- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszmó
őstag
válasz vadászcsiga #19646 üzenetére
Te tudsz vele akár órákon át folyamatosan útvonalat rögziteni?
Hogy csinálod,mondjuk gyalog? Hová rakod a szipkát ,fogod végig?Egyébként nekem hamar talál jelet,de könnyen elveszti
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
honeker
őstag
csá.........tényleg király a multitouch .....andro-id volt rajta föztem egyet és nagyon jó + zöld thema most látom ...tag lettem
[ Szerkesztve ]
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
Kokesz0812
csendes tag
Ötleteket várok, hogy mi lehet a baj...
A számítógép nem látja a Spicat, az USB hibaelhárítás be van kapcsolva.
A KIES és az Odin sem látja és PC studióval sem látom a telefont!
Minden Driver le van töltve a Flasheléshez, de méges...
Mit próbálhatok még ki? A másik számítógép kizárt... esetleg újra rakhatom a windowst, ha az segítene.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
honeker
őstag
válasz Kokesz0812 #19656 üzenetére
csá.......USB hibaelhárítás be van kapcsolva..........kapcsold ki majd újra be........ha még így se a kor kapcsold ki,,,,be a telot rádugott USB -vel
[ Szerkesztve ]
-
honeker
őstag
válasz Kokesz0812 #19656 üzenetére
odint nem próbáltad.....? csá
-
honeker
őstag
válasz Kokesz0812 #19658 üzenetére
amit a csomagba adtak pc studiot az nem is fogja........http://andro-id.info/forum/index.php/topic,97.0.html AJÁNLOM
[ Szerkesztve ]
-
Kokesz0812
csendes tag
-
honeker
őstag
válasz Kokesz0812 #19661 üzenetére
A com 1 sárgán megjelenik..., A ODINÁL
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz vadászcsiga #19654 üzenetére
Ez ilyen kézre erősíthető tok? Kicsit olyan, mint a vérnyomásmérő, de azért jó cucc. Merre lehet ilyet kapni?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
honeker
őstag
sok romot ki próbáltam de csak az odinal sikerült...csá
-
Kokesz0812
csendes tag
-
herni
tag
Sikeresen megcsináltam a spicamon a multitouch, skynet leírása szerint, ugyanazokkal a romokkal stb, viszont van két problémám. A böngésző (jó oké van sok más jó pl opera, skyfire) elindul behozza a honlapot de a következő gombnyomásnál meghal, nem reagál nem tölt semmi :S A másik az lenne hogy akarok telepíteni apk-t és azt írja hogy sikertelen a beolvasás vagy valami ilyesmi.
Lenne ezen kívül még egy kérdésem, elvileg ez az összeállítás támogatja a live wallpapert igaz? (XXJD1+LK2.09.1 / SamdroidMod 1.3.1.d+DVM ARM11 / GreenDevDroidv8.1)
Nah nekem ez nincs bent, ezt valahogy fel kell tenni? Ha igen egy egyszerűbb leírást tudnátok írni :$Előre is köszi!
Samsung Galaxy Spica -> Galaxy Ace -> Galaxy S -> Galaxy S II -> Galaxy S4 LTE
-
honeker
őstag
válasz Kokesz0812 #19666 üzenetére
odinba vannak driverek a töbit uninstan/ kies,,,pc studio/ gép újra indít......telefon kikap-cs...USB rádug...telo bekap-cs....új eszköz...telepit...telo kikap-cs...USB-kihúz....odin...dowload a telon....USB. rádug.......
[ Szerkesztve ]
-
duffbeer
őstag
Tudja valaki, hogyan lehet törölni a Large Image Viewer cache-ét? Nem hajlandó betölteni a kis thumbokat...
-
honeker
őstag
jutottál valamire....?
-
Shad0w
senior tag
Csak kíváncsiságból, a windows-od original? (mármint, hogy nem-e vmi szétgányolt gamer meg tökömtudja milyen verziós amit torrenteken lehet látni)
-
Kokesz0812
csendes tag
-
vadászcsiga
félisten
válasz Kokesz0812 #19675 üzenetére
Gondolom rendszergazda módban indítod az odint, de próbáld még ki az alatta lévő "komp.prob.megodása" menüpontot is, hátha.
[ Szerkesztve ]
-
Kokesz0812
csendes tag
válasz vadászcsiga #19677 üzenetére
Ok, kipróbálom!
Az alap, hogy rendszergazdaként indítsam el!
-
germinator66
aktív tag
Be lehet vhogy állítani, hogy a tel.könyvben a családnév legyen elöl?
-
Shad0w
senior tag
válasz Kokesz0812 #19676 üzenetére
Ööö, az USB kábelt ki tudod próbálni vmi más eszközzel?
-
Kokesz0812
csendes tag
Sajnos semmi! Odin még mindig nem látja a telefont... azt kéri, hogy csatlakoztassam, pedig már csatlakoztatva van!
-
montyx
aktív tag
-
Shad0w
senior tag
válasz Kokesz0812 #19682 üzenetére
Nekem elég furcsa, hogy a windows nem csipog, ha rádugod, nálam nem számított, hogy van-e driver vagy nincs, mindenképp csipogott vmit ha rádugtam a telefont...
-
Shad0w
senior tag
válasz Kokesz0812 #19685 üzenetére
Szóval mégis vmi okosított szemét, na ezért nem működik. Pedig ez volt az első kérdésem...
-
duffbeer
őstag
válasz gyuszmó #19671 üzenetére
Attól függ. Netről szedi, de SD-re menti, szóval, amit már láttál, azt még egyszer nem tölti le. Mivel SDre backupol, ezért van arra lehetőség, hogy PCről tegyél a telóra térkép szeleteket, amiket kezel, így azokból tud offline dolgozni.
-
duffbeer
őstag
válasz Kokesz0812 #19685 üzenetére
De gyerekek miért használtok ilyen szemetet? Ha már kalózmásolat, inkább az MSDN-ről tölts le, vagy onnan szerezz be egyet. Az legalább eredeti és nem fogsz vele szívni.
-
Kokesz0812
csendes tag
válasz Shad0w #19687 üzenetére
Okosított szemét???? Pfff
Ha nem tudod, hogy mi van benne akkor ne mondj róla véleményt! Járj utána a dolgoknak szerintem mielőtt bármire is azt mondod, hogy szemét! Ezzel különben sem oldottál meg semmiféle problémát!Szerintem meg abszolult nem ez befolyásolja... De legyen ez a te véleményed.
Látom nem mindenki véleményére lehet adni, mert valamit meg tudott csinálni, akkor a másiké az szemét! Gratulálok! Pfff
Köszönöm a véleményed (?)!!!
Van ebben olyan ami szemét??? Szerintem ezektől függetlenül működni kell ... [link]
[ Szerkesztve ]
-
duffbeer
őstag
válasz Kokesz0812 #19690 üzenetére
Hát nézd...
Akit kicsit érdekel a saját biztonsága, az nem használ ilyen kókányolt oprendszereket, ugyanis tele lehet olyan rendszerelemekkel, amik akár lophatják az adataidat és semmilyen antivírus nem fogja őket kidobni, ha jól meg van írva.
Az a másik, amik miatt ilyen rendszereket sokad magammal nem használok, mert
"Ezt töltsd le, tele van ám minden finom driverrel!" , amire egyáltalán semmi szükséged nincs, plusz egyáltalán nem biztos, hogy naprakészek azok a driverek.
Ezen felül ha tetszik, ha nem 99%, hogy ezek miatt nem ismeri fel a telefonodat a géped. És pont ezek miatt nem nagyon kell puffognod és felháborodnod, ahogy tetted a hozzászólásodban, mert itt eddig még mindenkinek összejött a dolog, egymást segítve!A másik aminek ne dőlj be:
"Van ebben olyan ami szemét??? Szerintem ezektől függetlenül működni kell ... "Te még hiszel a mesében? Ne legyél már naív! A kártékony programok leírásában nincs ott, hogy "Vigyázz lopok!"! Ha valaki ártani akar neked, ez a legjobb módja.
Mindenesetre ez a téma nem ide tartozik!
Telefon ügyben, első körben próbálj ki egy "tiszta" rendszert! XP. vagy Win7 x86.
[ Szerkesztve ]
-
Shad0w
senior tag
válasz Kokesz0812 #19690 üzenetére
Élnek közöttünk olyan félistenek akik ránézésre választanak tápegységet, úgy tűnik te azok közé a félistenek közé tartozol akik egy listából megmondják, hogy mi van a windows-ban. (btw, a listának a 70%-át meg lehet csinálni 2 kattintással, a többi meg felesleges...)
Amúgymeg nem besértődni kell, hanem tanulni belőle, én akkor tanultam meg amikor unokatestvérem ajándékba kapott digitalizáló táblája nem ment, hazahoztam, saját win hipp-hopp feltelepített mindent hozzá, amikor megkérdeztem, hogy ki rakta fel neki a windowst, akkor derült ki, hogy egy "hozzáértő ismerős, több nem is kellett kapott egy eredeti windowst és öröm, bódottá.
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
válasz Kokesz0812 #19686 üzenetére
A kiesen kívűl letöröltél minden samsung drivert is ugye?
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
senior tag
válasz Kokesz0812 #19692 üzenetére
Én is Freedomot használok és nálam tökéletesen működik minden.
Mellesleg eddigi legstabilabb rendszerem, de erről nem itt kell vitatkozni.
[ Szerkesztve ]
Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
montyx
aktív tag
-
Norbi14
senior tag
Micsináljak akkor ha odin nem "felejti el a boot phone pda csc sorokban az elérési címeket amiket flashelésnél megadtam? Most tartok ott hogy az lk02-8_pda -át felrakom, de többinek üresnek kéne lennie.
Odint, gépet már újraindítottam. Odint próbáltam másik mappából is indítani de nem jó.szerk: közben sikerült
[ Szerkesztve ]
-
r.zozo
tag
válasz Kokesz0812 #19571 üzenetére
jamie bocs hogy ilyen későn írok, de nem kereültem net közelbe
szall újra húztam a rendszer. swallowtail telepít. újra indít odin indít jött az öröm ha eddig nem sikerült. hat újra telepítés megoldás lehet az eddigi gondjaidra. nekem bejött
Samsung Galaxy Spica 2.1 /i570EXXJD1 - Samdriod 1.3.1. . Deodexed -LK 2.09.4 - Multitouch kernel - DVM ARM11 - Greendevdroid Thema - ADWlauncher+forzen eclair v7
-
Thome
veterán
Arról tudni valamit, hogy a Spica érintőpanelje hány érintést tud egyszerre érzékelni? (2-t, vagy többet is?)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest