- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
markyy18
aktív tag
BUÉK..DDDD
-
MODERÁTOR
Boldog új évet minden kedves fórumozónak!
-
Remiel
őstag
Még egy kérdés böngészés közben valahogy villódzik kicsit a kijelző főleg világos oldalaknál másnak is van ilyen?
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Dugobert22
csendes tag
Hát srácok,kezd elviselhetetlen lenni ez a sok fagyás ez a .223-as szoft másnak is fagyogat ??
-
veterán
válasz Dugobert22 #1860 üzenetére
Nálam teljesen jó.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
darvinya
titán
válasz Dugobert22 #1860 üzenetére
Nem egy app fagyaszgat?
Nálam FireFox fagyasztot mindkét Xperia telot.
Tiszta telepítés volt, vagy csak ráfrissítettél az előzőre?
Mert az is gond.(előfordult ilyenkor újraindulás, fagyás, stb.)Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Dugobert22
csendes tag
válasz darvinya #1862 üzenetére
T-mobil függő , feldobta,hogy van frissebb verzió és a gép elvégezte a frissítést. Szerintem ez elég tiszta Nem sok app van rajta ,ugyanazok amik az előző szoftveren is voltak ,akkor nem fagyasztgatott akkor most miért? Egyébként ez az a feketeség amiről már írtak itt,semmire nem reagál csak a restart kombóra
-
darvinya
titán
válasz Dugobert22 #1863 üzenetére
Hát pont ez az.
Tiszta telepítés kellett volna.
Azaz amikor frissítetted gyaluljon le mindent és ne csak ráfrissítsen.
(persze előtte biztonsági mentés kapcsolatokról, naptárról, stb)Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Orlin
addikt
A gyári idöjárás widget másnak is hálozat hibát ír?
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
markyy18
aktív tag
Én is épp kérdezni akartam de akkor ez úgy látom globális probléma. Gondolom a szerver amiről az adatokat szedi nem működik rendesen.
Dugobert22:Nekem is 223.as szoft van de semmi baja azóta mióta ez van fent nincs is bajom vele. Ilyen full fekete kép csak kétszer volt az is a 195.ös meg a 197.es verziónál igaz mind a kétszer több alkoholt fogyasztottam lehet csak az volt a baj.
[ Szerkesztve ]
-
Orlin
addikt
Sokszor szokott ilyen lenni,hogy a gyári időjárás widget nem működik?
Mert direkt nem is kerestem inkább másikat ez tökéletes volt nekem.LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
fkrinya
tag
Hali!
Most látom, hogy a T-nél 4,5k-val olcsóbb lett a teló 2 év hűséggel. Én részletre venném valószínűleg és eddig úgy volt, hogy 121,5k-ba került és részletre ez úgy nézett ki, hogy kb 36k kezdő plusz 12x kb 7k. Most 117k egy 11,7k-s kezdővel plusz 9x11,7k. Nekem az utóbbi nem csak azért tetszik jobban mert olcsóbb, hanem mert nincs úgy elnyújtva a futamidő. Ezért lehet, hogy nem sokára megveszem. Viszont, ha inkább mégis várnék és megint változik közben az ára és megint 12 hónap lesz a futamidő, akkor nem lehet azt megbeszélni, hogy én hamarabb kifizetném? Nem vettem még részletre semmit
Köszi!
-
szimike79
őstag
válasz fkrinya #1872 üzenetére
Vedd meg nyugodtan részletre, tulajdonképpen ingyen hitel, ha úgy vesszük. Nincs rá semmilyen kamat, vagy kezelési költség. Későbbiekben ha akarod akkor kifizetheted az összeget egyben, csak bemész egy T-pontba és kifizeted. Esetleg annyi, hogy érdemes neten megrendelni, mert 10% kedvezményt kapsz a bolti árhoz képest.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
fkrinya
tag
válasz szimike79 #1873 üzenetére
130 helyett 117k, jaja, az nem mindegy.
Na ez viszont jó, hogy kifizethetem bármikor a maradékot.Más: Most van egy RelaxNet M díjcsomagom 4050Ft-ért 4Gb net. Viszont találtam egy olyat, hogy Net&Roll S, ami 4300Ft viszont 8Gb és 3x olyan gyors, 21Mbit-es (Az nem tudom, akadály-e, hogy táblagépekhez ajánlják) és ezt csak új sim kártyához lehet kérni, de mivel úgy is új sim kell hozzá, így hátha nem akadály és meg tudom rendelni ezt is mellé.
Erősítsetek meg vagy javítsatok ki, de az működhet ugye, hogy aktiválnak egy új simet a mostani számommal és megkapom rá a jobb netet? -
fury71
aktív tag
Ezt néztem, én is így tudnám megvenni. Az a 10 havi kamatmentes részlet nem rossz, még ilyen konstrukciót nem is láttam a T-nél.
Mondjuk én megvárom, hogy 100k alá menjen az ára.
Amúgy szinte minden Sonynak esett az ára a P és az S is kevesebb 5-5 ezerrel.[ Szerkesztve ]
Az élet valójában egyszerű, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük.
-
Remiel
őstag
Én a Vodánál vettem Matrix2-vel, ami 5360 Ft... 114 volt, 35k befizető és 12x6400 Ft/hó.
Kb ez az egy telefon ami ilyen kategória és jó áron volt ott és nekem a legtöbb ismerős Vodás, van még mellé +150 perc hálózaton belül.
De úgy látom épp időben vettem, mert felvitték az árát 130k - ra
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
fkrinya
tag
Az szép, jól megemelték Lehet meg is veszem, amint tudom, nehogy a T is megemelje.
Nekem lesz egy honvédségi flottám, amint elintézem végre, ami 2k körül van meg 4k a net, de azt használom laptopon is, telón át megosztva.Valami ilyesmi akkuteszt jó lenne egy bejáratott telóval: [link]
[ Szerkesztve ]
-
KaoszTom
aktív tag
Nemrég volt szó erről a tokról.
Ez elnyeli a telefon nyöszörgését? Mennyire kemény tok? Imádom ezt a telót, de nagyot ront a szépségen, hogy majdnem minden kézbevételkor ropog egy kicsit valamelyik oldala...
-
Remiel
őstag
válasz KaoszTom #1881 üzenetére
Nekem még nem jött meg, kb egy hete rendeltem, akkor majd mondom milyen, viszont nekem semmilyen ropogás nincs, nagyon egyben van a telefon...
Ma végre wifi közelébe jutottam, leszedtem egy csomó alkalmazást, frissítést és úgy lemerült 38% - ra a teló, ahogy kell, ami nem töltött el örömmel...
-
KaoszTom
aktív tag
Mivel többen írták, hogy ropog, ráadásul mindenkinek ugyanott, szerintem mindenkinek ropog, csak valaki nem olyan érzékeny rá, nem nyomja olyan erővel, nem veszi észre. Az első pár hétben nekem sem tűnt fel, én is úgy láttam, hogy hibátlanul van összerakva. De miután észrevettem, hogy milyen fogásnál roppan egyet, azóta mindig észreveszem.
Eddig a sok év alatt az összes telefonba kellett a hátlap alá (a megfelelő helyre) kis papírdarabkákat tenni, hogy ne ropogjon. Csak sajnos itt ez nem kivitelezhető. Bár ha találnék, egy szétszedési rajzot, és nem lenne bonyolult, itt is megpróbálkoznék vele... -
Remiel
őstag
feltett valaki bármilyen kamera appot?
nézegetem őket a Playen, de mindnek van valami bosszantó hibája... tapasztalat?
pont az a baj a Playen, ami az előnye is, hogy rengeteg alkalmazás van és így rengeteg a fos is... ma rájöttem inkább megveszem ami kell, mert a halálba idegesít a sok reklám, rootolni meg nem akarok ( még )
[ Szerkesztve ]
-
Remiel
őstag
válasz KaoszTom #1883 üzenetére
hát én most megnyomkodtam mindenfelé, még csavargattam is kicsit, de nem hallok ropogást... mondjuk lehet a fülem a hibás
Még az előzőhöz, mert lejárt a szerk... imádom a Play-t az ilyenek miatt is:
Silent Fényképezőgép folyamatos lő!
Az egyik legjobb "Slinet fényképezőgép" a Google Play!
A folyamatosan lőni anélkül, hogy a zárhang.
№ 1 van kiválasztva megszerzése bizonyos számú csend kamera
Végül felülmúlta 5.000.000 letöltés!
Acquisition № 1 Silent Fényképezőgép at Google Play néhány ország
Meghaladta a 4 millió letöltés![ Szerkesztve ]
-
Agrox
tag
elég kemény a tok, egyáltalán nem hajlítható. nyöszörgés így teljesen nuku, mivel kb 1 mili kemény műanyag a tok és tökéletesen illeszkedik, gyakorlatilag a telefont nem is tudod úgy megnyomni, h nyöszörögjön
Asrock H97-Pro4, Intel i5-4590, Coolermaster Hyper TX3, Gigabyte Gtx 1060 WF2 OC
-
KaoszTom
aktív tag
Én videózáshoz az lgcamera appot használom, mert indításnál fókuszál, és utána már menet közben nem.
Nyomkodáshoz: Szemből fogva a telót, a bal felső sarkát próbáld összenyomni (egyik ujj a hátlapon, másik a kijelzőn). Itt nekem elég nagyon roppan, és szemmel láthatóan mozog is az illesztésnél.
[ Szerkesztve ]
-
Remiel
őstag
válasz KaoszTom #1887 üzenetére
megnyomkodtam ahogy mondtad, de semmi... azért be nem törtem a kijelzőt, de elég erősen próbáltam, semmi ropogás... most vagy az enyém kivételesen jó, vagy ha alapból ropognia kell akkor selejt
-
markyy18
aktív tag
Én is tegnap rendeltettem ilyen tokot. Ha minden igaz 4 héten belül küldik. Én is pont amiatt vettem hogy kicsit megszüntesse a nyekergést.
A bal felső sarok nekem is nyöszörgött de toltam bele egy kis palma tex ragasztót azóta semmi baja és észre sem lehet venni h ott van a ragasztó. Ajánlom neked is csak egy kis ragasztó és én papírra toltam be a résbe a ragasztót. -
KaoszTom
aktív tag
válasz markyy18 #1891 üzenetére
Az az igazság, hogy pár hete már én is megragasztottam. (ugyanez a módszer, papírlap sarkára 1 csepp ragasztó...) De most elengedett, és azóta felfedeztem, hogy bal oldalt az USB alatt is ropog, így már fölösleges újra ragasztóznom, teljesen nem tudom vele megszüntetni. Az lenne a legjobb ha valahogy egyszerűen szét lehetne pattintani, és akkor megoldanék minden recsegést. Bár az még jobb lenne, ha nem zavarna.
-
KaoszTom
aktív tag
válasz markyy18 #1891 üzenetére
Ez alapján csak 1 csavar tartja, ami a kis ajtó alatt van. És utána szétpattintható?
-
Orlin
addikt
Megy az időjárás widget
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Pösti
csendes tag
Hello! Nekem mióta megvan a telóm (kb 1.5 hónapja), azóta ilyen tok van rajta.
Nagyon bejön, nem vastag, szerintem stabilan védi, és a fogása is kellemes. Szóval csak ajánlani tudom.
Nekem szerencsére nélküle sem recseg a teló, így ezzel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni.. -
markyy18
aktív tag
válasz KaoszTom #1895 üzenetére
Hát nem tudom nekem ez bevált. Igaz azóta másik sarka nem nyekereg. Milyen ragasztót használtál??
Szerintem nem csak az az egy csavar van. Vagyis csavarból csak az van de valahonnan meg kell kezdeni lepattintani a hátlapot azt meg nem tudni honnan kéne kezdeni.Remiel: miért lennék bátor?
[ Szerkesztve ]
-
saintex72
aktív tag
Ajjaj, elkezdett kopni a bal alsó sarkáról a gumis cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest