- Magisk
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bluetooth-headsetekről általában
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuruc2
senior tag
válasz snecizero #5973 üzenetére
"36000 ft megért szerintem. Ennél többet nem ér az is biztos"
Szerintem még próbálgasd az 50 körüli telefonokat is ki, és rájössz hogy butaságot mondtál.
Jóval többet ér ez a telefon az áránál. Ahogy már mások is írták, meg ahogy a tesztekben is elismerik az ár-érték arányát, pedig azokba még 50es áron volt tesztelve.
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
csiziktomi
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni:kellene egy leírás a LwW rootolásáról,meg kernelcseréről hol találok mert az xda-n nem találtam ehez topikot.Esetleg melyik xperiával azonos a fennt felsorolt folyamat?
-
crisy
csendes tag
Na, én feladom, hogy felteszem az ICS-t, nem szenvedek tovább....elment vele sok időm, többet nem szánok rá. Inkább megvárom a hivatalost.
Ha kijön a T-M-os frissítés, akkor minden beállításom, telefonkönyv, stb marad, mint az eddigieknél, vagy törlődik? Csináljak mentést?
Egyébként nagyon szuper telefon, csak én nem értek hozzá. Jó kérdés, minek nekem okostelefon....
-
aero.
veterán
Min szenvedsz? 10 percél nem több az egész.
csiziktomi: Az ICS rootról találsz az elmúlt 200hsz-ben bőven infót, ami az ICS-t illeti. Többet nem fogsz, ugyanis csak a függetlenek bootloadere nyitható. Kernelt meg csak úgy tudsz cserélni. Ez nem csak hogy itt, de még xda-n is ritka. Vannak romok, de sosem lesz belőle egy X8.
-
snecizero
senior tag
Nem akartam senkit megbántani ,ha sikerült akkor elnézést kérek. Emberek vagyunk és nem vagyunk egyformák. Most ,hogy 12 napja megvan a telefonom azt mondhatom ebben az árban egy jó döntés volt. Mindenkinek ezt ajánlom. Fura hogy ilyen olcsón hozzá lehet jutni. Ez már egy kicsit gyanús !
[ Szerkesztve ]
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
Kuruc2
senior tag
válasz snecizero #6557 üzenetére
Nem bántottál meg senkit, ahhoz csúnyákat kellene mondani egymásra.
Amúgy nem gyanús, SE márkánál volt már ilyenre példa korábban is, hogy agyonveri ár-érték arányban a többit.
A 36-ért rendelt LWW előtt egy HTC Wildfire S-et rendeltem 50-ért, ugyanúgy a rózsaszínektől, de 8 napon belül vissza is küldtem, szörnyű volt. Lassú, bug-os, gyengeakksis, katasztrófális hangzás, mind hangszóróval, mind fülessel.
Az LWW-t pont nekem gyártották, ez a méret kellett nekem, ezzel a tudással, ezzel a sebességgel, és szerencsére ezzel az árral.
Így, 32 gigás class10-es SD-vel tökéletes. Hét oldal szoftvert rápakoltam (a zseblámpától a frankó navigációs programig), és 70 nap újraindítás nélkül is villámgyors volt (se bug, se lassulás). A legnagyobb gondom vele az akksi üzemideje, de az ugye többi androidosnál is hasonló. Kár hogy azt nem sikerült fejleszteni ezekhez az okostelefonokhoz még jót.
[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
razorka777
veterán
azt vettem észre az ics nél,mintha nehezebben reagálna az érintésre,gb nél ezt nem tapasztaltam(nova launchert használok).néha picit erősebben kell nyomnom az ikonra,h reagáljon.:-)
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
aero.
veterán
válasz razorka777 #6561 üzenetére
Az a nova launcher miatt lehet. Nem erősen kell nyomni, hanem az ikon teteje fele kell tapogatni, ha a program nevére nyomsz egyáltalán nem indul el.
A görgetés viszont lassabb lett.[ Szerkesztve ]
-
aakosch
tag
Nekem apexszel ugyanolyan mint GB-n.
Más:
Nektek is veszedelmes hangos már a legkisebb hangerőn is a csörgés? Letépi a fejem az asztalon csörögve is.Szerk.: Áh xLoud Amugy mintha fruit ninja kicsit szaggatna...
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz razorka777 #6565 üzenetére
Apex a legjobb
-
Deck
titán
Ha nem jó a töltőm kábele és beviszem azt ki cserélik ugye? Mivel, ha töltőm van és mozgatom picit is a kábelt vagy a telefont elmegy a töltés. Másik kábellel nincs ilyen probléma tökéletes. Természetesen garanciális.
PS5
-
mathaus=)
senior tag
Pont ma próbáltam ki a Launcherprot és semmibaja a fagyival, tökéletesen fut!
-
szjoci
őstag
Nekem ment rendesen a launcher pro. Mi a problémád vele?
-
fatal`
titán
Kábelre nem nagyon van garancia mert többnyire fizikai sérülés. Bár, ha csak belül van megtörve megpróbálkozhatsz vele. De 800-1000ft körül van egy kábel, nem egy akkora összeg.
(#6569) szjoci: Nincs GPU gyorsítás és már rég nem fejlesztik. Apex sokkal jobb.
[ Szerkesztve ]
-
snecizero
senior tag
Egy nagyon hülye kérdés ; mi az a launcher ?
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
Deck
titán
válasz molnarpeter #6572 üzenetére
Megmondom őszintén egyszer kiborult a kábel végére a tej véletlenül.
Egyből letöröltem majd kiraktam, hogy száradjon, ne legyen tej szaga, rendesen tölt stb csak elmegy néha ha úgy mozgatom. Nem akarom, hogy valami kárt tegyen a telefonban töltés közben, bár lehet nem tud.PS5
-
razorka777
veterán
Az apex launcherben a főképernyőre kirakott programok ikonjai alatt nem irja ki a neveket.
Nem találtam semmi beállítást.amivel ezt "orvosolni" lehet.Lehet egyáltalán?Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
Deck
titán
válasz razorka777 #6578 üzenetére
Apex Beállítások - Képernyő beállítása - Ikonok nevének elrejtése, pipa ki
Erre gondolsz?
szerk: Ha még így se akkor: Beállítások - Alkalmazások - Apex Launcher - adatok törlése
Így már jó nálam
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
válasz razorka777 #6580 üzenetére
Igen így jó lett, de egy idő után szintén eltűnnek a nevek az ikonok alól.. Lehet bug lesz.
PS5
-
djrobaa
aktív tag
Sziasztok.
Vettem én is egy ilyen telót az asszonynak. Tetszik neki meg nekem is, de jólenne kipróbálni az ICS-t. Sok jót olvastam róla itt Tőletek. Azt elkell mondjam, hogy ez az első Androidos telója és nekem is. Eddig csak Symbianos volt. Az lenne a kérdésem, hogy hol található (ha van egyáltalán) T-Mobileos rom amivel kaptuk a telcsit? Esetleges garanciális ügyintézés érdekében azt tenném vissza rá. Ha valakinek van egy és megosztaná annak örülnék. A másik pedig, hogy a .58-as romot muszály rootolni ICS felrakása elött? Nem gond a rootolás mert már elég sokat olvastam róla mióta megvan a teló.
Elnézést a sok kérdésért, de mint irtam fentebb még nemvolt Androidos készülékünk.
.:: iPhone 13 Pro 128GB ::. Fanatec CSR Elite Wheel - CSR Elite Pedals
-
szjoci
őstag
Jó ez az ics, de sajnos pár app nem fut rajta amit megvettem vagy szeretek (pl. agenda widget, könig pizza, root explorer) és így ment vissza a gb. Majd később újrapróbálkozom :-S
[ Szerkesztve ]
-
razorka777
veterán
Nekem valamiért a flash nem megy.GB-n nem volt vele gond.
Más:miért kellett megcserélni az oké és a mégse "gombokat"?Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
molnarpeter
nagyúr
válasz razorka777 #6590 üzenetére
Jobbkezeseknek így jobban kézre áll. Legalábbis a gugli szerint többet nyomkodják jobbkezesek az ok gombot
mp
-
razorka777
veterán
-
anatre1
tag
Ha beállítom alapértelmezettnek az apex launchert, akkor többet nem tudom majd használni a gyárit, ha ahhoz lenne kedvem?
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát"-Bog \\\ /tele/kommunikáció minden mennyiségben
-
aakosch
tag
Antutut néztetek már ICS-en? Nekem még azt is megdobta egy 200-assal. Így olyan 3050 körül produkál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Autós topik
- Windows 7
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Bestbuy játékok
- Lexus, Toyota topik
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest