Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Tudtok egy olyan app-ot amivel olyan hatteret tudok belallitani, hogy mindegyik oldalon ugyan az elgyen? Tehat nem ez a panorama hatterstilus, hogy lapozol es a kep folytatodik..
(ugy mind pl iOS-en)When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Sam8888
tag
válasz Sam8888 #7087 üzenetére
Újraraktam a szoftvert pc companionnal és ugyanúgy sz@r a hang...
Akkor jelentkezik ha hangos a környezet, olyasmi mintha begerjedne a mikrofonja... Lehet visszaviszem, de erős a gyanúm, hogy első körben szoftvert frissítenek rajta, eljátszották már ezt velem párszor... Esetleg valaki kipróbálná, hogy nála is ilyen-e a videofelvétel hangos zenénél? -
surgyi
senior tag
Nálam meg telefonáláskor, úgy a 2-4 másodperc környékén egy pillanatra megakad a másik fél hangja, de onnantól tökéletes. Ez lehet a hálózat hibája?
-
surgyi
senior tag
Milyen lejátszót használtok film nézésre? Néztem az MX Video Playert, de letöltés előtt eléggé sok hozzáférést kér. Ez okozhat gondot, rejt vírus veszélyt?
-
T_boy
tag
Sajnos ma már másodjára fagyott le a telefon. Először elég volt kikapcsolni, de utána
már a kikapcsolásra sem reagált. Ki kellett vennem az akksit. Remélem ebből nem lesz rendszer.[ Szerkesztve ]
-=Victoria Concordia Crescit=-
-
knajf
senior tag
semmiképp se rakja fel a sima prerootedet, mert sokkal gördülékenyebb a v2, nem beszélve a kis buttonokról az értesÍtési sávban. totál stabil, nem zabálja az akksit (2 napot elmegy vele a telóm ha csak keveset basztatom, cyanogen moddal 16 óránál akkor se több, ha csak hozzá se nyúlok).
a régi rendszerből a megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=knajf
-
kapal
tag
Sziasztok!
Valaki hozzáértő súgjon legyen szíves!
Az Xperia Mini a Telenornál:
- mikor lesz elérhető,
- kb milyen induló árral?
Köszi! -
surgyi
senior tag
Helló!
Olyan problémám van, hogy mind fotó mind kamera esetén egy halvány lilás fátyol van a kép középső részén. A széleknél tökéletes. Találkozott már valaki hasonlóval? -
surgyi
senior tag
A tesztekben szólnak az adatfigyelő hasznosságáról. Hol találom meg?
-
sdd2
veterán
válasz norbert999 #7224 üzenetére
Állítólag nem is kell működnie repülőmódba
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
sdd2
veterán
-
surgyi
senior tag
Segítenétek?! GPS-t próbálgattam. A hely megadásnál csak a település adható meg...utcát, házszámot hol / hogyan kell? Gyári programot használom. Előre is köszi!
-
surgyi
senior tag
Nekem fehér a Minim. Sötétben, mikor a két érintőgomb világít, a kijelző körül átvilágítja zöldesen az üveglapot. Másnál is ilyen?
-
Prof01
veterán
Na megrendeltem én is a kis Mini-t fehérben (már csak az volt)! Kedden itt is lesz. Már nagyon várom.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
knajf
senior tag
ha a méretével nincs bajod, esélytelen, hogy bármi problémád legyen vele...amennyiben van, azok általában szoftveresen kiküszöbölhetőek. új független vagy szerződéses telód lesz?
u.i.: azért murphy él, bármelyik teló tönkremehet, de nem jellemző...
brutálisan erős a vas a kis telóban!
a régi rendszerből a megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=knajf
-
Prof01
veterán
T-s, függő mobil, előfizu megújítással 25k-ért. ZTE Blade-emet cserélem le, amit annyiért el tudtam adni, amennyiért 1 éve vettem újonnan (20k).
Szóval nem sokban van, remélem 1 évig legalább kiszolgál majd ez is.
Kijelzőben visszalépés lesz, de minden másban jobb. Erősebb hardver, jobb kamera, ICS is lesz rá. Főleg ezek miatt választottam.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Prof01
veterán
Jólvan, akkor megnyugodtam.
Egyébként olvastam, hogy sokan 1,4Ghz-re húzva használjátok a CPU-t.
Mennyire észrevehető a gyorsulás? Mert ha nem olyan jelentős, akkor nem rootolnék, mert a gyári ROM is tud mindent, ami nekem kell.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest