Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Butcher82
senior tag
Sziasztok!
Nekem Bell Mobility Canada régió kódú van. Nem tudja véletlenül valaki, hogy arra mikor jön a lollipop? Erre is rá lehet tenni a CM12-t? Ha igen dobna valaki egy linket, hogy hogyan kell?
***Go Ahead, Make My Day.*** Clint Eastwood óta szabadon.¯\_(ツ)_/¯
-
Jarvis
tag
Lenne egy olyan gondom, hogy az 5.0-ás rendszer óta nem megy a Sygic navigációm. (Az alkalmazás leállt)
Újratelepítettem de ígyse. Viszont nem találok olyat, amire külön oda lenne írva hogy 5.0-ával is működik. Gondolom amúgy is kéne neki.
Valaki másnak tapasztalak ilyen téren? -
FreedomHUN
senior tag
Sziasztok.
Tervezek egy ilyen phabletet beszerezni. Gyári op rendszer mellyire stabil, illetve a cm modok?
Akkuidőre lennék kiváncsi még. Napi kb. 1óra beszéd, 3g nincs csak wifi, kb. 1óra böngészés, automata fényerő.
Ha filmet nézek ugy is töltőn lenne, navinál is.
Ahogy olvastam egy napot sem bír ki, ez egy kicsit elrettent, jelenleg egy 6 colosom van de az 2-4 napig elmegy egy töléssel.
Esetelg bugokra gondolok még ami idegesítőek, random alkalmazás leált szindróma, meg ilyenek.
Előre is Köszi a válaszokat.. -
Boss81
senior tag
Eddig CM12 volt fent , most felajánlotta a telefon a CM12.1 frissítést , esetleg valakinek valami tapasztalat ?
[ Szerkesztve ]
-
IamSociopath
aktív tag
válasz FreedomHUN #2356 üzenetére
Ha neked bármilyen 6" es androidos eszköz kibírja 4 napig ez is ki fog 1-et.
Nekem wifi 3g nfc bluetooth minden bekapcsolva, egész nap a kezemben van, reggel erről nézek híradót kaja közben, este erről olvasok, napközben ezzel dolgozok. Játszani nem szoktam az pörköl oda neki inkább. Nekem nap végére 20-30% szokott lenni, de vissza szoktam arra, hogy az asztalomon beleteszem a dokkolóba így csak ultrakemény napokon megy 50% alá.
Gyakorlatilag egész nap a kezemben van, sose hagyott még cserben. Egyébként a gyári dokkolós töltő úgy működik, hogy a telefon pontosan tudja, hogy gyári töltőt használsz és 1:10 perc alatt nekem 100% ra tölti. Más töltővel ez nem volt ilyen gyors.A stamina módról ne is beszéljünk. A múltkor elutaztam egy hétvégére a hegyekbe. Pénteken benyomtam a staminát, vasárnap még haza ezzel navigáltam. A térerő szar volt, úgyhogy végig merítette az is az eszközt.
[link]Természetesen kiszedtem a gyári romból minden szemetet, facebook alkalmazás esélytelen . Skype, messenger, hangouts, teamviewer, inbox, naptár szokásos pim funkciok folyamatosan online.
-
fisi
senior tag
válasz IamSociopath #2358 üzenetére
Azért az az 1 óra 10 perc elég meredek. Most van épp töltőn a teli külső akkurol a gyári kábellel amit adtak hozzá, és így ír a Lollipop 3 órát a teljes töltöttsegig. Mondjuk nyomkodom közben
-
IamSociopath
aktív tag
Pont ezt mondom. Amikor a gyári töltő a dokkoló csatlakozóhoz kapcsolódik, felismerik egymást egy pinget küld a töltő a telefonnak, az pedig teljes gőzzel engedélyezi az akkutöltést. Ha nem gyári töltőt használsz , külső powerbankot stb. vagy usb porton akarod tölteni nem fogja a gyors töltő funkciót engedélyezni.
upd: bár a gyári töltő usb portban nem vagyok biztos. Lehetséges, hogy ott is engedélyezni. Egyébként XDAn olvastam még régen és tényleg így van.
[ Szerkesztve ]
-
FreedomHUN
senior tag
válasz IamSociopath #2358 üzenetére
Köszi az infót. Azt viszont nem irtam hogy droidos, wines, nekem kb. 2napot kibirna. Nagyon filózok még rajta, a vaku nekem pont kellett volna, mert napi szinten használom a lámpát, de hát istenem....
Viszont sógornak cserélni kell a telóját ő megkapja a páromét, ő meg az enyémet, én meg nem tudom hogy megtartsam-e a win vonalat, vagy droidos legyek. Akkor is csak ő jönne szóba a 6+ col. miatt, fhd, snapi 800. -
Bjorngolf
tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni nekem? Olyan problémám van, hogy leválasztom a fülhalgatót a telefonról, de azt jelzi h csatlakoztatva van... ergo a hangszórója nem szól... és csak a fóllhagatóval engedi használni a telefont. Van megoldás rá? Kérem aki tudna segíteni privátban írjon
köszönöm -
zsloti
senior tag
Sziasztok
Frissítettem én is
Sajnos gyorsan merül nekem is
A root sikerült valakinek?
Easyroottal nem ment
Valami ötlet akár a merülés akár a root problémára?
ZsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
aol.
csendes tag
Nem tudom ki tapasztalja ezt a hibát, de a Walkman alkalmazásban random időközönként elszáll a mély hang. Lollipop.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
Sry. rossz topic.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Gabriel84
csendes tag
Helló mindenkinek!
Olyan jelenséget tapasztalt-e valaki rajtam kívül, hogyha fel akarom oldani a kêpernyőzárat csak egy fekete háttér van? Világít a kijelző, de csak fekete képernyőt látok. Ez a gond 5.0 val sem oldódott meg. Van erre valami gyógyír? Előre is köszönöm a segítséget!
-
485
aktív tag
válasz Gabriel84 #2367 üzenetére
hát egy pár dolog megfaszult LP-n. bekapcsolás után, vagy ha kiütöm az alkalmazásokat, csak második koppintásra indul el újra, amire rábökök. gondoltam nyomok egy gyári reset-et, ráakartam másolni a simre a számokat, de nem lehet. a telefonkönyv nem mutatja külön a simes kapcsolatokat. érthetetlen kérdéseket tesz fel, szerencse, hogy nincs nálam kalapács. egy ki..szott mentést akarok akár googleba, akár sdre, de nem engedi a fasz kérdései miatt.
ja, gondoltam törlök pár névjegyet. kiírta, hogy ezek nem törölhetők. kell az a kalapács...
[ Szerkesztve ]
-
Boss81
senior tag
Frissítve CM12------ 5.1.1 re . Jelentem eddig kifogástalan . Jobb mint az 5.0.2
[ Szerkesztve ]
-
Boss81
senior tag
Nincs de leírom szívesen ha érdekel .
Először is nyitott bootloader . Ha ez megvan rootolod a jelenlegi romot , recoveryt telepíted .
Utána romot és gaapsot telepíteni , wipe all ,reboot .
Ekkor megvan a CM12 az 5.0.2 verzió . Ekkor tudod OTA frissítéssel telepíteni a CM12.1 5.1.1 verziót .
A romot a fejlsztői eszközökben tudod aktiválni hogy rootolt legyen . Telepítesz egy supersu-t , és kész .
Ha kellenek a file-ok írj privátot és elküldöm.Teljes mentést az adataidról mindenképp készíteni kell.
Ez elég részletes vagy leírjam egy blogban , és publikáljam mindenkinek ?
-
Boss81
senior tag
Nos elkészült itt elolvashatjátok vagy a nevem alatt a link , folytatása következik de ma már hulla vagyok , és reggel meló .
Üdv Mindenkinek -
jonnyjoker01
veterán
CM 12 nightlyk automatikusan CM 12.1-re frissültek
Üdv. Johnny
-
Boss81
senior tag
válasz jonnyjoker01 #2382 üzenetére
Igen és ezek bug mentesek
-
Boss81
senior tag
Blogom módosítva ha esetleg valakinek kellene , vagy infó , vagy segítség .
-
Gabriel84
csendes tag
Mai Antutu teszten 40.929 pont, de ez a képernyő fefeloldási probléma egyre jobban idegesítő. :-(
-
Gabriel84
csendes tag
válasz IamSociopath #2393 üzenetére
Nem, semmi nem látszik. Akkor a leg szarabb, ha hívás után csinálja ezt és Kb 10-15 mp míg fel oldom a kêpernyőzárat
-
Gabriel84
csendes tag
válasz IamSociopath #2396 üzenetére
Nincs
-
Boss81
senior tag
válasz jonnyjoker01 #2399 üzenetére
CM12.1 , meg frankón beállítottam rajta mindent amit kellett , pedig alkalmazásokkal is meg van pakolva rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Spórolós topik
- Futás, futópályák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Synology NAS
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest