Hirdetés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
Hirdeti a fene.
Csak te úgy fikázod, hogy nem használtad. Összeszerelési minőséggel mi bajod? Vagy csak olvastad valahol, és ismétled a bullshitet?
Én tapasztalatból beszélek, te meg hallomásból. Na ez a különbség.
De igazad van, nem offolok itt.
darvinya:
Parancsolj
Szóval maradjunk annyiban, hogy nem te tudod jól. Persze, ha leírod, a Magyar Közlöny melyik számában írták, hogy csak akkor indul újra a garancia, ha " ha gyártó a csere készülék nem azonos a cserélendő készülékkel", akkor megköszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
sutabence
csendes tag
Maradjunk abban, hogy én boldog vagyok, hogy 1 hónapon belül gyári ICS-em lesz.
És azért a Blade-n emlékeim szerint nincs még jack se, de a zenei rész pl. fontos kezdő zenészként.
Na mindegy
Sztem a Sony csak több, mint...Ja meg van annyi eszük, hogy ne rakjanak 800*480-at egy Armv6 600Mhz mellé.
[ Szerkesztve ]
-
Mezcal
addikt
Konkrétan van a környezetemben élők között ZTE Blade telefon, és miután alaposabban nekivetettem magam, vontam le tanulságot. Soha nem vennék ilyet!
A minit mellé rakva, konkrétan sírógörcsöt kapott a tulaj.
"Nem azt mondom, hogy csúnya, inkább átlagos, de egy nagyon kicsi gagyiság-érzésem azért volt, mikor a kezembe vettem, de ez még bőven a kezelhető kategória, főleg ennyi pénzért. Míg a felhasznált anyagok hagynak némi kívánnivalót maguk után"
Ez meg konkrétan az itteni tesztből van, de ők sem értenek hozzá, ugye?
[ Szerkesztve ]
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Mr X
veterán
válasz Mezcal #10004 üzenetére
Tudnék rá mit írni, de nem akarom folytatni az offolást.
Csak egy gondolat. A Mini ezek szerint minőségi anyagokból lett gyártva? Mivel magyarázod akkor, hogy recseg-ropog? Azt már meg sem említem, hogy a Blade cikk írásakor a Mini nem létezett, nem is tudták volna összehasonlítani.
További szép napot.
-
Mezcal
addikt
Minőségibb anyagból lett gyártva a mini, és nekem nem ropog, se nem recseg. Viszotn a Blade ránézésre silány anyag, nemhogy még meg is fogod.
Azért nem akarod Iphone szinvonalra emelni, mert akkor megijedek.[ Szerkesztve ]
-
rutyika68
őstag
Mindegy hogy ZTE, SE, SAMU, a lényeg, a gazdáját igényei szerint szolgálja ki.
" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
gomsadi#
tag
Üdv!
Aki az experia v2 használja gyári kernellel, az tudna segíteni nekem, hogy a TP-Link 741 ND routerem miért nem oszt IP címet a telefonnak? Gyári rommal jó volt, router reset után sincs IP címem, így nincs WiFi-m.
Have a Lot of Fun!!
-
dilajoska1
őstag
nekem 4-szer cserélték a blademet és 4 szer új garanciajegyet kaptam és újra indult mindig a garanciám!!!!!
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
darvinya
titán
válasz dilajoska1 #10017 üzenetére
Mind ezt egy hét alatt.
Szép teljesítmény.
És mikor használtad a készüléket?Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
rutyika68
őstag
Kinek milyenre van pénze, azt kell megbecsülni ami van.
Nem vagyok egy márkával szemben sem elfogult, volt már sokfajta. És ha recseg, hát had recsegjen,
- annál nem fog recsegni, akinek nincs." Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
sdd2
veterán
Erre csak annyit mondanék hogy műanyag hulladékot nem lehet szervízelni Hülyeséget félretéve ilyet dokee78-on kívűl Xperia minik közt nem tudok hogy ennyiszer kellett volna szervízeltetni vagy cseréltetni. Szerintem nem véletlenül van csere. Olcsóbb nekik cserélni mint hogy szervízbe küldjék és megjavítatsák. Na de fejezzük be mert ne offoljuk szét a topikot és hát mindenki azt védi ami a sajátja még ha észre se veszi
[ Szerkesztve ]
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
Mezcal
addikt
Nos, ha az én minimet kéne négyszer cseréltetni, inkább más gyártó után néznék.
-
JoolsNOS
veterán
Na most rendeltem meg a live dockot. Pár nap múlva tudok róla írni tapasztalatot. Régebben sokan érdeklődtek felőle. Azóta vett valaki?
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
half333
őstag
Meg lehet-e csinálni a power menüt úgy mint az x8-nál hogy benne legyen a CWM,fastboot,hogy ne kelljen gombot nyomogatni,meg ujrainditgatni???
-
Norbeee01
tag
Xperia Minim van, Zte Skate-em csak volt(csak az erősebb vas miatt cseréltem le)... És nem pártolom egyiket sem csak felháborítanak bizonyos dolgok, amiket megosztottam veletek, ezután elkezdtétek fujjogni a Zte-t. Ennyi történt....
,,Elég bizonytalan vagyok, vagy mégsem? A válaszom egy határozott TALÁN!"
-
Norbeee01
tag
válasz Dave1984 #10025 üzenetére
De úgy látom még mindíg sokan nem értenek meg... Egyértlemű hogy a Sony telefonja tudásra,anyaghasználatra stb. sokkal jobb telefon mint a Zte Skate (És ne a blade-el gyertek,mert az belépő android készülék volt,ami a sony ericssonnak se sikerült tökéletesen), de sokkal több a hibája az Xperia Mini-nek mint akármelyik Zte készüléknek...Ezen van a hangsúly... De basszus ezt hányszor hangsúlyozzam még??
Jaaa és ha már állandóan a Blade-el jöttök a Zte ellen akkor szerintem senki ne vegyen pl. HTC Sensation XL-t se mert ugye a HTC Tattoo,Wildfire mekkora sz.r telók voltak, vagy senki ne vegyen pl. Galaxy SII-őt, mert a Spica is mekkora tré.... Emberek azóta már fejlődött a Zte is!!!
(#10030) dilajoska1
érdekes nálam négy hónapig volt és semmilyen hiba nemjött elő erre tanúm Mr X, mivel az övé lett a készülékem....[ Szerkesztve ]
-
dilajoska1
őstag
hát igazából mindegyiknél 1/1,5 hónap után előjött a hangszóró hiba + a kijelző porosodás.
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
Keeperv85
nagyúr
Én sem akarom folytatni, de van Minim és Bladeem egymás mellett éppen... szóval. Ja és az Xperia Mini (ST15i) pont kínai ugye...
Mihez kezdtek a nem HD kijelző miatt, amihez alig van kompatibilis játék, aminek 1 GHz-es CPU kéne? Minden másban nagyjából Blade... Még a fém csík is ott van az oldalán...
Ja. Kimaradt a lényeg. Igenis szervizelik magyar földön az SE telókat. Tudom, ott dolgoztam a HIVATALOS márkaszervizben, még el nem vonultak Pécsről. Éppen refurbished telókkal foglalkoztunk ott. Lefordítsam mit jelent ez?
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz fatal` #10034 üzenetére
Már hogy a bánatban ne lenne HD? Telón a 800x480 már HD. Ha tetszik, ha nem. Nem kell minden nap romolgatni, de ha valaki ingert érez rá, azzal nem lehet mit kezdeni... A hangjuk között meg az égvilágon semmi eltérés nincs, azt leszámítva, hogy a Blade halk. Nem, nem szól rosszabbul, nem recseg, nem torzít, csak halkabb, mint a Mini.
Térjünk vissza arra mire is kellett az erősebb proci...
-
dilajoska1
őstag
nekem volt van mind a 2 és ég is föld a két telefon használhatóság szempontjából a xperia javára (gyorsaság , böngésző sebessége + flash videók teljes kezelése, játékok szaggatás mentesek stb.:sajnos ezek bladeről/skateről nem mondhatók el főleg ugy hogy 4-szer kellet visszavinnem a blademet). egyáltalán nem zavar a kisebb felbontás.
Keeperv85:
nekem jelenleg 70 db játék van és abból a háromnegyede HD minőségű
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz dilajoska1 #10038 üzenetére
Gondolom mindegyik tökéletesen legális forrásból... bár olyan a Blade mellé sem sok van, az is igaz. De itt legalább elfér az ember keze a kezelőfelületen. Nincs bajom a Minivel, át sem vettem volna ha lenne, csak nem látom értelmét mire ez az erősebb hardver, ha -még egyszer akkor- hivatalosan(!) a kis felbontás miatt nincs rá, amihez kéne, de az árában érzi az ember.
[ Szerkesztve ]
-
Norbeee01
tag
válasz dilajoska1 #10038 üzenetére
Minire a hd játékok átvannak portolva hvga-ra ergo,már nem hd minőségűek...
-
dilajoska1
őstag
válasz Keeperv85 #10039 üzenetére
hidd el kell az erősebb hardver főleg akinek vékonyabb a tárcája és nincs 70 80 ezer forintja ilyen harverrel rendelkező telefonért. amúgy az új gameloftos játékok mind futnak rajta legálisan.
Norbeee01:
érdekes mert én nem átportolt játékokat használok[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz Keeperv85 #10036 üzenetére
Nincs ilyen, hogy telón a 800x480 már HD.
A HD az 1280x720, a Full HD pedig az 1920x1080, kész.
Pl. arra, hogy ne szaggasson már a launcher is, nézd meg gyári rommal pl. a skate tesztjét. Egyébként meg leszarom az erősebb CPU-t, a QWERTY miatt vettem Mini Prot.
A Bladeben lévő DAC meg egy szar.
(#10037) Norbeee01: A Bladenek meg bemegy a kosz a kijelző alá. Amúgy ez nem minden Minire igaz, és garanciában javítják, ha jól tudom. És nekem nincs ilyen problémám.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Csakhogy legyen a sok OFF-on kívül is valami.
Valaki használ Mini-n MIUI esetleg CM ROM-ot?
-
sdd2
veterán
válasz Norbeee01 #10040 üzenetére
Hát azért a ZTE-n indíts már egy egy GTA 3 szintű játékot és ha legalább úgy viszi mint a mini akkor szólj. Részemről befejezve. Ez a Mini topikja, senki nem fogja a ZTE-t pártolni rajtad és Mr X-en kívül. Na meg a sok betévedő fanatikust kivéve.
-
Lasy
veterán
még jó, hogy kirándulni voltam. 70hozzászólás, ami tiszta vita. brrr.
megyek inkább lekapcsolom a lámpákat melóhelyen a föld napja végett. 20:30-21:30 között.+36702778032
-
sdd2
veterán
Én meg kikapcsolom a telókat egy órára meg a lámpákat lekapcsolom.
(#10046) dilajoska1
Nekem volt x10 minim (meg is van) meg van Cedarom is és mindegyiket szeretem annak ellenére hogy kinek milyen szarok. Blade tulajok is így vannak ezért nincs értelme vitatkozni.
(#10047) Norbeee01
És nem szaggatott? Alap MHz-n gyári ROM-al?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Társasjáték topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest