- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
nokia112
csendes tag
válasz James Dean #10892 üzenetére
Nagyon aranyos ez az eb
Alcatel OT 302 -> Nokia 3410i -> Nokia 3220 -> SonyEricsson w800i -> SonyEricsson w910i -> Nokia (Tubi) 5800 -> SonyEricsson Xperia X8 -> Sony Xperia P ~ eddig
-
Newlachka
őstag
válasz yodamester10 #10903 üzenetére
Érdekes
Nekem ilyen
1 -
James Dean
csendes tag
válasz kengyel #10898 üzenetére
Na akkor nem megyek bele semmiféle vitába mert a lényeg látom mindenki ugyanazt szeretné.
A tény,hogy a kemera nem kiforrot erőteljesen bugos.
Miért is mondom ezt.:
Sok a bemozdulás mindnkinél még ugy is ha atomstabil szöggel bevert kézzel fogjuk-Itt valami szoftveres bug van mert videóknál nem jelentkezik.Sok esetben mint már demonstráltam is már a keresőképernyő is lagzik és emiatt nehéz jó képet lőni.Ezt külföldi fórumok is megerősítették tuti szoft gond javítható.A fényértéket rosszul lövi be a készülék sokszor alúl vagy fölé exponál.Ez is megoldható szoftveresen no para javítható.Sajna a kézi megoldás is furán számol így az sem a legjobb megoldás.
A Fehéregyensúlyt szintén rosszul kezeli akármit állítok szép narancs feje lesz mindenkinek lámpafénynél..Videónál ez sem jelentkezik tehát szoft gond javítható.
Összeségében tehát minden megoldható reméljük nem tesznek a fejünkre és meg is csinálják.AZ SE és A sony is azért a jobbik felébe artozik igyekeznek javítani tehát egyenlőre semmi par csak türelem kell. -
kengyel
nagyúr
válasz James Dean #10905 üzenetére
Én nem vitázni járok ide ! Amit írok azt őszintén írom nem vagyok már mai gyerek. A másik , én is elismerem hogy van mit csiszolni a kamerán de meg is fog történni. ( remélem ) A videó minősége nálam tökéletes. És abban igazad van ,hogy mégis csak egy Sony-ról beszélgetünk.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Blamazs
senior tag
Azt szeretnem kerdezni, hogy a gyari garis telefonhoz milyen garanciapapir jar?
Vagy hova szol a garanciaja a telefonnak?
En a nextlnel vettem a telefont, es a Telemax gsm szerviz van a garanciapapiron feltuntetve.
A sony ilyen gagyi garanciajeggyel egetne magat? Fenymasoltnak tunik az egesz cucc.
Ennek ellenere benne van a 2 ev, csak furcsa szamomra ez. -
darvinya
titán
válasz yodamester10 #10903 üzenetére
Mi ez? Android Operációs Rendszer
Ez egy olyan modul rész ami az app-oknak ad jogot a rendszer erőforrásaihoz.
pl: időjárás app, különböző közösségi app, stb.És ezek bizony zabálják az aksit kéretlenül.
(#10911) skynet666
Ennél szebben én sem tudnám megfogalmazni.
Annyit tennék még hozzá, hogy lehetne egy algoritmus benne a sötétben készített képek esetén.
A idegen képpont eltávolító.
De ez ahhoz vezetne a 72 dpi 8Mp-es képnél, hogy kapnánk egy 1Mp-től QVGA-ig terjedő képet.Ugye ezt senki nem nézné jó szemmel.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
skynet666
tag
Nem bírom már megállni a fényképező ekézést... Néhány hete lecseréltem az Arc S-t egy P-re, próbálgattam a fotós képességeket. Azt azért elmondanám magamról, hogy nem ma kezdtem fotózással foglalkozni, így azért megengednék magamnak néhány gondolatot a témával kapcsolatban. Számomra a képminőség kompakt fényképezőkkel összevetve is megállja a helyét, rossz fényviszonyok esetén valóban visszaesés történik a képminőségben, de mégis mit vártok egy telefontól, meg egy körömnyi érzékelőtől?
Használható fény mellett valóban mellé tud lőni az automatika, de ezt az 5D-is bármikor produkálja automata módban. Tessék venni a fáradtságot és megérteni hogy mire valók a beállítások. Aki ezután nem tud megfelelő képminőséget produkálni az tényleg fáradjon el a legközelebbi márkaszervízbe, tudni illik az automata és egyéb téma módokat nem gondolatolvasásra fejlesztették, csak leszarom júzer leszarom képeihez.
Azt meg csak félve tenném hozzá, hogy szerintem a jó kép 90%-a intiuíció, esztétika, pillanat és hozzáértés, és csak 10% a technika.
Uff
-
őstag
-
James Dean
csendes tag
válasz skynet666 #10911 üzenetére
" Számomra a képminőség kompakt fényképezőkkel összevetve is megállja a helyét, rossz fényviszonyok esetén valóban visszaesés történik a képminőségben, de mégis mit vártok egy telefontól, meg egy körömnyi érzékelőtől?"
Ajánlom számodra is [lEZT] a topikot.
Ott a azért láthatod,hogy a "körömnyi optika mire képes más telefonokban.
Amire ez is képes lesz reméljük mert most a legutolsó szoftal brutál gáz.(Ott vannak a gondok amit fentebb írtam + a 8 megás félig fekete amit kifelejtettem)
Ha olvasol pont ezt írjuk,hogy kb sokat nem érünk a beállításokkal sem mivel rossz a szoft....."Azt meg csak félve tenném hozzá, hogy szerintem a jó kép 90%-a intiuíció, esztétika, pillanat és hozzáértés, és csak 10% a technika."
Én meg félve teszem hozzá,hogy tök jó a fast burst camera csakhogy a pillanatból,esztétikából nem marad semmi mert a 10% technika is megmakacsolja magát és csak egy elmosodott paca lesz az erdemény.
Értem én,hogy mindenki szereti a készülékét én is ezért vettem de elvakultnak és elfogultnak nagyon nem szabad vele szemben lenni.
Ismét leírom remélem lesz rá update.
És kérlek linkellj már kompaktoktal összevethető minőségű nyers képeket.Mivel leírtad iztos sok ilyen van neked.
Várom.[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
válasz Sanyi.mTs #10914 üzenetére
Miért lenne titok A legfontosabb programok 2-féle navigáció van fent, amit általában váltogatok. Van egy zseblámpa , egy fájlkezelő , és lecseréltem a böngészőt. A többi ami fent van az a gyári adott program az összes. Widget-ből csak az óra és időjárás. Mást nem is használok. Szinte mondhatni az alapon vagyok ! De még azt hozzátenném ,hogy most ez a teszt kizárólag az akkumulátorra ment ki nálam. Mivel a SUS-al áthúztam megnéztem alapon mit tud az aksi.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Harlequin
tag
válasz Blamazs #10907 üzenetére
[Nem tűnik gagyi helynek, bár a sony konkrétan nincs a listában.]
Mindenesetre, neked mint vásárlónak, abba a boltba kell visszavinned a telefont, ahol vetted. -
skynet666
tag
válasz werszomjas #10912 üzenetére
Ez csak egy a millió gugli találatból. Átfutottam, szerintem sok mindenre választ kaphatsz
-
darvinya
titán
válasz James Dean #10915 üzenetére
Hagy már abba azt a topik linkelést, mert teljes technika függő.
Semmi téma, ocsmány képek és ennyi.
Anno én is linketem, de köpni nyelni nem tudtak.
A hsz-eik pedig csak technológia volt semmi más.És N PW egy rakás szar, mint teloként( kb. a tudása a SE k310i-mmel egyenlő), mint fényképezőként.
-
darvinya
titán
válasz yodamester10 #10918 üzenetére
Előtte mentést kellett volna csinálni.
Nem?Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
skynet666
tag
válasz James Dean #10915 üzenetére
Soha nem voltam elvakult egyetlen cuccommal sem. Ami szar, az szar. Azt továbbra is állítom, hogy hurcibálni DSLR mellé, élményeket rögzíteni, és átlagos fényviszonyoktól felfelé megfelelő képeket csinál.
Linkelhetsz akármilyen fórumot, a mobiltechnológiának megvannak a korlátai, csak aszerint kell meghozni a döntést hogy melyik hátrány bosszant a legkevésbé. A problémák egy része valóban szoftveres, ez már az Arc-nál is így volt.
-
James Dean
csendes tag
-
darvinya
titán
válasz yodamester10 #10923 üzenetére
Talán, ha a Google fiókba szinkronzáltad a névjegyeket.
(#10924) James Dean
„Egy csomó profi arc…”
Kkhhhmm…Kkhhhmmm…
Akkor nem jött le.[ Szerkesztve ]
-
James Dean
csendes tag
válasz skynet666 #10922 üzenetére
"Soha nem voltam elvakult egyetlen cuccommal sem. Ami szar, az szar. Azt továbbra is állítom, hogy hurcibálni DSLR mellé, élményeket rögzíteni, és átlagos fényviszonyoktól felfelé megfelelő képeket csinál."
Ja így már más látom éreztted te te is,hogy kicsit erős volt a kompakt minőség felhozatala.
Egyébként még egyet is értenék mert az állításod csak tökéletes fényviszonyokra vonatkozik
Ahogy csökken jön a szívás sárga,mosott,zaj.És ez a gond met ez szoftver probléma mivel huszonhatmilliárdszpr leírtam a video tökéletes."Linkelhetsz akármilyen fórumot, a mobiltechnológiának megvannak a korlátai, csak aszerint kell meghozni a döntést hogy melyik hátrány bosszant a legkevésbé. A problémák egy része valóban szoftveres, ez már az Arc-nál is így volt."
Hmm állítottam én valaha az ellenkezőjét?
Na béke azért mindenkinek összeségében nem állnak messze az állaspontok egymástól. -
kengyel
nagyúr
válasz Sanyi.mTs #10927 üzenetére
Már én úgy értettem ,hogy helyileg meg hogy márkaszervizről van e szó . Szerintem ami papíron le van fektetve ,bélyegezve, aláírva ,az csak hivatalos. ( de ezekre a valóság néha rácáfol ) De tudtommal nem az üzletbe kell vinni ahol vetted ? De lehet tévedek.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
calamites
őstag
válasz James Dean #10926 üzenetére
Mindennek megvannak a korlátai. ha olyan helyre megyek jön velem a tükrös is, ha nem akkor meg elég a telefon.
Ami pedig a legfontosabb, hogy például éjfélkor holdfénynél nem fogok kenyaiakat fotózni az erdőben, mert nem lesz jó, csak olyan árú gé-obi kombóval, amiből más új autót vesz.
-
bubus66
nagyúr
válasz kengyel #10906 üzenetére
(#10906) kengyel
És abban igazad van ,hogy mégis csak egy Sony-ról beszélgetünk.
na ja még is csak arról van szó
Már én úgy értettem ,hogy helyileg meg hogy márkaszervizről van e szó . Szerintem ami papíron le van fektetve ,bélyegezve, aláírva ,az csak hivatalos. ( de ezekre a valóság néha rácáfol ) De tudtommal nem az üzletbe kell vinni ahol vetted ? De lehet tévedek.
Szerintem ami papíron le van fektetve ,bélyegezve, aláírva ,az csak hivatalos.
ez sem igaz 100%-ban, csak az nem mindegy, hogy bolti vagy gyári. Aki ilyen GSM pityputyba vesz telefont az ne lepődjön meg, ha esetleg 3 hónap után megszűnik és a telefonon ugrik a garancíaSajnos ha ilyen GSMhome meg ilyenektől vette akkor csak ott van rá garancia a Sony szakszerviz ilyenkor egy tollvonással el rendezi a garanciát, neked tudni kell volt ilyen egy másik topicba.
A bolti és gyári garancia nem ugyan az.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz kengyel #10932 üzenetére
(#10932) kengyel
Ja eljöttem meg nézni hogyan osztanak észt. Rendesen csak sokszor tudás nincs a háta mögött Ma csináltam kérdezés nélkül 2 sonyt.
Miért lenne titok A legfontosabb programok 2-féle navigáció van fent, amit általában váltogatok. Van egy zseblámpa , egy fájlkezelő , és lecseréltem a böngészőt. A többi ami fent van az a gyári adott program az összes. Widget-ből csak az óra és időjárás. Mást nem is használok. Szinte mondhatni az alapon vagyok ! De még azt hozzátenném ,hogy most ez a teszt kizárólag az akkumulátorra ment ki nálam. Mivel a SUS-al áthúztam megnéztem alapon mit tud az aksi.
Kolléga ha meg nyúlnám egy kicsit akkor minden jó lenne. Mert te aki másik navit használsz a GoogleMapsot a húslevesbe kell dobni. Letiltani le tudod root nélkül is.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
James Dean
csendes tag
válasz calamites #10930 üzenetére
"Ami pedig a legfontosabb, hogy például éjfélkor holdfénynél nem fogok kenyaiakat fotózni az erdőben, mert nem lesz jó, csak olyan árú gé-obi kombóval, amiből más új autót vesz."
Ez gondolom valami nagyon hatásos vicc akart lenni..... ...Akart
Bocs nekem annyi elég lenne,hogy otthon le tudjam fotózni neonfénynél a kedvesem úgy,hogy nem egy elmozdult sárga paca lesz a fejéből.Ez eddig kb az összes droidos mobilommal sikerűlt.(X10 mini,X10,Moto xt720,,Mini pro,,Dsire,Desire HD,)
És ,hogy telhetetlen legyek mindezt szeretném maximum 3 fényképből.
Jelen pillanatban ez nem megy.....A jelenlegi firm hibás ennyi.Nem értem a kiakadásokat.Aki ellenkezőjét állítja annak szivesen felajánlom ,hogy találkozzunk valahol és bizonyítsa az ellenkezőjét.
-
Blamazs
senior tag
válasz bubus66 #10931 üzenetére
Nexteltol vettem amugy a telot, 2 ev gyari garanciaval.
Itt a forumon tobben is vettek onnet ugyanilyen konstrukcioban, es azt irtak, lekerdeztek a sonytol, es ervenyes 2 ev garancias a keszulekuk.
Nekem csak a garancia papir tunik erdekesnek egy ilyen gyartonal, nem ilyen garanciapapirt szoktak adni. -
pdave
aktív tag
Sziasztok!
Akinek jelentkezik a "8 Mp + vaku = fekete sáv" hiba, annak ajánlom az alábbit megcsinálni, nekem megoldotta a problémát (gyári ICS (6.1.1.B1.1.54) nem rootolt):
- indítsd el a kamerát
- nyomd meg a home gombot (fusson a háttérben az alkalmazás!)
- menj a beállítások – alkalmazások – mind menüpontba, és lépj be a Kamera alkalmazásba
- töröld a cache-t, majd állítsd le az alkalmazást
- indítsd újra a telefontAmúgy szerintem teljesen vállalható képeket lő (mondom ezt úgy, hogy van tükrös gép is), nyilván sötétben zajosodik rendesen, de még így is teljesen jó, én nem tapasztaltam azon hibákat, amik itt fel vannak sorolva, pedig automatán használom többnyire. Megfelelő fényviszonyok mellett a videó pedig kifejezetten jó, pláne hdtv-n nézve.
https://www.facebook.com/pasztordavidphotos
-
bubus66
nagyúr
válasz Blamazs #10936 üzenetére
Akkor ha érdekes a garancia papír akkor hogyan van rá gyári garancia? Csak ne hogy meg lepetés érjen. Nem kívánom, de lehet, hogy ha ez Nexteltol meg szűnik és valami gond lesz akkor lehet, hogy a garancia levélen egy piros vonal lesz.
Annyit tudni kell erről, hogy ilyen boltok csak írják a gyári garanciát, előszeretettel. A bolti garancia az nem ugyan az mint a gyári, ha érdekel PÜ-ben ki fejtem neked bővebben.
-
perzeus
tag
Segítség!!! Hova kell tenni a SIM kártyát? Ahova a telefon oldalán írva van, oda nem megy be....
Gábor
-
bubus66
nagyúr
válasz Blamazs #10941 üzenetére
Ennek köze nincs a gyári garancíához Azt hogy ez sonyit javít az nem jelenti a gyári garanciát. Hivatalos Sony szervizbe vidd be a gari papírt kérdezd meg tőlük, hogy javítanak-e
Csak meg lepetés ne érjen. Ez a cordon-electronics cég mióta hivatalos Sony szerviz. Azt, hogy Sony telefonokat javít egy dolog, az nem jelenti azt, hogy a hivatalos Sony szerviz is meg javítaná a telodat max egy piros vonallal átlóban a gari jegyen. Kíváncsi lennék ilyen pityputy üzletek hogyan kapnak gyártói garanciát? Sehogy, írni sok mindent lehet, csak mikor garaiztatni kell akkor ér meg lepetés.
Itt adok igazat kengyel fórum társnak,hogy a szolgáltatósnál biztos, hogy meg van a 1 év t-garancia meg az 1 év gyártói.
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
válasz perzeus #10946 üzenetére
Na azzal nem vagyok tisztában. Én T.s vagyok és díjmentesen cserélték a kártyát. Hívd fel a díjmentes számukat és azonnal megtudod.
Bubus ! erre gondoltál ?
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
bubus66
nagyúr
válasz perzeus #10946 üzenetére
Én kivágom neked ollóval miért kell ilyen kétségbe esni. ha van a közeledbe t-pont amelyikben szerviz 500-1000 Ft meg csináljak neked.
kengyel neked 2 év garid van ugye? 1 Év T-s meg 1 Év gyári garancía?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest