- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
madstunt
addikt
-
zsoltinnó
aktív tag
Az a helyzet srácok hogy valami gubanc van a teló térerejével!már meg ijedtem hogy levan tiltva a telefon!de át kellett mennem a szomszéd falúba,ott van pannon torony!És szó szerint torony közelbe van csak térerő a telefonon!kb:3km-ig a toronytól!ott már ki írja hogy pannon! javítható ez a probléma
Őrült kell egy őrült ellen!!!
-
mrlujoak
veterán
válasz zsoltinnó #4852 üzenetére
"Én ma vettem az egyik licitálos oldalon 31ezerér!De mint ha új lenne!még a kábelek is azon mód be voltak csomagolva a dobozban.És 4gigás kártyával adta a srác! De nagyon tetszik!már a fogása is.van súlya! "
Nagyon úgy néz ki, hogy icipici átverés áldozata lettél.
A tulaj elfelejtette közölni veled, hogy a telefon térerő-gondokkal küzd. Valószínűleg ezért adta el újszerű állapotban...Nincs mit tenni, irány a szerviz, kérj árajánlatot a javíttatásra, és reménykedj, hogy egy egyszerű művelettel javítható legyen a telefonod...
mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
zsoltinnó
aktív tag
közel lakik akitől vettem!sőt.. személyesen vettem át!gondolom neki lehet szekszárdon nem okozott problémát!de itt semmi térerőm nincs!monda is hogy vigyem el,hozzá azt megnézetjük!
-
zsoltinnó
aktív tag
Egy helyen ezt olvastam.nem tudom menyire igaz?:"A hasonló térerőproblémák három dologból tevődnek össze...a telefon (főleg szoftver), a szolgáltató hálózata, és annak terheltsége."
-
zsoltinnó
aktív tag
letöltöttem az Update Service-t.csinálok egy soft frissítést!hátha jobb lesz!?
-
madstunt
addikt
Mostanság ráhagyta a restartokat ,az utóbbi 3-4 napban egyszer-kétszer csinálta viszont mintha még alergiásabb lenne a hpm82-mre,szombat hajnalban kb 1 órát művészkedtem h felismerje de ráuntam és inkább nem is próbáltam tovább.Ma meg egy újraindítás után miután beadtam a pint és elkezdte a hálózatot keresni berakta fullra a térerőt és kiírta h hibás SIM a szolgáltató nevének helyére.Utánna fekete képernyő és csak a bill világított és semmire se reagált.Akksi kiveszes restart után megjavult
-
mrlujoak
veterán
-
zsoltinnó
aktív tag
Hát elég kehes egy telefon!látom nem csak nekem van problémám vele! Be kell ma vinnem a szervizbe nekem is!soft frissítés se vált be!
[ Szerkesztve ]
-
madstunt
addikt
válasz mrlujoak #4859 üzenetére
Előferdülhet de az az igazság hogy a HPM70-esemmel meg semmi probléma pedig az nem is áll a telóban stabilan ha beledugja az ember mert az egyik rögzítűfül törött
(Az az érzésem hogy a HPM82-őm a gyenge láncszem.Szétnézek hátha problémázik a fülesem barátom telójában is)
[ Szerkesztve ]
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz madstunt #4861 üzenetére
Nem vagyok biztos benne de lehetséges hogy a HPM82 középrészébe van egy parányi elem (áramforrás) az N95 távirányitós fülesénél jártam ugy hogy csak fejhalgatónak ismerte fel és a távirányitás sem működött, szét szedtem, kicseréltem az elemet és újra jó lett minden, tehát lehetséges hogy lemerült a HPM82 elemje, ha egyáltalán van benne ilyesmi
Cseberből vederbe
-
madstunt
addikt
válasz LEFTHORSE1 #4862 üzenetére
Nincs és nem rég lett szétszedve a kőzéprész mert m,egtört benne a kábel de azelött és azóta is csinálja a dolgot
-
törölt tag
válasz zsoltinnó #4860 üzenetére
Hy!
Nekem anno a w880i volt hasonló problémám.Fagyogatott+néha kikapcsolt és be,volt csak segélyhívásra.
Bevittem a szervizbe és ott raktak fel neki egy új szoftvert.Hát ott jó volt de sajnos nálam nem.
Már ugy voltam vele veszek egy másik telot.Aztán egyik teló guru szolt sim kártyát mikor cseréltem.
kb 4.5éves lehetett.Nos csere meg volt.Mai napig az asszony használja.Ez csak egy tipppp.............
Munkatársam vett egy zsír uj w880i-t itt a cégtől.T-comos a kicsike.Hát ő azonnal frissitette a szoftvert azt lesett nagyot utána.A teló egyszerüen átált "buta" fokozatba.
Bevitte a szervizbe és ott mondták nem kötöttek szerződést a sony-val és az új szoftvert nem lehet használni a telon.
Szóval új szoftver le és a régi vissza.Mükszik a teló már 3 napja hibátlanul.Na ilyent se hallotam még...[ Szerkesztve ]
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz #00809728 #4864 üzenetére
Ez már régi téma, a SE ezt már eljátszotta a K750-nél és W810-nél is, a legujabb szoftok modositott acoustic-al érkeztek ami a hangzást agyoncsapta, én is visza kellett rakassak egy régebbit. Most a K850-emen a második szoft van amióta megvettem és az előző szofthoz képest romlást tapasztaltam, ha BT-n hallgatok zenét akkor nem tudom a telóról a hangerőt irányitani, egyetlen javulás az hogy mindig a beállitott hangszínemmel indul a zene, az továbbra is megmaradt hogy BT zenelejátszás közbeni telefon hivás befejezésekor nem folytatódik a zene
Cseberből vederbe
-
törölt tag
válasz LEFTHORSE1 #4867 üzenetére
Én is most vadászok egy K850i-re de sajna elvétve van már csak (új)
Nem tudom most miylen telot vegyek csak azt ,hogy sony-t -
-
madstunt
addikt
válasz #00809728 #4868 üzenetére
Hát én 1 év múlva lecserélem egy c905-re vagy ha esetleg jó lesz az X2 akkor arra.Most nem bízok túlzottan a noksiban hogy ízlésemnek megfelelővel áll elő meg elmúlt a tács-mániám is h nekem érintős cucc kell.Rájöttem nem igazán van rá szükségem,szvsz az X2 mellett a fő érv a wm meg a qwerty lesz ha az lesz
-
ko9
addikt
válasz madstunt #4870 üzenetére
Hello!
Ha már a touch mániánál tartunk, én 3napja nyúzok egy W960-at. és mit monggyak, le a kalappal! Rohadt jó kis teló, nagyon megszerettem Várom, h mi jön utódnak, és azt is veszek (van már W950-em, meg W960-am is )
Igaz ez off...
Ja és a eredeti téma nem flash menüs!1ébként térerőporbléma sztem antennacserével orvosolható lenne... Bár nem tom hol kapsz antennát hozzá... Sztem tuti nem softos hiba...
Üdv: ExPeacer
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
törölt tag
válasz madstunt #4870 üzenetére
Hy!
Tudom nem ez az alkalmas forum de itt talán tudok is adni egy íránymutatot.
W890i-m van.Kicsit használt és gondoltam aszonynak átadom és én vennék egy jobbat.
Sony,5mp kamera,legalább 2gb,csuszkás ill kinyitos versió nem nagyon érdekel mert sajnos azok nálam a sok telefonálásba hamar tőnkremennek,Rádió
Ki mit ajánl... -
addikt
válasz #00809728 #4873 üzenetére
JÓ Bőveben: nem JÓ . Nagyon sok külömbség nincs a két készülék között. K850 hátrány: fagyogatós szoftver, 3,3 Net Front böngésző, lassabb a hardver. W890 hátrány: 0.2" kisebb kijelző, nincs grigoszkóp, kisebb Mp szám ami nem biztos, hogy sokkal rosszabb képet eredményez.
[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
madstunt
addikt
BROD-os lett a telóm Cspdálatos
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz madstunt #4878 üzenetére
Szia nekem is kb. egy hónapja dobott egy hátast a teló (BROD ), de nekem sikerült a SEUS-al megfrissíteni, pedig nekem is a legújabb szoft volt rajta. Valahol azt olvastam, hogy ha belepiszkálnak (moddolják) firmwaret, akkor utána a SEUS hozzá se szagol. De az is lehetséges, hogy súlyosabb hiba történt és csak szakszervízben orvosolható. Sok szerencsét kívánok, hogy minnél előbb megjavítsd a készüléket!
[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
zsoltinnó
aktív tag
Én is kicsit mérges vagyok ezekre a telefon szerelőkre!függetlenitésen kívül alig tudnak valamit megcsinálni!Van egy nokia n70em.Már 1 hónapja csinálják!Egyszer csak azt írta helyezzem be a memória kártyát!pedig benne volt!ki-be raktam de semmi!Bevittem tamásiba a szerelőhöz,az meg elküldte Székesfehérvárra mert nem tudta megcsinálni!A k850em meg szekszárdra a szervizbe vittem a térerőbajjal!Ott meg azt mondták hogy valószínű Budapestre kell felvinni majd ott tudják talán megcsinálni!2-3hétre számitsak!f@sza!
[ Szerkesztve ]
-
madstunt
addikt
Hála az égnek mukodik!
-
madstunt
addikt
Kösz.
-
addikt
Tudna valaki abban segíteni, hogy miért nem működik az origós RSS hírcsatorna (http://origo.hu/contentpartner/rss/itthon/origo.xml) a telefon saját RSS olvasóján, ill. az Opera Minin se? A cím jól van írva, régebben működött, de egy hónapja nem tudok rájönni, hogy miért nem tudom beállítani. Más RSS csatornák betöltődnek, ezért gondolom, hogy nem a készülékkel van a probléma.
-
Vivikee1988
csendes tag
Sziasztok!Ha én a telefonomon visszaállítom a gyári beállításokat,akkor eltűnnek az üzeneteim is?Ha valaki tud légyszi segítsen.
-
Vivikee1988
csendes tag
?
-
addikt
válasz Vivikee1988 #4892 üzenetére
Ha az üzenetek a memória kártyára voltak irányítva, akkor nem, de akkor is vedd ki a kártyát a telefonból mielőtt visszaállítod a gyári beállításokat. Ha működőképes a teló, akkor készíts egy biztonsági másolatot a fáljaidról. Egy nagyon jó progi! [link]
-
madstunt
addikt
Elkezdtem gondolkodni hogy nyaralásra beszerzek egy 16-os M2-t vagy microSD-t.Valakinek vmi tapasztalat?
-
Vivikee1988
csendes tag
egy sony ericson k550i-m van.És fogalmam sincs,hogy memória kártyára menti-e!?Nem tudom:-(Te tudod?Egy 128-as kártya van bennt.Amúgy köszi,hogy segítettél.
[ Szerkesztve ]
-
kaller1
veterán
válasz Vivikee1988 #4896 üzenetére
A linkelt progival 5 perc(telepítéssel együtt) lementeni mindent a telefonról,azzal csináld.
Ja,amúgy ez a k850i topikja....[ Szerkesztve ]
.::> <::.
-
addikt
válasz Vivikee1988 #4896 üzenetére
Itt tudod beállítani, hogy a memória kártyára mentse az SMS! Üzenetek, beállítások,általános,mentés helye és kijelölöd a kivánt memóriát. Célszerűbb a mem.kártyát használni, nem terheli a telód memória kapacivitását, ha elromlik a készülék nem vesznek el az üzeneteid. De ha biztos akarsz lenni, akkor időnként érdemes biztonsági mentést készíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest