- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz RaveForce #13699 üzenetére
Nem. Feltelepül, bent van a settingsben, elindítom, de csak sötét képernyő, aztán vissza is lép a settingsbe.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
tutis
őstag
[erre] valaki?
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
veterán
A Samsung új frissítése után megint marhára felerősödött az ébresztés hangereje és semmilyen hatással nincs rá a rendszer hangerejének csökkentése. Pedig már reménykedtem, hogy végre összeáll a rendszer.
Tud valaki erre valami jó megoldást? (tudom, ne használjam, meg rosszul fogom )
-
catroot
veterán
válasz Oppenheimer #13707 üzenetére
Én eddig úgy keltem, hogy szólt az Omnia és a Blade is... volt, amikor hirtelen azt se tudtam, hogy melyiket nyomjam Most már csak az Omnia van meg, úgy állítottam be, hogy több időt adok meg, aztán csak nem szívat meg.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
ge.k.ko
tag
Sziasztok,
pár oldalt visszaolvastam, de nem találtam választ -pedig biztos van - úgy hogy direktben kérdezem:
T-től származó Omnia 7-esre lesz egyáltalán Mango? Elfekvő készülék, gondoltam kipróbálom, hátha ez már bejön, de azt írja, nincs frissítés.
Köszi,
G.
-
Воланд
titán
válasz ge.k.ko #13714 üzenetére
Várni kell, nem kapja meg mindenki egyszerre, ráadásul a t-s Omniák egy részével megint valami b@szakodás megy. [link]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
savoo
addikt
válasz ge.k.ko #13714 üzenetére
Azt írtad, hogy visszaolvastál, ha ez igaz, akkor látnod kellett volna, hogy akinek nem megy magától az a net megszakításos módszerrel tudta kikényszeríteni idő előtt a frissítést.
hogy a kérdésre is válaszoljak -
Auratech
őstag
-
engusz
veterán
-
Auratech
őstag
A nagy ijedtségre most veszek a csemetémnem egy optimus7-et. Megtetszett neki a gyümölcs..
Auratech Field Recording
-
Blyan
félisten
válasz moonman #13728 üzenetére
Valszeg, mert nekem sosem volt ilyen problémám (bár heti ha egy alkalommal kelek telefonra)... és LG-sektől sem hallottam még.
Amúgy nem is értem, hogy fordulhat ez elő még mindig.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
catroot
veterán
válasz moonman #13728 üzenetére
Én is kezdetektől fogva arra kelek (ha leszámítjuk, hogy eddig Blade is nyivákolt) és szerintem totál jó erre kelni, nem olyan, hogy megáll tőle a szívem és fel is ébredek.
@(#13709) Blyan
Hát engem az Omnia egyszer szopatott már be, hála az fw bugnak, amikor süket volt a hátsó hangszóró, meg még az elülső is... szerencsém volt, hogy előtte ébredtem fel, csak arra lettem figyelmes, hogy rezeg valami az ágy mellett.
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
Ha lesz majd Nokia Maps, akkor remélem a keresést valahogy lokalizálják, mert a Bing Maps-el az a bajom, hogy nem tudok magyar címekre rákeresni, csak településekre
-
Blyan
félisten
válasz catroot #13733 üzenetére
Hááát én remélem, de mivel Bing map az alap, így elég nagy szopás - a webes alapú bing map sem talál magyar címeket (legalább nekem nem sikerült).
A Symbianon használatos Maps kellene, az bőven használható lenne.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Oppenheimer
nagyúr
http://mobilarena.hu/tema/samsung_galaxy_s_i_ii_felhasznalok_off_topicja/friss.html#msg21720
Segítség
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #13736 üzenetére
Na bazz, link gomb?
Kellett Neked droidbuzikkal leállni egy kis diskurzusra.
Amúgy LOL, nekem fontosabb, hogy elérjenek, minthogy az aktuális f@szom tudja játékkal milyen pontot érek el éppen, vagy ki lő fejbe, de van akinek ez való.[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
válasz Oppenheimer #13738 üzenetére
berakod dőltbe és átírod az i-t L-re.
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #13738 üzenetére
Bepotyogni meg lusta vagy?
-
Land
veterán
Ha elgépeltem valamit, akkor hogy tudok a mondjuk egy szó közepébe belebökni, hogy egy adott betűt ki tudjak törölni, mint Droid alatt? Ha rábökök, akkor kijelöli max a szót, de nem tudtam simán csak a villogó függőleges vonalat előhozni.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
Fenntartott hely és egyéb tartalom 4.46 GB. Ez most a foglalt vagy ennyi van fenntartva? Hogy tudom ezt csökkenteni? Van 2 GB Zeném és 35 játékom, ami kötve hiszem, hogy 6 Gb-ot foglal...
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Воланд
titán
De, az a 35 db jatek eleg sok helyet foglalhat, plusz oda kerulnek az appok altal elmentett, adatok meg az e-mailek.
A telefont csatlakoztatni kell a Zune-hoz, settings, phone, reserved space.
-
Oppenheimer
nagyúr
Mi lesz a 4 gigás telefonokkal később?!
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Auratech
őstag
válasz slynevem #13735 üzenetére
Nyilván omniát venék, ha lenne még (flottában) A telenornál nagy durcásan még tudnak talán optimus7-et adni, 29-ropiért. Szóval ez a lényeg. Amúgy csemetémnek a beépített dlna és a 16Gb kedvesebb, mint az amoled és a gg. A mangó neki is tetszik. Ezen az áron blade, vagy xperia8 a lehetőség, vagy valami 480x320-as képű kicsi samu droid. Mondjuk rá blade árban van (ha még van) és azért nem egy kategória.
Auratech Field Recording
-
slynevem
tag
válasz Auratech #13749 üzenetére
Custom rom mellett nem olyan gáz a blade, de az tény, hogy nem egy kategória
Én tegnap vettem az Omnia 7-et egyből ment is rá a Mango. Nem volt még wp7-em csak android (vagy 10 fajta mobillal) meg iphone 3gs szóval ki akartam próbálni.Eddig nagyon fasza minden szóval csak ajánlani tudom
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest