Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megindult az Android 15 a Sony Xperia 1 VI-ra is
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- iPhone topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz zsinnyegtet #6157 üzenetére
Meg lesz oldva
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz zsinnyegtet #6159 üzenetére
Akkor most Active vagy Mini Pro?
- Mellesleg ha lenne válalkozó kedvű Active tulaj, akkor elkészíteném a ROM-jaimat Active-ra is. Csak teszter kellene -
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
dilajoska1
őstag
sziasztok. esetleg ezt próbálta valaki?
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
sdd2
veterán
válasz dilajoska1 #6162 üzenetére
Nem próbáltam és nem hallottam róla de gondod van a RAM szabad területével
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
sdd2
veterán
válasz dilajoska1 #6164 üzenetére
Amelyik telefonnak kevés a RAM-ja pl. x8, x10 mini, stb azoknál ez nagyon jó dolog, de ennek a telefonnak nincs szüksége rá.
-
sdd2
veterán
válasz dilajoska1 #6166 üzenetére
Persze hogy nem árt, de ha rootolod a telót akkor töröld ki azokat a programokat amik futnak, törölhetőek és nem használod. Azzal helyet és RAM-ot is felszabadítasz.
-
sdd2
veterán
válasz dilajoska1 #6168 üzenetére
Szerintem az bőven elég. Nekem kevesebb van és gördülékeny.
-
ko9
addikt
válasz dilajoska1 #6166 üzenetére
Gyári kernellel és ROMmal úgyse megy...
-
dilajoska1
őstag
válasz dilajoska1 #6176 üzenetére
amúgy KRsH (kamarush) egy magyar srác aki mini pro-ra portolta az ics és a miui romot, mini-re pedig az ics romot és kérésemre portolta mini pro-ról a gyári 2.3.4-es romhoz a kernelt.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
danaudio
aktív tag
ha szaggat a GTA III (ha tömeg van az utcán) meg a real racing 2 (kivéve amikor egyedül az én autóm van) az azért van mert class 2-es a 16 gigás microsd-m vagy gyenge ehhez a proci?
-
-
ko9
addikt
válasz dilajoska1 #6177 üzenetére
Engem ne felejts ki kérlek...
-
sdd2
veterán
válasz dilajoska1 #6183 üzenetére
ko9 sok mindenben részt vesz és elég sok információt köszönhetünk neki illetve még a többi xda-n tevékenykedő fejlesztőnek.
-
ko9
addikt
válasz dilajoska1 #6185 üzenetére
Ezek szerint
-
dilajoska1
őstag
akkor üdvözlöm ha beszélsz vele akkor mondd már meg neki hogy nem tudtam lenni gtalk-on mert sajnos vizsgáim vannak de jövőhéten már befejeződnek, de tesztelem a v3-as kernelt, igaz az otg-t most nem tudom kipróbálni. amúgy az 1.6 ghz-ben nem találtam hibát eddig, még az aksi időt tesztelem. a 2.0 ghz-es viszont 1.6 felett már fagyott mondjuk fölösleges addig húzni
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Az első hozzászólást nemsokára átszerkesztem esetleg van valami amit hiányoltok,vagy jó lenne ha benne lenne?
-
nemdan
senior tag
valaki leírhatná nekem, hogyan kell beállítani ezt az AdFree-t.Unom már a sok reklámot.
A google olyan , mint a nők... Be sem fejezted a mondatot , már találgat..
-
wayne1
senior tag
Valaki próbálta már az svox-os Mariskát a lucky patch-errel? Mert nekem nem akar menni. Hiába másolok fel mindent és telepítek, patch-elek, állandóan azt írja ki,hogy nem találja és le akarja szedni a netről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, doboz, garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest