- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
Nem morbid dolog, hogy egy optikailag korántsem tökéletesen átlátszó, sőt akár fénytörést előidéző tárgy miatt nem sikerül a fénymérés.
Legalább meglett a hiba oka, gondolom Te is, és sokan mások is megtanulták, hogy a csomagolás nem a készülék része.mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
udi
őstag
joey20: Az ismerősöd felnőtt???
ent:én ugyanebben a cipőben járok közte egy SAMU G800-al vegyitve
Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
MODERÁTOR
-
udi
őstag
válasz Viktor0610 #3055 üzenetére
mindenféle rosszindulat nélkül irtam de azért egy felnöttnek talán lehetne több....szoval pl én tuti fejbeverném magam ha ilyet csinálnék
Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
MODERÁTOR
-
Sequadon
tag
Jól sejtem hogy a legújabb szoft az R1EA037-es? Eddíg használtam a 31-est, és most akartam felrakni az újabbat, de azt írja nincs elérhető frissítés. Olvastam h valakinek volt még ilyen gondja, nemtudom azóta megoldódott-e. Ez mitől lehet? Független a telefon, és gyárilag a 031-es szoft volt rajta.
Egyik szemem sír, a másik üveg...
-
udi
őstag
válasz Sequadon #3060 üzenetére
Nekem ugyanez volt....eleve én nem tenném fel az uj szoftot mert nem megbizható,a másik hogy a seus sem mindig 100% meg valszeg a te telód is külhonból van ami elvileg más piacra van szánva és ezért nem engedi,legalábbis nekem valami ilyet mondta SE-szakboltban.
Ahol vetted ott tuti ingyen frissitikRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
mrlujoak
veterán
válasz Sequadon #3060 üzenetére
Üdv!
Bocs, hogy nem olvastam előbb...
Mint azt udi is írta, a SEUS valószínűleg azért nem frissíti a legrissebb (ezen régióban lévő legfrissebb) szoftra a telefonod, mert más régióba szánt modell.
Volt már olyan probléma, amikor is annak ellenére, hogy a telefon hálózatfüggetlen volt, maga a telefon szoftvere szolgáltatói verziót futtatott, hisz azt nem cserélték le gyári szoftra a függetlenítéskor. No ebben az esetben sem sikerült a legújabb szoftra frissíteni, mert a szolgáltatói szoftver/modell lévén - és IMEI alapján - nem volt újabb sw.
Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a Tiéd ilyen, vagy netán átvertek.
Mindenképp vidd el szervizbe - ott segítenek neked - mert jól tudod, az R1EA037-es a legújabb, független EU-s K850i szoftver.udi: élőbbre olvastam, hogy nem igazán voltál megelégedve az érintőgombokkal. Pláne a bill zárral. Ha sietsz, és elvéted a lezárást, akkor ezt a hibát az auto billzár kiküszöböli... Nálam ez a legelső amit bekapcsolok, ha új SE-t veszek.
Az utóbbi hsz-ben az új szoftot nem tartottad jónak, mit tapasztaltál?mrlujoak
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
udi
őstag
válasz mrlujoak #3062 üzenetére
Hát nem is tudom mert már eladtam az utolsó 37-est de állitom többet fagyott ujraindult mint a picivel öregebb szoftosok..
A bill-zár meg alap én is ugy használtam csak van amikor hirtelen kell zsebbe dobni és akkor megőrülök tőle néhaRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
mrlujoak
veterán
Aham.
Az a helyzet, hogy a telefonjaim mindig tesztelem, gyakorlatilag éjjel nappal. Nagyon jó erre, hogy mindig hagyok a háttérben futni egy alkalmazást. Mivel ez egy újraindulásnál eltűnne, tudnám, hogy nem jól viselkedik a kicsike.Szerencsére még nekem nem volt fagyás, bár az tény, hogy nem is "telepítek" vadul különféle alkalmazásokat a telefonra. Volt viszont gondom anno a W810i-mel, ott a belassulásokat - ha akkor őrült módon nyomkodtam kilépést, meg minden más gombot akkor be is fagyott - egy Java-s kalkulátorprogi okozta. Miután azt leírtottam, a teló ellopásáig nem is volt vele gubanc.
Ez persze nem azt jelenti, hogy mindenkinek ez lehet a probléma okozója, de azért mindenképpen érdemes odafigyelni. Master Reset, majd sw frissítés...mrlujoak
-
LEFTHORSE1
őstag
Tudom egy szavam sem lehetne èrintögombos ügyben mivel nekem mèg mindig 29-es szoft van, de azt le kell irjam hogy ha a 4.1-es OperaMini-vel forumozok egy òråcskåt egy adott pillanatban többet nem reagålnak az èrintö gombok, teljesen kilèpek az OM-böl ès hiåba vårok (akår egy napot is) hiåba melengetem semmi nem segit, csak az ùjrainditås, ezutån mår lehelletfinom èrintèsekre is reagål, tehåt nagymèrtèkben szoftverfüggö a dolog
Cseberből vederbe
-
udi
őstag
válasz mrlujoak #3064 üzenetére
Az enyém sem olyan szörnyü,csak a régi szofttal gyakorlatilag sosem volt egyik bajom sem.De mondom ez is megbizható de mindkét problémát 1-1szer csinálta mig régi szoftos telonál sosem láttam.Bár ez lehet hogy telefontol van és nem szofttol,mert ez már másik k850....
Tehát ki tudja.Szerintem jó az a régi szofftal isRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
udi
őstag
válasz LEFTHORSE1 #3065 üzenetére
Nekem is gyanus volt pl az egyik telomnál hogy bekapcsolás után virgoncabbak voltak az érintőgombok mint amikor már hetek óta be volt kapcsolva...
Lehet hogy tényleg szoftverfüggő az éritőgom is???Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
mrThomi
addikt
a pannonnál mijen szoftal adják?????remélem h 31es, mert 29 es az téleg régi.
és aki eseteleg tájékozot abban hogy mijen szinekbe lehet panonál kapni pliz irja meg mert nemtudok még bemenni a héten és fontoslenne h választkapjak.köszi -
mrlujoak
veterán
válasz LEFTHORSE1 #3065 üzenetére
Én is sokat netezek OM-ről(4 és 4.1 most már), nem ritka nálam sem az egy másfél órás (egyhuzamban) csatlakozás. Érintőgomb problémám hasonló sem sem volt.
A 4-es Minivel is volt ilyen?mrlujoak
-
AMD Power
titán
Kollégám K850i szépen kopik.
-
-
Sequadon
tag
válasz AMD Power #3071 üzenetére
Nekem a navigyűrű alsó részén kicsit lepattant a zöld festék. Azóta vigyázok h ne körömmel nyomjam. Viszont ma olyat produkált! Telefonáltam, egyszercsak nagy sistergést hallok, mintha szikrázna a hangszóró. Egyből elvettem a fülemtől. Nézem, semmi kép a kijelzőn. Megfordítom, hátul világít a kék fény az optika körül. Aztán elkezdtem nyomkodni görcsösen a hívás befejezés gombot (ki akartam kapcsolni, és reflexből azt nyomtam ), aztán abbahagyta. Nemtudom h a gombtól, vagy magától. Aztán újraindult, és ennyi... A technika csodája...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
mrlujoak
veterán
válasz Sequadon #3074 üzenetére
Persze, ha körömmel mész neki a festéknek, az jó eséllyel leesik...
Lehet a telefon videóhívást szeretett volna, majd mikor látta, hogy te nem, akkor megmakacsolta magát...
mrlujoak
-
mrThomi
addikt
ÜDV!
Mégis sikerült megvenni a telót, nehezen de megvan...
A pannonnál vetem és 029-es szoft van rajta!!
Az jóó vagy midnenképp frissitsem vhogy 031re?? És ha igen azt hogy tudom megtenniEddigi észrevétem 029el: teló kicsit lomha de szépen reagál mondhatni zökkenömentesen minden nyomásra éröntöképernyö kiváló.A képernyő állitása mindha nem reagálna jol, vagyis teljesen fügölsegesen kell tartanom a talajal!(ez joigy?)
mrThomi
-
mrThomi
addikt
válasz Viktor0610 #3079 üzenetére
ezt énis tudom, de én biztos nemfogok seusal belekavarni...esetleg vmi több segitség?
-
AMD Power
titán
-
MODERÁTOR
-
mrlujoak
veterán
válasz AMD Power #3075 üzenetére
Gondolom Velvet Blue a készülék, mert ott észrevehető, ha kopik az oldala, hisz ott ezüst színű.
Nemtom, az én híváskezelő gombjaim nem kopnak, pedig zsebben hordom, tok nélkül. Sokszor kézben van, és így már fizikai sérülést is szerzett... Véletlenül a nekilóbáltam (a kezemben volt) a falnak, és bal felső sarkánál úgy 1,5-2 mm-es vonalban lenyúztam róla a festéket. Mókás volt, mert egy jó darab falmaradvány is a telefonra került, bár azt csak le kellett fújnom...
Így sérült:
mrlujoak[ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
válasz AMD Power #3084 üzenetére
Ez használat kérdése.
Barát-barátnőm K800i-jén számára rejtélyes karcokat fedezett fel.
Aztán kiderült, hogy a farmerja egyik fémpatentjéhez ért hozzá mindig, amikor zsebreteszi.Hogy mennyi nyafogást kellett végighallgatnom, míg fény derült, mi okozza a karcokat...
mrlujoak
-
MODERÁTOR
-
udi
őstag
válasz mrlujoak #3085 üzenetére
Én is igy jártam asszonykával és végül egy komplett készülékház cserét kellett csinálnom SE-D750-nél,ami hát hogy is mondjam nem volt egyszerü..szinte beszerezhetetlen és majdnem a telefon árába került de végre boldoggá tettem őt,és ez a lényeg
-
mrlujoak
veterán
válasz AMD Power #3084 üzenetére
Az ilyen, és ehhez hasonló eszközökön nem szokás kopásálló festéket alkalmazni.
Normál használat mellett is megjelennek karcolások, kopások, ez természetes.
Az mondjuk már nem, ha pl a vásárlás utáni pár napban, első héten megjelenik kopás, vagy lepattogzik a festék, netán a készülék saját magát karcolja össze (főleg slide mobiloknál).
Bár mindig ott van az emberi tényező. Lehet észre sem veszi a felhasználó, hogy olyan helyen tárolja, használja mobilját, ami sérülést okoz neki.
Még a Sony J6-os telómmal jártam meg, mert bringázás közben a vázra csatolt háromszög alakú kerékpártáskába szoktam tenni, és nem értettem miért jön le a festés az alján. Aztán rájöttem, hogy volt egy fém szelepadapter a legaljában a táskának, ami karcolta a telóm.mrlujoak
-
joey04
titán
válasz Viktor0610 #3086 üzenetére
És nekem az a tapasztalatom hogy az eddig ilyen szempontból kifogástalan Samsung is rossz útra tévedt.Anno D500amra még rá is léptem véletlen, felfelé irányba onnantól nehezebben vette az adást de nem lötyögött még akkor se.Most meg D900 D900i G600 G800 U900(ezt személyesen még nem próbáltam) mind lötyög.Sajnos márkától függetlenül ki lehet jelenteni hogy borzasztó az összeszerelési és/vagy anyagminőség az esetek igen nagy részében.
-
udi
őstag
válasz mrlujoak #3088 üzenetére
Igy már én is jártam és majd megőrültem
Viszont csak hogy picit az egyik ellenfelet is lehuzzam az én n82-es nokimrol 1hét alatt szó szerint lerepült a festék ami a gombjai között van....Gyakorlatilag egy darabban le tudtam volna venni a festéket róla ugy megmozdult....és semmi zsebben semmiben nem volt..
Sajnos tömeggyártás=silány minőség[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne;
A "C" gombot,illetve a "navigációs" gombot (keretes) külön lehet cserélni?
Köszönöm!
Üdv."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Sequadon
tag
válasz runner 125 #3092 üzenetére
A "C" gomb valószínűleg egybe van a hasonló anyagú/színű híváskezelő gombokkal, és a gyorsmenü gombal. Amúgy nemtudom, nem láttam még szétszedve. Speedshopnál lehet venni, de itt sem derül ki hogy is néz ki valójában.
-
runner 125
nagyúr
válasz runner 125 #3092 üzenetére
Köszönöm!
Gyorsboltnál én is néztem-de valóban nem derül ki..
Üdv."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Sequadon
tag
válasz runner 125 #3094 üzenetére
Külföldi oldalakon is ugyanaz a kép lelhető fel. Ha vállalkozó szellemű vagy akkor szedd szét, és nézd meg! Persze csak ha már nem garanciális, és amúgy is cserélni szeretnéd a gombsort. Így lehet szétszedni. Amúgy miért kérdezed? Kopnak a gombok neked is?
Ezt ni mit találtam! Külső optikai zoom telefonra! Beszarás. Menőzni biztosan kiválló!
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz Sequadon #3095 üzenetére
Úgy bizony-kopnak Fél éves..
Még van rá 1,5 év SE gari. A "keret" gombról konkrétan lepattogott a festék...
Meglehet h gariba ezt nekem kicserélik?!
Másra úgysem jó A telefon nem fényképező..
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
papi77
addikt
-
mrlujoak
veterán
válasz runner 125 #3096 üzenetére
Ha sikerült ennyire leharcolnod a festéket az elmúlt fél évben, akkor szerintem vegyél rá újat, és szervizben cseréltesd!
Azt nem hiszem, hogy ez garanciális csere lenne, mert a kopásból, elhasználódásból eredő esztétikai hibákért nem tud egyik gyártó sem garanciát vállalni. Természetesen mindig vannak kivételes esetek, pl karcálló üveg(...).
Bár próbáld meg, hátha meglágyul a szervizes szíve, és hipp-hopp kicseréli.mrlujoak
-
mrThomi
addikt
Sziasztok!
Ti megfigyeltétek már hogy a k850i esetében amikor a fény kialszik és megnyomok egy gombot és felvilágosul a képernyő a világitás valami miatt elkezd visszaesni?(100%melett)
Lehetséges hogy a fényérzékelő miatt?ez normális müködés?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest