Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz #56573440 #2648 üzenetére
"Az kulon vicces hogy a lecserelt meizu m1 note sebessegben ehhez szagolni se tud... Ugy pattog a rendszer ahogy meg egy telefonomon se..."
Milyen meglepő, hogy egy valamikor csúcskategóriás (de még mindig felsőkategóriás) hardver gyorsabb, mint a Meizu középkategória tetejére sorolt SoC-je.Xiaomi 13T
-
485
aktív tag
Azt vettem észre, ha túl zsíros a kijelző, megbolondul. Miután lemosom, megjavul.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz levente222 #2650 üzenetére
Csak töröld le ablaktisztítóval a kijelzőt. Alapos takarítás kell neki.
@blackrulz: üdv a csapatban!
Gravity screen lehet egy megoldás, figyeli hogy mikor rakod le az asztalra, teszed be a zsebedbe a telefont. Meglepően jól működik.
Ment a pu!
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #2658 üzenetére
Grumpy... Le kell szokjak az autocorrectrol
-
jonnyjoker01
veterán
válasz #56573440 #2660 üzenetére
Oh ez de jó. Link esetleg, hogy honnan rendelted? Vennék egy ilyet én is.
Autocorrecthez annyit, hogy meg kell találni a jó billentyűzetet. Én a Fleksyt használom autocorrectel és nagyon egyszerű használni. Ha valamit nem akarok kijavítani akkor felswypeolok és az eredeti beírt szót fogja meghagyni. Simán gepelek vele vakon.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #2661 üzenetére
ránézek arra is köszi.
innen rendeltem. nem volt a legolcsóbb, tuti van kínából fele ennyiért, de minőségre szerintem nagyon rendben van. és van boltja is ahova le lehet tenni az asztalra ha épp úgy van hogy köszi kihagynám...
még az is lehet hogy egy ilyenre is előfizetek majd valamikor
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
na frankó a helyzet...kicsit húzós volt a nap sok telefon mégtöbb mail, le is merült az ultra mint a kő. gondoltam én botor sebaj hazaérek kap naftát.
mint a filmekben. rádugtam még felvillant a töltést jelző led, majd sötét. semmire se reagált... hagytam töltődjön hátha csak nagyon lemerült... fél óra múlva semmi szintén. kis piros kapcsoló a sim mellett hosszan nyomva szépen resetelte a problémát, kis rezgés, jelzi hogy tölt. megint vagy fél órát fali töltőről adtam neki. bekapcs...
szépen feláll a rendszer, cserébe fix 1%-ot mutat a töltöttség jelző... gondolom tönkrement az aksi... nem kéne elektronikának szabályoznia hogy ne merülhessen csontra az aksi fizikailag? nem az első telóm de ha a többi kikapcsol mert annyira halott, attól még nem murdál meg...
[ Szerkesztve ]
-
hedgehog86
csendes tag
válasz jonnyjoker01 #2661 üzenetére
Én nem ajánlom ezt a tokot. Nekem is ilyen van, csak feketében.
[link]
Novemberben vettem, amikor a telót is, de a belső műanyag rész, amibe bepattan a teló, túl merev és a jack csatinál letört a keret kb. 3 hónap után. Csak öltöny belső zsebben, meg mivel tél volt kabát belső zsebében hordtam, tehát nem volt agyon használva. Még a feladatát ellátja, csak a letört keret része néha beleakad a ruhába.
Egy ilyenre fogom hamarosan lecserélni.
[link]
Tesómnak ilyen van, csak z1 compacthoz. Sokkal masszívabb és rugalmas gumiszerű (szilikon) a belső része amibe a teló bepattan.
Szerintem jobban megéri.[ Szerkesztve ]
-
Boss81
senior tag
válasz hedgehog86 #2664 üzenetére
Hasonlóan jártam én is , csak nálam kb 2 hónap volt , azóta váltottam szilikonra
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #2666 üzenetére
közben megoldódott, reggelre is 1%-ot mutatott... aztán jó wines szokás szerint ha egy reset félig javít meg valamit akkro két reset kell nekem felkiáltással piros gomb megint nyom... és tádám 100%
-
jonnyjoker01
veterán
xDDDDD
Üdv. Johnny
-
IamSociopath
aktív tag
Nálam egy olyan hiba volt, hogy napok óta magyaráz nekem mindenki, hogy ne krumplival telefonáljak. Mert olyan mintha dobozból beszélnék meg szaggat is egyfolytában. Ez azért volt furcsa, mert én tökéletesen hallottam mindent. Szisztematikusan végignyomkodtam a telefont és arra jutottam hogy a .270 végű gyári frissítés miatt ha be van kapcsolva az NFC akkor jelentkezik ez a probléma. Szóval kikapcsoltam. Ennyi.
-
485
aktív tag
Basszus, nekem is ez van!!!
Ja, de most néztem, nekem eddig is ki volt kapcsolva. Most bekapcsoltam. Hátha.
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
Milyen HDMI átalakítót ajánlotok a telefonhoz? Sorozatokat néznék 91'-re kötve.
Üdv. Johnny
-
Boss81
senior tag
A végén még kapunk mi is majd Muffint ???
-
xyvz2
tag
Sziasztok.
Lenne 1 kérdésem, nagyon megköszönném ha tudnátok rá válaszolni. Szóval, ultrázok már jó rég óta én még anno az elsők között 160 papírért vettem, és imádom a mai napig nem bántam meg, na nem is ez a lényeg a minap kaptam 1 céges telefont 1 LG G3 at. A lényeg az az lenne hogy hogyan tudnám az ultrámról a csengő és jelző hangokat átküldeni Bluetooth-on a szaros G3-ra, mert az ultráét szoktam meg. Ha rámegyek az ultrában a csengőhangokra ott nem ajánlja fel a küldés opciót, csak a beállítást, r-go hol tárolja a rendszer melyik mappában mert sehol nem talizom őket, Ha fájlkezelővel meg tudnám találni az androidban ott biztos lenne küldés opció....légyszi ha tudtok segítsetek. Előre is köszi. -
hedgehog86
csendes tag
Szia!
Total Commanderben az indítást követően a "Fájlrendszer gyökér"-t választod és ezen belül a
/system/media/audio/ringtones mappán belül találod a csengőhangokat, az üzenethangokat pedig ugyan itt, csak nem a ringtones, hanem az alarms mappában.
Én a Total Commandert használom fájlkezelőnek, nem a gyárit, abban lehet küldeni bluetooth-on vagy akár wifin keresztül is.Remélem érthetően írtam, és tudtam segíteni.
-
xyvz2
tag
válasz hedgehog86 #2678 üzenetére
Szia.
Köszönöm a segítséget, a leírásodnak köszönhetően elsőre sikerült megtalálni, átküldeni, beállítani mindent amit szerettem volna , magamtól az életben nem jöttem volna rá. Jó hogy vannak még ilyen segítőkész emberek. ÖRÖK HÁLA, THX!!![ Szerkesztve ]
-
Nigér
őstag
Most az előbb komment írása közben az Ultra újra indult, majd kiírta hogy az Android frissítése folyamatban...
Wtf...?Persze nem frissített, ugyanúgy a .270-es végű szoft van rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Boss81
senior tag
Javaslat , vélemény , tapasztalat , aztán eldöntöd , hogy megfogadod , vagy sem .
Cseréld le CM12.1.re .
Nekem az van fent régóta , és elmondhatom hogy van is összehasonlítási alapom a lollipoppal , de magasan veri .
Ha gondolod a blogomban van róla leírás , itt már páran ez alapján megcsinálták , és szerintem ők sem bánták meg .
De ugye kinek a pap , kinek a papné... -
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Mobiltelefont MHL adapterrel csak és kizárólag MHL képes TV-re vagy monitorra lehet rácsatlakoztatni?
Megvettem egy MHL adaptert aztán így utólag derül ki, hogy sem a monitorom, sem a tévém nem képes az MHL-re.Üdv. Johnny
-
Boss81
senior tag
válasz jonnyjoker01 #2685 üzenetére
Szia
Amikor felrakod a CM12.1-et alapból annak a recoveryje kerül fel . Ha bármely más recoveryt akarsz indítani csak manuálisan tudsz a gépről , és csak arra az adott alkalomra szól . Sajnos ez van , nekem sem tetszik ez a megoldás
[ Szerkesztve ]
-
-
Boss81
senior tag
válasz jonnyjoker01 #2688 üzenetére
CM recoveryvel nem tudsz mást feltenni , de a blogomban leírtam hogy hogy tudsz másik recoveryt indítani , illetve az xposed is le van írva részletesen , több ultrára így raktam fel .
-
Boss81
senior tag
válasz jonnyjoker01 #2691 üzenetére
Ezután töltsük l a recoveryt amit kicsomagolunk , telefont csatlakoztatjuk , klikk az installra , és követjük a parancsokat , a legvégén a telefonon bejön a recovery
Így csinálod ?
-
Tomtotom
senior tag
Várunk minden Sony telefon használót [link]
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
Boss81
senior tag
válasz jonnyjoker01 #2693 üzenetére
akkor nem értem mi a gond , a sajátomon most próbáltam ki és megy rendesen
-
Cabrio
aktív tag
A gyári töltőfejem tönkrement, nem garanciális már. Milyet vegyek, ami tutira tölteni is tudja, mert más töltőfejekkel meghülyül a kijelző töltés közben, vagy csak 500miliapmerrel tölti.
-
afi0903
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #2698 üzenetére
Sony Center.
-
Cabrio
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest