- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabó75
senior tag
válasz KaoszTom #1551 üzenetére
Azért nézem ezt a T-t és a TX-et, mert azt tudják amire szükségem van.
A csúcs telefonok nem nagyon tudják ezt, talán az LG 4X, de annak a audio minőségét gyengének mondják.
Nekem fontos: Cserélhető akksi, FM-rádió, ne legyen Amoled, pentile matrix. Plusz azért tudjak romokat cserélgetni rajta.
A T-nél az akksit beáldoznám a normális garanciáért, de még nem dőlt el, hogy melyik szolgáltatónál folytatjuk. Telenor-nál pl. nincs T.
Bolti garisnál már a TX a nyerő. Szóval nem vagyok egyszerű eset elismerem :-) -
markyy18
aktív tag
Megoldódott a telefonkönyves bajom. Feltettem EZT a romot és már alapból jól is mutatja.
-
site90
csendes tag
Hali van akit érdekel esetleg egy Xperia t Minden tartozékával garival?
-
Roberto76
tag
Ennyit a gyári garanciáról.
Cordon Electronics (Cirma Kft.) = Sony (is) hivatalos szervize
-
Mogcaa
aktív tag
5 vagy 11 pines az mhl kimenete?
-
keccsa
aktív tag
Sziasztok!
MHL HDMI/USB (tehát hogy egyszerre lehessen tölteni, meg TV-re kötni) adaptert ("Y-kábelt") keresnék. Van valamelyik típussal tapasztalatotok?
Esetleg valakinek egy eladó?Köszi!
[ Szerkesztve ]
Mindenki magának hülye!
-
tomas9320
tag
http://www-static.se-mc.com/blogs.dir/0/files/2012/07/xperia-t-tv-dock-main-image-620x440.png Ezt a témát ami a telón van hogy lehetne elérni valaki tudja? Köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 Pro VOG- L29
-
Mogcaa
aktív tag
ha érdekel irj PÜ-t
Pont ma adtam el egyet egy xperia T tulajnak
darvinya: LÉtezik 11 pines is pl.: galaxy s3 nál
[ Szerkesztve ]
-
-
markyy18
aktív tag
válasz Nfsman20 #1562 üzenetére
Gondolom tudod mi a flashtool és hogy miként működik. Letöltöd az ftf fájlt amit linkeltem. Mikor itt ki kell pipálni a dolgokat ITT akkor a "wipe data" mellől kiveszed a pipát. De lehet jobb lenne ha tisztán telepítenél lehet h valami bekavar de előtte ezt a módszert próbáld ki hátha.
keccsa: nekem HTC mhl kábelem van azzal tölt is működés közben csak ez kicsit drága.
tomas9320: ha rákötöd mhl kábellel tv-re a telefont akkor jön be ez a menü.
Egyéb: Valaki próbálta már a GTA Vive Cityt a T-n??
[ Szerkesztve ]
-
zermi
aktív tag
A .223-as frissétést érdemes feltenni? Miben különbözik a .195-től? Nem nagyon lehet olvasni a 223-asról. Mert ha nem, akkor maradok a rootolt 195-nél.
-
Orlin
addikt
Nextel-nél eltűnt a fehér T...
Pedig onnan akartam rendelni.Máshol van ahogy néztem.LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Orlin
addikt
Szerintetek mit takar a Light Box,Full Box?!
GSMhome-nál nézem most.LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Nfsman20
tag
válasz markyy18 #1566 üzenetére
Köszi az infókat, akkor kihagyom egyelőre, sok dolgot kellene lementenem azt pedig nem játszom meg, hogy vagy sikerül, vagy nem, majd ráérek karácsonykor, akkor eljátszok a frissítéssel Egyébként épp ma raktam rá a vice city-t... összességében játszható, bár néha be-be akad, valószínűleg a proci a kevés, mert melegszik rendesen a teló igaz maxon volt a grafika egyébként egy az egyben a PC verzió, nincs benne semmi butítás
"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek vannak határai..."
-
Jamesb2
aktív tag
Biztos volt már róla szó: ha mindennel nem is, de a fénygép felbontásával és élességével meg vagyok elégedve
5 méterről fényképezve elolvasom az újságot a monitoron...
Utoljára ilyet az N8-cal láttam.Emellett a fogyasztás is meglepően jó. 70%-kal hazahoztam estére folyamatos mobilnettel, pár telefonálással, két megírt emillel. Még a navit is próbálhattam utasként a kocsiban.
Szeretem a választási kampányt. Olyankor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.
-
tatabánya
senior tag
kingston 8gb class 10 micro sd-t nem akarja megenni, másnak volt hasonló problémája? 4gb class 6 semmi baja se volt
-
markyy18
aktív tag
válasz Nfsman20 #1573 üzenetére
Meg tudod úgy csinálni h az adataid megmaradjanak. Azt megpróbálhatod abból nem lesz baj én is csináltam már ezt.
A Vice City nekem nem megy valami XAPK ... ír ki. Azt hittem a Krait miatt van mint a Most Wanted de akkor nem tudom mi lehet a baja. Te megvetted rendesen? -
Snoop-y
veterán
Xperia T -n hogyan lehet mappat letrehozni ? ( sony-s kezelo feluleten es nem masik launchert futatva )
Lattam hogy gyarilag van rajta media mappa amiben a mediaval kapcsolatos alkalmazasok vannak osszegyujtve.New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Nfsman20
tag
válasz markyy18 #1577 üzenetére
Nem vettem, "letöltöttem", nálam elsőre jó volt, minden gond nélkül elindult, összességében jól is megy, csak néha belassul, nem zavaró igazából. A rom frissítést pedig majd megpróbálom a hétvégén...
[ Szerkesztve ]
"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek vannak határai..."
-
keccsa
aktív tag
A "Full box"-ban elvileg minden gyári tartozék benne van (ami legtöbbször a szolgáltatótól vettekhez adottaktól is többet takar, pl. bőrtok, NFC tag), a "Light box"-ban a készüléken kívül meg szinte semmi sincs, maximum egy hálózati töltő.
[ Szerkesztve ]
Mindenki magának hülye!
-
Orlin
addikt
-
petipetya
nagyúr
"nincs rá lezsóidő"
-
törölt tag
Sziasztok
Mindent tudó "okoska" telefont szeretnék vásárolni. Alapvetően a kiszemeltem a Sony Xperia T vagy V modellje.
Amiatt írok, mert a milyen okostelefont topicban nem nagyon kapok választ. Mindenki csak az írja, hogy S3. Én nem szeretném mert nagy, másodsorban pedig úgy érzem, hogy amire nekem kell ott nem hinném, hogy nagy különbségek lennének.Sokan leírták, hogy nehéz dönteni mert túl nagy a kínálat. Sokan kritizálják a különböző gyártókat mert ezt meg azt nem tudja, gyenge. Sokszor úgy érzem, hogy sok esetben túlzásokról van szó és kissé az igények elrugaszkodnak egyesek esetében a valóságtól. Átolvastam a topicok hozzászólásoait, de bizonytalan vagyok a készülékeket illetően.
Alapvetően ezekben a modellekben gondolkodom, kártyafüggetlenül, de a Sonyk élveznek priorítást:
Apple Iphone 4S
Sony Xperia V vagy T
Gamsung Galaxy S3
Nokia Lumia 920Az elvárások:
Videók és zeneszámok jó minőségben történő lejátszása az általánosan elterjedt formátumokban (sokat utazom távolsági járatokkal)Használható fényképező (nem az a szempont, hogy profi legyen, hanem telefon szinten legalább egy jó átlagot produkáljon)
Stabil, folyamatos, gyors működés (ne keljen folyamatosan várni, hogy valami történjen, mikor elindítok egy alkalmazást, programot)
Navigációs készülékként is megállja a helyét
Strapabíróság (bár a leejtés elkerülhetetlen, de azért egy átlag használat mellett fél év alatt ne amortizálódjon le)
Problémanetes internet böngészés és Skype, kamerával
Bővíthetőség és a telefon személyre szabhatósága
A kérdésem az, hogy a fenti igényeket ezek a modellek tudják e teljesíteni? Nem játékra kell és az sem számít, hogy x platforma 100db-al több a haszontalan alkalmazások száma (mint pl: akvárium a mobiltelefonra stb...)
A gyakorlatban az LTE hálózatot leszámítva mi a különbség a T és a V modell között. Felhasználói szemmel milyen előnyei és hátrányai vannak a három rendszernek? A Nokia esetében a Windows Phone kisebb szoftver támogatottságán kívül van e valamilyen hátránya?
ui: nem vagyok otthonos a témában, de múszály vásárolnom egy ilyen készüléket és nagyon nem szeretnék mellényúlni emiatt kérdezek
-
zotyesz66
őstag
válasz #68487936 #1587 üzenetére
Egy Sony topicban Sonyt fognak ajánlani. Mindenesetre nem rossz választás, leszámítva a garanciális ügyintézést és a szervizt. Samsungot én sosem vennék annak tükrében sem, hogy már megint milyen biztonsági kockázat merült fel a csúcskészülékeikkel kapcsolatban. Meg amúgy sem... Viszont annak a legjobb a garanciája és a szerviz (csak a gyári) is. De nem járnál rosszul az i4s-el sem, nejem masszívan használja már egy éve az övét és a lassulásnak a nyomát sem mutatja. Nekem a WP8 is szimpatikus, a Lumia 920 őrült egy masszív darab, de borzasztóan drága.
Ha fontos a bővíthetőség, akkor az i4s kiesik. Ha a strapabíróság a fontos és a navigáció, akkor a Lumia 920 a megfelelő, ha meg a személyre szabhatóság, akkor meg az androidos készülékeknek van előnyük. Viszont stabilitásban és gyorsaságban bárki bármit mond, sosem fogja utolérni az apple cuccot (hogy ezért mit fogok kapni! )[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz #68487936 #1587 üzenetére
Hol lehet kapni Magyarországon Xperia V-t?
Xperia V pór és vízálló 1m-ig.
Belsőre sokkal jobb mint a T.
Viszont a kijelző 4.3"-os ami ebből hasznos gyárilag (nem videozáskor) 4".Ha lenne jó árban azt venném.
WP8 nagyon zár, buta, kezdeti újraindulások előfordulnak spontán.
Szifon-t soha túl zárt, és macerásabb dzsatagolása.
S3 tejfeles pohár szappan tartóként kivitelezve, arról nem beszélve a S2 használat közben köröket ver rá.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
darvinya
titán
-
xtraktor
csendes tag
Szerk:
Bocsánat 1589.-re ment volna.Leírnád hogy még miben jobb a V Mint a T?
Mert ha a specifikációkat nézem de ott kevesebb RAM-ot és kisebb felbontású másodlagos kamerát látok a V-nél.
És persze a vízálló kivitel miatt lemaradó gombokat.Talán a Bravia Engine 2-re gondolsz? Az nem csak szoftver?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz darvinya #1589 üzenetére
Ahogy korábban is írtam a Sony Xperia T vagy V modell között vacillálok. Mivel dolgoztam elektronikai területen azt tudom, hogy egy Sony termék nem csak név miatt kerül annyiba, amennyibe.
A Nokia őszintén megvallva nekem szimpatikus, ami miatt kiesik, hogy sajnos bizonyos alkalmazások (amelyek a barátnőm szakmájához kötődinek) egyszerűen még nem elérhető a Lumiára, emiatt a Sony az első számú kiszemelt.Ha összevettem a T vagy a V a Samsung S3-al milyen lényegi különbségekre kell számítani a kijelző méretet leszámítva?
Ezt öbb alkalommal próbáltam megtudni, de igazából aki S3-ast használ sosem tudott választ adni erre, csak annyit, hogy ez a legjobb.
Szerintem a marketing és a legjobb nem ugyanaz a fogalom. Az almás szifon esetében tipikusan ez érvényesül, hogy egy jól felépített marketing gépezet van a termék mögött.
A Samsung esetében valahol azt érzem korábban indultak és emiatt tartanak előbbre, ezért népszerűbb a modell. Ha viszont más oldalról nézem a Samsung sok termékénél (nem csak telefon) ha diszkrét akarok maradni, akkor mindig puskázot egy keveset néha pedig nem is keveset. -
petipetya
nagyúr
-
darvinya
titán
válasz xtraktor #1593 üzenetére
Hát mindenben.
Összekevered a belső tárolót a RAM-al.
Mert mind a kettőnek 1Gb RAM-ja van.BE2 nem csak szoft arról nem is szólva a 342 ppi(V) vs 323 ppi(T), és ez a 4.3" vs 4.55" ami szinte egyforma.
Különbség 0.25" és nem 2.5".
V
„ - IP57 certified - dust and water resistant
- Water proof up to 1 meter and 30 minutes
Scratch-resistant glass”T
„Shatter proof and scratch-resistant glass”Adatkommunikáció HSPA+(T) vs HSPA+/LTE(V)
Melyik a jövő.?
(#1594) DrJames78
S3-as egyáltalán nem ad annyi pluszt amit a marketing sugall.
Próbáltam 3db-ot és mindegyik volt akadás.
Arról nem is szólva, hogy ők már eltértek az USB szabványtól így az vékony cérna kábel amit hozzá adnak kb. 2 hónap és megadja magát.
Kicsit olyan lett mint a szifon.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Orlin
addikt
Telefon megrendelve!Nextel-től sikerült az uccsó fehéret elhozni többszöri egyeztetés után.
A webshop-ban már nem is volt jelezveLENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
törölt tag
válasz petipetya #1595 üzenetére
Egy kis off
Ha azt nézzük, hogy mire képes az adott eszköz akkor persze mindegy, Egy Renault Laguna is elvisz egyik pontból a másikba, nem kell ehhez Alfa 159, Lexus vagy Mercedes Benz.Azt sokan elfelejtik, hogy a Sony komoly, önálló fejlesztő, kutató részlegekkel rendelkezik. Nem csak készüléket gyárt hanem "hozzávalókat" is. A felhasznált anyagminőség minden esetben magasabb minőséget takar. Ha megnézem, hogy miként kapom a terméket csomagolás, leírás, támogatás akkor megint szembeötlőek a különbségek.
Igen akár ugyanazokat az alkatrészeket is használhatják, de a köré épített elektronika már nem ugyanaz és a minőségbiztosítási rendszerük alapján, ami máshol elmegy a Sony és a hozzá hasonló cégeknél sok esetben elbukikPersze az ár nagyúr. pl: tipikus példa erre nem csak a mobiltelefon, de pl egy tv is. Lehet Orion meg Vestelt is vásárolni, mindössze a képminőség és az összeszerelési minőség, ami jelentősen eltér. Ugyanez a helyzet egy gps esetében. Mindenki sztárolja a Wayteq típusokat. Igaz mindent tud, mindenre alkalmas csak kijelző minősége ami az átlagot súrolja, vagy inkább jól lesz az kategóriát.
Ma a digitális eszközök világában már kisebb a differencia, mint 15-20éve, illetve a technikai is gyorsabb sebességi fokozatba kapcsolt. Ettől eltekintve a tradicionális nagy gyártók nem csak a nevükért kérnek többet.
Azzal a lehet vitatkozni, hogy ár-értékben megéri e a többletet de abban nem, hogy egy ZTE ugyanaz mint egy Sony termék.Innentől pedig on
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest