- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz norbert1998 #47401 üzenetére
Csak egy kis Google keresés sós vízre: a sós víz egyre jobban vezeti az áramot, vagyis elektromos ellenállása a sókoncentráció növekedtével egyre jobban csökken
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
BSzigfrid
újonc
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni, röviden leírom a problémámat, hátha tudtok segíteni. Az a problémám, h a telefon egy alkalommal, amikor nagyon a lemerülés határán volt, egyszerűen kikapcsolt, majd utána az istenért sem lehetett életre kelteni. Semmire nem reagál, amikor töltőn van, nem világít a led sem.
Mindenféle leírt módszerrel próbálkoztam, végül sikerült egy jó aksit szerezni, amivel egy pillanatra felvillant a vörös led, de utána ugyanezt produkálja, semmi reakció.
Esetleg van bármi ötletetek, mi lehet a baj, nagyon alaplap gyanús.
Köszönök bármi segítséget előre is! -
oz82
senior tag
Sziasztok!
~1 éves 3 hónapos T-s teló, izadság és az akksi hője faszán megkezdte a soft touch lakkot. A hátlapot remélem cserélik gariba...
[ Szerkesztve ]
Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!
-
dave0825
őstag
válasz BSzigfrid #47404 üzenetére
Ilyenkor szokták javasolni, hogy hagyd töltőn több óráig, előbb-utóbb életre kel. Egyébként szétszedted a telefont teljesen, és kicserélted a beépített akksit? Vagy rossz topikba írtál? Beépített az akksi, és csak elég durván szétszereléssel lehet kicserélni, de persze megoldható, ha ügyes vagy.
(#47405) oz82: szerintem nem, de próbáld meg. Esélyes, hogy azt fogják mondani, hogy ráfolyt valami.
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
darvinya
titán
válasz BSzigfrid #47404 üzenetére
Rakd fel töltőre, utána nyomj egy OFF gombot, ezután vedd le töltőről és vedd le aksi saruját alaplapról.
Ha meg van dug a töltőt alaplapra(nem rakd vissza az aksit!), ekkor be kell indulnia az alaplapnak.
Ha beindult akkor vedd le a töltőt és rakd vissza az aksit, és ekkor hagyd pár percet és próbáld bekapcsolni.(#47405) oz82
Ilyet nem cserélnek.
Viszont ahogy nézem kicsit púpos az aksi, azzal együtt már cserélik.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
oz82
senior tag
válasz dave0825 #47406 üzenetére
Meglátjuk, beszéltem velük azt mondták vigyem be.
De elötte újra kell pakolnom, unroot stb. nehogy gond legyen.Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!
-
dave0825
őstag
-
oz82
senior tag
Hozzáteszem kamera lencsét is cseréltetnem kellene mert totál karc.
Valaki cseréltetett már? Mennyiért?Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!
-
csonkadavid
tag
Sziasztok.
Valaki lenne olyan kedves és elmagyarázná nekem, mi ez a lowmemorykiller módosítás? Olvasgattam de nem teljesen értem hogy mit kell csinálni. Zram már van, az sokat segített de hátha lehetne még javítani.
Gyári 207- és romhoz kellene.
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
ambrust
tag
Üdv!
Ma reggelre kipurcant az sp-m Este bekapcsolt állapotban töltőre tettem, reggel még mindig világított a piros led... Bekapcsolni nem lehet, akkufedél alatti nyomógombra nem reagál. Kivettem az akkut, 0V-ot mutat...
Rendeltem ebayről másik akkut, hátha... Járt már valaki így? -
ambrust
tag
válasz darvinya #47420 üzenetére
Töltő nélkül nem is világít
Viszont akkut levéve is azonnal világít, ha rádugom a töltőt! Ami inkább aggaszt, hogy a panelen sem mérek feszt ahol az akku lenne.
Ha valakinek teljesen véletlen lenne egy szétszedett sp jó lenne, ha kimérné mit mutat akku nélkül[ Szerkesztve ]
-
ambrust
tag
Sajnos jól mértem, az akku totál 0V és a panelen sem mérni feszt. Illetve az akku negatívjához képest akku nélkül 1.8V-ot, akkuval 1V-ot. Ez ugye a hőmérséklethez lenne tudomásom szerint.
Nekem ez nagyon alaplaposnak tűnik... Délután még megpróbálok egy külső feltöltött cellát rátenni, de sok esélyt nem adok neki... -
bogil99
aktív tag
Feldobtam én is a béta2- t.
Kérdésem hogy az Xposedtől nem bolondul- e meg ha felrakom?
Ugyanis beállítottam a 3G preferred- et és autópályán volt ahol elment a térerő. Gondoltam a váltásokat xposedel elintézném.
Nálad csinál olyat, hogy ha töltőn van nem érzékel rendesen utána meg hirtelen megvadul?
Felvettem rá az Xperia billentyűzetet és Töltőről levéve meg fekvő helyzetben nem érzékeli rendesen a billentyűzetet.
szerk: még egy dolog. Taskert használok és a redőnyirányából mindig több másodpercre lejön egy felirat hogy épp melyik task aktív. Ezt el lehet tüntetni?[ Szerkesztve ]
N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
air
nagyúr
válasz bogil99 #47427 üzenetére
Xposeddal semmi bajom.
Nem vadul meg az érzékelés, de az asztalon hanyatt és autós tartóban alig veszi az érintést. Ezért én felraktam a Glove Xperia alkalmazást. Ha kell, időnként ezzel "segítek rá"."edőnyirányából mindig több másodpercre lejön egy felirat hogy épp melyik task aktív. Ezt el lehet tüntetni?"
Szerintem ez a Hover funkció. Notification baron kapcsolhatod ki az ikonnal.
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
darvinya
titán
válasz ambrust #47423 üzenetére
és (#47424) BSzigfrid
Távolról elég nehéz bármit is fizikai javításra ajánlást mondani.
Annyit még meg lehet csinálni, hogy aksi nélkül töltőre rakni és ekkor nyomni egy OFF-ot, és pár mp elteltével bekapcsolni utána.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
nova001
senior tag
hali
mennyire lenne nehéz kivenni/letölni a cm11/cm12 romból az fm tx programot ? és berakni másik romba ?
-
RangerFox
veterán
Tegnap vettem egy ilyen telót, egy Xperia Minit váltott, mondanom sem kell, hatalmas felüdülés Szerencsére nincs frissítve rajta, így 4.1.2 android van rajta. Ahogy hallottam, nem is érdemes frissíteni, sok vele a baj, haverom is frissítette, neki nagyon belassult, meg sok alkalmazás rosszabbul fut. A láma kérdésekel inkább őt bombázom, nem titeket, de van rá valami mód, hogy az alkalmazásokat az SD-re tudjam másolni?
-
ambrust
tag
válasz darvinya #47430 üzenetére
Na úgy néz ki nem reménytelen a dolog! Külső akkuról adtam feszt az alaplapra és úgy elindult a kicsike. Ezután ismét megpróbáltam csak usb-ről, úgy semmi életjel, csak alul a piros led világít, ahogy eddig is...
Aztán lesz ami lesz alapon rádugtam a saját akkuját plusz az usb töltőt. Piros led világít, más életjel nincs. Ekkor rátettem a plusz külső akkut is és lám, bekapcsolt a kicsike Most szép lassan elkezdett tölteni is!
A külső akku csak az indításhoz kellett így. -
ambrust
tag
válasz darvinya #47429 üzenetére
Csak töltőről nem csinál semmit - legalábbis az enyém - csak a piros led világít azonnal. Ami nálam furcsaság, hogy a levett akkun 0.0V-ot mértem. Ez rendszerint döglött akkut jelent li-ion cellánál. Viszont "bikázásra" meg azonnal visszajött a fesz 3.5V-ra, ami a normál mélykisülés alsó határa. Ezt jelzi 0%-nak a telefon. Levett akkunál is mérhető ez a fesz (ami korábban 0V)
Tapasztalatom szerint a li-ion akkukban lévő elektronika mélykisülés esetén (<3V) végleg megszakítja az áramkört, mert a túlmerített cellát veszélyes tölteni. Ez gyártói döntés. (Persze a valóságban 2.5V alá nem merült cella még visszahozható, de ez alatt tartósan károsodik)
Mindegy, nálam a dolog így megoldódott. Esetleg érdemes lehet megjegyezni, hogy akku hiba esetén az alsó led azonnal pirosan világít, amikor a töltőt rádugja valaki. -
ambrust
tag
válasz norbert1998 #47437 üzenetére
Igen úgy néz ki. Ami kicsit fura, hogy látszólag 0V-ig, pedig elvileg nem lehetséges a beépített védelmek miatt. Meg akkor 1mp alatt nem is jött volna vissza 3.5V-ra "bikázással". A kikapcsolt állapotban való töltés sem jött be, vagy 8 órát volt így töltőn estig, amíg ismét szét nem szedtem
-
ambrust
tag
válasz norbert1998 #47440 üzenetére
Már használható, 20%-nál tart
-
darvinya
titán
válasz ambrust #47438 üzenetére
Írtam, hogy be is kell kapcsolni, ha nem indul.
Amúgy com port „zárás” nélkül merült akkunál belső elektronika lezár.
2.9V alatt, 2.5V-nál 20%-os károsodás van katodon.
Persze ezt nagyon kis mértékben lehet észrevenni, mert van még tartalék.De látom siker van, viszont ilyen csak sérült akkunál van.
Nem árt később cserélni, mielőtt elkezd púposodni.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
ambrust
tag
válasz darvinya #47442 üzenetére
Természetesen próbáltam bekapcsolni...
Akku helyett én töltőkábelre tippelek. Eddig sosem volt baj az akkuval, 2-3 napokat lazán elmegy. Viszont csak egy vékony usb kábel volt kéznél, ami még bizonytalanul is érintkezett... De úgy voltam vele, hogy 10 óra alatt csak feltölti ez is😃 hát nem! Minden esetre rendeltem ebayről akkut. Elvileg li-po 2300-as de szerintem nem az lesz 😃[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Hali.
A slimcat a legstabilabb rom zárt bl-es telóra?
Tudom hogy van telepítési leírás is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest