- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alwares
aktív tag
Elindult a webes market is. Ha kiválaszod a megfelelő régiót (amihez a Live accod van rendelve) akkor egyből tudsz ingyenes és fizetős programokat-játékokat leszedni.
Simán van olyan jó mint a droidos és mindez 1 évvel a megjelenés után. Csak reméltem, hogy ennyire rohamtempóban fog fejlődni.
http://www.windowsphone.com/en-GB/marketplace -
Donnie
őstag
Microsoft's Where's my phone update? web page gets a refresh--Mango scheduled worldwide
Jelenleg 2-es fázisnál járunk!
Stage 2: Scheduling
Microsoft is scheduling the update for delivery. This phase typically lasts 10 business days or less. -
immi77
tag
Frissült az MS Where's my phone update oldala is.
Flickr: http://goo.gl/CQVhcp
-
front3r
őstag
válasz Donnie #12802 üzenetére
Akkor nem értem, minek tiltották le a korábbi frissítéseket ha nem ma érkezik? :S
Szolgáltatói részről persze más a szitu, na de azért globálisan letiltani és nem az nap elérhetővé tenni független telefonokon a Mango-t, az inkább kitolás.PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
tikki
csendes tag
Üdv!
Létezik, hogy még itt kapható?
http://www.nextelgsm.hu/25-Samsung/467-Samsung-i8700-Omnia7-8GB-EU.html?keyword=omnia
Ismeri valaki ezt a boltot?
-
Hido
tag
...akkor én is linkelek:
[ Szerkesztve ]
-
FRENK1988
veterán
Lehet volt, de már megy a magyar marketplész
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
bigsee
addikt
Meg sem köszöntem a segítő HSZ-eket, ezennel megragadnám az alkalmat és megköszönném annak, aki segített!
Viszont! Az előbbi kis intermezzóm tkp. azért történt meg, mivel vissza szerettem volna állni abba az állapotba, amely a szűz, újonnan bekapcsolt telefonra oly jellemző... elfelejteni a Zune, NET, migráció, LIVE és ilyen csúnya szavakat és elölről kezdeni a telefont beállítani, mint egy kezdő...
A jelenlegi állásom:
- van egy Live fiókom, amely át lett migrálva magyarra, nos, ez most jó-e vagy sem?
- van egy másik fiók is, amelyet nem bántottam a migrálással, és abban az állapotában van, amiben a telefonon létrehoztam? Ez most jó nekem vagy sem?
- hogy tudom az egészet tiszta lappal kezdeni? A telefon kötődik-e valamilyen módon a(z eddig ) létrehozott Live fiókokhoz? Hogyan lehet ettől megszabadulni.Nagyon hiányzik az első HSZ, olvastam én itt is, meg más oldalakon is, de mint mondtam elvesztem totál a fenti csúnya szavakban és fingom sincs, merre lépjek, ahhoz, hogy a telefon használható állapotban legyen...
Köszi a segítséget, bármi is az!!!
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
catroot
veterán
válasz bigsee #12813 üzenetére
Hardresettel tudsz "megszabadulni". Az, hogy magyar fiókot használsz-e vagy UK-t, hát nézd: magyart csak mangó után, viszont ott az árak átszámítva kicsit magasabbak, mintha pl. fontban fizetnél. (Vagy dollárban, most pontosan nem tudom.)
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
-
catroot
veterán
válasz bigsee #12815 üzenetére
Igen, nyomsz egy resetet és megadod a tetszőleges régióval rendelkező Live ID-t. Magát az ID-t nem tudom, hogy magán a telefonon létre tudod-e hozni. Ha angol ID-t szeretnél, akkor érdemes azt az adott angol email címet (pl. gmail) regisztrálni a Live-n belül. Tehát nem kell, hogy hotmail legyen.
-
bigsee
addikt
válasz catroot #12816 üzenetére
Kösz. Nem lehet a telefonon létrehozni - ez is egy f*szság - mivel nincs net a HR után, ha meg kilépek a setupból, akkor meg csak a settings/email&accountson belül lehet megadni már létező fiókot
Nah, most létrehoztam egy szűz ID-t, friss ropogós email-al (@live.com) a zune-ban is be tudtam jelentkezni erre (anélkül hogy böfögött volna azért, mert a régió nem egyezik...), viszont a telefonon nincs market ("Marketplace is not yet available in your country/region").
A live.com fiókom a neten USA-s. A telefon válasza - miután azon is USA-t állítottam be - ugyanaz, mint fent... Nah most hol lehet a hiba, a Zune-on keresztül van net, a telefonon pedig nincs?
-
catroot
veterán
válasz bigsee #12817 üzenetére
Hmm... Tehát a géped régiója is USA-ra van állítva? A telefon régióbeállítása önmamában nincs kihatásra magára a marketra asszem.
"Nah most hol lehet a hiba, a Zune-on keresztül van net, a telefonon pedig nincs?"
Ezt úgy érted, hogy ha Zune-n keresztül nézed a market-ot, akkor megy, ha telefonon, akkor nincs? Vagy magára a netkapcsolatra gondolsz, hogy Zune-ra kötve a telefonon van net, de anélkül pedig nincs? Mert akkor az APN-t kellene megnézni.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz bigsee #12817 üzenetére
Halkan megjegyezném, hogy usa régiós liveid-hez nem nagyon fogsz tudni magyar bankkártyát beregisztrálni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
bigsee
addikt
válasz catroot #12818 üzenetére
Hmm... Tehát a géped régiója is USA-ra van állítva? A telefon régióbeállítása önmamában nincs kihatásra magára a marketra asszem.
Hihetetlen, de nem! A gépem (mármint az asztali - W7) magyar régiójú. Korábban ugye a Zune ezen hápogott, hogy addig nem hajlandó belépni a live fiókba, amíg a szgép és a fiók régiója nem egyezik. Most szó nélkül belépett (úgy, hogy a fiók: USA, Omnia 7: USA, szgép: HU).
"Nah most hol lehet a hiba, a Zune-on keresztül van net, a telefonon pedig nincs?"
Ezt úgy érted, hogy ha Zune-n keresztül nézed a market-ot, akkor megy, ha telefonon, akkor nincs?Igen! A telefonon kiírja, hogy nem elérhető a régióban... milyen régióban, lőjem ki a "location"-t is???
Persze, lehet hogy bennem van a hiba, valamit elnézhettem, meg össze vissza mókoltam a cuccost, amiért megbüntet ezért vállalom is a felelősséget, de ezért is szeretném visszaállítani "alapállapotba" (gyak. Mango készre)...
#12819 woland_y2k: bárcsak ott tartanánk már...
-
front3r
őstag
Szinte majdnem mindenhol!!!!
Ha most lechekkoljátok Zune-on akkor lehet bedobja a Mago update-et, már akinek független firmware-je van és nem Mango-ja.PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
Donnie
őstag
Pont írni akartam, hogy USA-ban már mindenhol "delivering update" a státusz, közben meg frissült az nemzetközi oldal is
[ Szerkesztve ]
-
gabor85
őstag
-
engusz
veterán
Basszus, enyem elvileg Horvatorszagbol valo. De nem tudom melyik szolgaltatoe lehetett.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Alwares
aktív tag
-
moonman
titán
-
bigsee
addikt
Olyan görcsbe rándult a gyomrom, mint amikor érettséginél vártam az eredményre... ... rá kell gyújtanom...
-
Donnie
őstag
Hát nekem most Samu update-et jelez a Zune! Nem lehet más, mint a Mango, csak előtte vissza kéne állnom RTM-ről a NODO backupomat biztonság kedvéért (Független a teló)
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
Na nálam eddig semmi. (gyárilag független)
Mondjuk, amilyen szerencsém van ebbe belefogok esni vastagon:
"To help ensure quality, software updates are typically sent out gradually and/or in batches, so it might take several weeks before you receive notice that an update is available for your phone."
[ Szerkesztve ]
-
spider80
őstag
válasz gabor85 #12824 üzenetére
Nekem is,király,mert a beta-ra is simán felteszi. most frissítek. ja és t-mobile-os a teló.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
moonman
titán
najóvan, most már rádugom én is...
-
fahrii
őstag
Egyenlőre még nem szükséges frissítés -.-'
-
Dave™
nagyúr
***Except Samsung Omnia 7 models. Köszönjük, T-mobile. Ismét. A világ egyik legnagyobb szolgáltatójaként nagyon ügyesek vagyok. Megyek hívom is a 1430-at.
Megjegyzem CSAK a T-mobile-nál van ez elvileg, itt a hivatalos oldal.
[ Szerkesztve ]
-
szasza_xp
senior tag
Na, most jutottam el, oda, hogy soha többé, semmi Samsung. A hűtőm, a monitorom, a porszívóm is Samsung és sajna a telefonom is Samsung Omnia 7. Főleg nem a T-mobiletól
Mangó frissítés meg majd valamiikor jövőre.... :S
Ahogy elnézem a ms oldalát[ Szerkesztve ]
“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai
-
catroot
veterán
válasz moonman #12839 üzenetére
Kíváncsi leszek neked jelzi-e, mert ha jól olvastam múltkor, akkor a telefonodon ugyancsak JK1-es fw van, ami nekem.
/én most azon csodálkoztam volna, ha nem szoptam volna a frissítéssel és felkúszna ma, de megint itt van Murphy.../
@moonman
Na, mondom én...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest