Új hozzászólás Aktív témák
-
fisi
senior tag
válasz hatpersze #2097 üzenetére
Hatpersze!
Nagyon nem értelek. Ide jössz, hogy állítólag elcsereld a padfoneodat egy Z Ultra - ra, de mióta valaki hozzászólt a dologhoz, úgy tűnik mintha csak azért írtál volna ide, hogy bebizonyitsd hogy a te telefonod sokkal jobb.
Akkor minek a csere!?
Amúgy 220 ezres telót minek lecserélni egy 70 ezresre?
Ez neked megéri?? -
hatpersze
tag
Üdv fisi!
Ajánlom a figyelmesebb olvasást gyakorold. Egy hozzászólást terveztem, a többi már csak reakció volt (ahogy ez is). Gondolom vagy annyira értelmes hogy ha még egyszer átolvasod, rájössz magadtól is. Ha meg nem vagy rá kíváncsi, offban volt, lépj rajta keresztül, és ne játszd itt a megmondó embert, nem áll jól (:
-
jonnyjoker01
veterán
Ezt most már tényleg be lehet fejezni. Mellesleg tilos a hirdetés a fórumon.
Üdv. Johnny
-
jericho69
tag
Sziasztok!
Készülök egy ilyen készüléket vásárolni, interneten 66k körüli áron lehet hozzá jutni újonnan, de azon nem magyar nyelvű menü van. A kérdésem, ha vennék egy olyant, akkor a későbbiekben rá lehet valahogy tenni magyar nyelvet?
-
fisi
senior tag
válasz hatpersze #2102 üzenetére
Nem vagy egy túlzottan eredeti emberke, hiába képzeled magadról ezt.
Ilyen emberekkel naponta futok össze más fórumokon. Természetesen elolvastam az írásaidat. Amiben te mindíg hangsúlyozod, hogy hát nem akarsz arra kilyukadni hogy a padfoneod a jobb, csak mindíg ez a vége.
Teljesen kiszámítható volt, hogy most meg jön a nagyröptű, emelkedett szöveged.
Hisz természetesen mi egyszerű földi halandók csak egy vacak Z Ultrat tudtunk venni, te meg egy még most is hű de drága padfonet.
Ami amúgy tutira olyan jó ahogy leírtad, hisz a hülye is elcserelne egy 220 ezres telefont egy 70 ezresre.
Ja természetesen leborulok előtted O hatalamas padafan, hogy egyáltalán leereszkedtel hozzánk, hogy elmondd mekkora hülyék, diszlexiasok, és barmok vagyunk, mert hát a padfoneod az nagyon állat.
Priviben meg levelezgessen veled a vacogos cápa, hacsak nem vagy egy igazi bombázó nő féle.
Részemről is lezárva a hülyeség... -
IamSociopath
aktív tag
válasz jericho69 #2104 üzenetére
Baromira vigyázz, ne valami akciós "zacskós" készüléket adjanak rád, amire 3-4 hetet kell várni. Kérdezz rá a dobozra, kiegészítőkre, garanciára, magyar számlára. Amikor én vettem, 8 üzletből 7 kókler volt(GSM home és társai).
Nem adtam fel, szépen végigtelefonáltam mindegyiket. Neked is ezt tudom tanácsolni.Fisi egyébként ez a telefon nem 70 ezres, hanem 90 ezres, csak rosszul lett pozicionálva a piacon és pár olyan arcon (mint mi) kívül aki kifejezetten ilyet keresett nem vette meg senki. A technologia amit a Sony beletett bőven 90 feletti még mindig. Ezért meg a szürke GSM boltok miatt ment le ennyire az ára. Ha visszaemlékeztek, amikor kijött, ez is kövéren 200 felett volt. Mármint a C6833.
Én már rohadtul várom a lollipopot felpörgethetnék már.
[ Szerkesztve ]
-
phanze
aktív tag
válasz hatpersze #2102 üzenetére
Gratulálok neked ,megnezted az utoljara kaphato padfone 2-t ami volt arukerseon ,ezzel csak az a baj hogy az utolso eladok általában a megjelenéskor kijott árat hadják rajta es azert kerult az 220 k ba egyebkent a mai ujjonali ára kb 60k korul van ès hardverben meg minosegben sem ossze hasonlithato a két eszkoz + a z ultra az sokkal tobbet er 70k nal mert a note 3mal egy szinten van tudasban (söt) es az ara pedig csak azert ment le mert 6.4' os ès az az emberek 99%nak tul nagy...
(Mellesleg hirdeteseket a HA szokás feladni) -
phanze
aktív tag
Amugy hol lehet rendes eredeti eu telot venni osszes tartozekkal a legolcsobban???
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok.
Lolli hivatalos változat jön a készülékre ?
Egy OpO-t cserélnek el egy ilyenre.
Köszi.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
IamSociopath
aktív tag
válasz eladogeppc #2111 üzenetére
Igen, már akár a jövőhéten. Az egész Z széria megkapja az 5.02-t de ahogy a Sony kommunikációjából kivettem az 5.1-et is.
-
Jarvis
tag
Amint kijön az 5-ös android rá, akkor azonnal felfogja ajánlani a telefon, és simán fel is teszi magának?
-
phanze
aktív tag
válasz IamSociopath #2110 üzenetére
És korrekt volt teljesen,utánvèt vagy elore fizetes???
-
phanze
aktív tag
válasz IamSociopath #2117 üzenetére
Na az nekem jo is lessz remélem áprilisban ossze is gyulik rá a money!
-
jericho69
tag
válasz IamSociopath #2107 üzenetére
Pedig én pont ilyesmit néztem
Tartozékok nekem nem számítanak lényeg, hogy új legyen a készülék és ha esetlegesen nincs rajta magyar nyelv fel lehessen rá utólag tenni. Ezekkel a telókkal gond szokott lenni vagy mire értetted, hogy érdemes vigyázni? -
IamSociopath
aktív tag
válasz jericho69 #2119 üzenetére
Igen. Kivétel nélkül nincsen rájuk gyári garancia csak "bolti". Választható kiegészítőként van rá a gyári garancia. Mivan? Kiadok 70-80 ezret egy telefonért és ha elromlik majd Pista forrasztja meg a bolt hátuljában?
Pont mostanában akasztottak le pár ilyen céget akik elcsalták az áfát, több százmilliós értékben. Nem véletlenül ők a legolcsóbbak az árukeresőn. Meg most komolyan, mi ez már, hogy egy zacskóban kapod kézhez vagy egy sima fehér dobozban? Úgy jön ki a gyárból? Zacskóban? Hátnem.
Honnan tudod, hogy 11 hónap múlva véletlen nem jelentkezik a fenti leírt hiba a töltővel és ha visszapostázod korrektek lesznek? Tele van a net, a fórumok a vevők panaszaival, keress rá a cég nevére mielőtt vásárolnál. Persze van olyan ember akit ez nem érdekel, csak legyen olcsóbb. (általában ők érzik magukat a leghangosabban átverve) -
pelenka35
őstag
válasz IamSociopath #2110 üzenetére
közben megtaláltam amit kerestem.
[ Szerkesztve ]
Gamertag:Rob3rt75
-
jonnyjoker01
veterán
Akik egy kicsi szűkebb zsebben hordják a zultrát... Nem vettetek észre egy apró fehér foltot a bal oldal szélén a kijelző kb 1/3-ánál?
Üdv. Johnny
-
fisi
senior tag
Csatlakozom én is!
Szintén Tér -erő Webáruház, és semmi bajom nem volt velük! Ajánlom őket. -
fisi
senior tag
válasz jonnyjoker01 #2122 üzenetére
Téglát nem hordunk zsebben Johnny!
-
fisi
senior tag
Miféle sokkoló!??
Én csak sima töltőt kaptam hozzá!
Illetve dokkoló...[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
Ki hogy hordozza a zultrát?
Üdv. Johnny
-
Nigér
őstag
válasz jonnyjoker01 #2126 üzenetére
Elülső farmerzsebben, már több mint 1 éve és semmi baja tőle.
-
KenBlock43
tag
Nekem mázlimra az összes pulóverem zsebe elég nagy,szóval ott. Nyáron meg majd a rövidnadrágjaimban fogom hordani,mert azoknak is elég nagy zsebük van.
-
IamSociopath
aktív tag
hátsó zseb, a fele kilóg
-
KenBlock43
tag
válasz IamSociopath #2130 üzenetére
Nem akarták még kicsórni?
-
IamSociopath
aktív tag
válasz KenBlock43 #2131 üzenetére
Nem, mert félelmetesen nézek ki.
Egyébként egyfolytában, azon agyalok, hogy baj lesz. De lassan jön a jó idő és a rövidnadrágjaimnak normális nagy zsebe van elöl. -
jonnyjoker01
veterán
válasz IamSociopath #2132 üzenetére
Neved alapján gondoltam
Kipróbálom a hátsó zsebet hátha akkor végleg elmúlik...
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
slloyd
senior tag
Mióta ultrám van 1éve azóta ilyen egyvállas sport táskával járok
Mondjuk legalább a cigim és a pénztárcám is elfér mellette
Az enyém úgysem férne a zsebembe mert ez a könyvszerű tokja van ami amúgy prímán védi (többszöri landolás botonra csempére stb..)[ Szerkesztve ]
-
slloyd
senior tag
Apropó mikor nyalókázhatunk pontosan ?
-
Nigér
őstag
válasz jonnyjoker01 #2128 üzenetére
Én akkor lehet hogy szerencsés vagyok de semmi gondom a telóval.
A ghost finger is ritkán jelentkezik csak. -
jonnyjoker01
veterán
-
pelenka35
őstag
Sziasztok
Rendelném a telefont , ti melyik boltot ajánlanátok ?
Köszönöm
Gamertag:Rob3rt75
-
phanze
aktív tag
Igen bocsi már nem tudtam szerekeszteni.
-
IamSociopath
aktív tag
Egyébként már akartam kérdezni, hogy valakinek vannak e tapasztalatai a Made for Xperia kiegészítőkkel kapcsolatban. Ezek elméletileg a "hivatalos" kiegészítők. Drágábbak, viszont prémium minőségűek.
-
slloyd
senior tag
válasz IamSociopath #2143 üzenetére
Hali, nekem egy kínai asztali dokkolóm van 8 hónapja napi használatban semmi probléma vele
-
Boss81
senior tag
Sziasztok
Most készülök telefont venni , és az ultra is számításba jött . Szerintetek megéri még megvenni ?
Köszi előre is
-
Boss81
senior tag
válasz IamSociopath #2147 üzenetére
Köszi a választ , nekem volt már egy sony z készülékem , elégedett voltam vele , ezért is gondoltam erre , és ha jól tudom a lollipop is jön ki rá
-
Boss81
senior tag
válasz jonnyjoker01 #2149 üzenetére
Az jó , és esetleg te használod már ?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest