Hirdetés
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Ez most valami vicc, hogy a System / Ringer / Notification volume össze van drótozva és nem lehet őket külön-külön állítani?! Ez android baromság vagy xperia?
-
őstag
Furcsálom, hogy a tesztekben szinte mindig rosszat írnak a kamerákról. Az L-ről meg főleg. Tényleg ennyire gyenge a kamerája?
-
őstag
válasz Imike_80 #3636 üzenetére
Pont a múltkor beszélgettem róla vkivel, hogy milyen ügyesek üzletileg, hogy a régi készülékeken az új oprendszer már nem fut, és nemcsak, hogy az új programok (programverziók) nem mennek a régi oprendszeren, de a régi változatuk nem marad meg a marketen, így azt sem rakhatja fel (újra) az ember a telefonjára. Kell egy új készülék.
Az apple még annyival "szemetebb", hogy ott azokat a programokat is látod a marketen, amikhez aztán kiírja, hogy azokhoz már új masina kell. Zseniális..."Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Siriusb
veterán
Hrrrrr Ki volt ez az idióta?! Azért mert nem csúcstelefon, még nem kellene butává ennyire tenni.
(#3653) Kaci84
Saját tapasztalatom: gyenge fényviszonyoknál el kell felejteni, egyébként lehet vele kb. közepes minőségű képeket készíteni. A 18. születésnapod ne ezzel akard megörökíteni. -
őstag
válasz Siriusb #3655 üzenetére
Akkor jó. Van egy Olympus X990 13MP gép majd azzal örökítem akkor. Bár a 18 ról lekéstem 3hét múlva 29-et ünneplem. Addigra a teló is meglesz( vagy SP még nem tudom). Akkor nem azzal fotózom :-)
Téynleg szinte az össze tesztben írják hol jobban hol kevésbé, hogy kamera nem az igazi. Lehet, hogy az a normális ha nem az igazi. Mégiscsak egy mobil, nem? -
Siriusb
veterán
Mégiscsak egy mobil, nem?
Ezzel teljesen egyetértek, mégis azt mondom, ha csak telefonálásra kell, ott van tízezerért egy butafon, az a legjobb választás. A technológiák és a technika fejlődésével egy készülék több és több funkciót képes ellátni, s azokat egyre jobban. Természetesen célszerszámként még mindig az a termék a legjobb, amit kifejezetten az adott célra fejlesztettek ki. Mindannyian azért mentünk el az okostelefonok irányában, mert vannak hasznos oldalai. Sokkal jobb egy 22"-os monitoron netezni, de szükséges lehet elolvasni egy emailt, vagy megnézni az internetet, neadjisten navigálni - amíg valahol téblábol az ember.
Vannak kompromisszumok, azokkal együtt kell élni. El kell dönteni, mire van szükséged, mire nincs, hiába gondolod, hogy az nagyon kell, s nem utolsósorban meg kell nézni, mindez mennyit ér meg neked forintban.
Szerintem. -
javorszky
tag
Sziasztok.Segitséget szeretnék kérni.Hol találom az eszközkezelöt?Feltelepitettem az Armor for android programot de nem engedi törölni.Azt irja az eszközkezelöben deaktiváljam és utána engedi uninstallálni.De sehogy se tudom deaktiválni.Nagyon meg köszönném ha segítenétek.S.O.S!!!!
Legyél becsületes és korrekt !!!!!!
-
őstag
válasz Siriusb #3658 üzenetére
Teljesen igazd van csak kb 10/8 tesztben olvasom, hogy nem jó a kamera. Akkor milyen a jó mobil kamera.
Nekem a kinézet a netezés és a filmnézés a fontos. Film ritkábban.
Meg a tesztekben nem mindig bízom,mert néha olyan túlzottan is vájtszemüek, ha érted mire gondolok.
Anno meg az E52-ről jókat írtak, aztán meg csak néztem mennyi hiányosság amit nem említettek. Szóval jobb ha az ember ír ilyen helyekre is hátha többen is tapasztaltak valamit. -
P@ly
tag
válasz dokee78 #3624 üzenetére
A root dolog engem is érdekelne. Azóta se jött válasz, hogy van root és root között is különbség?
CWM-et az xda-sok fejlesztik zárt bootloaderre is. Jelentkeztem tesztelőnek, de nem kaptam semmit. Akik már tesztelték jelezték, hogy valami iszonyú hiba van benne. Remélem a javítják és kapunk CWM-et zár BL-re is.
@Kaci84:
Szörnyű képeket csinál ha rosszak a fényviszonyok
Ha a fotózást komolyan gondolod ezt a modellt, akkor felejtsd el.
Tessék hétvégén voltam egy kiállításon:
BringakiállításÉs itt nagyon rosszak voltak a fényviszonyok. A képek is nagyon rosszak lettek Bár telón egész jól néztek ki...
@Seraph 16:
Na ja ott van pl. a samsung galaxy ace teló is. A gyártó már régóta nem támogatja valahol 2.3.6-nál állt meg a ROM gyártás, de a közösség még az ICS-t is megcsinálta rá.
Meg ott van a Crysis 2 játék is. Kiszámoltatták vele a 2X a víztextúra hullámzását, hogy vegyél jobb videokártyát, így jobban fut a játék és a gazdaság is pörög... Na az nagy mocsokság volt.
Remélem ezt a telót is a közösség majd életben tartja, mert nem tartom normálisnak, hogy azért cseréljek le valamit, mert a gyártó lusta fejleszteni rá@daara:
Köszi a linket[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
Nekem tetszik a telefon, de összehasonlítási alapom nincs.
Kinézet: nekem bejön.
Net: keveset használtam, nincsenek nagy elvárásaim, elvoltam vele.
Filmnézés: kipróbáltam a MindigTV élő adását, szerintem rendben volt.Szerintem jó a kijelzője is, szépnek találom a színeket és a képminőség is jó. GPS gyors és elég pontos. Kipróbáltam gyalogosan, hogy a lépéseim és a megtett távolság mennyire van összhangban, szvsz egész jó volt. OsmAnd navigációnál néha tapasztaltam (csak GPS), hogy néha elveszti a jelet, majd megpróbálom másik navigációs progival is, nem vagyok meggyőződve arról, hogy ez a telefon hibája lenne, különösen úgy, hogy ilyen problémát sehol nem olvastam.
Ami nagyon zavar, hogy Stamina módban nem működik a LED értesítés, illetve hogy a csörgés hangereje és figyelmeztetések hangereje össze van drótozva, nem állíthatók egymástól függetlenül.
Viszont hardverben elég jó többek szerint, ami szerintem fontos tényező a vásárlás előtti döntés meghozatalában. Valamint az a szubjektív véleményem, hogy kellemes kézben fogni, nem azt érzem, hogy valami gagyi vackot tartok, amit utálok használni. -
Tidzsimon
őstag
A jack kimenetről érdeklődnék, hogy tapasztalt bárki bármi furcsaságot? Nem szoktam zenét hallgatni rajta, headsetem sincs. Milyen jackekkel működik, milyennel nem? Barkácsoltam egy eszközt, ami az x8-as telóm ajzatában működik, ezzel nem. Van olyan minijack itthon ami bele se megy valamiért.
A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
Nagya21
addikt
HAli!!
Nemtom mi van a te telóddal, de a közelről készített fotók kurv@ jók, de amint messzebről készítesz fotót, egyből homályos, mintha nem várnád meg míg fókuszál, vagy lehet rossz az autófókusz(ennek meg ellentmondanak a közeli éles képek).
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
virkir
veterán
Sürgős segítség kéne
Telepítettem majd restartot csináltam.
Na innentől a telefon folyamatosan újraindul, a belső tarhely előkészítésnél hasal el.
Mi a bánatot tudnék csinálni?"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Siriusb
veterán
Arra tippelnék, egy régebbi android verzióhoz fejlesztett cuccot raktál fel, ami nem teljesen kompatibilis a jelenlegivel, de ez csak egy tipp. Egyébként ezért vagyok rosszul, amikor látom, hogy egy alkalmazás minden hülyeséghez jogosultságot kér. Inkább fel sem telepítem.
-
Tidzsimon
őstag
Valami nem jó a linkekkel, mintha nem lenne jogunk megnézni.
Más:
Ezen a linken található módszerrel le akartam menteni a szűz romomat, (legyen egy telenoros a biztonság kedvéért) előtte frissítettem telefonon is egyet hogy letöltse, viszont sehol nem találom a fileokat vagy említett mappákat
Valakinek ötlete tapasztalata megoldása?A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
javorszky
tag
Köszönöm sikerűlt.
-
javorszky
tag
Azt szeretném még kérdezni,hogy az oldalsó kamera gomb nem reagál semmire mitől lehet ez vagy külön aktiválni kell valahogy.
-
P@ly
tag
válasz Nagya21 #3666 üzenetére
Pedig játszottam a fókusz üzemmódokkal. Meg baromi sokat vártam vele, hogy jó legyen a fókusz. Amire gyanakszok az a képstabilizáló. Az a baj, hogy ma már nincs kiállítás úgyhogy nem tudom újratesztelni
Bár még mindig fenntartom a véleményem, hogy teló nem fotózásra való. Csak még mindig nincs rendes fényképezőgépemDe ettől szívesen fogadok bármilyen ötletet, hogyan kéne fotózgatni vele
-
javorszky
tag
Akár milyen erővel nyomom ne megy lehet hibás.Frissités előtt ment.
-
Nagya21
addikt
Hali!!
De azé mást tudsz vele fényképezni nem??
Fogj egy bicajt tedd vmi hasonló megvilágításu helyre, és próbálkozz HDR be-ki, képstabi be-ki etc.
A te képeiden nem a megvilágítással volt a baj, hanem hogy a biciglik homályosak lettek, ha még tudsz ilyen képeket produkálni, akkor sztem vidd szervizbe, és mellékelj egy kinyomtatott képet (a4-es méretben sima papirlapra) .
Nekem az alca csinált olyat, hogy a kép fele éles volt, másik fele homály, optika csere után viszont nagyon jó lett.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
javorszky
tag
Benyomom rezzen de nem indul.Levettem a hátlapot ugy is benyomtam rezzen de a kamera nem indúl.Szerintem ez nem a nyomorékságról szól.
-
javorszky
tag
Oké. Köszönöm.
-
stojesz
tag
Na ma egy hét után megint újraindult a vas. Egy darabig csak simán 2G-re volt kapcsolva, hogy vajon a 2G/3G váltás miatt kapcsol-e ki. De aztán a hétvégén visszakapcsoltam, mert néha kevés volt a 2G. Valószínűleg egyébként megint akkor indult újra, amikor rossz térerejű helyen voltam. Szóval köze lehet a hálózatváltáshoz.
Gondoltam csinálok egy gyári visszaállítást. Fel is írtam minden dolgot, amit vissza kell állítanom. Nyomtam egy gyári visszaállítást a Beállításokon belül, de minden alkalmazást és minden jelszót - wifi jelszót is - megtartott.
Mit csináltam vajon rosszul?
Helyesbítés: tettem egy újabb próbát, másodjára úgy néz ki sikerült a gyári visszaállítás.
[ Szerkesztve ]
www.stojcsics.hu
-
GEPESZ66
veterán
Sziasztok!
Folyamatosan olvasom a fórumot, az L, ill. S3 Mini között vacilálok.
A telefonotokra, ha jól olvastam, jött ki frissítés.
Jobb lett-e ezáltal a fényképek minősége? -
-
bandi0000
nagyúr
hali
még mindig gondom van vele, hogy a LED nem "értesít" nem fogadott hívásnál, sms,e-mail,facebook üzenetnél nem jelez, felraktam a light flow-t és beállítottam nem volt jó, sőt még a teszt-nél sem világítottt, de amúgy működik a LED zenénél, vagy ha én hívok akkor világít, gondolom valami szoftveres szarság, arra gondoltam hogy vissza kellene rakni egy régebbi frissítést, mert én megvételkor rögtön lefrissítettem, szóval tud valaki linkelni független telóra a mostaninál egy régebbit?[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest