- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
T tulajok akinek van kedve próbálja ki ezt a rootolót a T-n: [link]
AX-GX-VL-en működik, ezúttal nem XDA-sok, hanem egy Japán oldal készítette a root kit-et.
Hátha rootolja a 195/197-es ROM-ot.Gond nem lehet belőle, max nem fogja rootolni.
forrás: [link]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
Nfsman20
tag
válasz OldAkita #1092 üzenetére
akkor lesz nagy öröm a fiadnak :-D komoly kis ketyere ez. egyébként teljesén nyugodtan bekapcsolhatod fél óra töltés után, de azért hagyd a töltőn, hagy töltse tovább. a sim kártyáert abajog ugyan, szeretné róla neveket másolni, de át lehet ugrani a dolgot... lehet nyomkodni nelküle is.
"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek vannak határai..."
-
Roberto76
tag
Annak írom, aki esetleg még nem döntött.
Ma végre végig tapiztam ŐT. Mármint a T-t.
Nagyon-nagyon tetszik a vas. Kézre áll, szép, stb. Sokkal szebb élőben mint a képeken. Rengeteg hasznos funkciót találtam benne, ami gondolom az újabb szoftnak is köszönhető. (én jelenleg 2.3.4-eset használok)
Nekem csak egy apró negatívum van, mégpedig, hogy telefonálás közben a hangerő gomb nincs vmi jó helyen, és közel van a kamera gomboz. Így sűrűn a lehalkításnál a kamera gombot nyomtam.
A kijelző mérete nekem pont jó. Ennél nagyobbat már biztosan nem vennék, mert nem érné át a kezem.
A virtuális gombok meg tökéletesek.
Szóval aki teheti ilyet vegyen.Ui.: és gratulálni szeretnék azoknak, akiknek már ilyenjük van.
-
zsofzsof12
csendes tag
válasz hurrikan #1036 üzenetére
Én is a partnerotol vettem több készüléket de sosem volt gond velük.
acroS is onnan van, bár ezt nem kellett gariztatni, de anyum Xperia GO-ját igen, mert összetört.
Visszavittem, mondta hogy igez ez elismert típushiba (hogy könnyen törnek az első szériások) és szó nélkül javíttatták. Pedig egy törésbe azért a GSM boltok 99%-a belekötött volna.[ Szerkesztve ]
Sony Xperia T & Xperia acroS! -telefonok, hibák nélkül!
-
Remiel
őstag
na a Vodánál kijavították az árat, már nem 69990, hanem 113990
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
tatabánya
senior tag
válasz Roberto76 #1108 üzenetére
amikor az üzletben végigmértem teljesen jónak tünt, de sajnos használat közben mutatkozott csak meg, hogy mellényúltam. elég kicsi kezem van és zavar hogy egy ujjal nem érem át a képernyőt, és ha bármit is akarok két kézzel kell trükköznöm.. nekem gyenge a hangszóró is alig értem ha valaki hív, de ezzel lehet szervízes lesz, rezgése is kevés asztalon van és észre se veszem ha valaki keres...
kár, hogy arra nincs lehetőség, hogy mégse kell a teló aztán visszaadom a Tmobilnak
[ Szerkesztve ]
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz tatabánya #1115 üzenetére
En ha bal kezben fogom, a huvelykujjammal teljesen aterem az also reszt, fentebb meg kb. a kozepeig er el, szerintem ha valakinek igy eler a huvelykujja atlosan a jobb felso sarokba, az mar nem ember, hanem yeti
Szoval felvenni fel tudom fel kezzel, lapot valtani is tudok, igy a fontosabb ikonokat besorakoztattam az also reszre es ennyi.
Hangszoronal en is erosebbre szamitottam, de teny, hogy meg igy is joval hangosabb, mint a 4S-em volt.
Rezges is marha erosen erzodik zsebben, asztalon meg nem probaltam... -
OldAkita
aktív tag
Az enyémben változatlan nincs Sim kártya, de bátorságot vettem, rádugtam a töltőre. Nem fél órát hanem kb 1 órát töltöttem és azalatt 100%-ra töltődött. Biztos bőven volt nafta benne azért töltött fel ilyen gyorsan. Simán be lehetett kapcsolni Sim kártya nélkül is. Még sosem volt a kezemben okostelefon szóval csak néztem mint "rozi a moziban" Pillanatok alatt elszaladt 2 óra és még töredékét sem próbálgathattam ki mert sok funkció beszólt hogy tegyem be a Sim kártyát. Nem is csodálom ha valakinél az első nap estére teljesen lemerül. Nálam nagyjából óránként merült 10%-ot Mivel ajándék lesz karácsonyra, nem akarom lehúzni róla a fóliát amire rá van nyomtatva a bekapcsolást szimbolizáló 3 lépés, így aztán nem tudom ellenőrizni hogy van e pixelhibája. Mit gondoltok, ha kb 5 hét múlva derül ki hogy hibás pixel van, cserélik? A headset-et sem akarom szétbontani mert félek nem tudom visszaszuszakolni a kis fólitasakjába. Vajon beledughatok egy 3,5-es jack dugós fejhallgatót? Ahogy elnézegettem a saját sennheiser fejhallgatóm dugaszát, az nem teljesen azonos az Xperia headset dugaszával bár lehet hogy azért mert a headset dugaszának van külön osztása a mikrofonhoz.
Az én kezem átlagosál hosszabb ujjakkal van megáldva de én is csak úgy érem el a felső régiót hogy változtatni kell a tenyérbe fekvésén, de azt gondolom jó megoldás az elérhető területre húzogatni a kívánt ikonokat.[ Szerkesztve ]
-
KaoszTom
aktív tag
válasz OldAkita #1121 üzenetére
Bármilyen 3,5-ös fej/fülhallgatót rádughatsz.
A fóliát nyugodtan leszedheted, simán vissza lehet tenni. Amikor leszeded, a felső részénél fogva tedd rá pl. a doboz belsejére. Gyors pixelellenőrzés, és mehet vissza. Kicsit buborékosabb lesz, de úgy is az lesz az első dolga, hogy leszedi. Pixelhiba miatt szerintem csak 3 napon belül cserélnek. -
rooland
senior tag
-
Destructius
csendes tag
Sziasztok!
Lassan harmadik hete bűvölök egy T-t és azt kel mondjam zseniális masina... Aki ilyet venne, az ne habozzon!
Egy hét alatt normalizálódott az aksi időtartama, így a második hét után bátran mondom, hogy hibátlanul kitart, ha csak telefonálgatok, e-maileket nézegetek, két napot simán húz, ha játszom (pl modern combat 3 vagy real racing 2 amik azért zabálnak) és zenét is hallgatok, akkor este már töltőre kell rakni, de ez úgy gondolom normális... mellesleg nem nagy a töltőfeje, nyugodtan belefér a táskába, a kesztyűtartóba, stb és egy adatkábellel szinte bárhol tölthető.
A megjelenése elegáns, gyönyörű, élőben sokkal szebb mint a képeken, az ívelt hátlap bele simul az ember kezébe és tapintásra sem gagyi az anyaghasználat...Számomra az egyetlen negatívum, hogy nem kapott FM transzmittert, amit nagyon szerettem a régi n8-asomban, praktikus dolog...
Telefonhoz mérten zseniális képeket csinál, a fülese kicsit halk, de mivel ez az agybadugós szilikon remekül szigetel, így elég amit nyújt.. nem mellesleg remek basszust produkál.
A ledvaku zseblámpa appal jól használható és elégséges fényt ad egy kb két méteren belül.Sokat szidták a típust az oldalsó kezelőgombok miatt, de igazából minden megszokás kérdése, egyébiránt, nekem kézre esik a hangerő gomb is telefonálás közben, ha nem marokra fogja az ember, hanem csak épp annyira mint egy szokványos telefont, hüvelykujjal simán nyomkodható... a bekapcs gomb meg nem zavaró hogy közel van a hangállítókhoz, lévén a kijelzőzár feloldója is egyben az a gomb és így teljesen kézre esik...
Az igazat megvallva tisztában vagyok vele, hogy ízlések és pofonok, de személy szerint ennyire eltalált designal még nem találkoztam telefonos berkekben, és azt kell mondjam nem bántam meg a vásárlást, sőt...
Lehet lovagolni olyan dolgokon, pl hogy 2mag, 4mag, de szokványos felhasználás mellett teljesen mindegy, mert gyors mindkettő. Aki a nasa űrkutató és telefonon indítana rakétakilövéseket, az meg úgyis inkább tabletezni fog. Nem mondom, hogy jobb más típusoknál, azt sem, hogy nem, ebben a kategóriában nagy eltérés max a designban van... és akinek ez a design tetszik az ne habozzon, nyúljon a zsebébe, mert nem fogja megbánni, tényleg minőségi darab.
Egy elégedett T tulaj.
[ Szerkesztve ]
-
OldAkita
aktív tag
válasz KaoszTom #1122 üzenetére
Tom, kösz a választ, kipróbáltam a fejhallgatót, 50%-os hangerőnél beszólt hogy halláskárosult lehetek ha jobban erősítem a hangot és amíg le nem okéztam nem is engedte erősíteni. Na de utána aztán úgy szólt max-on hogy majd leszakította a fejem, mindezt kristálytisztán. Fóliát majd megpróbálom óvatosan leszedni és utána vissza, de tényleg le kéne ellenőrizni a pixelt.
-
Remiel
őstag
válasz rooland #1113 üzenetére
matrix 2,3,4 előfizetéssel volt 69990, be is írtam ide, hogy akinek kell fusson... pár napig így volt, de már javították
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
KaoszTom
aktív tag
A T-mobilos T-met rádugtam a laptopra, és a Sony PC Companion progi szólt, hogy van elérhető frissítés a 197-es verzióra. Nem tudtam, hogy "ennyire hivatalosan" is lehet frissíteni a T-s készüléket.
-
Pösti
csendes tag
Hi!
Tudom, nagyon kezdő vagyok, de a pixel hibát hogyan lehet kiszűrni? Olvastam, hogy van ilyen progi is, vagy szemmel is látható??? -
petipetya
nagyúr
-
rooland
senior tag
Egy gyors kérdés, bocsánat lusta vagyok visszakeresni. Itt a T-nél merült fel, hogy eléggé hajlamos a kopásra a készülék tok nélkül. Vagy ezt az S3-nál láttam, vagy egyszerűen csak álmodtam az egészet!?
-
senior tag
Néha nálam besokal a mobilnet a T-n, s csak a reboot segít. Valaki tapasztalt ilyet?
“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
tatabánya
senior tag
tegnap már nem tudtam használni, végig dobálta a jelet nézetem ahogy a full térerő után kiírja hogy nincs szolgáltatás... amikor jó akkor természetes buszon a halk hangszóró miatt semmit se hallani...
kifogtam rendesen, már nagyon utálom ezt a telót, de remélem csak ez a példány hibás holnap megyek a szervízbe vele... kíváncsi leszek[ Szerkesztve ]
-
-
Orlin
addikt
Sony Xperia T - gondolja újra, Q!
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
hurrikan
addikt
válasz morneo.it #1141 üzenetére
Mit értesz a besokallás alatt?
Hogy ha azt hogy ott a jel de nincs net, akkor ez OneX-en is előfordul, elvileg ICS bug, nem Sony, hanem az alap ICS bugja.
De nem kell reboot, elég ki, majd bekapcsolni a mobilnetet és már megy is.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest