Hirdetés

Aktív témák

  • peterk

    senior tag

    válasz Kapanyél #3752 üzenetére

    Ismerem ezt az érzést, de hidd el - bár az írásod alapján szerintem magad is tudod -, hogy ez csak az "új kütyüm van, úgy nyomogatnám egy kicsit" effektus miatt van. :)

    Új teló, az ember kicsit nyomogatná, kicsit próbálgatná, de fél nap alatt kimerül, végére jut mindennek, és utána marad az üres érzés. Ezt tudná pótolni a nagy appstore, ahonnan skinek garmadáját és mindenféle értelmes és értelmetlen progik tömegét lehetne letölteni. Sajnos ez még nincs badára.

    De vígasztaljon a tudat, hogy ez csak az első 3 hetet rontja el. :) Az emberek többsége az újdonság varázsa miatti "mindent ki akarok próbálni" hozzáállásból hamar visszavedlik normál felhasználóvá, és arra használja a kütyüt amire megvette. Mivel írod, hogy alapvetően telefonnak vetted, így hasonló cipőben járhatunk. Pár hét után én se fogom másra használni, mint felefonnak a zsebemben, ébreszteni, és alkalmanként ha olyan helyzet adódik (strandon, utazásnál, orvosnál, stb.) elütni a várakozási időt némi multimédiával. A funkciók többsége tehát alkalomszerű használatra kell, arra meg már most is bőven elegendő.

    Viszont formás, okostelefonhoz mérten kicsi, gyors, gyönyörű a képe, szóval hosszú távon visszahozza azt, amit az első 3 hétben elveszítünk. :) És azért szó sincs arról, hogy néhány hónapos távlatban ne lenne esély a frissítésre, és egy csomó appstore-os programra.

    Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

Aktív témák