerőt lehetne állitgatni, a W980 tudja mindezt csak rázni kell, utcán sétálva már elég sokszor beválaltam a számváltást, de a hangszabályzáshoz nagyon idióta mozdulatok kellenek, természetesen mindezt a Walkman gomb hosszan nyomása közben
Cseberből vederbe
-
Blaze13
tag
válasz LEFTHORSE1 #4463 üzenetére
Engem már akkor is hülyének néztek amikor a shake theme-t használtam, vagy motion game-t...
-
aqwer21
tag
Üdw! Én már nem is tudom mióta használom a telómat (k850i) de eddig nem volt semmi baja(kopp-kopp) Szóval megszerettem...! Jah és írtátok hogy kopik a téglalap alakú keskeny gomb...akkor csak megmosolyogtam hogy he-he...most meg nekem is lekopott már! Jó a fórum! Üdv
ui.: kiskirályok, amit belinkeltél képet azt honnan lehet tölteni? köszi
[ Szerkesztve ]
-
Blaze13
tag
válasz kiskiralyok #4467 üzenetére
Vagy használd EZT az oldalt....másolás...beillesztés...fordítás....én is így csináltam
-
Doki16
addikt
válasz aqwer21 #4469 üzenetére
Van egy jobb a webfordítónál mégpedig a Google Translate. Nézd meg ezt az oldalt már beállítottam, hogy magyar legyen. Akkor ha nem érdekel a garancia és nem megy valami szólj és segítek bármiben, hogy hogyan kell megcsinálni.
-
karantÉN
aktív tag
az nekem se tetszett a SE k800 ban hogy a csatlakozó " elfáradt " és könnyen kijött ,
erre is van megoldás : HBH-DS200 bár még nemláttam ilyet soha csak olvastam róla elég jó cucc lehet , csak hát mennyivel lesz rövidebb az aksiidő :\6543210
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz karantÉN #4472 üzenetére
Inkább a HBH DS220-at ajánlom (az van nekem), hangzásügyileg (a rajta levő szoft miatt) az öszes SE mobilom megmentője, K750-et leszámitva, mert az a tökéletes hangzásu vezetékes fülessel. Viszont azt kell tudnod hogy a K850-el párositva, nagyon belassitja a telót, de nagyon, legalábis ezzel a 37 szofttal. Többi mobilom is belassul töle de nem olyan vészesen mint a K850
Cseberből vederbe
-
karantÉN
aktív tag
válasz LEFTHORSE1 #4473 üzenetére
minden olyan készülékkel kompatibilis ez a füles ami tudja a BT-t ?
szerinted egy pda is beállna tőle ?6543210
-
LEFTHORSE1
őstag
-
karantÉN
aktív tag
válasz LEFTHORSE1 #4475 üzenetére
ahogy elnézem a 220 és a 200 között csak a füles tér el , nekem volt már ilyen agybadugó fülesem mint a 220 ashoz van de nemjött be a sim gyári ami volt k800 hoz jobban szólt több mélyet adott mégha nem is volt olyan hangos
6543210
-
Lasy
veterán
sziasztok!
nektek csinál ilyet a teló:
K850el szenvedek, mert sms írásnál mindíg csak a p betűt akarja kiírni. ha többszőr nyomom le akkor is ppp-t ír, de a 9- után lefagy. megnyomom a vissza gombot az érintőset, és utána megint minden megy előlről.
viszont nem szotveres, mert cseréltem vissza is meg előre is, de semmi a hiba mindíg vissz jön. viszont hozzá kell tennem hogy ha T)-et használom akkor jó, de néha felugrik 2-3 sorral följebb és ott folytatja az írást, és eddig nem csinálta.+36702778032
-
madstunt
addikt
Mivel eddigi telóm eltűnt és megy lefele ennek is az ára,elgondolkoztam h esetleg későb ilyet vennék szal néhány kérdés:
1.Az újjabb és újabb szoftok mennyit javítottak a fényképek minőségén
2.kezel-e 8 gigás karit és ha igen mekkora kapacitású kártya a plafon
3.nem jelent-e neki problémát esetleg egy 2 órás film lejátszása
4.hosszabb tvon mi a véleményetek az anyagminőségéről(könnyen kopó v repedő alkatrtészek)
5.van-e vmi komoly probléma a telóval[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
válasz madstunt #4479 üzenetére
Kamera drivert tudsz cserélni tehát ami tetszik neked azt használod.
Nekem a hívás fogadás,és a c kicsit kopik,de ez elmondható még a hangerő le re.
A 2órás film nem jelent gondot neki.
8gbs karira nem tudok mit mondani,mert max 1gbset használok.
Amit az elöző hozzászólásomban láttál az volt vele,de megoldottam. Igaz 2napig tartott. Ha moddingolni szeretnéd akkor van rá megoldás. Viszont vkpzni lehetetlen.
Remélem nem hagytam ki semmit.
+36702778032
-
Lasy
veterán
+36702778032
-
Mosqu!to
addikt
Segítségetek kérném, nagyjából 1 éve használok egy ilyen telefont, és az utóbbi időben egyre kevésbé akarnak az érintőgombok működni. Egyszerűen nem érzékeli a leütést, nyomkodom mindenféle technikával, de sehogy nem jó neki. Lerakom pihenni 5 percre majd kezembe veszem és jó... Aztán máskor megint nem. Totál randomra nem akar működni, gyakorlatilag semmihez nem köthető.
Mi okozhatja ezt a hibát? Garancia híján mi pénz lehet ezt megcsináltatni?Köszi,
Mosqu!toComputer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
madstunt
addikt
Szóval elvileg ha rakok fel rá camera drivert,acoustic drivert,akkor ha visszarakom az eredetieket akkor nem fog feltűnni szervízben?
(motonál így volt)
Van vmi aktív készenlét szerűség SE-re vagy ez mi a képeken?Mert az egyik dolog ami a Nokiám után nagyon hiányozna az az aktív kézenlét...
[ Szerkesztve ]
-
Bomc
aktív tag
Valakinek csinál olyat a teloja hogy micro sd-n vannak a képek és néhány kép helyett csak valami feketeséget mutat
-
madstunt
addikt
amúgy valaki próbálta már HPM-82-vel hogy a távierányító rész mennyire működik a telóval?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest