Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Van már valami hír a Telekomos 4.3-rol ?
-
Martin 333
csendes tag
Sziasztok! Tegnap felraktam a CE1-et tényleg egyszerű a felrakása! (kis gondolkodás) Van egy problémám még pedig az ,hogy nem megy a mobilnet? Mitcsináljak és hol? T-mobile!
-
e-newsee
addikt
válasz Krissz1983 #21651 üzenetére
Nézd meg, nincs-e bekapcsolva a képstabilizátor!
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Danesz94
senior tag
Nekem nem tetszik ez a 4.3. Lassú, random befagy, ha épp nem akkor tényleg gyors de ne már, hogy 4.1.2 alatt nem akadozott egy játék sem most meg akadozik ez a fránya traffic racer is
Másnál is ennyire rossza a 4.3?
-
bajzal
őstag
válasz Krissz1983 #21651 üzenetére
Hát gyári 4.1.2 van nekem és a videó nem szaggat.
-
hanati64
tag
válasz Martin 333 #21653 üzenetére
beállítások/Továbbiak.../Internetbeállítások/
-
bajzal
őstag
válasz Danesz94 #21662 üzenetére
Én nem rootolom, mert ugye elveszik a garancia, ha meg valami van, akkor vissza kell rakni a sima androidot + valami si számot kell írogatni, szóval inkább nem kockáztatok. Így most Telekom 4.1.2 van rajta, de a hozzászólásokat olvasva szerintem nem fogom lefrissíteni.
-
roland091
senior tag
nem lenne olyan rossz ez a existenz black edition ... de nagyon tele van szórva mindennel -.-
[ Szerkesztve ]
-
Danesz94
senior tag
válasz oliwire #21669 üzenetére
(#21668) bajzal
Miért veszne el a gari? Vissza rakod a 4.1.2 a gyárit és SUS-al újrahúzod és a rootnak annyi a garid ugyan úgy megmarad mert nem lehet észrevenni, hogy rootolva volt, de javítsatok ki ha tévedek!oliwire
AMit én raktam rá az: Es file maneger, Zedge, opera mini, + néhány játék.
Ugyan ezek voltak a 4.1.2 és annak ilyen baja nem volt. -
Danesz94
senior tag
válasz oliwire #21672 üzenetére
Nem mentésből raktam fel hanem újra telepítettem.
A Traffic racert kipróbálnád, hogy akad-e?
[link]Nekem ez másodpercenként lehetett látni, hogy akadt egyet.
De nem feltétlen csak alkalmazás közben volt lassú, hanem ha a beállításokban mászkáltam vagy a playen nézelődtem. -
Danesz94
senior tag
válasz Gaberiellb #21681 üzenetére
Nyugi, én sem értem! Hétvégén meg megpróbálom majd megint ezt a 4.3at.
Még az előző telefonomnál volt olyan, hogy mikor újraraktam egy hiba miatt akkor marad ugyan úgy az a hiba és a végén rájöttem, hogy az sdkártyán volt valami ami teljesen belassította a telót már le is töröltem szinte minden mappát csak a képeket, zenéket videókat hagytam. Hátha itt is ez szívat[ Szerkesztve ]
-
Danesz94
senior tag
4.1.2-vel akadás nélkül megy ez a traffic racer + maga a rendszer is gyors, nem kell várni, hogy a bill. feljöjjön meg stb....
-
KikkaPowa
csendes tag
Ki használja már az új eXistenZ Ultra 2.1.5 ROM-ot?
kéne egy kis segítség.. :/
Rámegyek az OTA update-re ki írja hogy van úk frissítés.. eddig semmi gond,le is tölti magának és le is írja az instrukciókat,újraindul a készülök,ugyebár belépek a recovery-be és meg is kezdi a telepítést de mindig hibaüzenettel kidob.. Install aborted... már 2 recovery-t is próbáltam.. valami help? =///Sony Xperia SP - 4.4.2 - SLIMKat by Bagyusz - LBL
-
tomp
félisten
Visszarakom ma este a 4.1.2-t. A rootnál egyszerűen csak annyit kell csinálnom, ami itt le van írva az összefoglalóban? Azaz DooMLoRD Easy-Rooting-Toolkit-et letölt, elindít utasítás követés és kész?
-
blakey
titán
válasz Danesz94 #21684 üzenetére
Kipróbáltam a kedvedért és nem szaggat, semmi baja, gyári Telenor ROM.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Danesz94 #21693 üzenetére
Gyári ROM-ot használsz?
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Danesz94 #21695 üzenetére
Akkor lehet, hogy az a gond, nekem gyári 4.3 van és semmi ilyen hibám, egyelőre letöltött témák esetén nincs hangerő jelzésem csak egy téglalap van a helyén, mondjuk ritkán használom.
-
Martin 333
csendes tag
Valaki magyarázza már el hogy tudom a Ce1-en beállítási a mobilnetem???? Valaki!!!! Köszönöm
-
Danesz94
senior tag
válasz callmeakos #21698 üzenetére
Nem baj, ha a 4.1 stabil nem zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple asztali gépek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest