- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pahynor
csendes tag
válasz Dhampir #3606 üzenetére
Igen erősen gondolkodtam ezen én is, persze.
Viszont talán átmenetileg megoldódott a probléma, mert eszembe jutott, hogy van egy Nokia C5-ös telefon is a családban elfekvőben. Totál elfelejtettem.
Ezzel talán kihúzom átmenetileg, bár ugye simbian az op rendszere...
Azért kösz a válaszokat!
-
veterán
válasz pahynor #3599 üzenetére
Nem, lécci ne csináld ezt. 2 év rabláncot aláírni egy nem-okosért, a lehető legnagyobb baromság, oktalan pazarlás lenne. Én még egy féláron, részletre megvett jófajta okoson is tépelődtem, mert 2 év az hosszú idő ám.
Ne tedd egy szarért (má' elnézést, érts jól!)Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
-
bruno008
csendes tag
Sziasztok!
5610 telefonra próbáltam (kisméretű) programot telepíteni (jar formátum), de azt írja ki s gép, hogy a letöltött JAR file érvénytelen.. Régebben simán ment.
Gyakorlatilag, különböző zenelejátszót próbáltam, kb. 5-6 félét, de mindegyiknél ezt írta ki.
(VLC_MediaPlayer,Kdplayers,Music-Player,Ttpod,Real-player)Mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
-
pahynor
csendes tag
válasz Dhampir #3608 üzenetére
C5-03. De a mai napom nem volt túl biztató vele. Fél nap alatt a lemerülés határára került, pedig nagyon nem is neteztem vele. Többször lefagyogatott, illetve hiába állítottam be az emailek automatikus frissítését, csak akkor jelennek meg az új emailek, ha belépek a levelezőbe. Addig még csak jelzést sem kapok róluk. És idegesítően érzékeny, mondhatni érzéketlen a képernyője.
A 6303-assal jobban meg voltam békülve, de annak meg beszélgetés közben sz@rakodik a hangszórója már.
Hiába, egyik sem mai gyerek már.
-
dik
őstag
Néztem videókat a szétszedéséről. Csak az a szétpatintási rész aggaszt egy kicsit, nincs olyan kis háromszög alakú szerszámom hozzá. Valaki szedte már szét és mit használt hozzá ami nem tesz kárt benne?
Csak idegesít hogy nincs rezgője nyilván szétszedem és meglesem lehet csak nem érintkezik a motor."A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
dik
őstag
Ok mindegy már...
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
dik
őstag
Tökéletesen működik a gitár pengető (medium) szétszedésre. Csak a memória kártyámat megette a fene valamiért benne. Persze némi kis koszt leszámítva nem találtam nagy baját. Reméltem nem fog érintkezni vagy valami a motor azért nem rezeg, de sajnos nem. A kártyát sajnálom nem tudom mi történhetett vele egyik pillanatról a másikra odalett...
-
veterán
válasz pahynor #3614 üzenetére
Amúgy egy nem-okos kezelése sztem nem egyszerűbb. Szerintem egy ikont megérinteni egy érintőfelületen sokkal egyszerűbb és gyorsabb, mint sok gombnyomással lefeljobbrabalra bóklászni a menüben.
Az üzemjidő az egyetlen hátrányos tényező (na meg a törékenység).Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
De van aki azért vesz ilyen kütyüt hogy hosszú üzemidővel mindég elérhető legyen, és nem szereti dédelgetni, mert csak beteszi a zsebbe a kulcs mellé és köszönöm. Sok ilyen ismerősöm van.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
dik
őstag
Kommunikációs féltégla kell a francnak. Az enyém is belassul egy idő után úgy eszméletlen. Szinte használhatatlan lett. Csinálhattam én neki visszaállítást bármit. Mikor felteszek rá valamit egyből vége van. Nem kell az ilyen. Kis kijelzőn a net hát igen az egy semmi. Szóval jók ezek a hagyományosak azért. Én nagyon szeretem őket. Bár hogy ez a jók kis s5610-nek kinyult a rezgője azért kellemetlen...
-
-
dik
őstag
válasz Luck Dragon #3626 üzenetére
Ez hiba volt olyat rendelni...
-
-
dik
őstag
válasz Luck Dragon #3628 üzenetére
A régiek meg jó lennének nekem.
-
-
dik
őstag
válasz Luck Dragon #3630 üzenetére
Azt kell mondani elveszett...
-
-
dik
őstag
-
veterán
válasz Dhampir #3634 üzenetére
És az általam nagyon szeretett tesco opendottól is jobbakat készít (opendott katasztrofálisan zajos)
De az LG Spirit, vagy az új szerzemény Galaxy Grand Prime sokkal jobb az S5610-től.A beépített lednek idővel csökken a fényereje ? Anno kifejezetten erősnek tűnt, ma mindhárom említett erősebb tőle.
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
veterán
Szerintetek érdemes megvenni az utódot az s5611?
Mivel sajnos már nem lehet kapni az s5610-et. -
batagy
őstag
válasz gyuri2008 #3637 üzenetére
Én 1 éve használom az 5611-est.
3G le van tiltva, netezés és semmilyen alkalmazást nem használok rajta. Csupán néhány hívás hetente és pár SMS. Nagyon ritkán fotózok is vele, de csak feljegyzés célzattal. Heti egyszer feltöltöm az akksit.Én elégedett vagyok vele, ezzel a használattal.
Egyetlen negatívum, ami eszembe jut, hogy a hívás végeztével sokáig, kb 10 másodpercig még gondolkozik vagy nem tudom mit csinál, mire teljesen visszatér alapállapotba, de megszokható.Az 5611 még mindig 100-szor jobb mint egy okostelefon, mely megöli az életedet.
[ Szerkesztve ]
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Van arra mód, hogy a fényképező hangeffektusát kikapcsoljam?
Elsősorban, mikor némítva van a telefon, de ha globálisan kikapcsolom, az is megfelel nekem.
S5611.Kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest