Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiell
veterán
-
Noukoum
veterán
válasz LurkerSheik #41 üzenetére
Haha. Ember ezt te sem gondolhatod komolyan. Védeni a buta felhasználót? Pont az applenél? Ember az egész cég erre épül. Inkább az a cél hogy a buta felhasználó kizárólag náluk vásároljon.
Meg védeni.. Ja azzal nagyon megvédem hogy ha nem tudja a szerencsétlen kicseréltetni a kijelzőt mert megszűntek az olcsóbb szervizek.. De jó lesz neki!
Nem lehetne objektíven írni?„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
válasz st3v3np3t3r #37 üzenetére
Amúgy neki lehet állni magad is, nem bonyolult. Én egy ájfon6s akku átrakással (töröttből nem töröttbe) elvoltam legutóbb egy délelőttöt, és mák, hogy egyáltalán sikerült (de a végeredmény kulturált lett). Az a 30 ezer azt kellene, hogy jelentse, hogy tudják, mit csinálnak, és azért 30 perc, mert stabilan tudják azt az időt, azon a minőségen hozni.
OK, hogy nem mindenhol jelenti ezt, de az emberi munka ára ennyi manapság. A szaktudásé is, az sincs ingyen, megszerezni pláne.Mutogatni való hater díszpinty
-
Tibee86
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #44 üzenetére
Hivatalos szervizben olcsóbb, mint a SmartClinic-nél.
Kíváncsi lennék azért, ki az aki a nem hivatalos szervizt választja drágábban a hivatalos szerviz helyett, ahol még olcsóbb is. -
Jositigris
csendes újonc
válasz LurkerSheik #14 üzenetére
De hogy mennyien járnak így, főleg iPhone-okkal, mert azt minden szervíz ismeri.
És sok user a gyártót hibáztatja, hogy valami nincs rendben egy szervíz után pl.
Tuti emiatt lépték meg ezt.Meg hát hogy saját profit legyen
De összességében szerintem ez egy jó döntés -
Fryskitt
addikt
válasz Tikakukac #40 üzenetére
"És ekkor kanyarodunk fel arra a pályára, amin az Apple versenyez: valódi javítás nincs, csak cserebere, azt viszont rengeteg esetben mocskosul tákolva, borzalmas időkeretekre és ha esetleg bajod van, akkor ott dögölj meg, ahol vagy, majd jól kimoderálunk és az megoldja." - ez is igaz sajnos, itthon.
Azért vannak olyan, történelmileg szerencsésebb fejlődésű országok, ahol bemégy a store-ba, megállapítják, hogy hibás, és kezedbe nyomnak egy újat, ha garanciális, ha meg nem, akkor megfizethető mennyiségű pénz árán teszik ugyanezt.
2013-ban iStyle szervíz zárta le kb 15 évre az 5S-m, amikor valamilyen érthetetlen okból megpróbálták rosszul feloldani. Majd ezek után 110e forintért cserélték volna méltányosságból az egyhónapos telefont (akkor asszem 170e volt az új - hol vagyunk már ettől....), majd némi angliai telefonálgatás után, az ottani Apple kisfőnök emailben adott utasítására fogcsikorgatva végül ingyen cserélték.Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Ezzel az a baj, hogy szinte az összes telefon javítási költsége közel hasonló. 2példa: egy i11ben az akkucsere 30perc 30ezer, egy Galaxy S10ben csak 25ezer, de 1-2óra(infó: SmartClinic). Olcsóbb,gagyibb telefonok esetében lehet akár olcsóbb egy akkucsere, pl. egy Xiaomi-ba 8-12ezer(a javítási ár másik felét meg személyes adatokban mérik)
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Az a baj, hogy a nagyobb szervizek sem tudják.
@Snowy_owl : Miért ne lehetne? Elég sokat megoldottam már.
@LurkerSheik : Icloud zárat most is leütik ilyen-olyan szinten, szóval menne az tovább, max. növekedne az átverések aránya.
@Fryskitt : Azt az esetet is említsd meg, amikor a nagyonhivatalos szervizpartner károsít meg
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
senior tag
Hivatalos?
Most nézem az egyik APR-nél egy iX-11Pro kijelző csere 131k.
A cikk témájába vágó certifikált SC-nél 70.
Rákerestem egy random zug Gsm-re 44k-t találtam. Hogy ez egyenrangú-e minőségben mint az APR, de legalább a certifikált szervizes 70k-s, afelett nem tudok ítélet mondani bizonyosan. De a sejtésem, hogy olcsó ebayes kijelző.
Ha egy random certif cégnél 131-re drágul emiatt akkor lehet ujjal mutagotni, iszamu stb is gondolom megkapja majd.Te is lehetsz károsított személy más területen.
Egy laikus telefonhasználótól nem várható el, hogy különbséget tegyen a sok 'iPhone szerviz' nevű cég között.
Ugyanez Samsung Klinika vagy Samsung Doki szerviz lenne XY helyen és gyengébb minőségben szervizelnék a készüléket, érezhetnéd becsapva magad vagy a gyártóra haragudva és a márkát megutálva.
Durvábban, sok a buta és hülye, akkor védjük meg őket maguktól és attól, hogy beleszaladjanak a pofonba.[ Szerkesztve ]
Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
Tikakukac
titán
Válasszuk ketté: a sufnituning szerelők egy jó része átver, gyárit ígér és nem azt kapsz, ez egyértelműen utángyártott szar kategória és nem kell. Nyilván szar lesz a végeredmény és nincs garancia stb.
True.
A másik, ha szakszervíz ajánl választást az eredeti és a gyárival identikus alkatrész között, és a szerelésre és működésre garanciát is vállal, akkor megfontolnám.Kb. jogos.
Harmadik lehetőség, ha az ezeréves harcjárművet viszem a sarki szervizeshez, akkor meg nyilván bármi jó, csak menjen.Szintén okés.
Orvosi műszerekben vagyok inkább jártas, nem szeretnéd, ha nem abszolút tökéletes lenne, hidd el .
És itt jön a valódi harmadik választás: márkaszerviz. Elvárásom: maximális, mint neked az orvosi cuccokkal szemben. Minden technológia adott, minden alkatrész adott, minden leírás és szaktudás rendelkezésre áll. Egy fosos tömegautóban, amiből tényleg 30 másodpercenként elmegy 1 darab, az olaj viszkozitását sem sikerült eltalálni, mindezt pokoli drágán. Ez a jéghegy csúcsa van még lentebb.
És ekkor kanyarodunk fel arra a pályára, amin az Apple versenyez: valódi javítás nincs, csak cserebere, azt viszont rengeteg esetben mocskosul tákolva, borzalmas időkeretekre és ha esetleg bajod van, akkor ott dögölj meg, ahol vagy, majd jól kimoderálunk és az megoldja. iMac Pro stand talán a csúcsa ennek. Apám, hogy eret bírok magamon vágni a mai napig azon a sztorin...A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
vendingo
veterán
Akinek van pénze majomra, annak legyen banánra is.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
jeni
félisten
Az rendben is van,de ez nem jelenti,hogy olcsóbbak lesznek a javítások ha tisztulnak az almás szervizek. Sőt inkább jelentős drágulásra lehet majd számítani. az is benne lesz a pakliban,hogy egyes beszállítok is eltűnnek majd.
tehát végső soron a tulajok érezni fogják,hogy megdrágulnak a telefon javítások.az is drágító körülmény lesz,hogy ha párosítva vannak az alkatrészek akkor azokat is cserélni kell ami továbbra is használható lenne,csak épen külön nem cserélhetőek mert bizonytalan lesz a működésük?
ez szerviz ár növelő hatású lesz végső soron.[ Szerkesztve ]
-
Nem rossz ötlet ez a módszer, csak akkor harmadolják meg a javítási költséget. Egy akkucsere 30perc és 30ezer forint!? Kész vicc!
Amúgy a módszer nem újdonság, az 5S-nél vezették be a hardverpárpsítást, az MB-TiD esetében. Ha tönkrement a TiD gomb, akkor cumi volt, mert MB+TiD párossal lehetett csak javítani,ugyanis 1TiD csak azzal az 1 MB-vel működött! Tehát ez lett tovább bővítve lényegében minden belső alkatrészre. Ha jól sejtem.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Fryskitt
addikt
válasz Tikakukac #29 üzenetére
Válasszuk ketté: a sufnituning szerelők egy jó része átver, gyárit ígér és nem azt kapsz, ez egyértelműen utángyártott szar kategória és nem kell. Nyilván szar lesz a végeredmény és nincs garancia stb.
A másik, ha szakszervíz ajánl választást az eredeti és a gyárival identikus alkatrész között, és a szerelésre és működésre garanciát is vállal, akkor megfontolnám.
Harmadik lehetőség, ha az ezeréves harcjárművet viszem a sarki szervizeshez, akkor meg nyilván bármi jó, csak menjen.
Orvosi műszerekben vagyok inkább jártas, nem szeretnéd, ha nem abszolút tökéletes lenne, hidd el .viktorhu: Az olajcsere azért picit más, nem kimondott hardware elem, de igen, nem szeretném ha a sarko csinálnák, mert esetleg nem az lesz benne, aminek benne kell lennie és megy a füstbe a motor. Tudom, ugyanez szakszervizben is lehet, lásd Toyota botrány, de egyrészt erre nehéz készülni, másrészt ha buknak, ott azért mégiscsak lesz valamiféle kártérítés. Sarki műhelyben meg max, "bocs főnök, csak spórolni akartam magának" vagy egyszerűen megbök a konyhakéssel, ha reklamálok, vérmérséklettől függően.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Fall-N
veterán
válasz LurkerSheik #18 üzenetére
Ez hülyeség. Aki nem hivatalos úton szereltette meg a telefonját és átverték az magára vethet, ettől függetlenül az a gyártók hibája, hogy szándékosan nem biztosítanak eredeti alkatrészt más szervíznek. Kössék tanfolyamhoz, így szavatolják a szakértelmet.
Ez is csak arról szól, mint a többi Apple dolog, hogy nekik fizess. Saját szabványok, szoftveres zártság, ami persze magával kompatibilis stb. Ez nem a vevőket védi hanem őket erősíti. Ez olyan abszurd dolog, mintha garancia lejárta után is a drága márkaszervizbe szereltetne az ember autót, holott egy szaki is meg tudja csinálni jóval olcsóbban. Persze ott is mint mindenhol van sok kókler, de nem ez az általános.
-
Yeffy
veterán
válasz Tikakukac #29 üzenetére
larifari, felesleges ilyen reszletkerdeseken fennakadni...
cikkhez:
Az Apple tehát csak reagált a helyzetre azzal, hogy kódolta az alkatrészeket, alapvetően a felhasználói elégedettséget próbálja magasan tartani úgy, hogy kvázi hardveres korlátozásokkal igyekszik garantálni, hogy a meghibásodott iPhone-ok javítása szakszerűen és gyári alkatrészekkel történjen.hat ezen besirtam, kar, h nincs sirva rohogos szmajli. igen, az alma biztosan arrol hires, azert csinalja a kis genyo huzasait evek ota, mert ok olyan felhasznalobaratok. XD
(mondjuk masban tenyleg tudnak azok lenni)[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
bkercso
nagyúr
Egy szervizes ne hümmögjön, hogy ő nem érti, mikor pontosan tudja, hogy egy ócska szarra cseréli, amin a legnagyobb a profit, csak sokan nem mennek vissza asztalt borogatni vagy fel se tűnik (vak).
A jó szerelő kincset ér, ez autószerelőre, klímásra stb. stb. stb. is igaz. Visszajelzések / értékelések alapján kell szerelőt találni, vagy ismerős ajánlásával.kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
Samott
addikt
válasz LurkerSheik #23 üzenetére
Jogos, lopasra nem gondoltam. Es ok se ezzel erveltek.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
bkercso
nagyúr
Én a Pista szerelő Bt-nél javíttattam az Apple termékemet és csupa jó tapasztalatom van velük!
Amúgy meg nem vennék Apple-t.
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
Tikakukac
titán
utánygártott szarokkal
Már rakom is a kérdést akkor: ezt tudod definiálni? Ha a Meyle készít egy gyártósoron alkatrészeket és ebből egyik része Meyle dobozba kerül a többi GM-es kékbe, akkor ilyenkor te egy utángyártott szart teszel a kocsidba vagy egy utángyártott szart?
Mikor megveszem a "gyári" olajszűrőt, ami Hengst, mert hát ott virít rajta tripla áron GM dobozzal és ugyanazt töredék áron Hengst dobozzal akkor utángyártott szart tettem a kocsiba vagy gyárit? És melyik esetben melyiket? Mi van akkor ha nincs elérhető "gyári" alkatrész? Akkor mivel javítok? Egy jó csokor választól jobban aludnékAmikor az autóban lévő fűtőmotor ellenállás 14 évig elmegy, majd beszarik, mert hát 14 évig ment így szinte elvárás, megveszed a gyári alkatrészt tripla annyiért ami 1 év után kuka, majd újra a gyárit, ami 3 hónap után kuka és a boltostól kérdezve az a válasz erre: ja hát persze, a gyári cucc már rég egy másik beszállítónál van a franciáknál, egy vödör fos az egész, vegyed a Febit, az még mindig az, ami 15 éve is volt és ezzel nincs gondod jóóó sok évig, akkor ilyenkor az ellentmondásokat hogyan tisztázod le?
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
senior tag
Utópisztikus, ahogy autóiparban is lehetne ilyen.
Ne lenne ennyi férc megoldás.
Ha a szervizeknek ugyanazt az a minőséget kellene nyújtani az szervizárral tudnának versenyezni.
Ha már az alkatrész ár adott, egy szinttel feljebb az autógyártó versenyzik a másikkal kié szervizelhető és milyen alkatrész áron.Tika: meglesem
[ Szerkesztve ]
Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
Fryskitt
addikt
Alapvetően nem értem a puffogást, én pl nem szerelném az autómat utánygártott szarokkal, így a telefonomat se. Nem azért vettem egyiket se, hogy utána dzsunkafíling legyen mellé, de a baráti társaságban felvágjak vele, hogy mim van, hanem mert én élvezem. Aki meg azért vesz a felének a harmadáért Mercedest, mert az menő a Havannán, az meg úgyis Lakatos Winnetou-val fogja szereltetni. Ennyi erővel lehet beletenni az S osztályba is Volga motort, úgyse látszik, oszt kész.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Tikakukac
titán
válasz LurkerSheik #23 üzenetére
Jól látod az egyik aspektust. Marha jól meg lehetne ezzel gyilkolni a telefon lopást tökre támogatnám is a dolgot.
Ha. Ha nem úgy viszonyulna a javításhoz, ahogyan teszi. Szerintem menj kicsit mélyebbre a témában, elég hamar pofán fog vágni pár Louis videó ahol igen pikáns sztorik kerülnek felszínre és a 80 vs 100k-s tipped nagyon megszakad.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
senior tag
Ezt is másképp látom, nem kötekedés.
Kicsit szélesebb perspektívából nézve mi a további következménye?!
Touch ID óta is egyre kevésbé éri meg iphonet lopni mert sok komponens egymáshoz van rendelve.
Ha minden modul össze lenne párosítva egyszer, szegény tolvajok nézhetnének rendes munka után.
Habil nem veszi át a józsin alkatrésznek, legfeljebb a házat.Ez azthiszem kritikusabb probléma, minthogy 80 vagy 100 ezret kell zug vagy certifikàlt szervizben hagyni egy modernebb iphone alk cserére.
-
Tikakukac
titán
válasz LurkerSheik #18 üzenetére
Uhhh, hát igen, ez is egy utópisztikus gondolat és igaz is. Az, hogy ezt hogyan és ki fogja előidézni na az érdekelne.
-
Giovan!
addikt
Akkor szigorítsák a külsős szervizekre vonatkozó állami szabályozást, de a right to repair alapvető jog, ezt nem vonhatják el a usertől a gyártók arra hivatkozva, hogy őket védik.
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
Tibee86
nagyúr
"hogy ujrahasznositsak az amugy mukodokepes, bontott gyari alkatreszeket."
Eddig is újrahasznosították, és ezután is fogják. Kis Pista nem fogja tudni a sarki gsm boltjában, de ő neki nem is volt és soha nem is lesz érdeke, hogy gyári bontott alkatrészt tegyen bele, mert a legolcsóbb gagyit pakolja bele gyárinak hirdetve, mivel azon van nagyobb haszna. -
senior tag
-
Noukoum
veterán
És mi köze van ennek ehhez? Aki laikus volt és biztosra akart menni az normális helyre vitte eddig is. Ezzel nem védik a usert, ne vicceljünk már.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Samott
addikt
"Az Apple tehát csak reagált a helyzetre azzal, hogy kódolta az alkatrészeket, alapvetően a felhasználói elégedettséget próbálja magasan tartani úgy, hogy kvázi hardveres korlátozásokkal igyekszik garantálni, hogy a meghibásodott iPhone-ok javítása szakszerűen és gyári alkatrészekkel történjen. "
Ez mekkora hazugsag. Es van aki be is szopja. Mikozben egy ugyanolyan eredeti alkatresz se mukodik egy masik keszulekben. Az apple a kornyezetvedelemre hivatkozva kiveszi a toltot a csomagbol, de azt mar megakadalyozza, hogy ujrahasznositsak az amugy mukodokepes, bontott gyari alkatreszeket.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
válasz Pro Koryak #13 üzenetére
Igen, de valószínűleg össze vannak kulcsolva az alaplappal.
Az SE, 6, 6S-ben pl. ilyen volt az ujjlenyomat-olvasó, amit csak az Apple tud felprogramozni a telefonhoz, tehát kijelzőcsere esetén át kell pakolni.@LurkerSheik : És otthon is be lehet tenni jó minőségű kijelzőt. Nem azon múlik, hogy hol csinálják.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Helyes!
Tavaly leejtettem az i7-em. Hétvégén újpesten valami ájfondokit találtam aki eredeti kijelzőként hirdette a cserét az oldalon.
Már csere után okádék fakó volt a kép, mondtam is a srácnak, de biztosított ez eredeti, mondom biztos én emlékszek rosszul... elindultam és a sarokig nézegettem majd a kocsiból visszamenve csajom iphonejával mutattam, hogy ez egy okádék fakó kijelző.
A szervizes kis hümmögés után vissza csinálta az egészet én pedig mentem másnap pontosan a bevált (iphoneszervizbudához) cikkben levő SC-hez.Egy szervizes ne hümmögjön, hogy ő nem érti, mikor pontosan tudja, hogy egy ócska szarra cseréli, amin a legnagyobb a profit, csak sokan nem mennek vissza asztalt borogatni vagy fel se tűnik (vak).
Rövid távon átlehet b@szni ilyenekkel pár vevőt a sarki szervízben, meg otthon kendácsolva,
hosszú távon viszont egy korrekt szervizt meghálál a közösség.
Van még MO-n pár korrekt alma szerviz, annyira nem vagyok otthon benne, a többitől meg jobb ha megvédik a full laikus usert.hcl #15
Bele lehet
Amíg a barkáccsal megvan a lehetőség alávágni árban az elvárhatónak és mindez a szervízelési minőségben, és alkatrész minőségben mutatkozik egyértelműen, addig ez egy szükséges rossz lépés.
Te esküszöl rá, hogy a tied eredeti amit cserélsz, a gyanútlan felhasználó viszont nem fog ennek utánajárni, és tudjuk rengeteg ilyen csodaszervizes van a piacon.
a felhasználók hány százaléka szerzi be maga és szervizeli a telefont vajon, akit ez rosszul érint.[ Szerkesztve ]
-
Gempas 70
aktív tag
De ha jól értelmezem akkor a videóban a telefon szétszedése után saját alkatrészeivel összerakva is gondok vannak a működéssel...
-
"A 12-es iPhone-ok megjelenése után derült ki, "
Nem, az SE, 5S... is hasonló, csak ott kevesebb cucc szívatós. (Láblenyomat-olvasó pl.)
Amúgy meg, sztori
Meg ugye lehetne regélni a Samsung teljes felületen ragasztott kijelzőiről is...[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Nem kell ilyen szemetet venni.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
RubbishBin
senior tag
Hol vannak már a régi szép idők, amikor egy 35£-os ebay-es kijelzővel, meg egy youtube tutoriallal kijelzőt cseréltem az iphone5-ben. Nem is csoda mondjuk, hogy cseszte a csőrüket.
Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!
-
Segal
veterán
Ezt piszok egyszerűen orvosolni tudják. Megemelik az új készülékek árát.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Joachim21
őstag
Csak reagáltak persze, én olyan visszajelzést láttam, hogy ahelyett hogy átverték volna a felhasználókat az apple alkalmazottak, kis szervizek töredékáron javították gond nélkül az apple termékeket. Szemét banda ez!
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
mbotnd
tag
Ez nagyon jó ötlet. Viszont akkor 2 javítás árából ne lehessen már új iPhonet venni...
-
atike
nagyúr
(X) ?
-
Tikakukac
titán
Mint javítóiparban is dolgozó, több fronton harcoló ember ezt sajnos több százezer karakterig lehetne írni. De felesleges Louis ott van minden ilyen jellegű dologra, mikor egy elsős műszerész szintű "véletlenek" maradnak bent egy telóban/laptopban, akkor nem kell kérdést feltenni, a választ megadta a termék magától.
-
Snowy_owl
őstag
Én csak néztem mikor egy ismerős a szervizben mutogatta, hogy egyes komponensek az alaplapon körbe vannak nyomva epoxival, már akkor is lehidaltam. Ezek a ganék mindenre is képesek, nem mintha a butaparaszt enélkül nem cserélné idő előtt a telefonját, de biztos ami biztos nehezítsük is meg a javítást ha mégis megjavítattná a butaparaszt.
[ Szerkesztve ]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
jUUh
addikt
Nyilván, ez is kedves userek érdekében van... Vegyék szépen igénybe a hivatalos lehetőségeket, a legjobb árakon.
Samsung Galaxy S23+
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Windows 11
- Szólánc.
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 14 Plus 128GB gyári független 2026.05.30. Apple jótállás
- IPhone 13 mini 128GB gyári független megkímélt állapotú 12 hónap szavatosság
- Honor Magic5 Pro 12/512GB Újszerű,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 12/512GB Normál állapotú,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!