-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remiel
őstag
én amikor vettem, mondtam a Vodás csajnak, hogy adjanak micro simet és simán cserélte
sőt még azt is megcsinálta, hogy megvárta amíg hazaértem és lementettem mindent, majd visszaszóltam neki és akkor aktiválta az újat
ha több mint 2 éves alapból cserélik, vagy mondd azt hogy eldobálja a hálózatot
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
MODERÁTOR
Először is gratulálok.
Sim-et, inkább majd cseréltess mindenképp, mert sok esetben gubanc szokott lenni az ilyen otthoni mókolásokkal.
De ha nagyon sürgős akkor Itt írják a befoglaló méreteit, így ha berajzolod rá, akkor ki tudod vágni. Fontos, hogy újabb sim legyen, mert a régieknek sokkal nagyobb az érintkezője, és azokat nem lehet szétvágni, mert azoknál akkora a érintkező, mint maga a microsim.Mielőtt belaknád, csinálj tiszta frissítést, és utána mehet a móka.
Szerk.: Ha tőlük vetted a telefont, akkor kötelességük cserélni, mivel a régivel nem tudod használni a telefont... Csapj az asztalra
[ Szerkesztve ]
-
.bruszli.
senior tag
Kitörtem.
Na akkor a következő anomália : lezárt képernyőnél néha feléled 1 mp időre,változő időközönként...van hogy fél óráig semmi,de van hogy pár másodpercenként többször is egymás után. Minden háttérben futó dolgot bezártam,hátteret módosítottam meg minden,de csak pulzál néha. Erre is van valami kézenfekvő megoldás gondolom. ( most a "bővített készenléti mód" be lett pipálva. Azóta kb fél órája nyugton van )
Ezt miért csinálja ?...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
Remiel
őstag
válasz .bruszli. #2210 üzenetére
mert gondolom ment a net vagy a wifi és onnan jött valami hirdetés egy apphoz, a "bővített készenléti mód" meg 15 perc múlva kilövi ezeket
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
.bruszli.
senior tag
Net még nincs rajta,holnap cseréltetem ki a kártyámat. Wi-Fi meg csak tegnap este volt,mikor pár progit leszedtem marketből,hogy kicsit 'belakjam'. Ez a villódzás meg ma délután kezdődött,azért is nem értettem a dolgot.
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
MODERÁTOR
válasz .bruszli. #2210 üzenetére
Idézet az 1. HSZ-ből:
Valami mindig felébreszti a képernyőt akkor is ha nem nyúlok hozzá? Mi okozza?
Tipikus android hiba. Egy telepített program okozza. Ha az utóbbi időben nem telepítettél új progit akkor az egyikbe egy frissítés útján kerülhetett be a bug. A hibás alkalmazást kétféle módon találhatod meg. Beállítások/energia/akkumulátor használat itt megnézheted melyik app fogyasztott gyanúsan sokat.
Avagy, töltsd le Google PLAY-ről az S2 Premission Checker nevű appot. Nyisd meg, várd meg míg betölt, majd válaszd a Premission list opciót, keresd meg a „Wake lock” engedélyt, nézd meg mely alkalmazások jogosultak erre, azaz a lezárás ébren tartására/felébresztésére. Ha egy app itt és a magas fogyasztók közt is szerepel, nagy eséllyel megtaláltad a ludast. -
.bruszli.
senior tag
válasz pepe091 #2213 üzenetére
Köszi,holnap megnézem,ma már nem leszek wifi közelben.
Amúgy néztem az akkuhasználatot,de semmi extra nem volt,kijelző meg a rendszer vitte a 90 %-ot. Holnap majd a progival kiderül melyik volt a bűnös alkalmazás......ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
VIBO
őstag
Na ugy néz ki sikerült. Rá is dugtam a telefont a töltőre és magától bekapcsolt. Remélem ez nem gáz. Mert ugy azt írja, hogy első bekapcs előtt fél óra töltés.
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
VIBO
őstag
Első benyomások.
Omnia 7 WP7-es rendszeréről jöttem át. Hát tátva van a szám a sok beállítási lehetőségtől és opciótól.
A fülhallgató meglepően jó. FŐleg a mély hangok.Eddig 10/9,5
9,5 azért mert egyből bekapcsolt amint rádugtam töltőre és mert valami hiba üzit dobott fb frissítésre.
Jöhet a frissítés.
-
VIBO
őstag
nem frissít semmit. 4.0.4. van rajta. companion fenn van, de nem talál semmi updatelni valót. nektek?
-
darvinya
titán
Az az app frissítése és nem a rendszeré.
Így azt a Play áruházból.kell frissíteni, nem a PCC/SUS-ból.(#2219) lordyka
Köszi az infót.
De akkor azt csak mokkal lehet kivenni.
De legalább fejlödött a Sony is, mert ilyet nálunk külön kellett és sokkal jobb a külön app.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
espista
senior tag
Múlt héten felraktam a korábban linkelt Stock 7.0.A.3.223 Rooted & Deodexed Romot, de állandóan kikapcsol a telefonom. Mindíg csak azt veszem észre, hogy se kép, se hang. A Sima bekapcsolás nem is segít, csak a hang fel + bekapcsoló gombos kombó. Más is tapasztalt már esetleg ilyet? Megnézem, hogy üres, tiszta rommal is csinálja e ezt.
Romani ite domum!
-
kidifirnigel
csendes tag
Mekkora lehet max az akksi hőfoka?
Az imént kicsit 3G-ztem, 15 percet, meg telefonáltam egyet, és eléggé meleg lett a helyzet... kerestem valami appot, Supertoolbox-ot találtam, ami szerint 39,5 fok volt a battery. Ez még jó??? Leégett a fülem telefonálás közben, olyan melegnek tűnt.Ráadásul még nincs rajta védőtok, ha még azt is ráteszem, akkor még jobban fel tud melegedni,mert nem szellőzik annyira
-
depar
csendes tag
Hellosztok! Ugy nézz ki 2 nap múlva énis büszke tulaja leszek egy sony Xperia T nek. T-és lesz. Végig olvastam már a fórumot de nem vagyok benne biztos ezért inkább megkérdem! Szeretném majd a telefont frissiteni 195 ös verzióra független softal. és itt jönne a kérdés h megvan a seria.hu az összes frisités de ott meik a független amit a sony dob ki és nincs még beleturkálva.Én a Central Europa-ra tippelnék.(amugy tudom h nem lesz független a telefon ha független szoftot rakok fel). és még lenne egy másik kérdésem olvastam még jóval viszább h a legujabb flashtool kell hozzá volt is egy link csak az a bibi h akkor mikor kirakták a linket akkor még 0.9.9 es volt talán a legujabb most meg arra a linkre már 0.9.10.1 et hozz be és h ez jó lesz e a flasheleéshez A válaszokat előre is köszönöm
üdv:.Depar
-
kontrabass
csendes tag
Üdv egy olyat szeretnék kérdezni, hogy hol van benne a feladatkezelő ahol be tudom zárni a futó programokat, valamint a ramot üríteni mert sehol nem találom vagy nincs is benne ilyen esetleg le lehet tölteni valahonnan ebben kérném valaki segítségét előre is köszönöm...
-
KaoszTom
aktív tag
válasz kontrabass #2225 üzenetére
Androidon nem kell programot bezárni, vagy memóriát üríteni. Majd megoldja, ha szüksége lesz több memóriára.
-
espista
senior tag
Megint előjött a fentebb vázolt probléma. Nem tudom, hogy mi lehet a gond. Jött egy üzenet vagy e-mail, mert villog az értesítő led zöld színnel. Elérhető nem vagyok, de a készülék nem reagál csak az újraidításos kombóra.
Melyik az utolsó, még rootolható rom?[ Szerkesztve ]
Romani ite domum!
-
Remiel
őstag
válasz kontrabass #2225 üzenetére
Használd ezeket az appokat, mindent tudnak amit szeretnél
-
espista
senior tag
válasz markyy18 #2230 üzenetére
Köszi. .195-ösöm van, de root toolból csak v11, és v18 van. Azok nem jók?
Mi ennek a menete? Csak simán felflashelem a .303-as romot, rootolom és a frissítési központban frissítem .195-re, de a .223-ra már nem engedem?
Közben elkezdtem gyanakodni a DroidWall nevű appra. Áttértem az Android Firewallra, hátha az segít.[ Szerkesztve ]
Romani ite domum!
-
espista
senior tag
Köszi. Ezt megtaláltam, de értelmeznem még nem sikerült. :-(
Elvileg a 2-es pont vonatkozna rám, ha már a telefonomon a rootolatlan .195 lesz.
1., pont -> nem értem, hogy ez most melyik rom. (8 óra a letöltési ideje?)
2., pont -> mi van a telefonon, ha most akarja frissíteni a 7.0.A.3.195-re?[ Szerkesztve ]
Romani ite domum!
-
kidifirnigel
csendes tag
válasz kidifirnigel #2223 üzenetére
43 fok még elmegy??? nem fázott ma a fülem az biztos
Holnap jár le a vásárlástól számított 3. munkanap, szerintetek visszavigyem vagy ez normális? A HTC-k nem melegedtek így, igaz, nem is voltak ilyen jók...
-
zermi
aktív tag
válasz espista #2235 üzenetére
Ahogy én csináltam a linkelt oldal második verzió szerint:
Szükséges állományok letöltése:
1.) Tölsd le ezt a Generic romot.
2.) Csomagold ki a c:\Flashtool\firmwares\ mappába
3.) Tölsd le ezt az 5. pontban linkelt zipet.
4.) Csomagold ki a c:\ -re
A fenti fájlok letöltése után indulhat a menet:
1.) Flashtollal felteszed a letöltött generic romot, flashtool bezárása.
2.) Telefon bekapcsolása után engedélyezni az USB-hibakeresés, Álhelyek engedélyezése, (Beállítások - fejlesztői lehetőségeknél pipa be), Beállítások - biztonság ismeretlen források pipa be. Megjelenés - alvó mód 10 perce átállítani.
3.) Beállítások - telefonról - szoftver frissétés, (xda oldal 2.,3.,4 pont képei)
4.) Ha letöltést befejezte kb 40 mega, megkérdezi, hogy telepíted-e vagy később. Klikk későbbre.
5.) Most jön a rottolás. Dugd össze a géppel, a c:\Root_with_Restore_by_Bin4ry_v11-OTA\ mappában lévő
RunMe.bat fájlt indísd el. A rootolás végeztével a telefon kikapcsol, majd újra indul. Újra indulás uán a Beállítások - Telefonról - Szoftver frissétésnél a .195 szofver kiválasztva frissíted a telőt. Frissétés közben a telefon automatikusan kikapcsol, majd bekapcsol, frissétési idő kb. 10 perc. A frissétés befejeztével nyomj a
OK-ra.
6.) A c:\Root_with_Restore_by_Bin4ry_v11-OTA\ mappában lévő runme-after-OTA-UPDATE.bat indísd el. Ez akadályozza meg, hogy a teló ki-be kapcsolgasson magától. Ha esetleg újra indulgat a teló bat fájl futtatása előtt ne ijedj meg, futtasd akkor amikor éppen be van kapcsolva ehez eleg egy pillanat is.Próbáltam másik rommal is indítani mint a Generic, de azzal nem jött össze.
Remélem tudtam segíteni.
-
Orlin
addikt
Képernyőfelvételt hogyan tudok csinálni?Köszi!
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
lordyka
aktív tag
válasz kidifirnigel #2236 üzenetére
abból a szempontból normális h ettől nem fog leégni a proci, de viszont nekem játék közben, tokkal rajta se szokott ennyire felmelegedni. pedig akkor fogom rendesen, szóval még a kezem is melegíti. netezésől meg telefonálástól nem kéne így melegednie.
-
-
markyy18
aktív tag
Nekem tegnap olyat csinált hogy telefonálás után nem kapcsolt vissza a kijelző és csak a power+hangerő fel segített és ezt kétszer egymás után. Eddig nem csinált ilyet és azóta se.
-
Badboys
őstag
Egyenlőre úgy néz ki a kijelző mutatvány,hogy gyári vissza állítás után normalizálódott a helyzet. Legalábbis remélem. Kopp-kopp a fa asztal bal sarkán.
markyy:
Köszi a tippet rendesen tele volt szemetelve még olyanok is voltak rajta amit tavaly áprilisban használtam az SGS 2 ön , honnan a francból kerültek vissza?
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
válasz markyy18 #2248 üzenetére
Valóban be volt kapcsolva. rafkós ez a gugli. Ebben nincs olyan lehetőség,hogy nem akarom fölvenni lefordítom és elhallgat? Meg fekete lista , csak külön appal lehetséges ? Átnéztem,de én nem találtam ilyen lehetőségeket,de az nem biztos,hogy nincs csak lehet én nem tudom,hova dugták.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest