- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maximum1
őstag
válasz Kokesz0812 #19692 üzenetére
Az xp így is fos meg úgy is.
Szedd le a drivereket meg mindent, indítsd újra, tedd fel a drivert, indítsd újra és jó lesz. -
bigsee
addikt
Valakinél csinált már olyat, hogy se szó se beszéd a telefon leállt (lefagyott???)? Tegnap éjjeles voltam és kb. 4-5 óra intervallumban nem néztem rá, mittudomain este 22:00 órakor még működött, hajnal negyed négy körül meg már teljesen sötét volt a kijelző, a telefon nem reagált semmire. Se bekapcs, se lakat gombocskára, semmire. Csak akksi kivétel segített - még RESET gombot sem találtam rajta (van ezen egyáltalán ilyen? ) Miután kivettem és visszaraktam az akkut, már elindult, azóta is megy, de félek, ha ezt eljátssza többször - "élesben" - akkor baj lesz, nem ébreszt, nem kapok hívásokat, stb, a gatyámat széjjel fogják rúgni...
A telefon három napos, gyári cucc van rajta, feltelepítve finomságokkal, Odin-nal még nem találkozott...
Mondjuk tegnap csinált olyat, hogy lefagyott (mint a windowsok szoktak , a kijelző megmerevedett, nem reagált semmire és csak az akksi kivétel segített... Már nem is tudom, hogy mitől, jah megvan, asszem a system monitor fagyott bele az arcába, lehet hogy attól van az egész???
[ Szerkesztve ]
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
gyuszmó
őstag
Azt hiszem az első csalódásom a GPS ezzel a telóval, pedig több helyen olvastam,hogy a-gps van benne,de még normális gps menü sincs ahol felajál opciókat.
Na mindeggy ezzel még együtt tudok élni.
A GPS-es müködés függ a progitól is,hogy mivel használom?
Próbáltatok már külső gps vevőt csatlakoztatni kisegitőnek,ér v.mit?
[ Szerkesztve ]
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
Captor
tag
válasz Kokesz0812 #19692 üzenetére
Az eszközkezelőben megjelenik egyáltalán ha rádugod a telefont? Legalább valami ismeretlen eszközként? Mert ha nem akkor a kábelben vagy a telefonba keresd a hibát, ne az pc oprendszerben vagy a driverben.
-
gyuszmó
őstag
Ha újra kell rakni a rendszert bonyolultabb mint egy symbian,vagy win.mobilnál?
-
gyuszmó
őstag
Ha újra kell rakni a rendszert bonyolultabb mint egy symbian,vagy win.mobilnál?
-
Kokesz0812
csendes tag
válasz Captor #19706 üzenetére
Szia!
Nem, nem jelenik meg ismeretlen rendszerkén!
Ezt taglaltam tegnap is, hhogy szerintem nem a windows a bűnös, mert bármi mást csatlakoztatok USB-n keresztül, akkor felugrik egy kis ablak, hogy "új eszkösz...", de a telefont ha ráhelyezem akkor semmi!
Ezt megpróbáltam Sony Ericssonal is és azt egyből látja!
A Spica csak töltődik a kábelen keresztül, de nem látható a számítógép részére!Én arra gyanakszom, hogy vagy kábel vagy teló hiba lesz!
-
r.zozo
tag
válasz gyuszmó #19708 üzenetére
elméletileg nem kell! ha éppen egészséges a rendszered nem olyan mint ami volt akkor nem kell újra húzni csak draiverek fel odin indít talloz és örül
kokesz: már vetted ki az aksit? mert néha előfordult ez már mással is, meg velem is.
esetleg egy reset a telonak, de az már végső. ha igy sem ott a szervíz:-)[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Spica 2.1 /i570EXXJD1 - Samdriod 1.3.1. . Deodexed -LK 2.09.4 - Multitouch kernel - DVM ARM11 - Greendevdroid Thema - ADWlauncher+forzen eclair v7
-
senior tag
válasz Kokesz0812 #19709 üzenetére
Akkort szinte biztos hogy kábel hiba lesz!
Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
Skynet258
veterán
válasz Kokesz0812 #19709 üzenetére
Másik USB port?
-
senior tag
válasz Kokesz0812 #19712 üzenetére
Már mér lenne lehetetlen?
Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
Dashes
őstag
válasz sz.zs. #19716 üzenetére
és multitouch v2b
Changelog:
1) Third finger on screen will cause loss of the first two touches - fixed
2) Overlapping tabs (finger1, finger2, finger1 release) result in a swipe - fixed
3) Decreased performance with MT driver - fixed (dual touch generates too much output)
4) Decreased battery life with MT driver - fixed (dual touch generates too much output) -
rebeL1899
csendes tag
Sziasztok!
Mostanában jelentkező probléma nálam, hogy a giroszkóp kikapcsol egy-egy pillanatra és ezt főleg játék közben észlelem, ami elég idegesítő. Abduction-nál és a Drop nevű játéknál jön elő elég gyakran. Nem tudjátok mitől lehet?
-
gyuszmó
őstag
Nektek is van olyan probléma,hogy ha erős napsütésben kamerázok,semmit sem látni az adott objektumból amit le szeretnék kapni?
-
gyuszmó
őstag
Tudtok ajálani v.mi office progit,amit nem a marketről kell leszedni (el fogyott a csomagom)
Elég,ha menyitja az alkalmazást.
Esetleg ha v.ki feltöltené megköszönném
-
Maximum1
őstag
-
vadászcsiga
félisten
válasz Maximum1 #19723 üzenetére
Cyberbeni már leírta hogy kell csak az új kernelt letölteni: [link]
Most tettem fel.
És tényleg megoldották a problémát, nem kell semmit megnyomni hogy visszaáljon conservative-ra. Akik zenét hallgatnak azok ne tegyék fel ezt az új kernelt mert ha jól tudom alacsony órajel mellett pattog a zene.
[ Szerkesztve ]
-
gyuszmó
őstag
Esetleg konkrétan melyiket érdemes keresni?
-
BalanceR
addikt
Én csak a javított MT-t meg a Camerabugfixet szeretném felpakolni, az is recoveryn keresztül?
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
mfaka
tag
válasz vadászcsiga #19725 üzenetére
Mixzinggel és gyári lejátszóval semmi baj a zenelejátszásnál, pattogásnak nyoma sincs, tesztelve. Ne ijeszgess!
-
r.zozo
tag
válasz gyuszmó #19727 üzenetére
múltkor már kaptál oldalt is, hogy honnan tudsz letölteni, és el is magyaráztam!
letöltöd a filet,rátesz memokarira,file kezelővel megkeres, ráböksz hogy telepít, örül hogy sikerült!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Spica 2.1 /i570EXXJD1 - Samdriod 1.3.1. . Deodexed -LK 2.09.4 - Multitouch kernel - DVM ARM11 - Greendevdroid Thema - ADWlauncher+forzen eclair v7
-
r.zozo
tag
akkor elvileg ha az újat felteszem meg maradad minden ami a telón, jó lesz a kamera, nincs pattogás,és a mt is kevesebet fog enni?
-
vadászcsiga
félisten
Oké csak BalanceR írta múltkor a CoolS kapcsán:
Nem rossz cucc, de ebben csak csökkenteni lehet a sebességet, növelni sajnos nem, illetve, ha sok progi fut a háttérben, és akkor a zenelejátszó "pattog", ezt ki lehet kerülni a performance móddal, de ha lekapcsol a kijelző, ez az app automatikusan átlövi és a pattogás megint megjelenik...
Na ez az új kernel ugyanezt csinálja, ezért gondoltam, de mellesleg nálam sem jelentkezik a hiba mivel nem hallgatok rajta zenét.
[ Szerkesztve ]
-
r.zozo
tag
válasz vadászcsiga #19733 üzenetére
most akkor a kamera bug nem javítva van hanem csak beépítettpk a coolst?
ha nem szeretnéd hogy vissza álljon gazdaságos módra a proci használd ddani manuális widgetjét
-
BalanceR
addikt
Most itt van nálam egy Galaxy 3...
Nem tűnik rossznak, annak ellenére, hogy egyáltalán nincs benne 3D támogatás, egész jól fut rajta a RagingThunder1,a fogása is jó, a rendszer kb 2.1es Spica szintű, viszont a kijelző elég gyenge, pixeles, meg a színek is fakónak tűnnek....
(A Spicát nem cserélném le rá)
Megpróbáltam a gyári alkalmazásait lementeni
(Samsung apps,SamsungTracker,Touch Wiz,SamsungWidget)
De Spicára valamiért nem települ Ötletek?[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Thome
veterán
Télleg'... Valahogy nem lehet Badát felületet varázsolni a Spicára?
-
r.zozo
tag
válasz vadászcsiga #19735 üzenetére
akár hogyis van:-) most feltoltam rá az új kernelt! sikerült kinyírnom az előző redszert a root explorerrel
mindjárt kiderül hogy nálam hogy viselkedikSamsung Galaxy Spica 2.1 /i570EXXJD1 - Samdriod 1.3.1. . Deodexed -LK 2.09.4 - Multitouch kernel - DVM ARM11 - Greendevdroid Thema - ADWlauncher+forzen eclair v7
-
eftepe
tag
A Launcherpro plust akarom telepíteni és azt írja: " Az alkalmazás nincs telepítve"
Miért csinálja ezt velem? -
vadászcsiga
félisten
Rakjátok fel Talking Tom Cat-ot és beszéljetek a macskának
-
-
duffbeer
őstag
válasz BalanceR #19746 üzenetére
Mármint hogy milyen tűzfal?
Nem tudom, nincs bejárásom a szerverszobákba. De van egy kellemes kis proxy-t megkerülő oldal azon keresztül el tudom érni a blokkol weblapokat, de feltölteni nem nagyon tudok. Még ha jól emlékszem humyo.com-ra sem... Levélben szoktam elküldeni a nagyobb motyót.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest