- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
r.zozoka
aktív tag
hát igen megint itt van a nagy taskkiller kérdés amit már kegbeszéltünk párszór:-( kell hogy legyen de csak akkir zasználd ha valimi beragad bagy pl ha igot használsz akkor annak az indítása elött(nekem pl még akkor sem kell)
file rendszeres cuccal ha többen is elégedettek lesznek én is kipróbálom:-)
3d draiverről infit tud valaki?
off.: 2 nap és végre suliban is lesz netem:-) persze csak azért hogy rátudjak keresni a tananyaggal kapcsolatos dolgokra:-)
[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
-
BalanceR
addikt
válasz adamfriday #20556 üzenetére
Nekem ez nem megy fel, azt írja, kevés a hely, pedig 50/50 Ram/Rom szabad...
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
vadászcsiga
félisten
válasz adamfriday #20558 üzenetére
Én meg csak úgy Astro-n keresztül és nekem is simán felment, szabad hely:41Mb, telepítés után 40Mb.
[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
válasz adamfriday #20558 üzenetére
Ja...
És arra nincs valakinek ötlete, hogy simán telepítve miért írja, hogy kevés a hely, amikor maga a progi valami 17 MB, a szabad hely meg több , mint a kétszerese?#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
atiapa
tag
válasz vadászcsiga #20555 üzenetére
A gyárit szoktam nézni töltésnél, de utánanézek annak amit mondtál.
Pl. ma 6-kor vettem le a töltőről, 3 telefonálás és egy kis wifi után még mindig 100%-ot mutat a widget (a felbontása 5%), míg ha nem töltöm ennyit, akkor igen gyorsan leesik 95%-ra.[ Szerkesztve ]
-----Ivy-----
-
membrandj
nagyúr
Hali! Érdeklődnék,hogy a telefonnál melyiket kell nézni,ha meg akarjuk tudni,hogy melyik rom van rajta. Alapsáv verziója: i570exxjc1, Build száma: Eclair xxjd2
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
r.zozoka
aktív tag
válasz membrandj #20568 üzenetére
hali, alapsávot kell nézni abból megtudod hogy milyen rom van éppena telódon
a kernelből hogy rootlva van-e és ha igen akkor melyik verzióval
a buildből meg azt tudod meg hogy ....őőő mit is?szal akkor még várat magára a 3d draiver
és arról mitl ehet tudni hogy a flesh palyert csinálgatják vagy van róla valami info hogyan lehet használhatóbbá tenni?
-
BalanceR
addikt
válasz r.zozoka #20570 üzenetére
A FlashPlayerről még semmi info nincs...
Elérhető egy verzió, de szinte csak a reklámok jönnek be vele, minden más 5-10FPS-el megy...
Talán a 2.2vel jön használhatóbb verzió, de nem várok tőle sokat, szerintem erre a Spica hardvere kevés...
Snapdragonnál gyengébb hardveren nem láttam még jól futó flash-t...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
r.zozoka
aktív tag
válasz BalanceR #20571 üzenetére
hát igen ebben azért van valami kicsit kicsike a hardver de talán működni fog annyira hogy ha nem is online filmezésre de legalább 1-2 preces kisvideók megtekinthetők legyenek, online játékok megint nem hiszem hogy telefonr lennének valók, bár aztán lehet hogy van köztük jó is
végeredményben jó lenne ha lenne de tényleg nem létszükséglet
+ami meg már most elérhető azt bele főztem -
r.zozoka
aktív tag
(Shad0w, Depression)
köszike én nyelvújítónak születtema viccet férre téve nem tudok angolul és a google ahogy lefordított az ext2 particionálásos dolgot nem a legvilágossabb
tehát én így értelmeztem: ha elrontom, megunom fogom és odinnal újra húzom a rendszert a megszokott módon és oké! ez Így jó?
a feltevésének a menete: reconveryből 5db zip file (sdkarin 800mb szabadhely)
itt mind1 a sorrend?aki kipróbálta már annak tapasztalatait szeretném meghalgatni róla, van már ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz r.zozoka #20575 üzenetére
A google fordító elég szar munkát végzett, ha mind az öt zip-et fel akarod rakni
data_ext2_update.zip - Will migrate your /data partition to ext2.
system_ext2_update.zip - Will migrate your /system partition to ext2.A fenti kettő kell, sorrend mindegy.
e2fsck.zip - If you are experiencing boot loops, try to run this in recovery.
data_rfs_restore.zip - Will restore your data partition to RFS.
system_rfs_restore.zip - Will restore your system partition to RFS.Második adag, első: ha végtelen boot-ba ütközöl, akkor tedd fel.
Második: Visszaállítja a data partíciót a gyári RFS filerendszerre.
Harmadik: Visszaállítja a system partíciót a gyári RFS filerendszerre.Csak az első kettőt tedd fel, ha végtelen loop van, akkor a harmadikat, ha pedig vissza akarod csinálni, akkor az utolsó kettőt!
Mod: mielőtt megkérded: én nem teszem föl, megvárom a Leshak féle kernel-t, amiben benne lesz.
[ Szerkesztve ]
-
brsanya
csendes tag
Segitséget kérnék!!! A gépem semmit nem lát telefonból USB-n keresztül. Sem win7, sem XP alatt. Mi a teendő ?
-
Saccco
nagyúr
válasz brsanya #20579 üzenetére
Miután összekötötted a géppel, fentről húzd le az értesítési sávot és nyomj rá az "USB Csatlakoztava" sorra, majd Csatolás.
Más:
Van új kernel:
Kernel [LK2.09.6 (Upd SamdroidTools -> Multitouch on/off)]
kapcsolgatható multitouchal█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
brsanya
csendes tag
Nem jelenik meg az értewsitési sávban semmi! Az NPS sem lájta a telefont, még háttértár-ként sem.
-
BalanceR
addikt
válasz Skynet258 #20576 üzenetére
Ha jól látom azt is meg lehetne oldani egy ilyen moddal, hogy a system partíció méretének rovásáta akár kétszeresére is lehetne növelni a data partíciót, és akkor nagyobb helyigényű appok is simán elférnének a telón...
Nem kellene másolgatni a data/app-ból a system/app-ba.#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Chosen
addikt
Nektek mennyire merül a teló?
Naponta kell töltenem, éjszakára felteszem, napközben 1-2 perc telefonálás, egy kis Wifi, egy kis játék, kis zene&videó és máris 70-50% ra lemegy kb. attól függően, hogy mit meddig csinálok. Ha bekapcsolom a GPS-t 10%-ot azonnal leugrik, és pár ~10 percen belül akár 20%-ot is. Két napig nem merem használni, mivel ha nem töltöm, akkor másnap reggel 30%-al indulnék el otthonról.
Más: ha belépek a galériába kiír egy ilyet: "Az android.process.media folyamat váratlanul leállt. Próbálja újra" Egy gomb van a kényszerbezárás. Nagyon idegesítő, mert nem tudok hozzáférni a képeimhez.
-
ravebp
senior tag
még minidig keresem a photofluent nevű progit. Akinek megvan küldje el.
Vagy ha vki tud hasonlót az is jóRave
-
privatposta
tag
válasz Chosen #20586 üzenetére
Nekem is rossz tapasztalataim vannak sajnos az akkuval.
Egész éjszakai töltés után kibírja a napot, de kb. minden második ilyen töltéskör egyszerűen nem töltődik fel. Ha egyetlen másodpercet sem használom, akkor is lemerül délutánra. Máskor hiába csatlakoztatom a töltőt, nem töltődik.
Ez egy nagyon gyenge pontja, pedig én mobilt vettem, és nem vezetékes telefont.
Voltam bent vele a szervízbe, de azt mondták, ha egy napot kibír, akkor az normális...
Semmi nem fut rajta, minden lelőve kikapcsolva, sötétítve stb, stb.
E miatt nagyon szomorú vagyok.
50 %-ról már használat nélkül is elég 1-2 óra, és kikapcsol.
Annyit sem szól, hogy le akar merülni...gáz -
Norbi14
senior tag
válasz privatposta #20588 üzenetére
Hmm ez már azért nagyon durva. Nekem átlagba azért kibír 2napot, kis wifi, mellet.
-
Cyberbeni
addikt
fényerővel lehet takarékoskodni. 0%-al simán elvan fedett helyen, és kint is általában 50%-on jól látható. persze erős napnál fel lehet rakni 100%-ra is. (én pl ezt a widgetet használom)
de éjszaka ha ágyból netezek, még a 0% is kicsit égeti a szemem.[ Szerkesztve ]
-
8zabi
őstag
-
Norbi14
senior tag
camera 360 pro-t felttem, de indításál kiírja hogy tegyek fel újabb verziót, amikor frissíteném market nem is találja a programot, marketen is ha keresőbe beírom hogy camera 360, semmit nem ad ki találatnak.
-
petipetya
nagyúr
Valaki keresett a Spica vagy appz topicban olyan alkalmazást, amely kijelzi, hogy melyik program mennyi netet használ.
Kár, hogy a marketen nem találom.
"nincs rá lezsóidő"
-
Cyberbeni
addikt
a kitchenes htc ime-ben, hogy lehet azt beállítani, hogy az ilyen ratyi ékezetes betűket ne jelenítse meg?
-
Chosen
addikt
Más: ha belépek a galériába kiír egy ilyet: "Az android.process.media folyamat váratlanul leállt. Próbálja újra" Egy gomb van a kényszerbezárás. Nagyon idegesítő, mert nem tudok hozzáférni a képeimhez.
Erre valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest