Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • baloghab

    csendes tag

    Sziasztok!

    A telenor érdekes árszabásának köszönhetően tegnap boldog tulajdonosa lettem egy Omnia 7-esnek. A wp7-ről szóló cikket elolvastam, meg a telefon tesztjét is, ezek alapján nem tűnt rossz választásnak a cucc.

    Új vagyok még az érintős windowos rendszerben (a régiben sem voltam otthon), meg úgy egyáltalán androidot láttam párszor, meg 3g iphone-t (sokáig ilyet akartam használtan...), de alapvetően nem értek a rendszerhez. Azt hiszem a problémáim is ebből adódnak. mert a sim kártya betétele után végigcsináltam az utasításokat, meg bejelentkeztem gmailbe, fb-ba, wlive-ba, és most kicsit kusza a telefonom.

    Kérlek tapasztalt fórumtársak, segítsetek, visszaolvasva ugyanis nem találtam megoldást (persze nem néztem meg az összes 8000 hsz-t, utólag is bocsánat érte)

    Problémáim:

    A gmail címtáram rendben van tartva, onnan a kontaktok megjelentek a people-ben. A fb bejelentkezés után az összes ismerősöm is bekerült, ezzel a legtöbb név duplán látszik. Hogy lehet ezeket összepárosítani? Esetleg már párosítva letölteni?

    Egy account beállítása után előbb szinkronizál, aztán lehet beállítani, h. mit is szeretnék szinkronizálni. Ezen lehet változtatni? (megelőzendő az összes msn partnerem people-be tételét)

    Mit, és hogy kell beállítani, hogy a marketplace betöltődjön? Tisztes magyarsággal én a valós infokat adtam meg, így viszont közli a rendszer, hogy az én régiómban még nem elérhető.

    A tesztben olvastam, hogy csengőhangot csak a listából állíthatok be, zenét nem, ezen lehet változtatni? (vmi segédprogi?)

    Úgy általában kérlek javasoljatok hasznos programokat, játékokat, akármit ami a telefon használatát jobbá teszi!

    Előre is nagyon köszönöm a segítséget! És elnézést kérek azoktól, akiket ezek az alap problémák már nem érintenek, és emiatt a hsz-omat bosszantónak találták!

    Üdv:
    Bence

Új hozzászólás Aktív témák