- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
California1
őstag
Üdv urak! Esetleg tudna valaki egy jó és használható hangtárcsázó app-ot ? Pont jól jönne a kihangosítóhoz
tenkjú -
gabor907
tag
Sziasztok meg egy kerdesem lenne a hivasvarakoztatast probalnam beallitani es halozati hibat ir ki... Havernak a regi verzio van fennt minden ugyanaz es neki nem ir ki semmit mukodik nekem meg nem...erdekes erre vmi megoldas?? Elore is koszi
core
-
Chabi
aktív tag
Tudnátok ajánlani olyan kamera appot playből (ha van) amiben sorozatfelvétel is van már többször hasznát vettem volna de gyári kamerában sehol nem találtam.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia M4 aqua+ Dell Inspiron 15R 5537 Silver (FHD), Intel core i7-4500U 1,8 Ghz(2 Cores, 4M Cache, up to 3.00 GHz), 8 Gb DDR3, Amd Radeon HD8850M 2Gb, 1000 Gb Hdd (5400 rpm)
-
Cha-b
senior tag
Töltésnél kiírja, ha az akku fel van töltve? vagy csak 100%ot mutat ? Mert nekem nem írta, ki, viszont 100%on volt, ezért lehúztam. Várni kellett volna még?
CSAKAKISPEST!!!!
-
PAINfájdalom
aktív tag
Azért ez nem rossz akksi idő
by [ROM][254][C5302/3] XPERIA PURENESS v1.0 | An Advanced Honami experience [19/9/13]Road- Az Isten állatkertje http://www.youtube.com/watch?v=Yh6SR7BV5Y8
-
chab7
addikt
Már régen írt valaki kontrollerről. Van valakinek új tapasztalata valamilyen kontrolerről vagy csak a dualshock 3 jó hozzá? Ha igen akkor az hol a legolcsóbb?
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
becikem
tag
válasz California1 #8651 üzenetére
Voice speed dial a legjobb, már sokat kipróbáltam. Meg is vettem, hogy ne zaklasson.
-
Becksman
őstag
nos van 1 idegesítő bugom:
médiaátvitelbe mikor másolok a telora akkor fogja és lefagy a háttérbe a pc companion és a másolás leáll ez mi ez mi?Samsung A54 5G 8+256GB
-
MrSealRD
veterán
válasz Becksman #8661 üzenetére
Csak egy tipp: A képernyőt tartsd ébren. (Valamit matass rajta amíg tart a másolás)
Ez csak egy teszt. Megnéznéd? Köszi.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
-
gabor907
tag
esetleg valaki tud megoldást ajánlani?
hívásvárakoztatás bekapcsolásánál kiírja, hogy váratlan hálózati válasz.. és nem lehet bekapcsolnom eddig minden telón működött amit használtam :S
*43*# tárcsázóba beütve meg kiírja csatlakozási hibát és érvénytelen mmi kódot...
érdekes hívni smsezni internetezni tudok.. tudtam eddig is... a telefonom lehet rossz vagy a sim kártáymmal van vmi vagy szolgáltatónál vmi egyedi hiba lehet??
előre is köszi
core
-
bsanzika
tag
Sziasztok! Közel fél év ZTE Grand X IN telefonnal való szenvedés után végre sikerült egy ilyen "kicsikére" szert tennem. Elegem volt már a folytonos szervezetbe hordásból, erre sajnos az SP is ott fogja kezdeni pályafutását mert van 1 hibás pixel rajta ami eléggé zavaró.... Nagyon tetszik ez a telefon, szupergyors minden megy mint a villám... Örülök hogy erre cseréltem le az előző telefonom, csak ez a fránya pixelhiba...
2gb ingyen felhő tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/AACGXFiKSRj59u0ldEvB1--_EMSApcEsaFU?src=global9 --- Használd egészséggel!!! :)
-
Cha-b
senior tag
válasz #13110016 #8671 üzenetére
Törvényileg nem hiba, meg van adva , hogy a kijelző hány%nak kell pixelhibásnak lennie, illetve az is, hogy a hibás pixelek hol helyezkednek el. TVnél monitornál általában cserélik ha visszaviszed, bár nem lenne kötelességük, ez az eladó illetve az adott bolt jóindulatán múlik. Erre jó a netes vásárlás, akkor van 8 napod elállni a vásárlástól mindenféle indoklás nélkül. Ilyenkor az adott boltnak meg 30 napja van arra, hogy visszautalja neked a vételárat. Sok boltban van pixelgarancia monitoroknál, hogy +x% összegért átnézik neked a monitort, hogy tuti ne pixelhibásat vegyél, illetve ha az első 2-3 hétben előjön pixelhiba, akkor cserélik.
Szerk.: darvinya: 3 napon belül sem kötelességük cserélni, azt mondják rá, hogy nem befolyásolja az eszköz működését, de verni kell az asztalt.
[ Szerkesztve ]
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
"Az okostelefonokat és táblagépeket is árusító Sony esetében egy kicsit másképp kalkulálnak: ez a társaság minden esetben cseréli az okostelefonokat, ha azok kijelzőjén három napon belül legalább 2 hibás pixel felbukkan. Három napon túl, de a garanciális idő alatt nem a teljes készüléket, hanem a kijelzőt vagy egyéb alkatrészeket cserélik újra, ugyancsak abban az esetben, ha legalább két hibás képpont észlelhető rajta. A gyártótól cikkünk megjelenéséig a táblagépek hasonló garanciális problémakezelésének módjáról nem kaptunk választ."
bsanzika keress még 1 hibás pixelt, bár ha 3 napon belül vagy én azzal az 1 hibával is bepróbálkoznék.
CSAKAKISPEST!!!!
-
-
Cha-b
senior tag
Eközül a 3 tok közül melyik lehet a legjobb választás? Ki melyiket választaná? Illetve a "kemény" tok (gondolom műanyag) miért olcsóbb mint a szilikon tokok ?
[link] [link] [link]Kijelzővédő fóliának ez megteszi? [link]
Vagy azt vegyek máshol ilyet [link] vagy ilyet [link] ?[ Szerkesztve ]
CSAKAKISPEST!!!!
-
fr3ntzen
aktív tag
Sziasztok. Milyen csengohang szerkeszto progit ajanlotok? egy 30mp-s reszt szeretnek kikapni egy -ket zenebol.
PS4,PS3,PSP,PS One, Huawei p30pro, Canon Eos 7D, Valami i7es erőmű :) Instagram: heroldhenzphotography, henzherold
-
counterbill
senior tag
Én mindig Myscreent vettem mindenre(tablet /telefon). Elég jó minőségűek. Szinte mindig a crystalt raktam fel a másik meg ment tartaléknak a fiókba de sose volt szükség a cserére. Zte Bladen 2 évig használtam. Hajszál karcok lettek rajta csak ,amíg bizonyos szögben látszottak de bekapcsolt kijelzőnél teljesen tiszta volt a kép.
Tokokról annyit ,hogy én sose vennék ilyen rápattintós tokot. Nem látom értelmét. Védi a hátlapot attól h ne karcolódjon az asztalon mondjuk. Egy barátom is ilyen szilikon tokkal ejtette le a gorilla glassos telefonját és gyönyörűen berobbant az üveg. Én flippes tokok ajánlanék mindenféleképpen. Persze attól vastagabb lesz a telefon és ki kell nyitni h hozzá férj de biztos h nagyobb védelmet ad.Everything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message
-
fr3ntzen
aktív tag
válasz counterbill #8681 üzenetére
Danke vagyok !
PS4,PS3,PSP,PS One, Huawei p30pro, Canon Eos 7D, Valami i7es erőmű :) Instagram: heroldhenzphotography, henzherold
-
Cha-b
senior tag
válasz counterbill #8680 üzenetére
Köszi a választ!
Az a baj, hogy a flip tokok, nekem egyáltalán nem jönnek be sajnos, néztem őket én is, de sztem nem tudnám megszokni.
Ezeken kívül tervezek venni egy belebújtatós tokot pont leejtés esetére, gondolom az véd annyira mint egy flip tok, bár nemtudom azok párnázottak-e belülről a kijelző felöl. [link] Vmi ilyesmire gondolok.CSAKAKISPEST!!!!
-
counterbill
senior tag
Ez még a jobbik eset ha asztalról verik le vagy zsebedből ejted ki. De úgy használatkor meg kiveszed. Akkor pont nem védi semmi. Azért szeretem a flipest mert az ugye becsukva van amíg ki nem nyitom. Eddig bármikor kiverték kezemből vagy leejtettem flipesben egy telefont megúszta szerencsére mert mindig becsukódott a tok
Bár én alapból vigyáztam mindig is a telefonokra. Jobb zsebembe csak telefon van biztos nem rakok bele aprót kulcsot stb.Everything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message
-
Cha-b
senior tag
válasz fr3ntzen #8685 üzenetére
Igen itt, mert mindenki a flipest ajánlja, csak nem tudok megbarátkozni vele, a kinyitható telefonokat sem szerettem soha. Viszont a kijelzőt betörni sem szeretném, mert bmennyire is vigyáz az ember a telefonjára, egy leejtés mindig bennevan a pakliban.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Cha-b
senior tag
válasz #13110016 #8687 üzenetére
Rendben köszi, de a pólusban, van a fent említett tokokon kívül jobb alternatíva (szilikon, kemény, flip)? Mert a fent említett bolt amit linkeltem, az ittvan tőlem 5 percre, és ha ott is ugyanezek az alternatívák vannak, akkor nem megyek ki ezért a pólusba. Elöször arra lennék kiváncsi, hogy melyik a legjobb alternatíva, utánna elmegyek én akár a világ végére is, csak nemtudom melyiket vegyem.
CSAKAKISPEST!!!!
-
counterbill
senior tag
Sok alternatíva nincs Flip ,belebujtatós vagy belepattintós ( kemény/puha).
Esetleg egy zokni mint amiben haverom tartja a Htc Onet
Nincs olyan h melyik a legjobb. Én nem vennék belepattintósat te meg nem vennél flipest Ízlés+szokás kérdése.Everything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message
-
Cha-b
senior tag
válasz counterbill #8690 üzenetére
Mondjuk ez azért jól néz ki, lehet meg tudnám szokni [link]
Nah de elég volt a tokokból nem írok többet, a többiek már biztos unják akiknek nem aktuális.CSAKAKISPEST!!!!
-
bsanzika
tag
Voltam tegnap T-Pontban, nem kötöttek bele hogy csak 1 hibás pixel van rajta, azt mondta a szervízes kolléga hogy a 2 év garancián belül bármikor visszavihetem, megcsinálják... Csak egyenlőre még kiélvezem a telefont az előző hulladék után és csak ezután viszem vissza hogy 15 munkanapig ne is lássam...
A helyszínen átnézés meg azért nem volt megoldható mert nővérem intézte a dolgokat, én nem voltam jelen a vásárláskor csak 4 nappal később kaptam meg a készüléket...
[ Szerkesztve ]
2gb ingyen felhő tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/AACGXFiKSRj59u0ldEvB1--_EMSApcEsaFU?src=global9 --- Használd egészséggel!!! :)
-
counterbill
senior tag
válasz bsanzika #8692 üzenetére
Nem kéne tartogatni. Vidd minél előbb vissza. Az ,hogy a Tben neked mint mondtak nem mérvadó. Azt is szokták mondani h ki kell sütni az aksit.
Vidd be szervizbe ahogy tudod ha cseréltetni/javíttatni akarod.Everything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message
-
Fighting
csendes tag
Másnál is rosszabb lett az akksi idő a .254-s frissítés után?
Nagyságrendileg ugyan olyan használat mellett 10-15% kevesebbet bír, mint előtte. Aztán lehet csak én nézzek be valamit.Play like a champion today
-
l.skywalker
félisten
Az ilyen tokos, fóliás bejegyzéseket nem lehetne OFF-ba rakni? Vagy külön topicba lehetne vinni. Köszi.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
bsanzika
tag
válasz counterbill #8693 üzenetére
Ma akkor visszaballagok a T-be, aztán reménykedem benne hogy nem változott a véleményük.
-
törölt tag
válasz bsanzika #8696 üzenetére
Nem fog. Pixel hibát javítaniuk kell.
Ha annó engem elküldtek volna a monitorral, tuti kirángattam volna a pult mögül a szervizest.
Mondjuk én alapból ha szervizbe megyek, mindig idegesen, ingerülten megyek, mert sztem a fellépés is számít valamit. Ha úgy mész oda, hogy jaj bácsi legyen olyan jó cserélni stb. elküld.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Windows 11
- eBay
- Objektívek topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs