- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Még nem vettem meg a telót, de érdekelne pl, h kikapcsolt állapotban ébreszt-e a telefon, illetve, h a Mango van magyar nyelvvel is (mintha olvastam volna itt, h nem)?
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Freddycom #13951 üzenetére
Nem, nem ébreszt.
Még (?) nincs magyar nyelv, elvileg majd később lesz és lehet vinni szervizbe frissíteni."Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
őstag
válasz Oppenheimer #13954 üzenetére
Értem, kösz neked is.
-
legiaap
félisten
Sosem értem meg miért olyan fontos, hogy valami kikapcsolt állapotban is ébreszt-e.
A vekkerből ha kivesszük az elemet az sem fog ébreszteni...How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Nekem egy hétig nem volt netem amire felcsatlakozzak wifisen és megérezte a telefonom.
Ez az egy hét alatt 400 mega fogyott el a mobilnetemből úgy hogy nem is igen neteztem durván.
Szóval kell a wifi a wp7-nek. Jó lenne ha jönne egy Opera Mini erre a platformra is.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
dzudzu
tag
srácok, skype-al kapcsolatban nincsen valami info?!
-
Воланд
titán
válasz legiaap #13963 üzenetére
Így van, nálam most 10 óra alatt két százalékot csökkent a töltöttség szintje.
Az durva, mert nekem 500MB-os csomag elég egy hónapban, bár itthon van wifi, suliban meg egész nap gép előtt ülők, de azért szoktam nyúzni én is rendesen.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz dzudzu #13964 üzenetére
Nincs. Elméletileg majd a wp8-ban, vagy még az azt megelőző frissítésben integrálják és onnantól a rendszer része lesz, addig meg lesz majd valami app, de még a felvásárlás sem zárult le.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Lall
veterán
válasz Freddycom #13961 üzenetére
Amíg kikapcsolt állapotból bejelentkezik többet megeszik az akksiból, mint maga az egész éjszakás airplane mód. Azt már csak halkan kérdezem, ha 7-8 órás üzemidőről beszélünk (és ez kb. valós is), akkor éjszaka nem töltőn van a teló?
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
-
őstag
Nokia N97-em volt korábban, azt minden második napon dugtam rá csak töltőre, viszonlyag jól bírta.
Itt a 7-8 órát arra írtam, h kb ennyit alszik az ember és ez idő alatt ne fogyassza az akksit. De mondtátok, h airplane mód, meg bekapcsoláskor többet merül, mintha airplane módban stagnálna. -
Auratech
őstag
Az eq sehol. Az talán a végén kerül bele. Szarul sehol sem vagyok a projekttel. A progi fő váza megvan, aztán meg melózom a pénzemért tizensok órát. Most éppen netuddmeg..
A novemberi w7p találkozóra igyekszem valami demót összehozni. Azt szeretném..Auratech Field Recording
-
Lall
veterán
válasz Freddycom #13970 üzenetére
Én az üzemidőt a napközbeni használatra értettem. Normális felhasználás mellett (3G bekapcsolva, net, email, telefon) egy töltéssel kb. 8-10 órát bír. Ezzel azt akartam mondani, hogy estére úgy is töltőre kell rakni. Ráadásul a WP7 telefonokat nem lehet kikapcsolt állapotban tölteni (értsd. ha le is merült csontra egy idő után bekapcsol a töltés közben magától). Amúgy ez a kikapcsolom a telefonom valami régi beidegződés, ami nem baj, csak manapság már teljesen feleslegessé vált.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
catroot
veterán
válasz Freddycom #13961 üzenetére
Csak az a baj, hogy sokat eszik, ha be kell bootolnia. Viszont, ha repülőmódban van éjszakára, akkor csekélyebb a fogyasztása.
Sorry, látom már írták előttem.
@(#13973) Freddycom
Egyébként ki se kell kapcsolni a telót, akár több hónapon keresztül úgy használod, hogy nincs ki- és bekapcsolva.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Воланд
titán
-
Воланд
titán
-
legiaap
félisten
Most próbáltam csoportos sms-t küldeni (két embernek egyszerre) és nem engedte elküldeni. Külön külön simán. Mi lehet ennek a gondja?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Keni21
tag
Sziasztok most talált a zune valami frissítést és meg szerettem volna csinálni de hibát észlelet és most a telefon még abban a módban van akármit csináltam vele. Ilyenkor mit lehet csinálni vele?
"Könnyebb hazudni, mint szembenézni az igazsággal." PM
-
Oppenheimer
nagyúr
Vegyetek fel x-box live-on! Oppenheimer ur
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
catroot
veterán
válasz Oppenheimer #13990 üzenetére
Megtörtént, bár én még x-box "szűz" vagyok...
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
őstag
Proxykat minden további nélkül kezeli az OS, igaz?
-
őstag
válasz Sweet Lou 6 #13994 üzenetére
Valószínű erre gondolok, koleszban adott proxy (cím+port) mögül lehet csak netezni. A második részét nem is értem, az az igazság. Illetve hát a szavakat értem, de nem tudom hogyan különbözik az elsőtől.
Köszi a választ. -
őstag
válasz Sweet Lou 6 #13996 üzenetére
Jól van akkor, köszöntem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest