- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
Eddig nekem nagyon bejön, igaz én saját magamhoz szabtam a beállításokat és az alkalmazásokat. Nagyon sok alkalmazást eltávolítottam meg letiltottam. Pl chrome, Google+ stb Nincs olyan gondom mit az F6-nal (pedig z LG egyik legjobban optimalizált telefonja), hogy visszhangzik híváskor, meg nem értenek a másik felén. Az M2-nél ilyen probléma nincsen. Próbáltam erősebb játékokkal reccenés nélkül elvitte. Szerintem egész jó beválalaható az M2, ami nekem nagyon jó az a automatikus fényerő szabályzó. Az akksi idő is egész jó így (persze, hogy csak telefonálásra használtam) . LG fan voltam de ezt csak ajánlani tudom mindenkinek. Tied Telekomos? Mert ahhoz meg van a Flashtoolhoz való ROM, végszükség estére. Remélem, hogy amit a Sony oldalán írnak az be is tartják, erre gondoltam.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Edi77
őstag
Most lesz időm délután letiltani a felesleges cuccokat ( google dolgok, amiktől falra mászom, meg ahogy elnézem, lesz közte sony is). Igen, nekem T-s a teló, de még sosem romolgattam, nekem ez kissé idegen ( még). Feltettem a Vibert és nagyon megrántotta az akkut (10 %) 5 perc alatt. Lehet, ebben benne van az is, hogy mivel tegnap vettem a telót, egy full töltést kapott csak. Remélem, beáll pár töltés után. A hangzása jó, tiszta, bár amikor először megcsörrent, olyan hangos volt, hogy majd szívbénulást kaptam
Én a 3 éves S2-met cseréltem most le erre, az már dobálta a térerőt, wifit, de szoftveresen ment rendesen..bár ez gyorsabbank tűnik.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
bubus66
nagyúr
Igen a hangjával nincs gond, mindegy azért a Flashtools-os ROM jó ha megvan. Igen a viber meg a facebook alkalmazás az zabálja a RAM-ot meg az akksit is. Ha sokat használod a facebookot akkor inkább böngészőn keresztül. Persze ez csak egy jó tanács.
Mennyi ideig töltötted tegnap???
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
-
bubus66
nagyúr
És miért nem lehet? Ha én romolgatni akarom akkor kinyitom a Bootloadert. (minden t kilehet nyitni csak tudni kell hol és hogyan,) Én nem custom rom-ot mondtam, hanem a a gyári ROM-ot ha minden kötél szakad a Flastool-la vissza tenni.
Az Optimus L9-nél is azt írták, hogy a szolgáltatós BL-t nem lehet kinyit de bizony kilehetett, igáz volt hogy egy hétig szorakoztunk vele de sikerült
[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
Nem tegnap töltöttem, mert képtelen voltam lemeríteni a gyári 36%-ról Ma délelőtt ment vagy 3 órát, de én használom a Battery doctor alkalmazást, szeretem, jók a benyomásaim róla.
Facebook tiltva van, ez volt az első mozdulatom, ha felmegyek, csak gépről teszem, messengerem sincs, mert az aztán nagyon éhes egy valami mind akksi, mind RAM és adatforgalom szempontjából."Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
bubus66
nagyúr
(#210) m_dawe
Tudom de mivel nekem van ismerősöm, (aki olyan helyen dolgozik) és ő meg mutatta nekem, én tudom, hogy hogyan lehet kinyitni, azért mondtam, hogy mindent lehet csak akarni kell, és tudni kell, hogy hol és mivel lehet kinyitni, ja és persze megéri-e. A Flashtoolhoz úgy tudom nem kell nyitott BL vagy rosszul tudom?
(#211) Edi77
Én úgy szoktam, tölteni, hogy mindjárt kikapcsolt állapotba töltöm a 100% elérésig +1 órát. És utána különböző merülési ciklusokba. Ebbe nem akarok tovább belefolyni én sem. Maradjon csak zárva a BL mert akkor biztos, hogy meg van a garancia. Te is kaptál hozzá fejhallgató ajándékba?[ Szerkesztve ]
-
-
Edi77
őstag
Én nem szoktam kikapcsolni a telót, max repcsibe teszem. Tudom, hogy a romolgatás ( is) garivesztéssel járhat, mérlegelni kell, meg én egyedül tuti nem kezdek bele semmi ilyenbe ( de egy root lehet, nem lenne rossz rá)
Kaptam, igen, de egy családtag azonnal megfújta tőlem, kibontani sem volt módom Jó minőségű/hangzású?
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
bubus66
nagyúr
-
Edi77
őstag
ÖÖö...mi az a SUS? Igen, azt tudom, hogy gyári visszaállítás után érdemes frissíteni
-
dragonfx
veterán
van mar itt valakinek ilyen teloja....
en 25ert jutnek hozza ujonnan annzit meger nem....
egy alap elofizuval....megis 4 mag..."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Edi77
őstag
válasz dragonfx #225 üzenetére
Én is csak tegnap vettem meg, de negatívat nem tudok mondani ( egyelőre). Gyors, akadásmentes, tiszta a hang... kategóriájához képest nagyon jó, én elégedett vagyok, megszerettem. Persze, vannak rajta felesleges alkalmazások, de ez szubjektív. Megéri.
-
-
bubus66
nagyúr
válasz eclipse006 #228 üzenetére
Szia gartula Milyen színűt vettél?
-
dragonfx
veterán
226-227-228>>köszke srácok asszem én is ezt fogom megvenni
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Edi77
őstag
Nektek a billentyűzet azonnal felugrik? Nekem néha várnom kell rá pár pillanatot. És annyira hangos a teló majdnem teljesen levett hangerővel, hogy megijedek, ha megcsörren.
-
sebe
tag
Köszönöm Nektek!
Sajnos már ez a második M2-őm 1 hónap alatt mivel az elsőnek lába kelt...
Viszont nagyobb tapasztalattal rendelkezem. Nekem eddig a készülék teljesen bevált, azt tudja mire vásároltam és a szenzorai tökéletesek (ellenben az l7-el amiről váltottam).
Bármi kérdés van remélem tudok segíteni
"Az a baj a bírókkal, hogy értik a szabályokat, de nem értik a játékot." Bill Shankly
-
karl_fischer
aktív tag
Sziasztok!
Ha jól olvastam, akkor a hátlap is üveg, ez igaz? Mennyire karcolódik? Biztos van itt olyan, aki tok nélkül használja.
-
sebe
tag
válasz karl_fischer #236 üzenetére
A Sony egy minőségi márka. Nem mondom, hogy rossz lenne a P7 de ha belegondolsz abba, hogy milyen a szervizelése a készülék anyaghasználata akkor egyértelmű a válasz: Sony!
Olyan helyen dolgozom ahol lehetőségem van a készülékeket tesztelni és kipróbáltam. A ráhúzott Rom sem tetszik. Remélem segítettem vele"Az a baj a bírókkal, hogy értik a szabályokat, de nem értik a játékot." Bill Shankly
-
sebe
tag
válasz karl_fischer #238 üzenetére
Nagyon szívesen! Bármi kérdés van fordulj hozzám bizalommal
[ Szerkesztve ]
"Az a baj a bírókkal, hogy értik a szabályokat, de nem értik a játékot." Bill Shankly
-
Edi77
őstag
Raktam fel egy -két madaras kilövős játékot , meg a monument walley-t. Nagyon bírja a vas, semmi lassulás, semmi melegedés. Szuper!
-
Goku13
csendes tag
70 körül van most annyit megér?
-
Edi77
őstag
Attól függ, mihez viszonyítod Általános felhasználásra szerintem tök jó, de egy G3-mal persze, hogy nem veszi fel a versenyt. Betekintési szögek kiválóak, a színek is... mondom úgy, hogy S2-ről váltottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest