- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
-
Dunbar
senior tag
Egyébként volt ez a reklámja a MS-nak, hogy WP7 megvéd a telefonjainktól. Ez kb. annyit jelent, hogy amit Androidnál telefonon csináltam, ahhoz itt gép kell, meg zune, mert telóról nem tudsz semmit változtatni
-
Darellus92
aktív tag
Nem tudok SMS-t írni az egyik barátom ilyen telefonjával. Amikor elküldöm az üzenetet, kiírja a szöveg alá, hogy "Nem sikerült, próbálja újra!" Azt már fölösleges mondanom, hogy újrapróbálás után is ugyanezt kapom. Tud valaki megoldást? (Igen, van fedezet a kártyán.)
[ Szerkesztve ]
HTC = Help This Company
-
rebugra
aktív tag
válasz Darellus92 #12704 üzenetére
Settings -> Applications -> Messaging -> SMS centre number (azaz szolgáltató száma) helyesen kell kitölteni, akkor működnie kell.
(Bár ahogy SIM kártyát teszel bele, ez automatikusan kitöltődik)[ Szerkesztve ]
═════════════ --==[ FinestMedia Werbetechniker ]==-- ═══════════
-
válasz Darellus92 #12704 üzenetére
Nézd meg az SMS Center számát a beállításokban, hogy megfelel-e a szolgáltatójához tartózónak.
“All nothings are not equal.”
-
Hido
tag
válasz enginev3.0 #12688 üzenetére
Köszi a választ, már csak arra lennék kíváncsi, hogy a Tom XAP miért áll le folyton "Tom XAP Installer működése leállt" windows alatt? Esetleg nem tetszik neki a Vista 64 bit?
-
legiaap
félisten
A gMaps Pro másnál is lassú? Mikor nagyítok a térképen tök lassan tölti be.
(Még NoDo van fent nekem, ha ez számít valamit is)How are U today? Just kidding...I don't care!
-
bendzso
senior tag
Sziasztok!
Kaptam egy olyan sms-t, amiben van egy link, hogy get media content now, ez gondolom egy mms szeretne lenni. Amikor rákattintok a linkre, akkor újra elküldi az üzenetet. Mit tudok tenni vele, hogy megnézhessem? T-mobilos telefonról van szó.
-
Lall
veterán
válasz bendzso #12710 üzenetére
3G kapcsolat kell hozzá, hogy letöltse, ha ez van, akkor az MMS beállításaid nem jók. Ehhez töltsd le a Marketplace Samsung Hub-jából a Network Profile nevű appot. Indítsd el és állítsd be a szolgáltatód. Ez bekonfigolja a szolgáltatódhoz tartozó MMS beállításokat.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
RaveForce
veterán
7008nál nem frissül tovább a telom amiota ujraraktam a 7004et..vki tipp?
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
catroot
veterán
Ma megint tapasztaltam, hogy süket a telefon...
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Воланд
titán
válasz Воланд #12590 üzenetére
Probléma megszűnt. Teljesen "szétszedtem" a live fiókot meg a facebook-ot, egy nap múlva újra összekötöttem, most már van chat.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
gabor85
őstag
A mai nap mérlege 7712-vel: egy önmagától kikapcsolódó rendszer amit csak akksi kivételével lehetett újraindítani. Ébresztés után bejövő hívás nem megjelenítése.
ühhüm. -
Blyan
félisten
válasz moonman #12719 üzenetére
Azt írtam, hogy ez lehet az egyik. Beláthatod, csak mert Neked nincs vele bajod, másnak még lehet, tekintve, hogy ez Beta állapotú os.
De lehet a Samsung sara is, ami azért elég ciki.
Ja, és csúsztatsz, az enyém megy 17 nap 9 órája, és a Tied egy nappal le van maradva.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
moonman
titán
a 7712 szerintem annyira béta, hogy nem nyomták még rá az RTM plecsnit. tekintve, hogy a beta1-gyel én is szívtam párat, nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy ott inkább valami firmware/hardware kavarás lesz, mert a 7712 bizony atomstabil.
szerk: valóban, csak két hét... francba.
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz Воланд #12716 üzenetére
Ne hogy azt mond, hogy a chevronos feltörés miatt nem frissül a telefon, mert kinevetlek
4.7-es zune-al kell frissíteni a telefont 7392-ig és csak utána szabad frissíteni a Zune-t.
Aki ezt elrontotta annak ajánlom, egy másik gépen való kipróbálást, vagy esetleg vissza 4.7 zune, telefont downgradelni (ha akarja feltörni) frissíteni a telefont 7392-ig majd utána frissíteni a zune-t.
Akinek nem megy sehogy, és azt mondja, hogy a frissítés feltörés miatt, vagy hogy szr ez a megoldás, az hozza el nyugodtan, megcsinálom neki, és miután nagyokat nézve rájön hogy "ja tényleg minden jó" majd én fogok neki szépeket mondani És az a több ezer ember akinek sikerült feltörni, frissíteni, mangot felrakni minden fennakadás nélkül
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Oppenheimer
nagyúr
Nekem 7720 van és mindennaposak a lefagyások/újraindulások. Ma speciel 2 újraindulás volt, kezdek hozzászokni. Létezik hogy ez hardveres probléma?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Land
veterán
válasz Oppenheimer #12724 üzenetére
Nekem ilyet nem csinál.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
rebugra
aktív tag
válasz Oppenheimer #12724 üzenetére
Biztos valami hardveres, én kb. 30 Omnia 7-re raktam már 7720-as Mango-t. És mindenki meg van elégedve vele, semmi akadás, semmi fagyás.
═════════════ --==[ FinestMedia Werbetechniker ]==-- ═══════════
-
Воланд
titán
válasz enginev3.0 #12723 üzenetére
Hoho, én csak kérdeztem, nem mondtam azt, hogy az miatt van...
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Auratech
őstag
A flotta kedvezmény miatt rávettem a vezetőséget a vásárlásra. Nálunk is 4 van. Szépen belőttem mindenkinek a profilját, aztán örülnek. A mangót majd én frissítem, ha lesz.. Eddig mindenki elégedett.. Szép a képe és fényes. És nem lényegtelen, hogy office 2010kompatibilis, beépítve. Ez tényleg értékelendő egy gazd. vetetőnek, aki minden levélben táblázatot kap...
[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz rebugra #12726 üzenetére
Szerintem ennek ellenéren is kizárható a hardveres hiba. Nem tudom elképzelni milyen hardverprobléma okozhat olyat, hogy msn-en kapok egy facebookos linket, azt megnyitom, gyanusan lassan elkezdi tölteni az oldalt, közben én szeretnék tabot váltani, de hiába nyomkodom a "tabs"-ot nem jön elő a tabválasztó oldal, aztán egyszer csak lefagy a telefon. Most így belegondolva a legtöbb fagyásom a böngészdévél kapcsolatos...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
kbencee
aktív tag
Sziasztok!
Eléggé off leszek: egy 8 hónapos, Samu garis hibátlan és független 8 gigás Omnia 7-et szerintetek mennyiért lehet eladni?
-
enginev3.0
félisten
válasz kbencee #12737 üzenetére
40-50 között
attól függ hogy gyorsan akarod eladni, vagy ráérősRTM mango alatt nekem még nem volt újraindulás (magától) sem hiba egyetlen alkalmazásban sem, minden tökéletesen megy
Akinek 7008-ról nem akar frissülni, annak itt egy kis leírás, vagy is 2, sajnos ennél jobbat egyenlőre nem tudok adni, mivel nekem egyből frissült, így nem tudom melyik megy biztosan a kettő közül
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
HoReSz1975
őstag
válasz kbencee #12737 üzenetére
Jelenleg én is árúlom, 52.000Ft -ért van kirakva (sokan zsíbasztanak a 45.000Ft -s ajánlatukkal, de nem adom oda, még 48.000Ft -ért sem), de agyalok, hogy emelni kellene, mert a T-Mobil -nál jócskán emeltek rajta 75999Ft WebShop ár, a Bolti ár 79.999Ft, ha jön a Mango, szerintem feljebb megy az ára
-
RaveForce
veterán
válasz HoReSz1975 #12739 üzenetére
én 54ért rendeltem zsir ujat foliásat függetlent tartozékokkal, szal az 52 pöppet magas
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
RaveForce
veterán
válasz Herczi #12741 üzenetére
http://www.gsmline.hu/mobiltelefon/16447-samsung-i8700-omnia-7
oktoberben viszont necces h találsz még ujan..
-
HoReSz1975
őstag
válasz RaveForce #12740 üzenetére
Gondolom az se most volt Sehol nem lehet kapni... Tök egyértelmű, ha vlmit nem lehet kapni, egyből emelkedni fog az ára, olyan, mint pld.: a DDR1 és a DDR3 -as ram, a réginek sokkal nagyobb az ára, mert ritkaság, holott sok mindenkinek van még régi PC -je és ők keresik is
[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
válasz HoReSz1975 #12744 üzenetére
Gondolom az se most volt
nincs még egy hónapja se..
-
tutis
őstag
válasz Oppenheimer #12736 üzenetére
Nekem eddig sose fagyott vagy indult újra, de tegnap elött elkezdtem letölteni a turn by turn navihoz a térképet, és míg letöltötte 1 nap alatt a térképet, vagy 4x újraindult. A progi mondjuk a marketemet is elrontotta, le is szedtem, remélem nem lesz több újraindulás.
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
bigsee
addikt
Nah szóval, leírom a bánatomat, hátha mire hazajövök melóból valaki megszán és segít. Most hogy jön a Mango, gondoltam egy merészet és visszasütöttem a TMob-os JJ6-ot a gépre, az szépen fel is ment és akkor történhetett valami, mert a 7008-nál nem akar tovább menni, arra írja ki, hogy nem szükséges frissíteni.
Jah, DL mód - megint - nem megy, helyette a csatlakozásra felszólító jel (telefon->usb kábel-> szgép) jelenik csak meg...
Próbáltam visszaállítást, ráfrissítést, semmi, a keresőbe beírtam a két kódot (már nem tudom őket fejből, de) mindkét kódnál ugyanarra jutottam a neten olvasottak alapján, hogy annak márpedig mennie kell simán, de nem megy... A Windows support tool már nem támogatja ugye a 7008-as, vagy annál újabb softot, nem megy a recovery...
Most azon vagyok hogy újra beszerzek ellenállásokat a JIG-hez (a régit valahova eltökítettem) és elölről kezdem, azonban félek, hogy ennek mg rosszabb vége lenne... A telefon megy BTW, csak a 7008-as van rajta...
Valaki help?!
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest